Protams, jau iepriekš varēja nojaust, ka Anas un Daniela kāzās notiks kaut kas grandiozs, un tā tiešām bija Atkal izcelšu Isabellu - ārkārtīgi patika, kā viņa uzvedās, kad ieraudzīja Sāru baznīcā, klusiņām aizgāja visu noskaidrot, jo uzreiz noprata, ka kaut kas nav tā! Protams, izcēlās skandāls.. Un vēlāk Daniels vēlējās bēgt ar Anu - tik jauki Vienīgais - protams, ka viss mainījās! Vispār interesanti izdomāts, ka Anai tās atmiņas un likās, ka pati ir slepkava, bet vēlāk bāāc un atklājas, ka Analia bijusi iefiltrēta policiste! Vispār kopš tās kāzu dienu wnk nevaru atrauties no šī seriāla! Pat interesanti vērot Anu cietumā bija, un vēl viss ar to Antoniju, un vēl Rohelija, bet Ana jau māk aizstāvēties Un kā vēlāk viņa Rohēlijai parādīja, kura te stiprāka.. Vienīgais izskatījās cietsirdīgi Un ļoti patika tā labā policiste, kas strādāja cietumā Ah, un nemaz nerunājot par pārējo.. Sākumā tas detektīvs Brauns man nepatika, bet izrādās, ka viņam interesanta loma - sagatavot Anu slepenajai misijai! Kā es dievinu tādu actionu, gatavošanos!!! Mja..Daniels gan - īstenībā viņš ir tas galvenais varonis, kurš nav pelnījis palikt beigās ar mīļoto, manuprāt.. Bet nu vismaz nesagāja ar Sāru tapat, bet pašam savi mērķi viņu atmaskot, bet vienalga.. pff... Ā, un tik forši bij, kad Ana un Kristobals pārgērbās un bārā satika Sāru un Danielu..ļoti patika tā aina
Mja, es vislaik cerēju, ka Kamila neapprecēsies ar Migelu, bet nu ok..redzēs, kas tālāk būs..
Un par Isabellu, protams, man vislabākie vārdi sakāmi - viņa ir vienkārši dievīga!! Draudzene ar tādu atdevi, viņa tā aizstāv Anu, cīnās par viņu pret visu un visiem un vispār viņa ir lieliska!! Kad viņu nolaupīja tajā mašīnā, man likās, ka mani nervi to nepārdzīvos, bet Isabella vienlaicīgi ir tik drosmīga, viltīga - ik reizi prata sev palīdzēt - vienreiz ar viltību izbēgot, šoreiz tās sms nosūtot. Sobrīd esmu tikusi sērijā, kad Anu it kā izlaiž no cietuma, un viņa vēl nav izstāstījusi ISabellai par sevi (eh, ja ne tā nolaupīšana.. ), tā ka nezinu, vai izstāstīs, bet ceru, ka drīz !