Mjā, mani realitāte nedaudz izārstēja no šīs atkarības, bet tomēr.... kā atceros viņu, Manuelu, amor real... palīdz dzīvot!!!
Kur es biju agrāk??? Kā es nemīlēju Kolungu un kā es neskatījos šo seriālu??? Nu bet labi, toties tagad varēju redzēt!! Vismaz sākt skatīties. Aaaaaakkkk!!1
Un vnk... es kā citā pasaulē šīs dienas!! Vnk neko citu nevajag, tikai dodiet AR un Kolungu!!!
Un Manuels... ak dieniņās... tas ir kaut kas.. kaut kas... aaak, kāpēc dzīvē nav tādu kā viņš???
Dievinu viņu, viņa jūtas, viņa vārdus, un to, kā Kolunga to notēlo. Tas ir, neliekas, ka tēlotu aktieris, bet ka tiešām dzīvotu!!! Ak...
Un tik spēcīgs, ar tādām emocijām seriāls! Man tiešām kaut kādas asociācijas ar Maknotu - un tā kā viņas grāmatas dievinu, tad AR arī, tikai AR vēl spēcīgākas emocijas izraisa. Patiesībā, man ienāca prātā, ka šī ir pirmā reize laikam,kad es negribētu lasīt tādu grāmatu, bet kad man vajag redzēt!!!! Jo parasti grāmatas ir labākas, tur labāk izsaka,apraksta jūtas utt.,bet te... Kolunga tāāāāā parāda to visu!!! Akkk
Bāc, man sagribejas tālāk skatīties. Bet kaut kā bez aNgeL arī vairs nav tā.. Nu redzēs kā būs, jo nāksies jau uz Pasion pārslēgties...
un vispār teorētiski derētu atst't šo pēc Pasion, lai pavilktu baudu garumā, savādāk 2 Kolungas superseriāli reizē un pēc tma.. čuš.
Ok, laikam no atkarības tik viegli vaļā nevar tikt, spriežot pēc tā cik es te sarakstīju!!!