TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Amor real / Īstā mīla (Televisa, 2003)

Amor real / Īstā mīla (Televisa, 2003)

Сообщений 21 страница 40 из 84

21

aNgeL написал(а):

mēs te visas uzdzenam viena otrai šo vēlmi!! kkad un kkā būs jāsaņemas visām un jāskatās un tad varēsim runāt un apspriest kaut katru šī seriāla vārdu starp galvenajiem varoņiem

tas būtu interesanti :) kopā raudāt, kopā smieties :) kā jau īstenām noveļu fanēm pieklājas :D

aNgeL написал(а):

un varonēm kleitas skaistas bij

tās kleitas :jumping: dažreiz man ir tik ļoti žēl, ka nedzīvoju tajā gadsimtā :D

man ir tik žēl, ka pasion nekādi neredzu :(

0

22

magone написал(а):

tas būtu interesanti  kopā raudāt, kopā smieties  kā jau īstenām noveļu fanēm pieklājas

aha :D ir tik forši kopā apspriest tik foršu seriālu :)  :love:

magone написал(а):

tās kleitas  dažreiz man ir tik ļoti žēl, ka nedzīvoju tajā gadsimtā
man ir tik žēl, ka pasion nekādi neredzu

man arī bieži žēl, ka nedzīvoju gadsimtā ar tādām kleitām ! kgan iedomājos, cik smagi tās nēsāt.. tāpēc jau mūsdienās man patīk kāzu kleitas :D vienīgais reālākais variants ietērpties tāda veida kleitā :D

es pasion arī gandrīz neredzu, tāpēc lādēju arī no neta.. bet tikai lādēju..skatīties nesanāk.. :D :/

0

23

aNgeL написал(а):

man arī bieži žēl, ka nedzīvoju gadsimtā ar tādām kleitām ! kgan iedomājos, cik smagi tās nēsāt..

jā, tas gan! lai gan šīm kleitām piemīt tāda graciozitāte, kas sievieti padara ārkārtīgi elegantu, tās ēnu puses tomēr ir. skriešana būtu tāda, kāda tā būtu :D

starp citu, šeit arī ir helena rojo! kur tev viņa labāk patīk - šeit vai epda? šeit viņa ir līdzīgai lusianai - tāda valdonīga! bet tomēr ārkārtīgi atšķirīga - tev jāpakļaujas vīrietim utt! :D ai, šī aktrise vnm liek apbrīnot! turklāt šeit ir arī adela! ha, atgriešanās vēsturē :D :love:

0

24

magone написал(а):

starp citu, šeit arī ir helena rojo! kur tev viņa labāk patīk - šeit vai epda? šeit viņa ir līdzīgai lusianai - tāda valdonīga! bet tomēr ārkārtīgi atšķirīga - tev jāpakļaujas vīrietim utt!  ai, šī aktrise vnm liek apbrīnot! turklāt šeit ir arī adela! ha, atgriešanās vēsturē

jā, to labi atceros, ka viņa šajā telenovelē..un atkal Adeles māte :D es īpaši vairs neatceros kāda bija bijas varone šajā seriālā.. bet asociatīvi zinu, ka Lusiana man labāk patīk :D

0

25

aNgeL написал(а):

5 neesmu redzejusi, bet 3 vai 4 gan :D

Arii labi!  :D

0

26

kaut kā nejauši sanāca, ka esot pie Palomas sākām skatīties Amor real.. un pa šīm 3 nepilnām dienām noskatījāmies ap 27 sērijām!!! :O :D :D :D un jāsaka, ka mums radās riktīga atkarība (tāpat jau laikam skaidrs :D ) gribas skatīties vēl un vēl un vel...aaaaaaaaaa  :love:  atceros ka dievināju seriālu, bet tagad ir vēl vairāk :D :D :D gribas vislaik tagad uz Manuelu skatīties.. tomēr tik spēcīgs seriāls, ar tādām emocijām! un Manuels saka MAtildei tāadus vārdus..  :love:  :love:  vārdu trūkst lai izteiktu sajūsmu, kādu rada šie varoņi, īpaši Kolunga. bet kad Manuels dusmīgs.. tas ir baisi ../ brr.. toties ikreiz kad kaut uz brīdi pasmaida, pasaka kaut ko par savām cerībām utt... - tā viss..- kušana!! pēc sēriju skaita, drīz jau Manuelam jāpadzen viņu :S :/ ... bet tā gribas to visu, kas tālāk notiek!! pat nezinu, kā tagad uz Pasion pārslēgties! Manuels ir tā pārņēmis savā varā!! :D (kaut kāda apslimusi esmu :D :D :D )

0

27

aNgeL написал(а):

kaut kāda apslimusi esmu

man šķiet, ka jūs abas ar Palomu esat saslimušas ar gandrīz neārstējamo Kolungas vīrusu ar komplikācijām Amor real  :D

0

28

Norkys написал(а):

man šķiet, ka jūs abas ar Palomu esat saslimušas ar gandrīz neārstējamo Kolungas vīrusu ar komplikācijām Amor real

zin, mums ar tā liekas :D :D :D narkotika , kuras nosaukums " Kolunga" :D bet mēs jau neesam vaionīgas, ka viņš tāāāāāds!  :love:

0

29

Mjā, mani realitāte nedaudz izārstēja no šīs atkarības, bet tomēr.... kā atceros viņu, Manuelu, amor real... palīdz dzīvot!!!

Kur es biju agrāk??? Kā es nemīlēju Kolungu un kā es neskatījos šo seriālu??? Nu bet labi, toties tagad varēju redzēt!! Vismaz sākt skatīties. Aaaaaakkkk!!1 :love:  Un vnk... es kā citā pasaulē šīs dienas!! Vnk neko citu nevajag, tikai dodiet AR un Kolungu!!! :D Un Manuels... ak dieniņās... tas ir kaut kas.. kaut kas... aaak, kāpēc dzīvē nav tādu kā viņš???
Dievinu viņu, viņa jūtas, viņa vārdus, un to, kā Kolunga to notēlo. Tas ir, neliekas, ka tēlotu aktieris, bet ka tiešām dzīvotu!!! Ak... :love:  Un tik spēcīgs, ar tādām emocijām seriāls! Man tiešām kaut kādas asociācijas ar Maknotu - un tā kā viņas grāmatas dievinu, tad AR arī, tikai AR vēl spēcīgākas emocijas izraisa. Patiesībā, man ienāca prātā, ka šī ir pirmā reize laikam,kad es negribētu lasīt tādu grāmatu, bet kad man vajag redzēt!!!! Jo parasti grāmatas ir labākas, tur labāk izsaka,apraksta jūtas utt.,bet te... Kolunga tāāāāā parāda to visu!!! Akkk :love:

Bāc, man sagribejas tālāk skatīties. Bet kaut kā bez aNgeL arī vairs nav tā.. Nu redzēs kā būs, jo nāksies jau uz Pasion pārslēgties... :( un vispār teorētiski derētu atst't šo pēc Pasion, lai pavilktu baudu garumā, savādāk 2 Kolungas superseriāli reizē un pēc tma.. čuš.

Ok, laikam no atkarības tik viegli vaļā nevar tikt, spriežot pēc tā cik es te sarakstīju!!!

0

30

Paloma написал(а):

Jo parasti grāmatas ir labākas, tur labāk izsaka,apraksta jūtas utt.,bet te... Kolunga tāāāāā parāda to visu!!! Akkk

wow.. forši!!!!!!!!! super!!  :love:  jāa, bet tā ir.. šajā seriālā emocijas parāda tik reāli, un saprotami, ka nemaz grāmatu nevajag..  :love:

Paloma написал(а):

Bet kaut kā bez aNgeL arī vairs nav tā

vaiii  :blush:  cik forši :D :D :D nez ko es tā īpaši mainīju tajā , ka bez manis nevari skatīties? :D :D

āā.. vēel ko aizmirsu piebilst.. Man patīk arī Matildē tas, ka kaut gan viņai ir diezgan stiprs raksturs, cenšas nepakļauties un kaut kā cīnīties par savām vēlmēm, taču tajā pat laikā intīmos brīžos , skūpstos , sarunās par kko tml utt.. viņa parādās kā trausla, kautrīga..un kad Manuels mēgina viņu iedrošināt un tml - tas sanāk tik forši!!!!!! :)

0

31

aNgeL написал(а):

nez ko es tā īpaši mainīju tajā , ka bez manis nevari skatīties?

Daudz ko! Vienai nav tas, kā kad tu sēdi blakus un tad mēs divatā te kūstam un mirstam. :D

aNgeL написал(а):

āā.. vēel ko aizmirsu piebilst.. Man patīk arī Matildē tas, ka kaut gan viņai ir diezgan stiprs raksturs, cenšas nepakļauties un kaut kā cīnīties par savām vēlmēm, taču tajā pat laikā intīmos brīžos , skūpstos , sarunās par kko tml utt.. viņa parādās kā trausla, kautrīga..un kad Manuels mēgina viņu iedrošināt un tml - tas sanāk tik forši!!!!!!

ahaaa!! Tas tā forši, ka viņa tāda kā kautrīga visā tajā, un Manuels atkal tāds.. savādāks. Ak, bet viņi tā sader kopā! :love:  Ahhh. Bāc, kā gribu skatīties, bet... bet.. Ak.

0

32

man smieklīgi :D :D :D mēs jau visur tik kur vien var rakstāmies par vienu un to pašu :D :D :D  :love:  :D

0

33

Tiešām? Vai tiešām? :D Kāds pārsteigums... :P nebūtu gaidījusi :P
Ak, bet, bet, bet... aaaaaaaaiiiii :love:  Nu kā lai nedara to, ja ap to vien domas lielākoties grozās? :D

0

34

Diemžēl labakā kvalitātē youtubē neatradu, bet bett..nezinu, kā jums, bet man tas bij super patīkamais surprise!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uucqNeBG60A[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8D9L2VWClfc[/youtube]

0

35

WOW :O kas ir TAS? :O
Nē, nu, protams, ka patīkams pārsteigums!!! Drusku gan saraustīts un neloģisks man šis "turpinājums" šķiet, bet - bija vēl vismaz dažas minūtes, kas nebija redzētas! :love:  ahhhh

0

36

nu man apt tāpat..tādas dīvainas beigas..un atklāti sakot nepatika, bet tajā pat laikā ir wnk brīnišķīgi pēc tik ilga laika atklāt, ka ir vēl ainas ar viņiem  :love:  :love:  ak, jāa.. un visvairāk man nepatika tas, ka pēc 6 gadiem Manuelam ir ūsas un pavisam cita frizūra :S (manā izpratnē tas nav viņš!)

0

37

aNgeL написал(а):

nu man apt tāpat..tādas dīvainas beigas..un atklāti sakot nepatika, bet tajā pat laikā ir wnk brīnišķīgi pēc tik ilga laika atklāt, ka ir vēl ainas ar viņiem      ak, jāa.. un visvairāk man nepatika tas, ka pēc 6 gadiem Manuelam ir ūsas un pavisam cita frizūra :S (manā izpratnē tas nav viņš!)

hihi, jauki, ka mums sakrīt domas!!! :D man ar ne pārāk šīs beigas, bet redzēt ko neredzētu ar viņiem ir buurvīgi :love:

0

38

Paloma написал(а):

hihi, jauki, ka mums sakrīt domas!!!

ar AR mums tas sanāk :D

0

39

vajadzēja paiet vairāk par 5 gadiem, lai beidzot redzētu, kā patiesībā beidzas AR :D
Vienmēr domāju, ka Latvijas variants bija bik par īsu :D

Paldies, angel, ka ieliki ;)

0

40

magone написал(а):

Vienmēr domāju, ka Latvijas variants bija bik par īsu

Tas bij oficiālais variants, nevis wnk Latvijas :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Amor real / Īstā mīla (Televisa, 2003)