TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Сообщений 281 страница 300 из 546

281

Uj,man Lusjanas vaardi Roselenai pirms pamest Toreslandu maaju ljoti patika.Roselena kaut arii zina,ka vinji ir teevs un meita pat nenojaush,kas vinju sagaida,kad Klaudio visu uzzinaas.Bet vispaar man vinji abi gan Zurija,gan Daavids ljoti patiik.Un vinju pirmaas ainas,kur Klaudio vinju apskauj un nosauc par savu meitinju ir tik emocionaalas.Vinji abi savas lomas speelee ljoti labi.Par Rodsrigo man nav ko teikt.Vinjsh akli tic faktiem,kuri pat nav paarbaudiiti(nu dazhi ir zinaami,bet ne visi).Vinjsh Lusjanai pat nedeva iespeeju visu paskaidrot.

0

282

Jā, Lusjana ir aizvainota, ka Rodrigo atsakās viņu uzklausīt, jo ar to viņš pierāda, ka tic mātei un pārējiem sazvērestībā iesaistītajiem, nevis viņai. Protams, aizskarts lepnums nekad nav tas labākais padomdevējs, bet gan gluži otrādi-tā iespaidā var sastrādāt ko tādu, ko vēlāk nāksies rūgti nožēlot.

0

283

David Ostrosky - aiz labas aktiermākslas slēpjas veselīgs uzturs!

http://s0.uvnimg.com/novelasyseries/un-refugio-para-el-amor/fotos/photo/2012-05-15/personajes-3_323x216.jpg

0

284

Pat Rodrigo labākie draugi saprot, ka viņa lēmums šķirties, ir lielākā kļūda, kādu vien viņš var izdarīt. Tāpat arī Galas draugi un padotie aptver, ka viņa aiziet par tālu, gribot izdot papildus tirāžu žurnāla speciālizlaidumam par Pekli, jo to, ka tam nebūs noieta, visiem uzreiz ir skaidrs. Vai tiešām Gala ir tik ļoti apmāta, ka gatava kaitēt pati savam biznesam?

0

285

Terēze написал(а):

Pat Rodrigo labākie draugi saprot, ka viņa lēmums šķirties, ir lielākā kļūda, kādu vien viņš var izdarīt.

Diemžēl ar vēsu prātu spēj domāt tikai trešās puses. Pašus Lusianu un Rodrigo ir pārņēmusi aizvainojuma sajūta. Abi šķirties nevēlas, izrunāties arī nevēlas, lai gan grib.. Lepnums ir ļauns padomdevējs. Bet kurš gan gribētu skatīties telenoveli, kur varoņi nākamās 100 sērijas ir laimīgi kopā?

0

286

Njaa,Lusjanu var lieliski saprast(ja es buutu vinjas vietaa,tad pilniigi noteikti riikotos tieshi taapat,jo es zinu kaa vinja shobriid juutas un saprotu),bet par rodrigo man vispaar nav ko teikt.Vinjsh ir muljkjis,ja nenoveertee taadu meiteni kaa Lusjana.Veel vairaak tic Galai un paareejaam,bet nevis pashai Lusjanai,vinjsh nedeva toreiz vinjai iespeeju pat paskaidrot,aizstaaveeties.Gala to zhurnaalu manupraat grib vienkaarshi izdot principa peec,bet nevis taapeec,ka kaadam veel tas intereseetu.

0

287

Heh,nemaz nezinaaju,ka Daavids ir tik jauns.Tikai 59 gadi.Vinjsh patieshaam ir labaa formaa,jo arii izskataas veel diezgan jauns.Man vinjsh patiik,jo savu lomu speelee ljoti labi.Tieshaam izskataas ljoti labsirdiigs vechuks. :) Lai gan par vechuku vinju veel ir saukt daudz par agru. :D

0

288

Marianhela написал(а):

Heh,nemaz nezinaaju,ka Daavids ir tik jauns.Tikai 59 gadi.Vinjsh patieshaam ir labaa formaa,jo arii izskataas veel diezgan jauns.Man vinjsh patiik,jo savu lomu speelee ljoti labi.Tieshaam izskataas ljoti labsirdiigs vechuks.  Lai gan par vechuku vinju veel ir saukt daudz par agru.

Interesanti tas, ka esmu redzējusi lielu daļu telenoveļu , kur viņš ir un it īpaši pēdējos gados (Cuando me enamoro, Porque el amor manda..), bet neatceros nevienu no tām lomām.
Bet Klaudio tiešām ļoti jauks varonis.

0

289

aNgeL написал(а):

Bet kurš gan gribētu skatīties telenoveli, kur varoņi nākamās 100 sērijas ir laimīgi kopā?

Es :D :P Bet ja runā par seriālu, viss tik skumji Rodrigo un Lusianai....ak, un abiem tik tiešām traucē lepnums, kas neļauj izrunāties un izlīgt :( Var redzēt, ka abiem tik ļoti sāp, bet atvieglot savas sāpes neviens nevēlas. Un nezinu, bet man Lusianas "nodarījums" neliekas nekas tāds, kā dēļ šķirties vai ko nevarētu izrunāt. Un ja Rodrigo vēl kritīs Galas apskāvienos, tad viņš kā varonis manās acīs sabojājās..jo līdz šim man Rodrigo ļoti patika. Bet forši, kā Pasa draudēja Roselenai...man tā Roselena krīt uz nerviem...tā gaidu, kad kāds viņu noliks pie vietas...

0

290

Nu jā, tiešām nav noticis nekas tāds, ko nevarētu vērst par labu, taču ko lai dara, ja aizvainojums ņem virsroku? Turklāt ne viena, ne otra puse nespēj pārkāpt pāri savam aizskartajam lepnumam un spert pirmo soli uz kaut vai pamieru.

0

291

Mariposa написал(а):

Un nezinu, bet man Lusianas "nodarījums" neliekas nekas tāds, kā dēļ šķirties vai ko nevarētu izrunāt.

Nu jāā.. ja attiecībās viens otru pieķer melos, tad daži arī māk izrunāt to, īpaši jau, ja ir tik lielas jūtas un laulība. bet telenoveles jau to arī cenšas parādīt, ka attiecībās ir jāuzticas, jāizrunājas un tml. Jo dzīvē pēc tam ne vienmēr būs tāda otra iespēja izlīgt, kā telenovelēs, kur par spīti visam mīl līdz mūža galam.
Starp citu lai ko Rodrigo darītu, bet oriģinālā viņš bija daudz nejaukāks par šo Rodrigo. Kaut kad lasīju, ka oriģinālā viņš vēl atriebās galvenajai varonei, pārguļot ar viņu pirms izšķīrās.

0

292

Arii man Lusjanas ""nodariijums"" neliekas nekas nu tik briesmiigs,lai no taa celtu taadu breeku,kaada tur bijia.Lusjanai saap un vinja ir ljoti aizvainota.Ir tikai saprotami un logjiski,ka tagad vinja ir noleemusi shkjirties(es arii taa dariitu,jo taadu noniecinaashanu un pazemoshanu nevareetu iztureet) taapeec es vinju atbalstu un saprotu.Arii Klaudio pareizi pateica,ka ir zinaajis,ka vinji nodariis vinjai saapes.Runaajot par Roselenu,tad ilgi vairs nav jaagaida,kad vinja saapiigi apdauziisies.Klaudio kljuus vai traks no dusmaam un shoka,kad uzzinaas visu patiesiibu.Un tas,ka Roselena vinju apmaaniis ieliekot Auroras kapaa svesha beerna dreebiites ir vairaak nekaa nezheeliigi.Tikai vinja nesaprot,ka arii tas naaks gaismaa un vinjas staavokli labaaku nepadariis.

0

293

Abas lietas ir pielāgotas tam, ka vajadzīgs sižets un pārspīlētas. Lai gan dzīvē arī par vēl nenozīmīgākām lietām mēdz būt lielāki kašķi. Es gan neuzskatu, ka Rodrigo ir pazemojis Lusianu. Arī viņam sāp, ka Lusiana neuzticējās un kad cilvēki ir sāpināti un dusmīgi, tad ļoti daudz ko spēj sarunāt otram, ko nemaz nejūt. Un ja katru problēmu pāris risinātu ar šķiršanos, tad vispār neviena laulība nepaliktu. Par attiecībām jācīnās, nevis jāpadodas pie pirmā šķēršļa. Galu galā abi ir labi cilvēki un mīl viens otru..

0

294

aNgeL написал(а):

Ļoti spēcīgas ainas un kadrs pēc kadra..un nākamā (pirmdienas) sērija ar Lusianas un Rodrigo ainām ir viena no manām mīļākajām. Un viss dēļ tā ka man ļoti patīk, kā tehniski viss uztaisīts..jo visādi citādi ainas, kurās galvenie varoņi šķiras nevar patikt.

Nu es nezinu... kā to ņem. Tās ainas mēdz būt ļoti interesantas un spēcīgas (protams, mēdz būt arī stulbas šķiršanās utt.) - daudz interesantākas un spēcīgākas nekā laimīgie brīži, līdz ar to... man svarīgākais, cik ilgi viņi paliek šķīrušies un kādu iemeslu dēļ.
Jā, tā pirmdienas sērija bija tiešām ļoti spēcīga, es gandrīz apraudājos (pieņemu, ka patraucēja mans kompanjons, kuram brīžiem šķita tik interesanti, ka bija jāstāv aš ar degunu televizorā gandrīz :D ). Zurija tiešām lieliska aktrise! Un Lusjana ir lielisks tēls! Man tāds prieks par viņas pašlepnumu un cieņu, kā neļauj Rodrigo sevi pazemot, un kā stāv viņam pretī un nedomā lūgties... Bet tā jau ir - kāda jēga, ja otrs Tev netic... Skumji, ka tā :( es it kā saprotu, ka Rodrigo bija sāpināts par meliem, bet... nez.. man škiet pārspīlēta viņa reakcija. MCET, piemēram, mani daudz spēcīgāk uzrunāja Fernando pārdzīvojumi, ka Ana viņam bija slēpusi dejošanu - jo viņš vnk bija tāds tēls, kuru pazīstot tas šķita viņa dabā, un varēja just, cik ļoti viņu aizvainoja un kā viņš vīlās. Bet te... nez... Piekrītu Mariposai - arī man domas par Rodrigo nepacēla. Bet forši, protams, pagaidām, kā abi pārdzīvo un mokās. Man tikai bail, cik ilgi tas vilksies un pie kā novedīs. Ja šis tiešām metīsies Galas rokās, tad reāli būs sabojāts arī man varonis. Tas ir reāli visstulbākais, ko vien var izdarīt.

0

295

Nudien kļuva žēl Oskara, kuram Maksimino lika paziņot donam Heronimo, ka viņš tiek atlaists no darba, jo iespējams tagad Oskars daudz labāk izprata izteiciena-Ziņnešus nošauj-jēgu. Jā, šī situācija bija neveikla, lai gan drīzāk pat nežēlīga abiem-gan Heronimo, kuram jāaiziet no darba, gan Oskaram, kurā šī skumjā ziņa bija jāpaziņo. Žēl, ka Maksimino atriebās Vikijai par viņas attiecībām ar Aldo, atlaižot no darba viņas tēvu, kurš visu savu mūžu ir bijis uzticīgs un godprātīgs Torresu-Landu firmas darbinieks.

0

296

Jaa,man arii palika vinju abu zheel,jo tas tieshaam nebija godiigi.Lorenso gan tagad ir kaartiigaas nepatikshanaas un viss tikai taapeec,ka Lastra grib vinjam ieriebt.ne tik daudz par to naudas panjemshanu un atdoshanu,cik par to,ka Lusjana visai pamatiigi ir aizskaarusi vinja patmiiliibu.Bet tas vecais aazis nav nemaz tik bravuriigs un drosmiigs par kaadu sevi meetaa,vinjsh patiesiibaa ir gljeevulis.

0

297

Interesanti, ko gan Rodrigo īsti grib-vispirms vaino Lusjanu visos pasaules grēkos un paziņo, ka viss beidzies, bet nu viņai pārmet, ka necīnās par abu mīlestību, it kā pats to vien darītu, kā cīnītos, lai viņi atkal būtu kopā.

0

298

Jaa,Rodrigo nudien nav iisti normaals.Bet patiesiibaa jau vinjsh taa dara,jo pirmkaart vinju pasham negribot to atziit aizskar tas,ka nevis vinjsh pamet Lusjanu,bet gan otraadi-Lusjana pamet vinju,un otrrkaart vinjam ir milziigs kauns par savu riiciibu kaa reaultaataa vinju attieciibas izjuka.Roselena mani kaarteejo reizi sadusmoja ar savu runaashanu,bet ko var gribeet no cilveeka,kursh juudzaas leenaam nost??Ja vinja domaa,ka advokaats Linares neuzzinaas patiesiibu,tad ruugti maldaas.

0

299

6. - 10. aprīlis

Anotācijas 66 - 70

66. sērija
Pasa un Magda uztraucas par Serapio veselības stāvokli. Oskars pēc Maksimino pavēles atlaiž Heronimo. Lorenso tiek arestēts. Lusjana lūdz palīdzību Barreram. Viņa arī pasaka Hanai, ka šķiras no Rodrigo. Maksimino izsauc Aldo uz Bostonu.

67. sērija
Hana un Melisa lūdz Rodrigo, lai palīdz Lusjanai. Rodrigo jautā Lusjanai, vai viņa tiešām grib šķirties. Vācijā Klaudio atrod kādu aizdomīgu parakstu uz bankas dokumentiem. Brihida izstāsta Galai un Huljetai, ka Lusjana ir Auroras meita, kuru Klaudio uzskata par mirušu.

68. sērija
Roselena dod naudu kapsētas strādniekam. Rodrigo piedraud Lastram. Hana cenšas noorganizēt Lusjanas un Rodrigo tikšanos. Aldo lūdz Rodrigo palīdzību Heronimo kunga lietā. Magda, Pasa un Ariče ierodas galvaspilsētā.

69. sērija
Lusjana paraksta šķiršanās prasību un lūdz advokātu Linaresu visu nokārtot pēc iespējas ātrāk. Gala dabū no bibliotēkas 19 gadus vecu laikrakstu kopijas par Linaresa un Torresa-Landas krāpšanas lietu un Klaudio sievas un jaundzimušās meitas nāvi. Viņa secina, ka Roselena melojusi visiem par bērna nāvi, kaut grūti noticēt, ka Roselena ko tādu spētu izdarīt. Viss sagatavots Auroras un bērna mirstīgo atlieku pārapbedīšanai. Klaudio uzaicina Roselenu būt klāt šajā brīdī. Patrisio atgriežas mājās. Klaudio ierodas pie Lastras un draud atmaskot viņa naktskluba netīros darījumus, ja viņš neatsauks savas apsūdzības pret Lorenso. Savukārt Rodrigo lūdz Oskaru nokārtot Lorenso lietu, lai ko tas maksātu. Ar Lastru parunāt grib arī Lusjana, tomēr Polo viņu no tā atrunā, jo saprot, ka meitene tā neko nepanāks, tikai pazemos sevi. Pasa un Magda pārsteidz Violetu un Lusjanu ar savu negaidīto ierašanos īres namā. Lusjana nespēj samelot mātei un pastāsta, ka Lorenso ir apcietināts par zādzību.

70. sērija
Rodrigo saņem Lusjanas parakstīto šķiršanās prasību. Lai par to runātu, Oskars ierodas pie advokāta Linaresa. Tikšanās ar tiesnesi norunāta jau uz nākamo rītu, bet abi vienojas vēl pirms tam dot Lusjanai un Rodrigo iespēju mierīgi aprunāt vienatnē un varbūt izlīgt. Pasa ļoti uztraucas par to, kas noticis ar Lorenso, bet nojauš, ka Lusjana nav izstāstījusi visu. Roselena apgalvo, ka esot pateikusi Linaresam patiesību par viņa meitu, tomēr Maksimino netic sievai. Hana un Melisa izstāsta Patrisio par to, ka Rodrigo un Lusjana šķiras. Patrisio nešaubīgi tic, ka Lusjana tika apmelota, un pārmet brālim, ka viņš savu sievu neaizstāvēja. Rodrigo nejauši dzird, kā Roselena priecīgi stāsta Džulī, ka viņām izdevies panākt savu – Rodrigo un Lusjanas laulība ir galā. No advokātu labi gribētās izskaidrošanās nekas neizdodas – Rodrigo un Lusjana dusmīgi uzbrūk viens otram ar pārmetumiem. Roselena grēksūdzē izstāsta mācītājam, ka ielikusi cita bērna mirstīgās atliekas Auroras kapā.

0

300

Paloma написал(а):

MCET, piemēram, mani daudz spēcīgāk uzrunāja Fernando pārdzīvojumi, ka Ana viņam bija slēpusi dejošanu - jo viņš vnk bija tāds tēls, kuru pazīstot tas šķita viņa dabā, un varēja just, cik ļoti viņu aizvainoja un kā viņš vīlās.

Tas gan..Pie Fernando bija ļoti labi piestrādāts - nevarēja neredzēt, ka viņš necieš melus un bija bail, ka viņš jebkādu patiesību uzzinās. Patvērumā tas tā vairāk sarunu līmenī, piem. kad Gala pieminēja, ka Rodrigo necieš melus un viņa negribētu būt Lusianas vietā..Tāpēc jau arī rodas sajūta, ka viss pārspīlēts.

Paloma написал(а):

Ja šis tiešām metīsies Galas rokās, tad reāli būs sabojāts arī man varonis. Tas ir reāli visstulbākais, ko vien var izdarīt.

Ai, nu tak viņi izšķīrušies un viņam tiesības tālāk darīt ar savu dzīvi, ko grib, lai gan, protams, tas nolaiž Rodrigo kā varoni skatītāju acīs.. Katrā ziņā konkrēti šajā telenovelē es par to nespēju dusmoties, jo tās sekas būs pārāk burvīgas un priecējošas acīm un sirdij :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)