Man patīk šis te - "I love Brian Joubert more than I probably should..." hmmmm
Vai ne? LOL
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Cup of China 2010, 05.11. - 07.11
Man patīk šis te - "I love Brian Joubert more than I probably should..." hmmmm
Vai ne? LOL
Paša Brī komentārs pēc LP
"Технический контролёр не засчитал мне четверной и последнюю связку прыжков, это нечестно!Я ведь знаю,что недокрученный четверной влечет за собой задницу на льду!
Babeth Louesdon,французский технический контролёр консультировал меня до Кубка Китая,видимо мне придётся ещё раз пересмотреть видео и всё переделать,чтобы уровни стали выше,скорее всего я обращусь за помощью к иностранному тех. специалисту,тк с прыжками у меня вроде проблем нет,кроме флипа,который я вечно делаю не с того ребра.Я всё ещё надеюсь квалифицироваться в ФГП,мне не привыкать начинать сезон с 4 места,на ТЕБе я должен буду выиграть!"
PAREIZI, BRĪ! SADO VISIEM PA PAKAĻU!!! Kā es norēcos par to izcelto rindiņu Brī zin, mēs zinam, citi arī zin, tiesneši laikam vienīgie nezin - un ko tas mums pasakara par tādiem tiesnešiem?
P.S - Ja nu kādam ar krievu val tā pašvakāk, Brī saka, ka pilnīgs sviescs, ka viņam 4ītis ir ieskaitīts kā nepiegriezts. Viņš tak zinot, ka nepiegriezts 4, nozīmē pakaļu uz ledus
Un šie ir tiesneši, kas mums jālinčo - itālis Fabio Yulie (viņš arī tas, kurš Brī Gēteborgā noņēma punktu par "vokālu" mūzikā, un tagad bij arī Cup of China tiesnešu panelī) un otrs ir soms Pekka Leskinen, kurš tagad Cup of China, neieskaitīja Brī 4rīti
Un šie ir tiesneši, kas mums jālinčo - itālis Fabio Yulie (viņš arī tas, kurš Brī Gēteborgā noņēma punktu par "vokālu" mūzikā, un tagad bij arī Cup of China tiesnešu panelī) un otrs ir soms Pekka Leskinen, kurš tagad Cup of China, neieskaitīja Brī 4rīt
Iedomājamies, ka šie ir tie tiesneši...:
eh... Ja godīgi, tak rokas nolaižas. Es apbrīnoju Brī, ka viņam rokas vēl nav nolaidusās un viņš vel ir gatavs cīnīties.
Es apbrīnoju Brī, ka viņam rokas vēl nav nolaidusās un viņš vel ir gatavs cīnīties.
O, jā, es ar. Nu redzēs, tagad visas cerības uz TEB
eh... Ja godīgi, tak rokas nolaižas. Es apbrīnoju Brī, ka viņam rokas vēl nav nolaidusās un viņš vel ir gatavs cīnīties.
Es arī..
Man patīk Brī pa vasaru tāds pozitīvāks kļuvis..Tas teikums ir vietā. Piekrītu Brī
2010/2011 sezona | Daiļslidošana | 21.11.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Cup of China 2010, 05.11. - 07.11