Super rumānis. Es pat ieapplaudēju.
Hihi, Palo un aNgeL - jauki, ka pievienojāties.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015
Super rumānis. Es pat ieapplaudēju.
Hihi, Palo un aNgeL - jauki, ka pievienojāties.
Hihi, pievienojos - man arī patīk un viss. Riktīgi tāda dzīvīga un forša dziesma 
vēl offtopiks - 17.maijā Telemundo prezentēs upfront - 2011 -12 sezonas programmu. Gabija ir nofilmejusies telenoveles pilotiņā cik sapratu ar melvin Cabrera un Ana Layevski..
Es tonia. Nez, wot paskaidrojiet, kapēc man nepatīk. Laikam tapēc, ka ir Dimonds and pearls...
Aha, man ar Rumānija patika.. gan mūzika.. gan dziedātāja pozitīvais smaids un tml 
Estonia man atgādina Bārbiju un Bārbiju pilsētiņu.
un dziesma ar..klusēšu 
hm, no sākuma ne ļoti šķita, bet pēc tam aptvēru, ka kaut kas piesaista. Katrā ziņā, spriežot salīdzinoši 
Vot man nepatika Belarus dziesma un tagad droši vien atkal nepatīk. I love Belarus - šausmas...
ak jā, kas man nepatika - piedziedājums man kaut ko atgādināja ,, kaut kādu dziesmu... nesaprotu tik kādu 
I love Belarus.... akmandieniņās... šitādas "patriotiskās" dziesmas man kaut kā šķērmumu uzdzen. Izklausās pēc valsts reklāmas.
Kaut kas Baltkrievijā piesaista.. nu laikam kaut kas tautiskais, kas iet cauri..bet tajā pat laikā.. Anyway - šāda tipa balss man nepatīk.
usiqq. ahhh. bail
Domāju, ka būs citādāk, redzot uz Eirovīzijas skatuves. Nea. Tāpat nepatīk. 
A man baigi patīk. Tik sen Latvijas Eirovīzijas dziesma ta nav patikusi... Laikam kopš Prāta vētras...
Tomēr Latvijai viena no labākajām dziesmām šogad, tas priecē, bet bet.. šādai dziesmai varēja izdomāt arī interesantu šovu un, manuprāt, par daudz no sevis iebāztu frāžu.
Dānija. It ka patīk dziesma, bet kaut kas... Solists man pēc izskata atgādina kevinu van der Perrenu...
Ah, sapratu, kas man Danijas dziesmā nepatika - Diamonds and pearls... 
Dāņu izskats visai pašausmīgs manai gaumei
bet dziesma nav nemaz tik slikta 
Dānijas dziesmai ir tāds..pasaulīgs raksturs. Tas ļoti der Eirovīzijai.
Mežonīgi gejiski īri. Man vajadzētu patikt, bet nepatīk...
akmandieniņās - vēl vieni ar trakām frizūrām ... 
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015