Kā jau domāju- nebija tā, ka mašīnu apstādināja Salvadors, it īpaši, ja vadītajs teica, ka mašīnas bremzes nedarbojas.
Jā un tas bija solis tuvāk Renatai, jo viņa, protams, bija pateicīga! Bet Lukas jau arī nepateica, ka viņš apstādināja & augšā tie tur arī to neizdarīja...ta kā es neko nesapratu!
Forsteriāna написал(а):Sērijas beigās Renata atnāca pie Salvadora, laikam lai atvainotos viņam par to, ka dusmojās uz viņu, un viņa ieraudzīja viņam ap kaklu ķēdīti, kuru Izabella iedeva un viņa gāja viņam tuvāk un tuvāk līdz abi bija ļoti tuvu un....abi gandrīz sāka skūpstīties, tā teikt, gandrīz bija abu pirmais skūpsts!!!
Njā, it kā viss tiešām tā skaisti un tā, bet nu es biju iedomājusies šo mirkli citādāku, jo, manuprāt, viņi parāk īsu laiku pazīstami, lai tagad skūpstītos. Un pat par laiku nav runa, bet par to, ka viņiem nemaz līdz šim nebija daudz kopīgu ainu un tagad skūpsts???! Nu tad jau redzēs vai notiks, bet es PAR to, lai skūpsts būtu vēlāk, kad viņa pieķērusies pa īstam Salvadoram, kad uzticas viņam un tml.
Man šim pārim tomēr kaut kas pietrūkst, es nezinu, varbūt tieši vairāk tā emocionālā puse, bet šī telenovele laikam vairāk spiež tieši uz humoru. ( Kaut vai tas sapnis, kad viņa uzzina, ka viņš ir Cachito. Nuuu...bet nu labi tas tikai sapnis, ceru, ka īstenibā būs pavisam citadāka- skaistāka, emocionālāka, aizkustinošāka. ) Vismaz man tā prasās
Forsteriāna написал(а):an vispār liekas, ka viņiem vajadzētu uztaisīt divus finālus - vienu, kurā Cachito paliek kā Salvadors, mācītājs un otru, kurā Cachito tomēr atgriežas kā viņš pats!!!
Jā, tie būtu visticamākie fināli, bet vai viņš maz var atgriezties savā īstajā ķermenī??? Vai viņa ķermenis, tā teikt, vēl vispār eksistē?
Forsteriāna написал(а):Viņi arī saņēma kaut kādu vēstuli, kurā kaut kas bija teikts par Salvadoru, tikai es (tā kā esmu ar spāņu valodu uz "jūs") nevarēju īsti saprast kas tieši, bet Ariels un Ezekīls bija ļoti pārsteigti!!!
Cik es sapratu, tā vēstule bija no kaut kāda augstāka spēka ( sanāk laikam ka no Dieva) un viņš teica, lai Salvadoru sargā un tml. Jā, un tadd viņi paziņoja Salvadoram, ka viņš var palikt uz zemes. ( Ha..ha...ar tām durvīm smieklīgi! Atver un priekšā striptīzdejotaja! ) Viņiem vispār tik smieklīgi viss tur augšā- kaut kāds ofiss, bāriņš
Bet nu forša sērija, piekrītu!