ta Tu šodien beidzot redzēji ?
Отредактировано aNgeL (28.03.2008 10:44)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Marina (Telemundo, 2006)
Отредактировано aNgeL (28.03.2008 10:44)
jā. piecēlos pus 9.
un pēdējās 30min redzēju.
xe xe nu vismaz daļu redzēji
tikko redzēju reklāmā, ka Marinu 10.00 tagad rādīs..
tikko redzēju reklāmā, ka Marinu 10.00 tagad rādīs..
bāc no rītiem taisoties uz skolu neredzēšu.
ehh... ://
un man tas pats.. vismaz 15 min kādreiz būtu sanācis redzēt no rītiem. :/ a tagad - nekā..
jā man arī. man parasti sanāk 30min redzēt. :/
Aktrise ļoti skaista. Žēl, ka neredzu seriālu. Tas laikam ir rīmeiks seriāliem "Bagātie arī raud", un bija vēl viens ar Taliju, bet neatceros nosaukumu.
diemžēl arī vairs neredzu dzīvoju tikai no anotācijām. tas ar Taliju moš - Maria la del Barrio - kaut kas līdzīgs abiem jau arī ir
jā, varētu būt. trakota netaisnība, nu kāpēc kādu seriālu nevarētu rādīt vakaros, ap 17.30 - 18.00 ? man arī gribas kaut ko redzēt!!!!!
šodien uz skolu vēlāk vajag, iedomājos par Marinu, nopriecājos, ka redzēšu un... atcerējos, ka tā ir 10.00 - izgāzos nju moš piektdien redzēšu, ja būšu spējīga pamosties pēc ekskursijas
mostos no rītiem un skatos..bet šobrīd vairāk wnk pieraduma dēļ, jo patiesībā man nepatīk šobrīdējie sižeta pavērsieni - tas cik naidīgi Marina un Rikardo ir savā starpā.. ka abi satiekas ar Veroniku vai Federiko.. un ka Čujs atraida Rikardo.. :/ vienīgais kas man patīk ir ka visi domā, ka Patija mirusi un kad viņa uzradīsies, tad Marina varēs atvainoties Rikardo par to ka domāja, ka viņš "nogalināja" Patiju un parakstīja atļauju
Es pierādu, ka šo telenoveli redzēt nevaru skolas dēļ, tāpēc vnk aizmirsu par to, ka tagad ir brīvdienas, tātad var Marinu skatīties. Tomēr tik un tā, man, personīgi, ir ļoti grūti piecelties 10.00. Kādu vasaru cēlos, skatījos Rūbiju atkārtojumu 8.00., tad tālāk gulēju. Tomēr Marinas dēļ to nedarīšu. Man vairāk patīka Maria la del Barrio.
Man vairāk patīka Maria la del Barrio.
Piekrītu
Man arī
Kaut arī Marinai ar nav ne vainas
Man patīk galvena varone, Ailina Muhica, šajā telenovelē kā aktieris iepatikās Maurisio Očmans, tomēr jauns galvenais varonis man nepatīk, tāpēc arī lielas intereses par telenoveli nav.
Maurisio Očmans, tomēr jauns galvenais varonis man nepatīk, tāpēc arī lielas intereses par telenoveli nav.
Man arī patika Mauricio Ochmans , jau esmu dažus seriālus skatījusies ar viņu un ļoti iepaticies!!!!!!
Manuprāt diezgan labs aktieris un bija žēl, ka viņš tika nopmainīts
Jā, ļoti žēl. Ja viņš būtu, tad es laikam Marinu skatītos.
Jā, ļoti žēl. Ja viņš būtu, tad es laikam Marinu skatītos.
viņa dēļ es ar domāju, ka skatītos!!
Man viņš tā īsti iepatikās Amarte asi (pašlaik demonstrē Zone romantica), viennozīmīgi pēc šī seriāla var spriest, ka viņš lielisks aktieris, jo tēlo tika ticami un perfekti
šodien noskatījos pēdējo sēriju...un..nepārliecināja mani.. tā Patijas un Čuja, Marinas un Rikardo izlīgšanas tik pēkšņas..visu laiku mīlēja bet nevarēja būt kopā..(īpaši Marina meklēja visādus iemeslus), un šeit tā pēkšņi visi atzīstas mīlestībā un atkal kopā. patiesībā lielākais stimuls ielādēt sēriju bija Veronika.. viņas pēdējās ainas man ļoti patika..kā viņa ar asarām sev iegalvoja , ka viss izdosies, būs labi..kā krāsojās un sarkanajā sagērbās.. bet nu...tik šausmīgi - aprakt dzīvu :S :S :S dikti jau nežēlīgi :S un tie policisti ar jocīgi, ka pat ne drusku neieklausījās tajā vīrietī..
Kad Rosalba pie Giljermo pienāca - vis°pār sākumā nepazinu viņu tik zinot, ka tai jābūt viņai
pašas beigas skaistā ainavā..- jūra, vējš Marina un Rikardo smuki
bet seriālā tiešām par daudz laika iztērēja uz viņu nebūšanu kopā..
Marinas un Rikardo izlīgšanas tik pēkšņas..visu laiku mīlēja bet nevarēja būt kopā..(īpaši Marina meklēja visādus iemeslus), un šeit tā pēkšņi visi atzīstas mīlestībā un atkal kopā
bet seriālā tiešām par daudz laika iztērēja uz viņu nebūšanu kopā..
man arī likās, ka tas seriāls tā nenormāli izstiepts! varēja visu sen jau atrisināt
bet nu labi - viss ir labs, kas labi beidzas! pēdējā sērija man likās tāda ne sevišķi aizgrābjoša... bet nevar jau gribēt, lai visas pēdējās sērijas būtu foršas
La Viuda de Blanco (Telemundo, 2006) | #Telenoveles | 30.12.2008 |
La Tormenta ( Telemundo, 2005-2006) | La Tormenta/Kaislību vētra (Telemundo) | 16.01.2013 |
Angelica Celaya | Aktrises un aktieri | 26.12.2016 |
Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
Tatiana Campote | Aktrises un aktieri | 22.05.2013 |
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Marina (Telemundo, 2006)