TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 121 страница 140 из 895

121

Ev, Jedward viņiem nosaukums? Kad pāro fiction Jacob un Edward, tad to pairing ar tā sauc. LOL>

0

122

Ok, īri man ir norakstīti - izskats, vizuālais noformējums, dziesma, viss šķiet drausmīgs :D

0

123

Man patika mūsējie :) Sēžu TVD.net forumā, ārzemniekiem ar tīri tā neko, jo sevišķi, ja paskatās kādas citiem dziesmas :D Tā ka ceru, ka tiksim finālā  :flag:

0

124

pagaidīšu nākamo visu dziesmu atkārtojumu un tad centīšos noformulēt top 10, šobrīd ir 7 :D

0

125

hihihi, lol. Man nav desmita, labi, ja ir trijnieks.

0

126

albalonga написал(а):

A man baigi patīk. Tik sen Latvijas Eirovīzijas dziesma ta nav patikusi...

jā, man ar riktīgi patīk ^^

aNgeL написал(а):

Tomēr Latvijai viena no labākajām dziesmām šogad, tas priecē, bet bet.. šādai dziesmai varēja izdomāt arī interesantu šovu un, manuprāt, par daudz no sevis iebāztu frāžu.

da nevajag tur nekādu šovu, šitai dziesmai šovu taisīt būtu tizli. tur jau tā lieta, ka puiši ļoti dabīgi izskatās un tā tam visam arī jāpaliek.

albalonga написал(а):

tas So lucky likās jau dzirdēts pilnīgi tādā pat ritmā.

man, piemēram, uzreiz asociācias ar to Busuļa dziedāto dziesmu, kur viņu tur dzeltenā lietusmētelī :D nosaukumu nezinu, bet nu jā :D

0

127

Nu tip tā, bet daļa tur ir vnk pievilkta, lai aizpildītu 10 vietas :D no sērijas - labākie no sliktākajiem :D

Bosnija un Hercogovina
Austrija
Slovākija
Ukraina
Sweden
Kipra (tikai dēļ šova :D)
Slovēnija
Rumānija
Igaunija
Latvija

Mjā, es laikam vienīgā, kurai Latvija ne visai :D Nezinu kāpēc, bet nu nepatīk un viss. Un izskats viņiem ar. Nekas. Nez.

0

128

bet tā kopumā ir švakāk kā pagājšgad. nu nekas, varēšu ietaupīt līdzekļus, balsojot tikai par Spāniju :D

0

129

Es saku, ka kādas 4 vietas jau ir aizņemtas ar Balkānu mafiju :D Atliek uz pārējām 6 cerēt.

Отредактировано cravey (12.05.2011 23:50)

0

130

Euu, es gribu redzēt Francijas klipu - tas mini fragmentiņš, ko parādīja, izskatījās visai super :love:

0

131

Paloma написал(а):

Euu, es gribu redzēt Francijas klipu - tas mini fragmentiņš, ko parādīja, izskatījās visai super

youtubā ir :)

Nu turam īkšķus :)

0

132

Apsveicu kaimiņus :D kaut vai tāpēc, ka kaimiņi

0

133

yay, Rumānija! ^_^ 2 no 10 mana saraksta ir :D

khm.. Moldova.. njā. Nu neko darīt. Visu nevar gribēt :D

Jo tālāk jo trakāk..Īrija...  :disappointed:

0

134

oki, es tomēr reizēm nesaprotu Jurovizinu...

0

135

Nu jā, es atklāti sakot esmu šokā  :huh:

0

136

nu duraki, kā šitais varēja nepatikt...

0

137

Nu, ne pārāk man rezultāts kopumā. Bet nu, kā ir tā ir. Un žēl par Latviju... kad mēs pēdējoreizi bijām finālā?

0

138

Paloma написал(а):

kad mēs pēdējoreizi bijām finālā?

Nebij Pirāti? :D

0

139

cravey написал(а):

Nebij Pirāti?

godīgi sakot, es neatceros :D

0

140

cravey написал(а):

Nebij Pirāti?

bij, bij.

vsp stulbums, bija tik daudz sūdīgu dziesmu un tādu labu viņi nepieņēma...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015