labs jautājums jebkurā gadījumā nespēju vairs sagaidīt šodienas sēriju vispār šo seriālu kā tādu..
jaa, man arii taa bija
oj, man sanaaca taa it kaa to teiktu es
Отредактировано Ilze (27.08.2007 16:51)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Не родись красивой » 27. augusta sērija pa TV3
labs jautājums jebkurā gadījumā nespēju vairs sagaidīt šodienas sēriju vispār šo seriālu kā tādu..
jaa, man arii taa bija
Отредактировано Ilze (27.08.2007 16:51)
Man viena pazinja iedeva diskus, vinja no kaut kurienes nolaadeeja un ierakstiija diskos
ooo..wow.. forshii jebkurā brīdī var skatīties..
lai gan es gribētu sev no seriāla atstāt tikai tos brīžus kur Katja ar Andreju un vēl dažus brīžus ar Mašu un Fedju.. protams ir daudz citu super brīžu ar citiem varoņiem.. bet visu vienalga negribētu.. pietiek noskatīties 1 reizi..
piesavinājies sev manus vārdus.. aj, aj, aj
ooo..wow.. forshii jebkurā brīdī var skatīties.. lai gan es gribētu sev no seriāla atstāt tikai tos brīžus kur Katja ar Andreju un vēl dažus brīžus ar Mašu un Fedju.. protams ir daudz citu super brīžu ar citiem varoņiem.. bet visu vienalga negribētu.. pietiek noskatīties 1 reizi..
aha, es jau arii negribeetu , bet nu piedaavaaja un es piekritu Tikai vieniigais miinuss tas, ka dazhaas vietaas kaut kaa bremzee , un tad vajag patiit drusku uz priekshu ...
Taapat vajadzees atdot atpakalj
Отредактировано Ilze (27.08.2007 17:00)
piesavinājies sev manus vārdus.. aj, aj, aj
:sorry:
aha, es jau arii negribeetu , bet nu piedaavaaja un es piekritu Tikai vieniigais miinuss tas, ka dazhaas vietaas kaut kaa bremzee , un tad vajag patiit drusku uz priekshu ...
tieshaam miinuss.. laikam °diezgan tracina..
Taapat vajadzees atdot atpakalj
vai tad vareesi tik viegli atdot? pēdējo sēriju gan laikam gribēsies atstāt - nju pārrakstiit sev?
tieshaam miinuss.. laikam °diezgan tracina..
jaa un kaa veel , taa tracina :angry2: ...it iipashii ,ja kaadaa interesantaa momentaa ...
vai tad vareesi tik viegli atdot? pēdējo sēriju gan laikam gribēsies atstāt - nju pārrakstiit sev?
jaa, nu viegli nebuus atdot :/ , bet nu ... aaa.. peedeejo seeriju vareeshu nokachaat no DC++ , it kaa tur ir
peedeejo seeriju vareeshu nokachaat no DC++ , it kaa tur ir
ooo..jaa?? Tuliiit intereses peec paskatiishos
...it iipashii ,ja kaadaa interesantaa momentaa
vot tas gan...taadas lietas arii mani tracina.. ljooti
euuu...tieshaam ir seerijas no daudzaaam seerijaam manaa dc++ kruti :beach:
vot tas gan...taadas lietas arii mani tracina.. ljooti
:yes: nja.. tas ir liels miinuss , bet nu tas nenotiek paaraak biezhi
ooo..jaa?? Tuliiit intereses peec paskatiishos
euuu...tieshaam ir seerijas no daudzaaam seerijaam manaa dc++ kruti
aha, kruti , kruti
ja veel citas telenoveles buutu DC++ buutu veel krutaak
O! paldies par informaciju, tulit apskatishos!
ja veel citas telenoveles buutu DC++ buutu veel krutaak
oo jaa, tas nemaz nebuutu slikti
O! paldies par informaciju, tulit apskatishos!
luudzu
eh, tieshaam shodien nesatikaas Katja un Andrejs.. žēl...
eh, tieshaam shodien nesatikaas Katja un Andrejs.. žēl...
njaa.. atceros, kaa biju neapmierinata, kad skatiijos, domaaju vinji satiksies, bet nekaa ....
atceros, kaa biju neapmierinata, kad skatiijos, domaaju vinji satiksies,
nju kā parasti vēl kad bij tā sērija, ka visi TV skatījās, es biju pārliecināta, ka visi redzēs Katju - jauno, skaisto Katju, vecāki pat strīdējās vai ar to beigsies sērija, ka viņu ieraudzīs, vai arī tas būs nākamajā sērijā, un nekā!!! es biju šokā!!
tāda spriedze bij vislaik..
nju vismaz Andrejs redzēja viņu, tikai jocīgi ka tikai viņš..
nju kā parasti vēl kad bij tā sērija, ka visi TV skatījās, es biju pārliecināta, ka visi redzēs Katju - jauno, skaisto Katju, vecāki pat strīdējās vai ar to beigsies sērija, ka viņu ieraudzīs, vai arī tas būs nākamajā sērijā, un nekā!!! es biju šokā!! tāda spriedze bij vislaik.. nju vismaz Andrejs redzēja viņu, tikai jocīgi ka tikai viņš..
njaa.. spriedze ir tieshaam tajaa momentaa ,kad domaa, nu ,nu driz jaabuut, a peec tam BAMS un nekaa
a peec tam BAMS un nekaa
vo vo.. nju toties var piedziiivot dažādas emocijas un vēl vairāk gribas beidzot redzēt tās sejas izteiksmes!!
Вы здесь » TelenovelesLV » Не родись красивой » 27. augusta sērija pa TV3