Nu jāa.. mani jau no tiem promo
![]()
Mani no tava paraksta, avatara, bildēm(ko tu saliki), entradas un vēl no viena fan video youtubē!

Es, ja pareizi atceros, redzēju tikai kādus divus promo! Nju vismaz to pirmo, noteikti! 
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Amor cautivo (Azteca, 2012) » Amor cautivo (Azteca, 2012)
Nu jāa.. mani jau no tiem promo
![]()
Mani no tava paraksta, avatara, bildēm(ko tu saliki), entradas un vēl no viena fan video youtubē!

Es, ja pareizi atceros, redzēju tikai kādus divus promo! Nju vismaz to pirmo, noteikti! 
24.
Nav vairs ko teikt... Katra viņu sekunde ir tik dabiski ideāla!!!
Un sagaidījām arī abu izbraucienu smukā vietā.. pikniks, ezers, daba.. kā viņiem tas piestāv! Un tas kopīgais rīts, brokastis..tāda sajūta it kā viņi būtu jaunlaulātie..tik mīlīgi
Tie policisti.. priekš kam vispār vajadzīgi, ja noziedznieki mierīgi braukā degunu priekšā
Labās beigas! Būs actions! Bet vislabāk man "patīk", ka Vanesai tāda izteiksme it kā Fers nebūtu ar viņu šķīries un tagad pieķertu savu vīru ar citu sievieti...
24.
![]()
Un sagaidījām arī abu izbraucienu smukā vietā.. pikniks, ezers, daba.. kā viņiem tas piestāv! Un tas kopīgais rīts, brokastis..tāda sajūta it kā viņi būtu jaunlaulātie..tik mīlīgi
Tie policisti.. priekš kam vispār vajadzīgi, ja noziedznieki mierīgi braukā degunu priekšā
Labās beigas! Būs actions! Bet vislabāk man "patīk", ka Vanesai tāda izteiksme it kā Fers nebūtu ar viņu šķīries un tagad pieķertu savu vīru ar citu sievieti...
Piekrītu visam ko saki. Burvīgi momenti šajā sērijā ar Feru un Ali. Ar nepacietību gaidu 25 sēriju. Man vēl ļoti patīk sērijas sākumā kā Fers smaidīja pēc skūpsta ar Ali, izskatījās tāds pārlaimīgs.
Jāa.. Fers vispār izskatās tik pa īstam laimīgs blakus Alei
Viņi papildina viens otru 
24.
Nju ko lai te saka - skaista un forša sērija un Ale&Fers jau vispār...

![]()
Jap, es arī piekrītu visam, ko tu esi te sarakstījusi! Un tas izbrauciens tiešām bija laba doma - sen jau tā vajadzēja!!!
Njaa, nju no comment!!!

Tad, kad Ale&Fers iegāja iekšā dzīvoklī, es jau uz reiz nodomāju, ka gan jau ka viņi uzskries virsū tūlīt Vanesai un tā arī bija, bet tiešām Vanesa izskatījās, tā it kā Fers viņai būtu kaut ko ļoti spēcīgu un sāpīgu nodarījis!!!
Izskatās, ka nākamajā sērijā Vanesa sarīkos abiem riktīgu skandālu un it sevišķi Alei!!!
Ui, cerams, ka Vanesa nepateiks kaut ko tādu, kas vai nu varētu sāpināt Ali, vai varētu izšķirt Ali&Feru!!!

25.
Ale ir tik forša! Man patīk, ka viņa no vienas puses ir diezgan naiva, bet patiesībā vienlaicīgi arī nav..Piem. neļāva Feram atzīties mīlestībā, kamēr šis nav drošs. Tas man ļoti patika
Bet no otras puses... tagad viņa grib atpakaļ uz to biedrību..tik maz padzīvoja kopā.
Kā man patīk viņu kopīgās brokastis un gatavošana kopā! Tas man vienmēr licies romantiski.
Un Fera tēvs foršus vārdus Feram pateica..pamudinājums
Edmundo ir baiss ļaundaris. Tā it kā cilvēks nebūtu dzīvs.. vienu nožņaudz, citai kaklu nolauž.. un ar ieroci rokā tak vispār.. tā vienkārši - iet un šauj :S Forši, ka tam deteltīvam pieleca, ka lamatas izliktas. Nez vai paspēs brīdināt Ali un Feru un kas vispār būs? :S
24.-25.
Kā patika tā aina pēc skūpsta, kad abi centās atvadīties un tad kad aizgāja, tik laimīgi! Awww..tik skaista aina!

Nav vairs ko teikt... Katra viņu sekunde ir tik dabiski ideāla!!! Un sagaidījām arī abu izbraucienu smukā vietā.. pikniks, ezers, daba.. kā viņiem tas piestāv! Un tas kopīgais rīts, brokastis..tāda sajūta it kā viņi būtu jaunlaulātie..tik mīlīgi
Awwwww..jāaa, jāaa, jāaa!
Tik apburoši viņi abi kopā! Un kārtējo reizi pierādās, ka nevajag neko pārdabisku, lai viss šķistu ideāli ( pietiek ar kopēju izbraukumu, ezeru un brokastim, tādam gluži vienkāršām lietām! Un tieši tādas lietas viņiem piestāv!
)
Piem. neļāva Feram atzīties mīlestībā, kamēr šis nav drošs. Tas man ļoti patika
Jāa, lai viņš nesalauztu viņas sirdi! Un Fers teica, ka tas nekad nenotiks!
Viena no tām varonēm, kurā man pilnīgi it viss patīk!
Viņas emocijas, balss...ahh...Emperatrizā viņā nekad to nebiju ievērojusi, bet nu Alehandra ir fantastiska!
Protams, arī Fers tāds ir! Viņa smaids..ahh...
Edmundo ir baiss ļaundaris. Tā it kā cilvēks nebūtu dzīvs.. vienu nožņaudz, citai kaklu nolauž.. un ar ieroci rokā tak vispār.. tā vienkārši - iet un šauj
Tiešām tāds baiss...un vienlaikus baudāms kā seriāla ļaundaris!

Un Fers teica, ka tas nekad nenotiks!
Eh..jāa.. pateica jau smuki, bet pēc telenoveles žanra tas ir nereāli, lai tā notiktu.. :S
Tiešām tāds baiss...un vienlaikus baudāms kā seriāla ļaundaris!
mhmm..veidojas liels un labs kontrasts - Fers & Ale kura tik maigi, skaisti kā pasakā tik mīlīgi un tad nākamajā kadrā šis Edmundo tik ļauns un bīstams.
Emperatrizā viņā nekad to nebiju ievērojusi,
Man viņa patika arī tur..cik nu redzēju Emperatrisi. 
Araps stāsta, ka ūdens ezerā ir bijis auksts, tāpēc abiem ar Marimaru tas bija profesionāls izaicinājums.
Marimar Vega: Vienīgais labais filmējoties šajā stundā ir tas, ka AmorCautivo aktieru sastāvs spēj izklaidēt

26.
Jāa..kā vienmēr - pāris skaisti, skaisti brīži pēc kuriem seko "kritiens"...Tik tiešām var teikt, ka Fernando paveicās palikt dzīvam. Tomēr neloģiski, ka Edmundo viņu nenogalināja..varbūt tādēļ, ka Viktorijas dēls - viņš to vispār zina?
Nabaga Ale atkal ieslodzīta, tumšā kamerā...Tikai šoreiz stiprāka, neatlaidīgāka. Bet cik ilgi tā būs? Cik ilgi viņa vispār tur būs? Kā tiks atrasta? Vai arī pati izbēgs... Tik daudz jautājumu!
Un Vanesa atkal izmanto izdevību atrasties blakus Fernando...
27.
Kāpēc tie policisti ir tik gudri??? Stāv meklētā slepkavas priekšā un nemaz nespēj to saprast.. Atskan kliedzieni, bet notic tam, ko sastāsta
Vismaz tur ir Linares! Man viņš patīk! Tik impulsīvs, visu dara pats pēc saviem likumiem un neviens viņam neko nespēj padarīt
Vismaz dabūja adresi.. cerams, ka īsto. Tikai vēl tagad nevar saprast, kas notiks ar Edmundo un Viktorijas tikšanos. Būtu diezgan interesanti, ja viņš atdotu viņai Alehandru, tikai ir skaidri redzams, ka viņš ar Ali ir apsēsts..
Aww..un Ale tic, ka Fernando ieradīsies viņu glābt! Tā kā pasakās - ieslodzītā princese, kuru pazemē tur ļaunais pūķis.. 
Šis izrādījās par trešo pāri, kuram nenocietos un uztaisīju video
(Ironiski.. nolēmu taisīt vienkāršākajā programmā, atsakoties no efektiem un visa pārējā, lai nečakarētos, bet lielais secinājums - visas video programmas mani nemīl
)
Lai nu kā.. ceru, ka patiks arī tā kā ir 
Šis izrādījās par trešo pāri, kuram nenocietos un uztaisīju video
Awww, un tas ir satriecošs!
Tik superīgi dievīgs, skaists, romantisks vienlaikus visādu emociju spēcīgs, ahhhh...un tā dziesma tik atbilstoša!!!
Malacis, man patika!!!
Kā mani iepriecina, ka Tev patika un likās emocionāli spēcīgs
Paldies, paldies
Bet jau sen manā galvā dzīvo šī doma.. spriežot pēc bildēm utt. būs atkal tā trauma, kad varonei apgriezīs smuki garos matus
Nez cik drīz tas notiks?
Jā, Eņģelīt, man arī patika šis video! Tiešām, ļoti skaists un romantisks video!
Jaaa, Ale&Fers ir forši un tādi ļoti romantiski, es teiktu!

Paldies, Forsteriāna
Jāa.. viņi tiešām ir tik romantiski
Laikam tieši šī saikne ar Atbalsi arī liek tā jūsmot par viņiem, jo Fera un Ales attiecībās tieši šis viss arī ir - rūpes, uzticība, romantika, vieglums utt..tāpēc arī tapa video. Gribu vēl taisīt, bet varbūt kaut kad vēlāk.... 
28.
Super, ka viņi "nevelk gumiju". Jau šajā sērijā tika atrasta Ale. Un vēl ar tādu actionu - iespēju visu uzlaist gaisā - taisni kā grāvējfilmā
Tikai tajās filmās tomēr parasti nostrādā zilā vada sagriešana
Ļoti patika kā viss notika - ka Viktorija piezvanīja Feram un abi nesaprot, kāpēc otrs zina par Ali..+ Edmundo, kurš ir tik pašpārliecināts par sevi, it kā spēlētos ar visiem pēc sava prāta.
Un Ale lūdza, lai visi iet prom, lai glābj savas dzīves.. mīlulīte.. un tad Fers, kurš pasaka, ka neatstās viņu, jo mīl
Un beidzot Ale nonāca Viktorijas namā. Gaidu viņu abu tikšanos.. un nez kā Viktorija izskaidros visu Fernando. Vai pateiks patiesību?
Un tad vēl Horhe, kuram Alehandras eksistence neizdevīga :S
Šī laikam ir pirmā sērija, kurā nedaudz vairāk uzmanības pievērsu arī citiem varoņiem ārpus Ales un Fera.. akk. bet pagrūti iebraukt patiesībā viņu dzīvēs, domās , saiknēs ar galvenajiem varoņiem 
Njāa.. man jau likās, ka tā policiste ir nodevēja..
Patiesībā nedaudz biedē, ka Ale ir tik pašuzupurējoša.. ar šādām varonēm ļaundari spēj labi manipulēt, liekot visādu iemeslu dēļ atteikties no mīļotā utt.. Un vispār pabaisi no brīža, ka Ale sapratīs, ka Viktorija sašāva viņas tēvu. Vai sāks ienīst Fernando? Gribēs atriebties? bet ir forši, kad daudz jautājumu 
| La mujer del Vendaval (Televisa, 2012) | #Telenoveles | 16.10.2013 |
| Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
| AC: ziņas un prese | Amor cautivo (Azteca, 2012) | 18.12.2012 |
| Māsas Marimar Vega & Zuria Vega | Aktrises un aktieri | 08.03.2018 |
| Arap Bethke | Aktrises un aktieri | 27.05.2016 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Amor cautivo (Azteca, 2012) » Amor cautivo (Azteca, 2012)