TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 101 страница 120 из 895

101

Super rumānis. Es pat ieapplaudēju.

Hihi, Palo un aNgeL - jauki, ka pievienojāties.

0

102

Hihi, pievienojos - man arī patīk un viss. Riktīgi tāda dzīvīga un forša dziesma :)

0

103

vēl offtopiks - 17.maijā Telemundo prezentēs upfront - 2011 -12 sezonas programmu. Gabija ir nofilmejusies telenoveles pilotiņā cik sapratu ar melvin Cabrera un Ana Layevski..

Es tonia. Nez, wot paskaidrojiet, kapēc man nepatīk. Laikam tapēc, ka ir Dimonds and pearls...

0

104

Aha, man ar Rumānija patika.. gan mūzika.. gan dziedātāja pozitīvais smaids un tml :)

0

105

Estonia man atgādina Bārbiju un Bārbiju pilsētiņu.
un dziesma ar..klusēšu :D

0

106

hm, no sākuma ne ļoti šķita, bet pēc tam aptvēru, ka kaut kas piesaista. Katrā ziņā, spriežot salīdzinoši :)

0

107

Vot man nepatika Belarus dziesma un tagad droši vien atkal nepatīk. I love Belarus - šausmas...

0

108

ak jā, kas man nepatika - piedziedājums man kaut ko atgādināja ,, kaut kādu dziesmu... nesaprotu tik kādu :D

0

109

I love Belarus.... akmandieniņās... šitādas "patriotiskās" dziesmas man kaut kā šķērmumu uzdzen. Izklausās pēc valsts reklāmas.

0

110

Kaut kas Baltkrievijā piesaista.. nu laikam kaut kas tautiskais, kas iet cauri..bet tajā pat laikā.. Anyway - šāda tipa balss man nepatīk.

0

111

usiqq. ahhh. bail

0

112

Domāju, ka būs citādāk, redzot uz Eirovīzijas skatuves. Nea. Tāpat nepatīk.  :dontknow:

0

113

A man baigi patīk. Tik sen Latvijas Eirovīzijas dziesma ta nav patikusi... Laikam kopš Prāta vētras...

0

114

Tomēr Latvijai viena no labākajām dziesmām šogad, tas priecē, bet bet.. šādai dziesmai varēja izdomāt arī interesantu šovu un, manuprāt, par daudz no sevis iebāztu frāžu.

0

115

Dānija. It ka patīk dziesma, bet kaut kas... Solists man pēc izskata atgādina kevinu van der Perrenu...

0

116

Ah, sapratu, kas man Danijas dziesmā nepatika - Diamonds and pearls... :playful:

0

117

Dāņu izskats visai pašausmīgs manai gaumei :D bet dziesma nav nemaz tik slikta :)

0

118

Dānijas dziesmai ir tāds..pasaulīgs raksturs. Tas ļoti der Eirovīzijai.

0

119

Mežonīgi gejiski īri. Man vajadzētu patikt, bet nepatīk...

0

120

akmandieniņās - vēl vieni ar trakām frizūrām ... :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015