Vakardienas sērijā ''izcēlās''miljonāra sieva Helēna-viņas reakcija bija ieraugot Līgas iepirkumus,bija kā kādai zemāko slāņu pilsonei,kura savus tērpus spiesta iegādāties ''Humpalās'',un tā ir miljonāra sieva,padomā tik,krīze skārusi arī viņu,''nabadzītei''neatlika nekas cits,kā ''pazemīgi''izlūgties no draudzenes tikko iegādāto kleitu,lai nebūtu jāstaigā ''Ievas kostīmā'',un es naivā zoss ticēju,ka krīze ir skārusi tikai mūs,parastos mirstīgos!Žēl,ka neparādīja Aleksa jauno mašīnu,kuru Gunārs redzēja pa logu,lai arī mēs spētu to novērtēt,ir cilvēki,kuri bez sirdsapziņas pārmetumiem spēj iedzīvoties uz citu nelaimes rēķina,kā šajā gadījumā Līga un Aleksis,par Zentu neizteikšos,viņa jau sāk apnikt,visu laiku maļ vienu un to pašu.Leonam pagaidām viss iet kā smērēts,es jau baidījos,ka Milda Zemberga klātbūtnē nepasaka neko lieku,bet paldies Dievam,ka tas nenotika,lai gan mana mamma teica,ka pat,ja būtu pateikusi,Zembergs vienalga neko nebūtu sapratis.Marta tomēr saprata,ka bez advokāta neko nepanāks,lai gan žēl,ka to saprata par vēlu,būtu labāk piekritusi izmantot valsts apmaksātā jurista pakalpojumus,jo Aleksis darīs visu,lai iegāztu Martu vēl lielākā ķezā,kā viņa ir pašlaik,bet jācer,ka Leons spēs Martu pasargāt.Bet pašreiz tomēr vislielāko interesi izraisa Elza un Rihards,bet par to citreiz.