TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Laupītāji/Los Plateados (Televisa, 2005)

Laupītāji/Los Plateados (Televisa, 2005)

Сообщений 21 страница 34 из 34

21

O, kodolīgi, visu pa plauktiņiem saliki. :) Nevaru tev nepiekrist.
Vienīgi Tamāru pirmo reizi seriālos pamanīju un par Maurisio nefanoju. Bet izskatījās viņi abi labi.
Man ļoti patika Himena. Tāda izskatīga tumšmate, korsetē un ar šauteni rokā.  :ok:

0

22

Un man arī dikti patika to arābu tēma. Tagad aizmirsu kā sauca - Jasmīna un jaunākais no Laupītājiem Manuels, šķiet. Mani vienmēr ir fascinējušas musulmaņu un kristiešu pasauļu atšķirības un  to, kā mīlestība tās pārvar. Un tik jauki, ka šajā laupītāju un piedzīvojumu seriālā iesaistīja arī šādu sižeta līniju...  :ok2:

0

23

danna написал(а):

Tagad aizmirsu kā sauca - Jasmīna un jaunākais no Laupītājiem Manuels

Manuels-jā. Bet nē Jasmīna-Leila! :) Tikai man liekas, ka tā arābu  ģimene bija kristieši. Un tas bija Jasirs, kurš iemīlējās musulmānietē...

0

24

Pareiz - Leila. Bet kristieši viņi noteikti nebija. Varbūt musulmaņi arī ne, kaut kāds tur paveids, bet kristieši nē. Vēl atceros, kā.. Eh.. Patiešām ceru, ka nejaucu, jo tas jau bija skolas laiks un daudz ko neredzēju.  ;)

0

25

danna написал(а):

Varbūt musulmaņi arī ne, kaut kāds tur paveids, bet kristieši nē.

Varbūt... Bet kāpēc tad tā musulmāniete pieņēma kristietību? Man tomēr liekas, ka  viņi bija Libānas kristieši.

0

26

Ragana написал(а):

... Bet kāpēc tad tā musulmāniete pieņēma kristietību?

Jo man, ka musulmaņi nedrīkt precēties ar citas ticības pārstāvjiem. Un turklāt musulmaņu sievietēm vīrus izvēlas tēvi un, ja nu tomēr ne, tas, lai precētos ir jāsaņem no tēva atļauja.
Bet varbūt, ka visu pamatīgi jaucu...  :blush2:

0

27

danna написал(а):

Jo man, ka musulmaņi nedrīkt precēties ar citas ticības pārstāvjiem.

Njā, bet tad arī Jasiram vajadzētu pieņemt kristietību, lai ar to sievieti(viņu laikam sauca Jamile )apprecētos.  :nezinu:

0

28

Ragana написал(а):

Njā, bet tad arī Jasiram vajadzētu pieņemt kristietību, lai ar to sievieti(viņu laikam sauca Jamile )apprecētos

Bet par citas ticības pārstāvju prezēšanu, tas ir točna. Vismaz dzīvē.
Bet seriālos tas ir savādāk. Režisori citas ticības likumus pieņem un akceptē tikai tad, ja tas ir izdevīgi un interesanti viņu scenārijam. Ja nē - aizmrst un nepievērš tiem nekādu uzmanību.  ;)

0

29

No seriāla līdz ticībsa jautājumiem - viens solis. :D Nu man šis seriāsl daļēji patika - brīžiem vairāk, brīžiem mazāk. Tā Kamila vot man nemaz nepatika, Maurisio Islas - nu tas ir atsevišķs jautājums. :D Himena arī man ļoti patika un Leila pat ļoti, ļoti. :D

0

30

Emmm, man te radās aizdomas, ka ir iezagusies kļūda. Un neviens mani nelabo. Jasira vietā bija Halims!!!
Un gribētos, lai kāds gudrs cilvēks tomēr pasaka kādas ticības pārstāvji bija Bašuru ģimene.

0

31

Es jau vairs miglaini atceros šo seriālu - par tiem arābu vārdiem vispār nepiedomāju. :D Oj, šobrīd nav spēka lauzīt galvuy un censties atcerēties, kas tur viņiem ar to ticību bija.. :D Bet man šķiet kaut kādi kristieši viņi bija - īpaša novirziena, bet kristieši. It kā. :D

0

32

Arī par šo es nezināju, ka viņu rādīja, uzzināju tikai, kad ieraudzīju vienā vecā programmā, kas man te bija paglabājusies vēl no tiem laikiem! :D Taču es youtubē paskatījos dažus video ar galveno pāri Kamilu&Gabrielu un ļoti viņi iepatikās, ļoti! (Kā gan Islas var nepatikt! Iepatikās man viņš no Preciosas laikiem ļoti, ļoti)! :love: :love: :love: :D Redzēju arī pēdējo sēriju - arī tā man patika! :love: Jo īpaši man patikās entrada un tituldziesma - ļoti, ļoti skaistas!!! :love: :love: :love:

0

33

Forsteriāna написал(а):

Kā gan Islas var nepatikt! Iepatikās man viņš no Preciosas laikiem ļoti, ļoti

Man gan no Čigānas mīlas - dievināju gan telenoveli, gan Islasu :love: :love: :love: Un tad man bija svētlaime, kad sāka rādīt Preciosa, jo tur bija viņš :D Es man šķiet pat kkā nejauši uzslēdzu pirmajās sērijās, un neticēju savām acīm :D
Eh, skatos, ka pirms pieciem gadiem vēl spēju izteikt savas domas par šo telenoveli kaut cik, tagad vairs neko neatceros :D Nu, kad izlasīju Leilas vārdu, atcerējos gan viņu :)

0

34

Man arī patika Islas, bandīta tēlā arī, aizrautīgi skatījos visas sērijas. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Laupītāji/Los Plateados (Televisa, 2005)