TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Amor cautivo (Azteca, 2012) » Amor cautivo (Azteca, 2012)

Amor cautivo (Azteca, 2012)

Сообщений 161 страница 180 из 244

161

aNgeL написал(а):

es jau arī tāpat skatos :D tāpēc joprojām diezgan slikti orientējos citos varoņos :D  :blush: bet pamazām šādu tādu info notveru :D

man tas pats :D par pārējiem tā pamaz zinu. Atšķirība ja telenoveli skatās pa tv vai internetā: pa tv es noskatos no sākuma līdz beigām zinu visu par visiem, bet kad internetā tinu interesantākos momentus.

0

162

The same :D Vienīgā telenovele par kuras visiem varoņiem zinu ir "por ella soy Eva" :D (cits jau, protams, ir tas, kas no visa tā paliek atmiņā :D )

41.

Tik ļoti patika tā aina ēdamistabā.. kad viņi nogūlās uz galda un Fers palūdza vienkārši abiem tā pabūt  :love: Un pēc tam Ale Martai tik skaisti pateica, ka grib, lai Fers visu laiku ir laimīgs..un tad tas telefona zvans. Viņi tiešām apbur ar šīm vienkāršām lietām  :love:  Ale apbur!! Kā man viņa patīk - tik jauka, labsirdīga :)

Kaitina, ka Vanesa dabūja tos papīrus un kasetes. Bet vismaz atkal videokamera visu nofilmēja. Redzēs,kas te tālāk ar to visu būs.

O kāa.. forši Linares pateica Alei par ironijām un bagātībām. Tas jau var vedināt uz domām, ka Bustamantēm bij izdevīga Santakrusu pazušana.

Un nabaga Fers - uzskata Ramiro un Efrainu par brāļiem, uzticēja šādas patiesības, kamēr patiesībā tie abi ir viņu nodevuši.. Nu ok Ramiro būtībā neskaitās..žēl tikai, ka viņš joprojām klusē..
Vispār smagi laiki gaida gan Ali, gan Feru, kad nāks gaismā visas patiesības.

0

163

43

Eh, telenovelēs laikam nav nekā īsāka par galveno varoņu laimi..Vienmēr nākamajos rītos kaut kas notiek. Un wow..sērijas beigās Ale tik savādāka - stipra!
Bail no nākamās sērijas, kad droši vien viņa stāsies pretī Feram :S  Un vēl beigās moš dosies pie Fēliksa :S
Vispār Vanesas šīs izdarības ar kauliem, tekstu spogulī piešķīra šīm sērijām dzīvīgumu...lai gan negribējās, lai Ale tik ātri uzzina patiesību (īpaši, ja tas šķirs viņu no Fera.. )

0

164

aNgeL написал(а):

43

Eh, telenovelēs laikam nav nekā īsāka par galveno varoņu laimi..Vienmēr nākamajos rītos kaut kas notiek. Un wow..sērijas beigās Ale tik savādāka - stipra!
Bail no nākamās sērijas, kad droši vien viņa stāsies pretī Feram :S  Un vēl beigās moš dosies pie Fēliksa :S
Vispār Vanesas šīs izdarības ar kauliem, tekstu spogulī piešķīra šīm sērijām dzīvīgumu...lai gan negribējās, lai Ale tik ātri uzzina patiesību (īpaši, ja tas šķirs viņu no Fera.. )

Njā man tas nepatīk, ka galveno varoņu laime ir īsa, ja lielākā telenoveles daļa ir intrigas, man vairāk prasās to jauko brīžu. Bet sērijas beigas man patika, Ale tiešām tik stipra un pārliecināta. Rīt gaidāma interesanta sērija, bet kad Ale uzzinās ka Fers visu zin tad skaidrs ka pametīs viņu.

0

165

mmaarriiaa написал(а):

bet kad Ale uzzinās ka Fers visu zin tad skaidrs ka pametīs viņu.

Jāa.. jūtīsies ļoti sāpināta un nodota.. Labāk Viktorija neko nebūtu Feram iepriekš stāstījusi. Tagad tikai iegāzīs viņu :(  :'(

mmaarriiaa написал(а):

Bet sērijas beigas man patika, Ale tiešām tik stipra un pārliecināta.

Izskatījās pēc varones, kura ir spējīga atriebties visiem saviem pāridarītājiem :S Šitā vēl zaudēsim jauko Ali :(

0

166

aNgeL написал(а):

Izskatījās pēc varones, kura ir spējīga atriebties visiem saviem pāridarītājiem :S Šitā vēl zaudēsim jauko Ali :(

Kā saka, dzīve maina cilvēkus. Un nebrīnos ka Ale kļūs savādāka.

aNgeL написал(а):

Jāa.. jūtīsies ļoti sāpināta un nodota.. Labāk Viktorija neko nebūtu Feram iepriekš stāstījusi. Tagad tikai iegāzīs viņu :(  :'(

Man nepatīk ka Viktorija Feram visu izstāstīja, ja nebūtu izstāstījusi, tad viņam ar Ali nebūtu priekšā tādas problēmas, jo tagad Ale jutīsies nodota.

0

167

44

Nu forši... vēl "labāk" nekā likās.. Ale pat neaprunajās ar Feru un devās projām :S Cerams, ka vismaz Marta paziņos Feram Ales atrašanās vietu un viņš uzmeklēs viņu. Ak, bet cik skumji palika, kad Fers uz gultas atrada to kulonu :(

Vienīgā laikam reālā cerība ir, ka Soledada ir dzīva un kādreiz izstāstīs Alei, ka Viktorija nemeloja.. Bet nu redzēs.

Hmm..bet mani pārsteidza Efraina padoms, lai Fers aizved Ali tālu projām. Nu jāa.. tam Efrainam paliek brīvs ceļš uz Vanesu un visu pārējo.

Es ar savu ātro skatīšanos laikam kaut ko nesapratu.. tā sieviete policiste tomēr izrādās labā?? :O

0

168

aNgeL написал(а):

44

Nu forši... vēl "labāk" nekā likās.. Ale pat neaprunajās ar Feru un devās projām :S Cerams, ka vismaz Marta paziņos Feram Ales atrašanās vietu un viņš uzmeklēs viņu. Ak, bet cik skumji palika, kad Fers uz gultas atrada to kulonu :(

Vienīgā laikam reālā cerība ir, ka Soledada ir dzīva un kādreiz izstāstīs Alei, ka Viktorija nemeloja.. Bet nu redzēs.

Hmm..bet mani pārsteidza Efraina padoms, lai Fers aizved Ali tālu projām. Nu jāa.. tam Efrainam paliek brīvs ceļš uz Vanesu un visu pārējo.

Es ar savu ātro skatīšanos laikam kaut ko nesapratu.. tā sieviete policiste tomēr izrādās labā?? :O

Piekrītu tam ko saki, tas vispār bija vāks ka viņa dzird ka Fers klusē un uzreiz pasaka- tātad Tu zināji! Nu varēja vismaz Feram dot laiku samelot, ka viņš neko nezin, bet nu vienalga cik smagi ir tagad Feram un Alei arī, Ale netic Viktorijai un viņu var saprast, tāpēc neticēs arī Fera teiktajam ka māte nav vainīga, žēl ka viktorija nepateica patiesību par to ka Ale nav meita īstā Nikolasam. Mani visvairāk pārsteidza ka muļķis un kaitinošais kretīns Efrains beidzot ko jēdzīgu pateica, labi būtu bijis ja Fers būtu paspējis Ali aizvest prom pirms viņa visu uzzināja. Oj man arī tā tīšana,man arī likās ka tā sieviete ir ļaunā bet nu nezinu, jo visu tik ātri tinu.

0

169

aNgeL написал(а):

Tik ļoti patika tā aina ēdamistabā.. kad viņi nogūlās uz galda un Fers palūdza vienkārši abiem tā pabūt

Jā, kārtējais tāds vienkaršais skaistais mirklis! :love:   :love:  :)  Viņiem tie kā vienmēr fantastiski! :love:

aNgeL написал(а):

Un wow..sērijas beigās Ale tik savādāka - stipra!

Ooooo...jāaaa :O Vispār tā aina, kur Ale pateica, ka Viktorija vainīga, ka viņa tikusi turēta ieslodzīta, ka viņas māte mirusi un tāaa..spēcīga aina!  Patīk jau tādas :love:   
Tikai žēl, ka līdz ar šo patiesību jūk Fernando un Alehandras attiecības  :disappointed:  Un Alehandra pat nevēlas uzklausīt Feru, ( kaut kā jā..neforša situācija, kad Viktorija Feram izstāstīja.). OOo..un sērijas beigās Fers pret Havjeru! :|

0

170

45.

Mariposa написал(а):

Un Alehandra pat nevēlas uzklausīt Feru,

MJāaa... galīgi nevēlas :S
Traki.. Nabaga Fers visu sēriju meklē Ali. Šī tieši otrādi negrib neko par viņu zināt. nu kā tā var? tak vienā mirklī tādas jūtas nepazūd. Kāpēc Ale neieklausās sevī? Vai vismaz neļauj viņam runāt ar sevi, ja visu laiku teica, ka mīlestība pret Feru ir tā, kas viņai palīdz dzīvot.

Beigas sērijas foršas!! nez vai Feram izdosies aprunāties vai vismaz ieraudzīt Ali? pēc loģikas vajadzētu - tomēr skatītāji grib to :D (baigais man arguments, ne? :D)
Interesanti, vai Ale varētu palikt stāvoklī..

Ak, un paskaidrojiet man kāds, nu kā Fers varēja vispār neievērot to uzrakstu uz spoguļa? Un tā kalpone ar kaut kā ilgi gaidīja līdz ieradās notīrīt.. kamēr visi meklēja Ali sākumā, varēja to izdarīt.  Bet vienalga kaut ar acs kaktu Feram bija tas jāievēro..

0

171

46.sērija bija diezgan interesanta un gandrīz netinu, beigas vispār mani šokēja, nezinu varbūt Fera tēvam būs virve pie kājas bijusi piesieta tikai tā varētu izdzīvot, bet citādi Fera tēvs būs miris. Alei noteikti tad Fera būs žēl. Edmundo nu tas ir reāls psihopāts, biedējošs. Kaut kā man nelikās ka Ale ies uz policiju paziņot par Fera māti, bet to izdarīja. Un nu ir skaidrs tas ka Efrains mēģinās iegūt Ali un viņu apprecēt  viņas miljonu dēļ un viņam tas var izdoties, viņš mācēs ar viņu manipulēt.

0

172

46.

Piekrītu! Negaidīti interesanta sērija!
Īstenībā es gan gaidīju, ka Ale ies ziņot par Viktoriju..tas pieder pie žanra likuma saasināt situāciju :D Bet kāda bij Feram izteiksme, kad Ale priekā apskāva Havjēru. Vispār Fera sejā tik daudz skumju šajā sērijā :( Reāli žēl viņa..un Ale, kas negrib ieklausīties..Fers pat nevar pateikt, ka uzzināja šo visu nesen. Ļoti interesanti, kad viņa uzzinās patiesību..seriāla beigās vai diezgan drīz.
Un ļoti, ļoti cerams, ka Fers neiekritīs Vanesas slazdos :S Tā gribas, lai viņš ir uzticīgs varonis.
Ooo..jāa.. tagad tiešām saprotama ir Efraina interese - kad uzzināja par miljoniem.. Fers lūdza viņa palīdzību, bet Efrains gan jau nodos viņu, nostādot Ali pret viņu. Arī biedē, ka viņam var izdoties manipulēt un apprecēties ar Ali.
Uuu.. un Edmundo atkal uzradās! Un vēl šitik eleganti! Kā vienmēr ar savām oriģinālajām slepkavībām! :D Nezinu gan es, kā tur notiks, bet neticu, ka Horhe mirs.. Jūtu, ka viņam priekšā vēl daudz ļaundarību jāveic.

0

173

47. Ehh..tā pagātnes noslēpumi un naidi izšķir tik maigu un skaistu mīlestību. Cik gan žēl, ka Ale nespēj uzticēties Feram..ka pat nepieļauj domu, ka viņš nav vainīgs (jeb negrib viņu uzklausīt). Lai gan Ali ir viegli attaisnot, zinot viņas garīgo stāvokli.. Feru atkal jau visu sēriju bija jāžēlo..Gan Ales dēļ, gan iedomājoties, kāds trieciens būs, kad uzzinās visu par Horhi.
Un, protams, Vanesa mierā nesēž..kopā ar māti atrada veido, kā vilkt Feram ap kaklu cilpu :S
Tikko vēl viņi bija tik vienoti, bet tagad jau gatavojas stāties viens otram pretī, aizstāvot savus vecākus.

Edmundo kā parasti..staigā kur grib, ne no kā nebaidās :D

0

174

aNgeL написал(а):

Edmundo kā parasti..staigā kur grib, ne no kā nebaidās :D

Edmundo ir labais, bet man smieklīga likās viņa "neuzkrītošā" maskēšanās brillēs kas bija modē 80tajos.
Žēl man Fera un žēl Ales, bet ir pilnīgi saprotams, ka Fers ir mātes pusē, bet Alei tikai liekas ka visi viņai melo.

0

175

Protams..Būtu jocīgi, ja Fers zinātu, ka māte izšāva aizstāvības pēc un nostātos Ales pusē un palīdzētu māti cietumā iesēdināt..

Ko aizmirsu pateikt.. Tajā brīdī, kad Havjers pārtrauca Ales un Fera sarunu un apstājās starp abiem - man tā gribējās viņam iemaukt.. nu čista trešais liekas! Bet Fers bij tik forši ielavījies kabinetā pie Ales..es jau to vislaik gaidīju, kamēr Havjers runāja ar Linaresu.

0

176

aNgeL написал(а):

Ko aizmirsu pateikt.. Tajā brīdī, kad Havjers pārtrauca Ales un Fera sarunu un apstājās starp abiem - man tā gribējās viņam iemaukt.. nu čista trešais liekas! Bet Fers bij tik forši ielavījies kabinetā pie Ales..es jau to vislaik gaidīju, kamēr Havjers runāja ar Linaresu.

Bet es nesaprotu, ja viss ir tā kā liekas, tad Havjers ir Ales brālis, bet redzams ka tas viņā ir samīlējies.

0

177

mmaarriiaa написал(а):

Bet es nesaprotu, ja viss ir tā kā liekas, tad Havjers ir Ales brālis, bet redzams ka tas viņā ir samīlējies.

Es domāju, ka mēs vienkārši palaidām kaut ko garām :D Varbūt viņš nav īstais Fēliksa dēls..  :dontknow:

0

178

aNgeL написал(а):

Es domāju, ka mēs vienkārši palaidām kaut ko garām :D Varbūt viņš nav īstais Fēliksa dēls..  :dontknow:

Nezinu, ja es tik ļoti netītu. Bet liekas ka ir viņš viņa dēls. Beatrise nav viņa māte, laikam viņš ir Fēliksa dēls no pirmās laulības.

Отредактировано mmaarriiaa (01.08.2012 21:32)

0

179

Tad Ale nav Fēliksa meita :D Vai nu viens vai otrs..citas iespējas nav :D

0

180

aNgeL написал(а):

Tad Ale nav Fēliksa meita :D Vai nu viens vai otrs..citas iespējas nav :D

Bet var jau būt, ka nu būs tā Havjers samīlēsies, viņi pat būs skūpstījušies(kas iedomājoties ka ir brālis ar māsu liekas vēeee), bet nekas vairāk un tad viņiem tiks pateiks ka esat brālis ar māsu, nu Havjers visdrīzāk gribēs nolekt no tilta to uzzinot, jo viņš jau ir tas kas mīl, Ale mīlēs Feru.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Amor cautivo (Azteca, 2012) » Amor cautivo (Azteca, 2012)