Lisa написал(а):Es ar tikko kādas 5 reizes noskatijos to avāriju, kurā Klēra nomira un man palika tik skumji, ka es jau 15min. raudu. . . .
nu es nsoakatījos tikkai vienu reizi kad pa tv3'rādīja
man liekas ka šis šerija bija dikti labi uzfilmāta un izdomāta, vispār ideāli, skumjā ideiāle
bet nu es gan neraudāju, kādreiz gribēju iemācīties neraudāt filmu un seriālu un telenove';lu dēl; un esm,u to izdarījusi, dzīvē i r svarīgākas un pattiešākas liet un daudz sāpīgākas
Lisa написал(а):Cik es zinu it kā viņas dziedātājas karjera strauji cēlās uz augšu....
es pat nezināju ka viņa ir dziedātāja
bet nu tā verētu būt, kaut vai šis seriāls ir populārs, tā pat pēc kāda laika tam būtu jāmainās, jo citādāk kļ'yutu pārāk vienmuļi un vinādi, nu es gan pareiz tā nepeiktu bet nu ar laiku kļūtu, nu nezinu kā spries par par tālāku
Paloma написал(а):Neskatījos tā pārāk cītigi, bet.. man patika makleodas un Klēra visvairāk... Tas notika šodien.. Un Aleks taisījas viņu bildināt!!! Nu tik idiotiski....
bām māsiņām patīk klēra nezināju
bet nu man gan tas nelikas idiotiski drīzāk skumji skaisti, ditki skaisti, tā vren skaisti, pat grūtin izteikties bet nu man jau laikam patika tā laimes un nelaimes sajaukums, tas baltais zirgs kom tesa nossākuma domāja kā zīmi par savu nāvi bty beigās zīme tbet tikkai ne attiecināta uz viņu
Lisa написал(а):Kā jau parasti...tikko viss paliek ideāli kaut kam obligāti jānotiek....
Tāda ir dzīve!!!
tieši tāpēc man patīk tur tā nelielā realitātes garša, dzīve nekas nav ideāli
un laikam klēra saniedza savu laimes punktu
kaut nu negribēju lai viņa nomritt tomēr uskatu ka uztaisīts bija vienkārši dievīgiun debiškīgi skaisti