Cachito de Cielo (Televisa, 2012)
Сообщений 161 страница 180 из 188
Поделиться16206.07.2012 18:15
19.
Šī bija viena no tām smieklīgajām sērijām, jo man ļoti patika viena epizode, kur Lukas teica Salvadoram kaut ko par Renatu, bet Salvadors visu laiku viņu apklusināja, tā teikt, neļāva viņam neko teikt vairāk par Renatu!!! Tad bija vēl viena vieta, ko es nesapratu - kas bija rakstīts uz tās plāksnes, ko Ezekīls ar Arielu atnesa (kad viņi bija ģērbušies kā kovboji) un kāpēc viņi tur bija? Bet viņi labi izskatījās tajos tērpos!
Es tomēr atkal atkārtošos - cik Salvadors izskatās mīļi, kad ir greizsirdīgs, jo kad abi ar Lukasu gāja pie Renatas, viņi ieraudzīja, ka Renata runājās ar Fabio un tieši tad arī Salvadors atkal tāds palika un kā pēc tam abi ar Fabio strīdējās, kas pēc tam vēl noveda līdz kautiņam - nju gandrīz kautiņam, jo viņus iztraucēja Izabella, bet man tomēr liekas, ka līdzko abi atkal satiksies, tā atkal aizies līdz kautiņam, jo Salvadors vnk nenoturēsies redzot Fabio un vēl jo vairāk, redzot viņu kopā ar Renatu, taču runājot par šo kautiņu, jā, nju varēja redzēt, ka šoreiz Salvadors vairs neizturēs un tā arī bija - abi ar Fabio sāka kauties un Fabio tik turpināja šo provocēt!!!
Nju, jā, gaidu tavu spriedumu šai un arī iepriekšējai, 18.sērijai, jaukum!!!
Поделиться16311.07.2012 14:09
Man ir iepatikusies Sofija, jo kaut kur viņa atgādina mani - visu laiku ir savā romantisko sapņu pasaulē, jo sapņo par Matiasu un domā par viņu
Jā, man arī Sofija patīk! It kā naiva romantiķe, bet viņā ir kaut kas ļoti jauks! Tas kā viņa cenšas iekļauties starp jauniešiem, bet tomēr ir citādāka! ( Kā viņa mērija kleitas..xi... ) Gan jau reiz viņa kļūs no pelnrušķītes par princesi!
Par ko Salvadors tā strīdējās tur augšā ar Arielu&Ezekīlu, kad viņi ar Lukasu bija augšā un pirms viņus abus "nometa" uz zemes?
Par to pašu! Ka viņi izlikās par Kačito un pārbiedēja Renatu.
Jāaa...īstenibā pie situācijas, ka Renata cenšas noskaidrot patiesību ir Ariels un Ezelīks, jo abi jau tur runāja kā Kačito kad Renata bija pie viņa kapa, sakot, lai viņa prec Fabio! ( Pirmkārt, Kačito tā nekad neteiktu! ). Jāaa..bet tās ainas pie tās burves bija smieklīgas, cenšanas izsaukt Kačito, bet atskan tikai vardes kurkstēšana ( jāa..citadāk es to skaņu nevaru nosaukt! )
Bet wow, es tā gribēju, lai tā burve pasaka, ka Kačito ir citā ķermenī un viņa to pateica! UUuu.... Forši, un labi, ka apturēja tie tur augšā pateikt, kurā ķermenī. Jo manuprāt, Renatai pašai tas ir jānoskaidro. Un , protams, ja viņa turpinās tam ticēt, tad viņa pamanīs Salvadorā savu Kačito!
Bet owww..vilšanas man Dario! Man viņš patīk , bet nu jā..nelietis, krāp Diānu un vēl saka, ka tapēc, ka viņi nav saderinājušies, nabadzīte...Memo būs laiks atklāt savas jūtas viņai, tuvoties, bet ja ilgi klusēs par Dario krāpšanu, tad diez vai nozimes tuvināšanos Diānai..
Ha..ha..Fabio & Salvadora "salīgšanas" aina!
Поделиться16412.07.2012 20:48
20. - 21.
( Kā viņa mērija kleitas..xi... ) Gan jau reiz viņa kļūs no pelnrušķītes par princesi!
Jā, tas bija tā smieklīgi , bet viņa labi labi un skaisti izskatījās tajās kleitās!!! Jā, gan jau ka, tā noteikti būs, jo citādāk nemaz nevar būt!
sakot, lai viņa prec Fabio! ( Pirmkārt, Kačito tā nekad neteiktu! ).
Aha, Kačito tā tiešām neteiktu nemūžam un nekad un vispār, kā viņi kaut ko tādu varēja teikt!? Labi, ka Salvadors neuzzināja, ko viņi pateica, jo tad viņš būtu riktīgi dusmīgs uz viņiem un būtu sāpināts!!!
Bet wow, es tā gribēju, lai tā burve pasaka, ka Kačito ir citā ķermenī un viņa to pateica! UUuu.... Forši, un labi, ka apturēja tie tur augšā pateikt, kurā ķermenī. Jo manuprāt, Renatai pašai tas ir jānoskaidro. Un , protams, ja viņa turpinās tam ticēt, tad viņa pamanīs Salvadorā savu Kačito!
Njaa, es arī būtu gribējusi, lai viņa to pasaka, bet nju cerams, ka Renata ātri vien sapratīs kurā ķermenī ir Kačito!!! Par to ticēšanu ir grūti spriest, jo pašlaik Renata vispār to burvi negrib redzēt un arī ticēt viņai, lai gan tā burve visu laiku nāk pie viņas uz mājām un cenšas visu laiku viņai paskaidrot par Kačito, tomēr Renata viņai netic!!! Kā es gribētu, lai Renata viņai notic!!!
Memo būs laiks atklāt savas jūtas viņai, tuvoties, bet ja ilgi klusēs par Dario krāpšanu, tad diez vai nozimes tuvināšanos Diānai..
Em, cik sapratu, tad Memo izstāstīja Diānai par Dario krāpšanu un viņa aizgāja pie Dario, iesita viņam pļauku sejā un Dario vēl sāka viņai tur skaidrot, bet pēc tam Diāna atnāca mājās raudādama, taču vēlāk viņa runāja ar Memo, bet tāda dusmīga uz viņu bija un šis tur vispār neko tā īsti sakarīgi pateikt nevarēja, bet pēc tam, cik sapratu, viņš laikam pateica, ka mīl viņu!!! Nju neesmu īsti droša, bet kaut kā tā!!!
Ha..ha..Fabio & Salvadora "salīgšanas" aina!
Oi, tā bija labā!!! Kad Renata vēl bija, tad abi izlikās, ka ir salabuši un apskāva viens otru, bet kad viņa aizgāja, tad abi turpināja "plūkties" viens ar otru, taču viņus izstraucēja vēl Pupi un Tete, bet kad visi bija prom, tad gan abi gandrīz sāka tiešām pa nopietno kauties viens ar otru , bet cik Salvadors bija greizsirdīgs....awwww, viņš izskatās tik forši un mīļi, kad ir tāds!!!
Поделиться16513.07.2012 13:45
22.- 23.
Par to ticēšanu ir grūti spriest, jo pašlaik Renata vispār to burvi negrib redzēt un arī ticēt viņai, lai gan tā burve visu laiku nāk pie viņas uz mājām un cenšas visu laiku viņai paskaidrot par Kačito, tomēr Renata viņai netic!!! Kā es gribētu, lai Renata viņai notic!!!
Vispār jau Renatam tic burvei un tam, ka Kačito ir dzīvs! Un turklāt, kā jaunākās sērijas liecina viņa pat domā, ka Salvadors ir Kačito! Bet tā burve jau gāja, lai pateiktu, ka sameloja, jo tie tur augšā tā lika nevis pārliecināt Renatu par to Kačito reikarnāciju. ( Renata atbildēja, ka zina, ka viņa sameloja, lai gan īstenibā turpināja ticēt tam. )
Em, cik sapratu, tad Memo izstāstīja Diānai par Dario krāpšanu un viņa aizgāja pie Dario, iesita viņam pļauku sejā
NJā, es nebiju to sēriju vēl redzējusi! Jāaa..tā bija, turklāt, Dario pateica Diānai, ka Memo ir iemīlējies viņā, bet pats uztaisījas par baigo upuri, ka Memo ir melis, grib viņus izšķirt un tlm.. Jāaa..bet pareizi saprati, ka Memo beigās atdzinās, ka ir iemīlējies Diānā.
Labi, ka Salvadors neuzzināja, ko viņi pateica, jo tad viņš būtu riktīgi dusmīgs uz viņiem
Jāaa..viņš tomēr to uzzināja! Un jāa..bija dusmīgs!
UUu..un tagad vēl Salvadors visiem gribēja paziņot, ka ir Kačito!!! Lukass visu izglāba ar savu maģisko pasaules galU!
Un vēl tie tur augšā..uztaisija kaut kādu haosu un Salvadors sāka uzvesties nesaprātīgi Tie tur augšā tak ir ļauni
Kad tie domāja, ka Salvadors miris, Lukass izpļāpājas ka jau otro reizi
Awww...Matiasa & Sofijas iepazīšanas tik skaista!
Beigas labas..uuu, Diāna pateica Salvadoram, ka Renata domā, ka viņš ir Kačito!
Поделиться16614.07.2012 14:22
22.-25.
Vispār jau Renatam tic burvei un tam, ka Kačito ir dzīvs! Un turklāt, kā jaunākās sērijas liecina viņa pat domā, ka Salvadors ir Kačito! Bet tā burve jau gāja, lai pateiktu, ka sameloja, jo tie tur augšā tā lika nevis pārliecināt Renatu par to Kačito reikarnāciju. ( Renata atbildēja, ka zina, ka viņa sameloja, lai gan īstenibā turpināja ticēt tam. )
Aaa, nju skaidrs! Nju kā jau es, varu arī ne tā saprast! Bet paldies, ka izstāstīji, kā tur īsti bija! Forši, ka Renata tam tic un ka, tā domā! Cerams, ka arī turpinās tā domāt!
NJā, es nebiju to sēriju vēl redzējusi! Jāaa..tā bija, turklāt, Dario pateica Diānai, ka Memo ir iemīlējies viņā, bet pats uztaisījas par baigo upuri, ka Memo ir melis, grib viņus izšķirt un tlm.. Jāaa..bet pareizi saprati, ka Memo beigās atdzinās, ka ir iemīlējies Diānā.
Njaa, bet tagad man Memo ir žēl, jo Diāna tagad ir saderinājusies ar to Dario un kad Memo to uzzināja, tad bija tāds galīgi nekāds, īsāk sakot, bija ļoti bēdīgs un sāpināts! Vēl pēc tam Memo ar Diānu runāja un cik sapratu, tad viņš centās laikam Diānu vēl atrunāt no domas par precībām ar Dario (varbūt arī nē), jo šī tāda atkal dusmīga palika uz viņu, bet kad Memo aizgāja, tad viņa palika tāda kā skumja un arī nākamās dienas likās, ka Diāna īsti pat laimīga nebija!!! Nju nezinu, vai pareizi sapratu, bet tā man likās!
Jāaa..viņš tomēr to uzzināja! Un jāa..bija dusmīgs!
UUu..un tagad vēl Salvadors visiem gribēja paziņot, ka ir Kačito!!! Lukass visu izglāba ar savu maģisko pasaules galU!
Un vēl tie tur augšā..uztaisija kaut kādu haosu un Salvadors sāka uzvesties nesaprātīgi Tie tur augšā tak ir ļauni
Kad tie domāja, ka Salvadors miris, Lukass izpļāpājas ka jau otro reizi
Aha, viņš to uzzināja un cik dusmīgs bija uz Arielu un Ezekīlu! Oi, tā paziņošana bija vispār kaut kas stipri dīvains, jo kad Salvadors jau gribēja teikt, ka viņš ir Kačito, tad Ezekīls augšā sāka ar tādu kā putekļu sūcēju viņu sūkt un raustīt (nezinu, kā lai to vispār nosauc) un jā, tieši tad Salvadors sāka uzvesties galīgi nesaprātīgi! Nabadziņš! Nju kāpēc vajadzēja ar viņu tā darīt? Pilnīgi piekrītu tam, ka Ezekīls ar Arielu ir ļauni, jo, piemēram nākamajā sērijā Ariels gribēja Salvadoru "nogalināt" nosmacējot viņu ar spilvenu!!! Gatavie idioti, tādi (es atvainojos, ja) - izdomāja pašu ļaunāko domu, kā apklusināt Salvadoru!!! Tagad man tiešām sāk kaitināt ne tikai Fabio, bet arī Ezekīls ar Arielu - nevaru viņus vairs izturēt, jo visu laiku jaucas R&S starp vidu!!!
Awww...Matiasa & Sofijas iepazīšanas tik skaista!
Jāaa, tā bija burvīgs un romantiska!!! Beidzot viņi satikās!!! Nez, kas būs tālāk?
Beigas labas..uuu, Diāna pateica Salvadoram, ka Renata domā, ka viņš ir Kačito!
Jā, tas bija labs, bet forši, ka Renata tā domā un forši arī tas, ka viņa nespēj tikt galā ar savām jūtām pret Salvadoru, jo saprot, ka viņai ir jūtas pret viņu, bet grūti viņai to ir pieņemt, jo Salvadors ir mācītājs un man liekas, ka tieši tas arī Renatu aptur neļauties šīm jūtām, lai gan sirdij jau nepavēlēsi!!!
Man patika četras vietas: 1) Nākamajā dienā pēc tās paziņošanas, kad Salvadors sēdēja gultā, šis tāds ļoti nelaimīgs bija, jo, ja pareizi sapratu, tas bija tāpēc, ka viņam neļāva atklāt patiesību tieši Renatai!!! Cik man tajā brīdī viņa žēl palika, redzot cik viņš ir nelaimīgs!!!
2) Vēlāk Renata atnāca pie viņa un teica to, ka viņai liekas, ka Salvadors varētu būt Kačito un kad viņa to pateica, Salvadors tik laimīgs bija to dzirdot , bet tiklīdz šis jau gribēja to apstiprināt, tā ienāca Lukas ar Arielu un atkal neļāva viņam atbildēt!!! Bet skaists moments tas bija - viņš guļ gultā un viņa pie viņa atnākusi....
3) Salvadors sarīkoja romantisku vakaru viņam ar Renatu un tas bija skaisti!!! Visvairāk man patika, kad viņi dejoja un viņš dziedāja viņai - tas bija.... Un tad atkal bija skūpsts - nju gandrīz, jo abi jau bija tuvu viens otram, bet nekā nebija, jo Renata tā kā nespēja vēlreiz to darīt, jo bija tāda kā apjukusi savās jūtās un tad tas notika otro reizi, bet šoreiz Renata aizskrēja prom un Salvadors pēc tam tāds tik svētlaimīgs palika!!! Nju ļoti romantiski tas viss bija!!!
4) Kad Salvadors gāja pie Renatas, lai viņai kaut ko tur pateiktu un šis tur gāja un runāja pie sevis līdz ieraudzīja Renatu kopā ar Fabio, kurš viņu uz kakla, laikam, skūpstīja un kad Salvadors to ieraudzīja, šis atkal tik greizsirdīgs palika!!! Tik forši un mīļi!!!
Es teiktu tā, ka šis seriāls ir tāda kā romantiska komēdija!!!
Gaidu tavu komentu un spriedumu, jaukum!!!
Поделиться16715.07.2012 12:44
24.
Tā jau domāju, ka tā burve savus vārdus ņems atpakaļ, teiks, ka melojusi, ka Kačito ir debesis un ka viņai jādzīvo tālāk. Bet nu to, ka Salvadors ir līdzīgs Kačito savā uzvedībā un tml to jau Renata sen ir pamanījusi un to nekādi vārdi nevar izmainīt. Un vispār visi to jau ir pamanījuši.
Ak, Ariels skatās Salvadoru & Renatu kā tādu seriālu un raud, sakot " Šī ir labāka par visām telenovelem, ko esmu redzējis! Viņi mīl viens otru, bet nevar būt kopā. " un vēl blakus vesela kaudze kabatslakatiņu! Ak un vēl vēlāk sāka rakstīt romānu par viņiem!
Ak, Koka.. Tāda sieviete, domā, ka Tristāns iemīlējies viņā, ak jel Un saka, ka Izabella varētu būt viņas māte?!!!
Njaa, bet tagad man Memo ir žēl, jo Diāna tagad ir saderinājusies ar to Dario un kad Memo to uzzināja, tad bija tāds galīgi nekāds, īsāk sakot, bija ļoti bēdīgs un sāpināts!
Bet Dario bildinājums bija iespaidīgs! Tāds romantisks, būtu ideāli, ja līdz ar šo bildinājumu viņš arī turētu savu solījumu- būt uzticīgs, bet, protams, ka tā nenotiks!
Pilnīgi piekrītu tam, ka Ezekīls ar Arielu ir ļauni, jo, piemēram nākamajā sērijā Ariels gribēja Salvadoru "nogalināt" nosmacējot viņu ar spilvenu!!!
??? Kurā sērijā? Es kaut kā palaidu garām to.
UUuu..un beigās vakariņās uzaicināja! Nice. Bet tas no malas dīvaini izskatās, jo saģērbies kā mācītājs viņš tajās bija.
Поделиться16815.07.2012 13:24
Ak, Ariels skatās Salvadoru & Renatu kā tādu seriālu un raud, sakot " Šī ir labāka par visām telenovelem, ko esmu redzējis! Viņi mīl viens otru, bet nevar būt kopā. " un vēl blakus vesela kaudze kabatslakatiņu! Ak un vēl vēlāk sāka rakstīt romānu par viņiem!
Ja? Es laikam to kaut kā palaidu garām, bet forši, lai tik raksta un es vienā brīdī to redzēju, kad Ariels raudāja un tiešām radās iespaids, ka viņš R&S skatās kā tādu seriālu, bet labs, man patīk!!!
bet, protams, ka tā nenotiks!
Loģiski, ka tā nebūs un Diāna, kā naivā, tic viņam, bet es jau domāju, ka beigās viņa ar Memo paliks kopā gan jau, jo tas kāda viņa bija šajās sērijās man liek domāt, ka diez vai viņa apprecēsies ar Dario, ļoti ceru, ka tā nenotiks!!! Sākumā man Dario patika, bet tagad kaut kā vairs nē, tagad man Memo patīk un ļoti ceru, ka viņš spēs iegūt Diānas mīlestību un ka, viņi būs kopā!!! Es tagad par D&M!!!
?? Kurā sērijā? Es kaut kā palaidu garām to.
Tas, jaukum, bija 23.sērijas sākumā, kad Ariels atnāca kā ārsts pie Salvadora un visus aizraidīja projām, pat Lukasu un kad viņš palika viens, Ariels paņēma spilvenu un tuvojās Salvadoram, jo gribēja viņu "nosmacēt", taču pirms Ariels paspēja to izdarīt, ienāca Lukas un apturēja viņu, lai gan varēja redzēt, ka Ariels to ļoti negribēja darīt, bet viņam tas bija jādara, jo to lika Ezekīls!!! Labi, Ariels nav vainīgs, jo to jau lika darīt Ezekīls, tā ka, viņš ir tas vainīgais!!!
UUuu..un beigās vakariņās uzaicināja! Nice. Bet tas no malas dīvaini izskatās, jo saģērbies kā mācītājs viņš tajās bija.
Jā, tās vakariņas bija tik foršas, skaistas un romantiskas , bet jā, piekrītu, Salvadors tiešām izskatījās dīvaini tajās vakariņās, jo bija ģērbies kā mācītājs, bet savādāk saģērbties viņš nevarēja, jo tad Renatai liktos dīvaini, ka viņam mugurā nav mācītāja apģērba!!!
Поделиться17018.07.2012 10:47
Neliela dāvaniņa jums
Xii.xii...paldies!
Поделиться17118.07.2012 10:55
Savās mājās Maite Perroni bija nokritusi no kāpnēm un savainoja labo kāju augšā. Viņa veiksmīgi atkopjas, taču lai varētu veiksmīgi filmēties, arī ar Renatu notiks kaut kas līdzīgs.
Поделиться17218.07.2012 11:35
Neliela dāvaniņa jums
Wiii, paldies Eņgelīt!!! Gaidam turpinājumu!!!
Поделиться17320.07.2012 21:16
Поделиться17522.07.2012 14:19
25.-26.
Visvairāk man patika, kad viņi dejoja un viņš dziedāja viņai
Jā, romantiska sērija. Man gan labāk patika, kad Čava viens pats dejoja! Parādīja savas iemaņas!
Bet nu šī tādā, manuprāt, pirmā reize, kad abi pirmo reizi tā parunāja no sirds, Renata izstāstīja par saviem plāniem, sapņiem un tml. Jauki
Ha..ha..tikmēr Tristans un Lukass tādā ķēmā mētajās pa ielām! Mīlestība, mīlestība.... Lukass jau vispār, nākošā dienā vēl nebija atgājis!
Salvadors tiešām izskatījās dīvaini tajās vakariņās, jo bija ģērbies kā mācītājs, bet savādāk saģērbties viņš nevarēja, jo tad Renatai liktos dīvaini, ka viņam mugurā nav mācītāja apģērba!!!
Īsti nepiekrītu, jo Salvadors jau tieši tajā vakarā ( kā pats viņš teica) vēlējas paradīt, ka ir arī vīrietis. Un vai tad mācītājiem visu laiku jāģērbjas tā? ( Nu es par tam lietām tik sīki nezinu...bet ārpus baznīcas arī?)
Jāaa...un Renata vēlējas dalīties savos iespaidos par vakariņām, bet ar kuru? Maru..pfuuu
Ha..ha...Čava uzzināja, ka Tristans iemīlējies viņa mātē! Bet bāccc..Lukas un Koka būtu labs pāris!
OOoo..kā Matiass iesita Fabio, ahh...bija pelnījis viņš. Bet prieks, par vēl vienu Matiasa & Renatas jauko ainu! Ceru, ka no Matisa puses tā nav mīlestība vai nepareizas simpātijas...
Поделиться17704.08.2012 17:26
27- 28.
Atkal pieslēdzos CDC pasaulei, gribas ātrāk tikt līdz maskas balles sērijam!
Wow, Mara un Salvadors vispār izskatas laba komanda! Mara gan stāsta, ka negrib, lai Fabio sāpinātu Renatu, bet es gan tur redzu Maras greisirdību, jo viņa grib Fabio tikai sev. Bet nu loģiski,ka Salvadors tic Maras versijai , jo ka nekā abas ar Renatu draudzenes.
Awwww..tik satriecoša Salvadora & Renatas aina kāzu veikalā. Kad viņa izvēlējas tieši tos gredzenus, kuri patika Salvadoram un ha..ha..Fabio sadusmojās! Un kad Salvadors zaudēja samaņu, Fabio atdzīvināšanas metode bija dramatiski šausmīga Tā jau var nosist kādu nevis atdzīvināt Fabio un Salvadora ainas vispār ir foršas!
Awwww..un vēl jaukas Sofijas un Matiasa ainas! Visu laiku domāju, ko man Sofija vizuāli atgādina un vot, viņa tak Anhelikas Riveras meita! Intresanti, ka gājusi mātes pēdās.
Ha...ha..Kokas un Tristana skūpsts + Dramatiska mūzika! Nabadzīte īstenība, bet Tristans jau tā pieklājīgi māk pateikt,ka nav ieintresēts viņā. Lai gan, kad Koka uzzinas, ka viņš iemīlējies viņas māsā..ahhh...tad gan laikam nebūs labi.
Bet tik jauka atdzīšanas mīlestībai Isabellai! Vispār patīk tik ļoti tā aktrise, viņas mīmikas, emocijas!
Ohhh..Adela tāda divkose. Izliekas par Tetes draudzeni, šantažē Pupī un tagad vēl viņam uzmācas..nu labi, Pupi jau īpaši neiebilda..
Dario vispār māk uztaisīties par pasaules aizvainoto un nevainīgo. Bet nu es neredzu Diānu kopā ar Memo, nez..viņš man liekas tāds jaukais puisis, bet nu neliekas interesants kā personažs.
Tik jaukas Kačito & Renatas atmiņas!!! Mane & Maite skaista pāris! Un pēc tam Renatas & Salvadora satikšanas!!
P.S. Paldies aNgeL par iztulkotajiem komiksiem!
Поделиться17908.08.2012 21:32
Pēdējā sērija pašlaik ir paredzēta 9. novembrī.