Njā, it kā viss tiešām tā skaisti un tā, bet nu es biju iedomājusies šo mirkli citādāku, jo, manuprāt, viņi parāk īsu laiku pazīstami, lai tagad skūpstītos. Un pat par laiku nav runa, bet par to, ka viņiem nemaz līdz šim nebija daudz kopīgu ainu un tagad skūpsts???! Nu tad jau redzēs vai notiks, bet es PAR to, lai skūpsts būtu vēlāk, kad viņa pieķērusies pa īstam Salvadoram, kad uzticas viņam un tml.
Vispār es tev piekrītu, jo gan jau, ka Renata noteikti atgrūdīs Salvadoru no sevis un aizies prom skūpstam vēl nemaz nesākoties, tā ka, tas viņu abu īstais skūpsts gan jau būs vēlāk!
Jā, tie būtu visticamākie fināli, bet vai viņš maz var atgriezties savā īstajā ķermenī??? Vai viņa ķermenis, tā teikt, vēl vispār eksistē?
Ui, par to gan neiedomājos! Pareizi, viņa ķermenis iespējams, ka arī vairs neeksistē, tātad nav un viņš nemaz nevar atgriezties kā Cachito! Tad kādi tur vairs divi fināli, lai gan tāpat būtu interesanti!
Jā, un tadd viņi paziņoja Salvadoram, ka viņš var palikt uz zemes.
Pag, nesapratu!? Salvadors visu laiku nevarēja palikt uz zemes, vai kā?
( Ha..ha...ar tām durvīm smieklīgi! Atver un priekšā striptīzdejotaja! )
Oi, jā, tas bija labs - es tā sāku smieties!!! Un Ezekīls vēl teica: "Atvainojos, tas nav īstais!"!
Viņiem vispār tik smieklīgi viss tur augšā- kaut kāds ofiss, bāriņš
Jā, es kad ieraudzīju to bāriņu, nodomāju, ka neko jau - šie tur arī labi uzdzīvo tāpat kā uz zemes! Nju ofiss, kā jau ofiss, bet nju jā, ir ir!
Bet nu forša sērija, piekrītu!
Vai ne? Man arī tā liekas! Jāgaida rītdiena un 7.sērija!!!
Отредактировано Forsteriāna (19.06.2012 19:23)