Venecuēlā sākas filmēšana jaunajai Daniela Elbitara telenovelei "Entre tu amor y mi amor" (Venevision).

TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Filmēšanas & teātra jaunumi
Venecuēlā sākas filmēšana jaunajai Daniela Elbitara telenovelei "Entre tu amor y mi amor" (Venevision).

Sebastians Rulli nebūs Lazos de amor rīmeikā!
Laura Zapata un Natasha Dupeyron teātra izrādē.

Laura Zapata un mūķene ir interesanta kombinācija
Njā, redz kā par Ruli interesanti, nez kurš būs viņa vietā?Un kādēļ tā? Varbūt arī tā ir labāk, trešo reizi kopā ar Ruli, viņi ir labs pāris, bet būs kas jauns. (Lai gan pāris Silvia Navarro un Sergio Basanez kopā filmējās 3 reizes un man visās patika un neapnika). Saka jau, ka ja pāris strādā kopā tas tieši slikti ietekmē attiecības, jo vajag vienam no otra atpūsties, bet aktieriem var sanākt samīlēties savos jaunajos pāros, bet, ja esošās attiecības ir īstas, tad jau neviens galvu nesagrozīs.
Runā, ka Televisa aizliedza atkal kopā filmēties un lika producentei izvēlēties starp Andželiku un Sebastjanu.
Runā, ka Televisa aizliedza atkal kopā filmēties un lika producentei izvēlēties starp Andželiku un Sebastjanu.
Galvenais, lai neieliek Marku Tečeru viņai pārī
(Abismo de pasion es neteiktu, ka Angelika nesaderēja ar Marku, bija ok, bet tur man Marks šķita labāks kā, piemēram, tāds kāds bija Que te perdone Dios, agrāk Marks man patika labāk). Angelli šķiet ir mode likt pārī pārus, kuri kādreiz citur bijuši pāri(Tā bija ar Zuriju un Marku, kuri nosacīti bija pāris Que pobres tan ricos, tā bija ar Angeliku un Sebastianu Rulli, kuri pirms tam pāris bija Teresā, tā bija ar Kolungu un Taliju, kuri pirms tam bija nosacīts pāris Marimarā, Marijā Mersedesā Kolungas varonis sita kanti Talijas varonei).
Mapat (La mujer del Vendaval) gatavo "Laberintos de pasion" rīmeiku. Šobrīd nosaukums esot "Corazon que miente".
Forši, vismaz rīmeikos telenoveli, kuru neesmu redzējusi.
Es esmu nedaudz šo telenoveli redzējusi, jo to rādīja pa LNT ļoti sen, bet būs interesanti pavērot rīmeiku! 
Mapat ļoti patīk Alexis Ayala, šobrīd viņš ir pirmais apstiprinātais aktieris topošajā telenovelē "Corazon que miente". Alexis attēlos pilnīgi atšķirīgu tēlu no visiem saviem iepriekšējiem, viņš būs mācītājs. Pēdējā Mapat telenovelē "La sombra del pasado" Alexis tēloja galveno ļaundari. Arī toreiz viņš bija pirmais aktieris, kurš tika apstiprināts telenovelē.
Corazon que miente
Par spīti tam, ka daudzi par La sombra del pasado par vienu no izgāšanās iemesliem uzskatīja Pablo Lyle, kura tēlojums nešķita apmierinošs, Mapat atkal viņam dod galv. lomu!
Filmēšana sāksies novembrī, un iespējams telenovele startēs pēc A que no me dejas.
Jane the virgin
Keita un Haime

Corazon que miente
Par spīti tam, ka daudzi par La sombra del pasado par vienu no izgāšanās iemesliem uzskatīja Pablo Lyle, kura tēlojums nešķita apmierinošs, Mapat atkal viņam dod galv. lomu!
Filmēšana sāksies novembrī, un iespējams telenovele startēs pēc A que no me dejas.
Man La sombra del pasado nepatika, daudz mīnusus tur varu minēt. Protams, Pablo tēloja Maurisio Islasa varoni un ir skaidrs, ka "sacensties" ar tādu aktieri, nav īpaši reāli. Bet pat neņemot vērā Maurisio Islasa atveidojumu, un skatoties tikai uz Pablo, nu vāji, vāji. Bet veidot rīmeiku Karlas telenovelēm tas vnm ir liels risks, bet Pablo, lai trenējas, domāju ar laiku arī viņš pārvērtīsies par cienīgu galveno varoni 
Teātris

Corazon que miente
Apstiprinātie aktieri: Pablo Lyle, Alejandro Avila, Helena Rojo, Diego Olivera, Maria Sorte.
Tuvāko nedēļu laikā Telemundo sāks filmēt jaunu telenoveli "La Trailera".
Galvenajās lomās: Edith Gonzalez, Jorge Luis Pila, Erica de la Rosa

Seriālā Jane the Virgin kopā ar Haimi filmēsies arī Britnija Spīrsa.

Viens jaunums pārsteidzošāks par otru.
Man bija iespaids, ka kkādā mērā te ir visi jaunumi par drīzumā plānotām telemundo telenovelēm, tāpēc pārsteigums izdzirdot par tādu Trailera..
Pieņemu, ka kādā brīdī kas ir minēts, bet daudz nevarētu būt. Un man sagribējas Corazon salvaje.
Tas jau arī nav jaunums, man visu laiku vairāk vai mazāk gribas.
Un Britnija Spīrsa un filmēšanās... Eh, atgādina jaunību un Krustceles (vai kā nu saucās). 
Man bija iespaids, ka kkādā mērā te ir visi jaunumi par drīzumā plānotām telemundo telenovelēm, tāpēc pārsteigums izdzirdot par tādu Trailera.. Pieņemu, ka kādā brīdī kas ir minēts, bet daudz nevarētu būt.
Tā ir pirmā reize, kad Trailera tiek pieminēta
Ar Telemundo tā laiku pa laikam ir - nosauc telenoveles, kuras filmēs, un tad piepeši pa vidu ielec kaut kas pilnīgi jauns un tās vecās jaunās kaut kur plivinās gaisā 
La trailera it kā būšot meksikāņu filmas "Lola la trailera" rīmeiks. Stāsts ir par Lolu, kuras tēvs vada kravas mašīnu, lai pārvadātu produktus. Kad tēvs atsakās izmantot savu auto narkotiku pārvadāšanai, viņš tiek nogalināts. Policija neko nedara korumpētības dēļ. Lola manto tēva kravas auto un pati sāk tajā strādāt, viņai ir mērķis - atriebt tēva nāvi. Lolas vienīgais sabiedrotais ir kāds policists, kurš apkaro narkotikas, viņa iemīlas viņā.
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Filmēšanas & teātra jaunumi