10.
Nju es pat nezinu, ko lai raksta, jo man šajā sērijā principā patika tikai 2 momenti: 1) Sērijas sākumā, kad Renata centās izlocīties Salvadora priekšā par to, kāpēc viņa viņu neapzināti nosauca par Cachito un cik sapratu, tad viņa teica, ka pati nesaprotot kā tas tā sanāca un ka, viņa negribēja tā teikt, bet tā notika un 2) Pirms pašām sērijas beigām, kad Renata atkal atnāca pie Salvadora, tikai nesapratu kāpēc un arī viņus tikai ļoti īsu brīdi parādīja, bet man patika kā Salvadors dzina prom Lukasu (tas sēž un pirmajā brīdī nesaprata, ko viņš no viņa grib, bet pēc tam saprata un aizgāja ) un, man liekas, ka reiz jau minēju, kā man patīk kā Salvadors skatās uz Renatu (tik mīļi un ar tik mīlestības pilnu skatienu, awww ) un tieši tas atkal bija arī te pēc tam, kad Lukas aizgāja un Salvadors pievērsās atkal Renatai un arī tad, kad viņš atvēra durvis un ieraudzīja tur stāvam Renatu!!!
Jā, nju šoreiz man tāds īss koments, jo vispār jau gaidu ļoti, kad beidzot starp abiem kaut kas būs - jā, es domāju skūpstu, jo kaut kad tam ir jābūt (redzēju treilerī), tikai nav zināms kurā sērijā tas būs!!! Nekas, skatīsimies, redzēsim un gaidīsim!!! Un vēl šo sēriju skatoties es sapratu vienu lietu - ka man jau sāka kaitināt Fabio, jo kad šis atgriezās no....jūs zināt, no kurienes, viņš izlikās tik mīļi runājam ar Renatu un vēl piedāvājās viņu aizvest mājās, kad viņa lūdza viņu un vēl iedomājoties, ka viņš visu laiku jauksies pa vidu Renatai un Salvadoram - tas vispār būs neizturami!!!
PS. Aizmirsu vēl piebilst, ka Ariels beidzot tika laukā no sievietes ķermeņa - tagad viņš atkal būs viņš!!!