Liels paldies, Mmaarriiaa!!!
Katalīna un Sebastians/Catalina y Sebastian (TV Azteca , 1999)
Сообщений 21 страница 26 из 26
Поделиться2210.08.2009 16:23
Cap65-66-67-68
un šim links vairs nedarbojas.. bet nebiju atradusi šīs sērijas nekur citur..
Поделиться2310.08.2009 17:49
Paldies,ka ievietoji video,tas nekas,ka dažas sērijas nav pieejamas,nekas nenotiks,ja tās neredzēs,nedomāju,ka tās neredzot,neko vairs nevarēs saprast.
Поделиться2410.08.2009 18:01
nu jā, nekas nesaprotams jau nenotiek, ja neredz tās 4 sērijas, bet tiek palaisti garām Katalinas un Sebastjana kaut kādi mirkļi.. nu nekādi laimīgie, bet tomēr..
Поделиться2516.01.2013 18:56
Lai gan man toreiz bija tikai kādi 8 vai 9.gadi, tomēr šo t-noveli ļoti labi atceros! Es neskatījos visu seriālu no sākuma līdz beigām, jo dažbrīd tur nebija interesanti, tīra garlaicība! Es viņu skatījos apmēram tā, ka paskatījos mazliet sākumu, tad neskatījos, tad atkal kaut kur pa vidu paskatījos, tad atkal neskatījos un pēc tam jau uz beigām atkal atsāku skatīties, jo palika ar vien interesantāk un interesantāk!
Atceros to, ka Katalina bija stāvoklī un viņiem ar Sebastianu piedzima bērniņš(tikai neatceros - bija meita vai dēls?) un abi tādi laimīgi bija un atceros arī to Katalīnas māti - viņa bija vnk drausmīga un ļoti kaitinoša, jo man viņa riktīgi izbesīja ārā ar to, ka mēģināja visu laiku izšķirt Katalinu&Sebastianu! Vēl atceros arī to Karmelo, kurš bija ļoti apsēsts ar Katalīnu un gribēju viņu sev un atceros, ka beigās (pašā pēdējā sērijā) viņš Katalīnu nolaupīja un negribēja laist vaļā un vai nebija tā, ka pēdējā sērijā Katalīna atkal nebija stāvoklī?
Nju tādas ir manas atmiņas par šo seriālu, tomēr man ļoti patika Katalīnas&Sebastiana ainas vēlāk, kad jau abi bija iemīlējuši viens otru , jo sākumā man ļoti kaitināja tas, ka Sebastians uzskatīja Katalinu par meli un nez par ko tur vēl, dusmojās uz viņu, greizsridīgs bija un vēl neticēja viņai - tas viss kopā mani ļoti kaitināja!!!
Vispār man tagad ir tāda domā vēlreiz šo seriālu noskatīties, lai atsvaidzinātu atmiņu un vēlreiz izbaudīt Katalinas&Sebastiana ainas (kas gan būs tikai vēlāk)!!!
PS. Jūsu komenti, meičas (it sevišķi tavi komenti, Eņģelīt) mani iedvesmoja atkal paskatīties šo seriālu!!!
Поделиться2617.01.2013 00:42
Starp citu Azteca plāno filmēt vēl vienu šīs telenoveles rīmeiku