TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Filmēšanas & teātra jaunumi

Filmēšanas & teātra jaunumi

Сообщений 381 страница 400 из 513

381

O, tiešām pozitīva ziņa! :) Tas varētu arī uzlabot reitingus, es domāju, jo ja man būtu izvēle skatīties 200 sērijas tv ar miljons neinteresantām ainām, vai pārtīt pusi internetā - protams, ka izvēlos otru. :D Protams, ja sēriju skaita samazinājums nozīmētu esošo kvalitātes celšanu. Jo man īsajās visvairāk tas arī patīk, ka nav daudz trešā un ceturtā plāna varoņu un pāru, kuri nevienam neinteresē. :D

+1

382

aNgeL написал(а):

Televisā notiek lielas pārmaiņas. Turpmāk telenoveles būšot īsākas. Tas skar arī tagadējās telenoveles, izņemot "La Vecina". Tā ka Ličita tiešām visdrīzāk būs 20 sērijas īsāka.

Telenoveles, kas tiek rādītas plkst 18:15 sastāvēs no 70 sērijām x 1h. Īsākas telenoveles ļauj ietaupīt vairāk naudas.
Taču vēl svarīgāka pārmaiņa ir tā, ka Vienkārši Marija ir pēdējā telenovele, kuru rādīs plkst 16:15! Attiecīgi tāda tipa rozīgās telenoveles vairs netiks filmētas un par vienu aktuālu telenoveli paliek mazāk. Šajā raidlaikā tika rādīta La Gata, Asaru kronis, šobrīd Amor de barrio. Tieši šajā laikā pēdējos gados ir bijušas telenoveles, kas ieguva augstus reitingus - Un refugio para el amor (Patvērums mīlestībai), Meksikā un ārzemēs veiksmīgā Muchacha italiana viene a casarse un rekordus sasniegusī Corazon indomable (Mežonīgā sirds).

http://www.grupocanton.com/all/imagenes/1/2015/10/22/276174_grande_CpkzDSuX.jpg

+1

383

Īstenībā interesanti man ir tas, ka Latvijā pie mums visbiežāk no Televisas rāda tieši šo "bērnu" raidlaiku. Azteca vairs nefilmē telenoveles, Televisa arī atsakās no rozīgajām. Vai tiešām tā ir mūsu cerība biežāk tikt pie labāka produkta? Vai arī vispār palikt bez telenovelēm?

0

384

aNgeL написал(а):

Vai tiešām tā ir mūsu cerība biežāk tikt pie labāka produkta? Vai arī vispār palikt bez telenovelēm?

Viens no abiem variantiem. Cerams, ka pirmais :D  "Rozīgajam" raidlaikam ir bijuši arī veiksmes stāsti, ne visas bijušas sliktas. Es tagad pat nevaru iedomāties kā tas būtu, ja Televisa rādītu tikai interesantas telenoveles(agrāk tā laikam jau bija, bet tas bija sen-vai ne tik sen, es neatceros vairs :D ). Šobrīd mani velk skatīties tikai Ličita. Bet Pasion y poder man uzdzina vēlmi tā vietā, lai skatīties  Pasion y poder, noskatīties vēlreiz Amor real un Pasion.

0

385

Mjā, mani nedaudz uztrauc šīs pārmaiņas, kas notiek... Cerams, ka tas uz labu. Nevis uz pakāpenisku telenoveļu izzušanu :s

0

386

Ela Velden (MIVAC) un Emmanuel Palomares (Corazon enamorado) piedalās teātra izrādē komēdijā "Teniss", kura parāda mīlestību arī starp viendzimuma cilvēkiem.
Ela atveidos Martinu, seksīgu meiteni, kas vienmēr sapņojusi apprecēties: "Mēs dzīvojam laikmetā, kurā būtu jājūtas brīviem parādīt sevi tādu, kādi patiesībā esam".
Emmanuels atveidos tenisa skolotāju, kas centīsies iekarot savu audzēkņu mātes:"Mēs visi esam vienādi un varam atrast sev jebkāda tipa partneri".

http://i76.fastpic.ru/big/2015/1028/f3/312f23a7854706f7a82b2a4d452b45f3.jpg http://forum.mybb.ru//nocopy.gif

+1

387

Līdz Corazon enamorado vispār nezināju, kas ir Emmanuels, bet tagad piepeši viņš ir VISUR :D
Izskatās, ka būs jautra izrāde..

0

388

Jane the virgin - Jaime Camil & Kate del Castillo

http://i.tvynovelas.com/dam/us/noticias/15/10/28/Camil-Kate-boda-us.jpg

+1

389

aNgeL написал(а):

Nathalie Lartilleux (Corazon indomable) veidos telenoveles La Hija del Jardinero / Dārznieka meita rīmeiku!

Daniels Arenas apstiprināts galvenajā lomā! Telenoveles nosaukums "Un camino hacia el destino".

+2

390

aNgeL написал(а):

Daniels Arenas apstiprināts galvenajā lomā! Telenoveles nosaukums "Un camino hacia el destino".

Vismaz nevajadzēs skatīties :D

0

391

Vismaz skaidrs, ka viņš nebūs Ūdenslāsēs. Interesanti, kura te būs viņa partnere.

0

392

Līvija Brito drīz būs kādā telenovelē!

http://images60.fotki.com/v131/photos/5/1276335/10396739/rrrr-vi.jpg

+3

393

Kopš Azteca paziņoja, ka pārtrauks veidot telenoveles uzņēmuma pēdējo gadu uzņemto telenoveļu pārdošanas skaits pieauga par veseliem 50%! Līdz ar to jau 2016. gadā Azteca plāno uzfilmēt virkni jaunu telenoveļu. Piedāvājumā ietilpst "Karalieņu zeme", "Solījums", "Rajona neglītene" (komēdija), Briljanti Danielai (Telenovele tika sarakstīja Gabijai Spānikai, taču tā kā viņa aizgāja projām, iespējams lomu dabūs Melissa Barrera. Stāsts ir par dvīnēm), "Grēku tīkli" (Pecados ajenos rīmeiks), "Līdz es satiku tevi" (pamatā ir dziedātāja Huana Gabriela dzīvesstāsts).

+3

394

Aztecas tagadējā telenovele Tanto amor diezgan daudziem nepatīk, jo ir negatīva, pilna ar vardarbību(tika izvarota galvenās varones māsa, tad sistā sieva ielikta psihenē, tad izlaista, tad mēģināja vienai varonei bez viņas piekrišanas veikt abortu, ko pasūtīja varones māte, abi galvenie varoņi bēguļoja, viņus gribēja nogalināt, galvenā varone tika sašauta, atlaba, tad ceļā uz savām kāzām tika nolaupīta, tika nolaupīts arī galvenais varonis, tad galvenā varone tika izvarota, tagad galvenais varonis ir psihenē, tiek mocīts, bet visi domā, ka viņš ir miris).

0

395

mmaarriiaa написал(а):

(tika izvarota galvenās varones māsa, tad sistā sieva ielikta psihenē, tad izlaista, tad mēģināja vienai varonei bez viņas piekrišanas veikt abortu, ko pasūtīja varones māte, abi galvenie varoņi bēguļoja, viņus gribēja nogalināt, galvenā varone tika sašauta, atlaba, tad ceļā uz savām kāzām tika nolaupīta, tika nolaupīts arī galvenais varonis, tad galvenā varone tika izvarota, tagad galvenais varonis ir psihenē, tiek mocīts, bet visi domā, ka viņš ir miris).

Man patīk tavi notikumu kopsavilkumi :D Bieži telenoveles parāda trakā gaismā :D Cerams, ka LV šo nerādīs. Lai gan pie mums jau nerāda it kā tāda tipa telenoveles.

0

396

aNgeL написал(а):

Man patīk tavi notikumu kopsavilkumi :D Bieži telenoveles parāda trakā gaismā

Es šai telenovelei tikai(neskaitot sākuma sērijas) avances esmu skatījusies, tāpēc labo, ja tas ir bijis, nemaz nezinu, bet šķiet tā ir ļoti maz. Es taču aizmirsu, galvenās varones neredzīgā māsa nogalināja vienu mērgli, aizstāvoties, galvenā varone, protams, uzņēmās vainu, tika ielikta cietumā, tur arī skaidrs, ka mocīta, bet pēc tam cietumā ielika arī neredzīgo, es saprotu, var būt labais telenovelē, bet skatoties uz tik lielu kvantumu visā kā, šķiet šizīgi(jā, piemēram, Patronā bija daudz ļaunuma, bet telenoveli bija cits kvalitātes līmenis). Bet galvenie varoņi kā jau sacīju man šķiet nesader kopā, būtu jau savādāk, ja abiem būtu šī milzīgā pievilkšanās vienam pie otra, tad es saprastu, ka ir tik daudz mīlestības, kas stāv pāri visiem pāridarījumiem, bet, ja šī lieliskā pāra nav, tad paliek tikai notikumi apkārt. Starp citu tas varonis, kurš man šķita foršs pārī ar Melisu, tagad ir psiho, cik sapratu Melisas varone viņu pameta kāzu dienā, lai aizbēgtu ar mīļoto. Tad nu labais varonis kļuva par psihopātu-slepkavu-izvarotāju un ir aiz visa ļaunā, protams, viņam ir vēl māsiņa-toreadore, kura arī prātā sista.

+2

397

Televisa filmēs Montecristo rīmeiku. Seriāls būs īsā formātā - aptuveni 60 sērijas. Galvenajā lomā Ivans Sančess.
Sieviešu kandidātes ir Zurija Vega, Alehandra Laskano. Silvija Navarro no lomas atteicās.

+2

398

Nebrīnos, ka Silvija atteicās, jo jau Montekristo galveno lomu ir spēlējusi, turklāt mazs bēbis.

0

399

mmaarriiaa написал(а):

Nebrīnos, ka Silvija atteicās, jo jau Montekristo galveno lomu ir spēlējusi,

Tas ir tas projekts, par kuru nesen runājām, ka Silvija un Ivans filmēsies kopā, bet beigu beigās tomēr nē :(

0

400

aNgeL написал(а):

Tas ir tas projekts, par kuru nesen runājām, ka Silvija un Ivans filmēsies kopā, bet beigu beigās tomēr nē :(

Tad gan neforši

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Filmēšanas & teātra jaunumi