Nav par ko un prieks, ka noderēja
Es tevi vnk MIILU! paaaaaaaaaaaaaaaaaldies!!!!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Neprāta cena/UgunsGrēks » Preses izdevumi (UgunsGrēks un Neprāta cena)
Nav par ko un prieks, ka noderēja
Šodien Privātajā dzīvē ir raksts par to un vēl 10 lpp par New moon!!!
Paldies par info! Noteikti skani būs, kad būs Pdz.. Jo oma vēl nav nopirkusi..
Ak dies, nu labi, es jau arī tevi mīlu un nav par ko!
nav par ko
ir ir!
'Privātā Dzīve' (1. - 7. decembris, NR. 48)
Man tāds prieks par Ilzi un Artūru!
Un par šiem 2 jautrīšiem ar man dikti liels prieks..
'Kas Jauns' (24. - 30. augusts, NR. 34)
Paldies,interesanti palasīt!
Prieks, ka noderēja!
Nezinu vai zināt, bet ir iznācis jauns Ugunsgrēka žurnāls, pluss vēl ar Ģirta Ķestera plakātu ( Mhm..Gaby! ).
Jā, pagājušo reizi, kad žurnāls bija paliku tukšā, bet šoreiz, pat par to eksistenci nenojaušot, gadijās ieraudzīt viņu un tā arī nopirktu. Daudz intresantu rakstu un intervijas žurnālā.
Nē-to gan es nezināju,paldies,ka paziņoji,rīt būs jāaiziet uz pastu,jo šodien pasts jau ir slēgts,bet citur mūsu miestā presi netirgo.
Tā jau iedomājos, ka varbūt kāds nezina un var palikt tukšā! Prieks, ka noderēja šī informācija!
ir iznācis jauns Ugunsgrēka žurnāls
Ak, Marī, you simply made my day!
Ģirta Ķestera plakātu
OMG, I just HAVE to buy it!
Ak, Marī, you simply made my day!
My pleasure!
Ģirta Ķestera plakātu
Tu piemirsi 2 lietas - 1. tas ir MEGAplakāts un 2. tur ir iespēja laimēt A4 bildi ar viņa autogrāfu!
Ak jā, ielikšu skanus rīt vai parīt..
Tu piemirsi 2 lietas - 1. tas ir MEGAplakāts un 2.
2. tur ir iespēja laimēt A4 bildi ar viņa autogrāfu!
A kas jādara, lai laimētu?
Tu piemirsi 2 lietas - 1. tas ir MEGAplakāts un 2. tur ir iespēja laimēt A4 bildi ar viņa autogrāfu!
Pārsteigums taču bija tev jāatstāj! ( Bet, tā..es to žurnalu apskatiju tikai vakar desmitos, iepriekš tik tā izšķirstiju un neivēroju. Nu, jā...tagad man ar pie sienas karāsies Ģirts Ķesteris!
Un, baigi smieklīgi, ne, eņģelīt?
A kas jādara, lai laimētu?
Krustvārdu mīkla jāaizpilda.. Es jau aipildīju un aizsūtīju atslēgas vārdu uz e-pastu.
Pārsteigums taču bija tev jāatstāj!
Bija jau arī!
Bet, tā..es to žurnalu apskatiju tikai vakar desmitos, iepriekš tik tā izšķirstiju un neivēroju.
Es šorīt braucu vilcienā un lasīju, baigi ātri laiks gāja..
Un, baigi smieklīgi, ne, eņģelīt?
Nuu..mazliet, jo no otras puses es spēju iedomāties sevi tādā situācijā, ja ieraudzītu kāda sava mīluļa megaplakātu
Krustvārdu mīkla jāaizpilda.. Es jau aipildīju un aizsūtīju atslēgas vārdu uz e-pastu.
Smadzenes laikam sāk labāk strādāt, kad ir iespēja tikt pie tādas balvas
Smadzenes laikam sāk labāk strādāt, kad ir iespēja tikt pie tādas balvas
Aha, viens mirklis un atbilde gatava..
no otras puses es spēju iedomāties sevi tādā situācijā, ja ieraudzītu kāda sava mīluļa megaplakātu
Man ne jau 1. reize tāda.. Atceros, ka biju šokēta veselu dienu, kad PUFFā ieraudzīju Gabijas plakātu, vnk gandrīz veikalā nokritu..
Atceros, ka biju šokēta veselu dienu, kad PUFFā ieraudzīju Gabijas plakātu, vnk gandrīz veikalā nokritu..
Ooo!! Nu jāa.. manas atmiņas asociējas ar Amuleta plakātiem (nu un vēl višādas Britnijas, Tālijas un tml..bet tas bija daudz agrāk un nesalīdzināmi Bet bija arī laiks, kad manā sirdī mita tikai Spanika )
ar Amuleta plakātiem
Man bija vesela kaudze materiālu par Amuletu.. Un Britniju, Lohanu un Dafu.. Šodien palikuši tikai par Džoniju un Gabiju..
Вы здесь » TelenovelesLV » Neprāta cena/UgunsGrēks » Preses izdevumi (UgunsGrēks un Neprāta cena)