TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 321 страница 340 из 895

321

Yay, Igaunītis arī :)

0

322

WTF? Turcija?

0

323

nu, Turcijai, man liekas, bija prikolīgs priekšnesums. neko sliktu pateikt nevaru :D

0

324

Hhahahaha, LV pilnīgs pazors. Lietuva un Estiņi tiek, mēs nē :D pilnīgs fail :D Bet man, protams, liels prieks par Kūlu  :crazy:

0

325

albalonga написал(а):

Igaunija un Latvijas pavasara himna - Valers ierullē, hihihi, es ta apsmējos. Lai gan dziesma man patīk un Eiforija ar man patika - pagaidām šovakar vienīgās dziesmas, kas man patika.

haha, alby, sit pieci - šīs abas manas šīvakara favorītes :D Zviedrija vispār super! :)
Un vēl kaut kā turki iepatikās :D tādi jancīgi...

albalonga написал(а):

Lietuvietim kauč kā negraciozi un ne mūzikā sanāca ritma un stila nomaiņa... Bet dziesma oki, patīk.

O, te arī tieši manas domas. :D Tā dzieesma man šķita tīri tā neko, līdz tai stila maiņai ar tām dīvainajam kustībām...  o.O

0

326

hihihi, var iet čučēt. Eh,

0

327

OMG OMG OMG, Nu es tak māku izvēlēties savus favorītus :D Es nez vai igaunītis ir dzīvojus UK kādu laiku vai kā, bet viņš runā kā brits, ar ļoti smuku britu akcentiņu  :love:

0

328

Un dziesmas angliskā versija, ak cik skaisti  :love: Vārdi tik superīgi  :love:

0

329

Un mūsu spāņu meitenēm, lūdzu jums arī spāņu versija :D

Ir arī krievu versija  :flirt:

0

330

Lai cik dīvaini tas nebūtu, bet vārdu ziņā man vislabāk patīk krieviskā versija  :rolleyes:

0

331

Man pēc angļu versijas kaut kā pat uzreiz spāņu negribas :D varbūt vēlāk... Vispāŗ negribas otrreiz uzreiz klausīties, varbūt tur tā lieta.
bet... akkk, skaisti!!! :love: Kā ieslēdzu angļu versiju, uzreiz radās impulss aizvērt acis, tad nu tā arī noklausījos šo dziesmu - baudot acīm ciet :love: Jāa, lai ar lēno dziesmu piedalītos veiksmīgi Eirovīzijā, tai ir jābūt īpašai - un šī, manuprāt, tāda ir :love:

0

332

Paloma написал(а):

Jāa, lai ar lēno dziesmu piedalītos veiksmīgi Eirovīzijā, tai ir jābūt īpašai - un šī, manuprāt, tāda ir

O, jā :) Es uztaisīšu mp3 angļu versijai un ielikšu pie mūzikas ielādes :) Tāpat atradu viņa pēdējo albumu, kur ir daudz foršu dziesmu, linku ar tūliņ ielikšu  :crazy: Es esmu ar visām rokām un kājām par Igauniju šogad. Babenītes ir jaukas, bet, kā dziesma, man vislabāk Igauņu patīk  :love:

0

333

Nu, man vēl ļoti patīk Zviedrija - tieši tā visa vizuāla izskata, kustību utt.dēļ - kopā tas priekšnesums izskatās fantastiski! :love:

0

334

Done :) http://telenoveleslv.mybb.us/viewtopic.php?id=6579

Paloma написал(а):

Nu, man vēl ļoti patīk Zviedrija - tieši tā visa vizuāla izskata, kustību utt.dēļ - kopā tas priekšnesums izskatās fantastiski!

Tas man vēl jāiečeko :D

0

335

wow, mēs visas darbā iefanojam.

0

336

albalonga написал(а):

wow, mēs visas darbā iefanojam.

Par igaunīti? :D

0

337

Noklausījos arī spāņu un krievu versijas... Kaut kā man griežas ausīs krievu valodā tā dziesma... nav tā maigā plūduma, kāds pārējās valodās.
Bet jāa, spāniski arī ļoti skaisti skan :love:

0

338

Manas domas par Vācijas dziesmu - tagad klausos un saprotu, ka tā ir pārāk laba Eirovīzijai :D Dziesmas stils ir kā čārtu topa dziesmām. Līdzīgs stils Coldplay vecajām dziesmām, kkas no One Republic. Un vispār tāds stils kā dziesmām, kas parasti ir The Vampire Diaries soundtrekā  :love: O, jauki, man sāk krāties top 5 lēnām :) Vismaz būs par ko vēl pafanot sestdien :)
Zviedriju noklausījos un patika, ir ok :)

0

339

Man melanholija, noskatījos vakardienas uzvarētāju priekšnesumu - Ribaks, bilans un co. Tagad velky Ribaka albumu :D

P.S - Velku arī Vācijas čaļa albūmu. Vēl kāds gribēs? Alby?

Отредактировано cravey (25.05.2012 15:55)

0

340

Ok, mans top6:

1. Igaunija
2. Vācija
3. Krievija
4. Lielbritānija
5. Spānija
6. Zviedrija

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015