vo vo.. nju toties var piedziiivot dažādas emocijas un vēl vairāk gribas beidzot redzēt tās sejas izteiksmes!!
jap , pilniibaa piekriitu
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Не родись красивой » 27. augusta sērija pa TV3
vo vo.. nju toties var piedziiivot dažādas emocijas un vēl vairāk gribas beidzot redzēt tās sejas izteiksmes!!
jap , pilniibaa piekriitu
vēl man īpaši atmiņā un emociju ziņā paliek tādi brīži seriālos, kā piemēram vakar - Aleksandrs pateica visiem, ka Katja parūpējās lai tēvs un Zorkins paliek strādāt, bet nepateica, ka viņa neļāva nevienu citu no Zimaletto atlaist.. pataisa varoni sliktāku citu acīs nekā viņa ir.. un tik bieži tas ir seriālos.
es intereses pēc paskatījos vienā torrent serverī...un atradu tur visas 200 sērijas!!! es esmu vinkārši extāzē! sēžu laimīga un skatos kā lādējas !!!!!
Отредактировано aijux007 (28.08.2007 13:48)
sēžu laimīga un skatos kā lādējas !!!!!
Tu laadee visas seerijas peec kaartas, vai kaa??
cik maz vajag laimei xe xe xe - man ljooooti liels prieks par Tevi - ura!!! nju es vakar DC++ atradu, bet domaaju, ka pagaidaam iztikshu pa TV3 skatoties
sēžu laimīga un skatos kā lādējas !!!!!
Jauki ,
vakar teetis kaartis speeleeja netaa un tur taads kaa chats ir, un vakar kaads par Negliito piileenu raxtiija. dusmojaas, ka Aleksandrs nepateica Andrejam, ka Katja neljauj atlaist nevienu - man pat smiekliigi palika bet kas attiecas uz pashu teikumu, tad mani arii dusmo ka nepateica.. vai tieshaam gruuti 1 teikumu paar luupaam dabuut?
vai tieshaam gruuti 1 teikumu paar luupaam dabuut?
Njaa.. taa vienmeer notiek , to vajadziigaako nepasaka ..
Nu viss es beidzu skatiities Negliito Piileenu, aj kaadas emocijas , pat raudaaju :cray: Veel joprojaam domaaju par sho seriaalu ..
Nu viss es beidzu skatiities Negliito Piileenu
wooow.. visas seerijas noskatiiijies?? par emocijaam ticu.. jau mīla pilsētā ilgi bij prātā palikusi un visi tik iedvesmoti bija un sapņaini... arī ar šo seriālu tāpat wnk jābūt..
wooow.. visas seerijas noskatiiijies?? par emocijaam ticu.. jau mīla pilsētā ilgi bij prātā palikusi un visi tik iedvesmoti bija un sapņaini... arī ar šo seriālu tāpat wnk jābūt..
jaa.. visas seerijas, vakar liidz diviem naktii skatiijos, un tad veel nevareeju aizmigt ilgi, visu laiku domaaju par seriaalu, aj un tagad joprojaam..
vakar liidz diviem naktii skatiijos, un tad veel nevareeju aizmigt ilgi, visu laiku domaaju par seriaalu, aj un tagad joprojaam..
oo..liidz 2viem naktī?? esmu droša ka es arī ilgi pēc pēdējās sērijas domāšu par šo seriālu... pat pašai bail no tā kā varēšu mierīgi mācīties?? mja, žēl, ka tagad man nav to emociju kas Tev, tad varētu vairāk apspriest par beigām un visu seriālu.. nākamo Esmeraldu skatīsies?
oo..liidz 2viem naktī?? esmu droša ka es arī ilgi pēc pēdējās sērijas domāšu par šo seriālu... pat pašai bail no tā kā varēšu mierīgi mācīties?? mja, žēl, ka tagad man nav to emociju kas Tev, tad varētu vairāk apspriest par beigām un visu seriālu.. nākamo Esmeraldu skatīsies?
jaa , liidz 2 naktii.. jaa zheel, vareetu apspriest, bet kameeer veel vinsh beigsies pa tv3 paies ilgs laiks mamma jau nesaprot ,kas ar mani notiek visu laiku tikai shis seriaals galvaa ..
Esmeraldu, iisteniibaa nezinu, tagad neko pagaidaam negribu skatiities, nedomaaju, ka shis seriaals uz mani atstaas taadu iespaidu ..
Отредактировано Ilze (30.08.2007 12:23)
mamma jau nesaprot ,kas ar mani notiek
ticu kā lai saprot, ka seriāls tādu iespaidu atstāj?
iisteniibaa nezinu, tagad neko pagaidaam negribu skatiities,
tas arī saprotams, kad tik emociju no pīlēna,tad logiski ka neko citu negribas skatīties..
kameeer veel vinsh beigsies pa tv3 paies ilgs laiks
tas gan.. savā ziņā gribas lai ātrāk beigas pienāk, lai redzētu beigas, no otras puses atkal skumji ka beigsies..
ticu kā lai saprot, ka seriāls tādu iespaidu atstāj?
njaa..
tas arī saprotams, kad tik emociju no pīlēna,tad logiski ka neko citu negribas skatīties..
pie tam , tagad nezinu , vai man buus laika Esmeraldai ..
tas gan.. savā ziņā gribas lai ātrāk beigas pienāk, lai redzētu beigas, no otras puses atkal skumji ka beigsies..
jaa saprotu, nu man vienmeer buus iesleegts tv3 , laikaa ,kad iet Negliitais Piileens ( ja protams , buushu maajaas , un buus iespeeja )
pie tam , tagad nezinu , vai man buus laika Esmeraldai
laiks, laiks, laiks.. eh. rada ti daudz problēmu.. :/
jaa saprotu, nu man vienmeer buus iesleegts tv3 , laikaa ,kad iet Negliitais Piileens ( ja protams , buushu maajaas , un buus iespeeja
cik mīļi
cik mīļi
laiks, laiks, laiks.. eh. rada ti daudz problēmu..
njaa... :/
aj, ir tik gruuti ar taam emocijaam
aj, ir tik gruuti ar taam emocijaam
es tā Tevi saprotu par parakstu ar pīlēnu nedomāji? bildīšu apskate moš palīdzēs
es tā Tevi saprotu par parakstu ar pīlēnu nedomāji? bildīšu apskate moš palīdzēs
tieshi tagad par to iedomaajos , buus laikam jaatgriezh , tas , kas man bija ar piileenu .
ceru, ka paliidzees pie tam , man ljoti patiik taa jaunaa dziesma Negliitajaa Piiileenaa , nju kaa ir dziesma Julias Savichevas '' Esli v serdce zivot lljubovj'' , a tad ,kad Katja atnaaca atkal uz Zimaletto nomainiija uz citu dziesmu :heart:
tad ,kad Katja atnaaca atkal uz Zimaletto nomainiija uz citu dziesmu
oo, jaa?? wow.. forshi
a es jau 2. dienu pa šo nedēļu redzēju klipu pa mūzikas kanālu - Jeslje v serdce zivjot ljubovj tik jauki dzirdēt, redzēt
oo, jaa?? wow.. forshi
aha , forshi
seriaala ievadklips arī mainās?
Вы здесь » TelenovelesLV » Не родись красивой » 27. augusta sērija pa TV3