Les Masters 2010, Orleans, France
Сообщений 41 страница 46 из 46
Поделиться4205.10.2010 17:01
Naah, vecie fani nepametīs viena iemesla dēļ - jo viņš ir Braiens
Vai ne. No vienas puses ir itkā dīvaini viņu redzēt mazliet savādāk, bet no otras puses man patīk. Gan jau pieradīs visi vecie un jauni fano noteikti būs klāt. Es nejauši savu džeku uzsēdināju uz daiļslidošanas. Vispār jā viņš ar manīm kopā skatījās visus vecos Brī video. Viņš par Brī fano!
Bilan, man patīk viņa SP tērps
Man arī nežēlīgi patīk viņa tērps!
Un vispār tas džemperītis viņam nežēlīgi labi izskatās!
Поделиться4305.10.2010 17:27
Viņš par Brī fano!
Mmm, Brī man liekas ir viens no tiem daiļslidotajiem par kuru arī džeki var fanot bez jebkādiem pārmetumiem, jo nu Brī nekad par sievišķīgu nenosauksi Un ar viņa spēcīgo, vīrišķīgo stilu...
Поделиться4405.10.2010 19:05
Mmm, Brī man liekas ir viens no tiem daiļslidotajiem par kuru arī džeki var fanot bez jebkādiem pārmetumiem, jo nu Brī nekad par sievišķīgu nenosauksi
Protams Brī ir vīrišķības iemiesojums visā daiļslidošanas pasaulē!
Поделиться4506.10.2010 08:29
Naah, vecie fani nepametīs viena iemesla dēļ - jo viņš ir Braiens Es saku, vnk mums kā lielajiem faniem bik grūtāk, jo vairāk esam tās vecās prog skatījušies, līdz ar to pie jaunā grūtāk pierast
Jap.. vecie fani turēs līdzi ne tikai viņa veiksmēs un neveiksmēs, bet arī programmas maiņās... jo svarīgi jau ir tas, ka tas i Brian... kā nekā mana daiļslidošanas slimība sākās viņa dēļ.. tad arī vienmēr būšu uzticīga... domāju, ka saviem bērniem ar pieminēšu... ahhh.. ja jūs būtu Brian slidojam redzējuši..
Bilan, man patīk viņa SP tērps
Man ar patīk..
Поделиться4606.10.2010 08:31
Un vispār tas džemperītis viņam nežēlīgi labi izskatās!
Aha.... pilnīgi ne acis atraut no tās bildes, cik labi viņam tas izskatās..
Protams Brī ir vīrišķības iemiesojums visā daiļslidošanas pasaulē!