TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 621 страница 640 из 895

621

ooo, kas tās par skatuves slidām? Nemaz ledu ar Pļušķi izrādās nevajag :D

0

622

etansy написал(а):

Mēs arī tā?

hahah, davai.

Mana valsts būs Islande. :)

0

623

Ah, cik Melnkalnei ir skaista dziesmiņa!!! :love: :love: :)

0

624

kopumā šitajā pusfinālā Latvija bija vāja.

0

625

Hahhaa, mēs jau abas ar mammu saskatījāmies, kad slidotāja parādījās. Domājām Pļuška atkal ielīdis :D

0

626

Uh, cik Ungārijai smaga dziesma! man riktīgi uz emocijām uzspieda. Īpaši, kad Hopeless vēl nesenā atmiņā.

0

627

Un visbeidzot pēdējā mana šī vakara favorīte - tādas šovakar bija 6!!! :D :love: Bet par mūsējiem runājot - man tā vēl joprojām ir trauma, jo viņu vietā vajadzēja būt susuriņam Donam!!! :( :D ;)

0

628

Haha, man ar alby pretējas domas - man LV patika, bet Islande reāli nē :D

0

629

Man Nīderlande joprojām favorītos, bet man 45 centu žēl :D

0

630

Bet tagad turam īkšķus par saviem favorītiem un par LV arī! Man jau uztraukums mazliet ir, lai gan domāju, ka LV tāpat netiks! :D ;)

0

631

Man sanāk 6nieks, kas kaut cik izceļas man, par pārējām gluži vienalga būtībā. LV, Zviedrija,  Azerbaidžāna, Ungārija, Sanmarino, Nīderlande

0

632

atzīšos - negribu Latviju finlā. Gaumes lieta, bet man vairāki citi labāk patika un negribētos, lai Latvija atņem vietu kādam no tiem, ka mna patika. Sorri, ka nepatriotiska, bet tiesam - nu nepatīk man viņi un viņu dziesma...

0

633

Nu mūsējie ar savu pozitīvusmu, cerams, ka plika atmiņā. Tie pārējie kā sēru dienā dziedāja.

0

634

Nu jā, gaumes lieta gan. Redz ka es pat bez LV tik 5 salasīju, kas nav vienaldzīgi tiek vai netiek tālāk :D

0

635

Islande, Nīderlande, Beļģija, Ungārija, Ukarina, Snmarīno, Portugāle

0

636

vēl Azerbaidzāna, arī Zviedrija un tā pirmā - Albānija, ja?

0

637

hahaha, pielīda pie letiņiem. Interesanti.

0

638

Alby - tā bija Armēnija! ;)
Man - arī Armēnija, Zviedrija, Krievija, Ukraina,Sanmarīno, Melnkalne un Ungārija! :love: ;)

0

639

ak jā, paldies, Armēnija. Tā ar būtu laba finālā un noteikti jau tur būs, ja reiz progoze vispār uzvaru.

Jāsaka godīgi, ka es tik cieši eurovīzijai nesekoju, jo paralēli lasu fiku, kas saucas

Five Times Detective Stilinski and Fire Captain Hale Had Sex In Public, and One Time They Did It In A Bed, LOL. Tikko izlasīju treso no tām in public. man ir jautri.

0

640

albalonga написал(а):

Mana valsts būs Islande.

es arī gribēju. viņiem tik jauka dziesma!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015