Irana Kastiljo un Ivonne Montero piedalās mūziklā bērniem "Sniegbaltīte".

TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Filmēšanas & teātra jaunumi
Irana Kastiljo un Ivonne Montero piedalās mūziklā bērniem "Sniegbaltīte".

Šie aktieri (Carmen Villalobos, Gabriel Coronel, Ricardo Chavez, Sonya Smith) 2016 gadā piedalīsies kādā telenovelē.. La indomable vai Dona Barbara.

Izskatās, ka Televisas producenti ideju krīzes laikā nolēma smelties iedvesmu Spānijas seriālos, jo Nikandro Diazs (Soy tu duena) iespējams veidos rīmeiku Spānijas vēsturiskajam seriālam El secreto del Puente viejo, kur darbība norisinās 20. gs. sākumā.
Nebrīnīšos, ja drīz ķersies klāt arī Turcijai.
Runā, ka 2016. gadā Salvadors Mehija (Lo Imperdonable) vēlas veidot rīmeiku "Diānām" (Las Dianas). Aktieri kandidāti ir Danna Garsija, Viktorija Ruffo, Sesars Evora.
Televisā Karla Estrada veidos biogrāfisku seriālu "El Rey del Jaripeo" par dziedātāju Joan Sebastian. Galvenajās lomās būs José Manuel Figueroa un Livia Brito.
Šie aktieri (Carmen Villalobos, Gabriel Coronel, Ricardo Chavez, Sonya Smith) 2016 gadā piedalīsies kādā telenovelē..
Jaunais Telemundo projekts "Princeses". Šodien bija otrā filmēšanas diena! Bez jau minētajiem aktieriem, tajā piedalās arī Litzy (Istabene Lielpilsētā) un Ximena Duque. Tā būs web-novele.

"Diānām" (Las Dianas).
Awww
Televisā Karla Estrada veidos biogrāfisku seriālu "El Rey del Jaripeo" par dziedātāju Joan Sebastian. Galvenajās lomās būs José Manuel Figueroa un Livia Brito.
A kur vēsturiskā telenovele ar Kolungu?
Bet ja nopietni, tad šobrīd neuzrunā pēc šīs esošās informācijas... Tik ilgi viņu gaidījām, un neesmu droša, ka man patīk, ar ko sagaidījām.
Bet interesanti.. pēdējā laikā "uzrodas" telenoveles, par kurām līdz tam nav bijis nekādas info.. es kkā pieradu, ka sākas ar stāstu, nosaukumu, kurš pamainās pāris reizes, tad visi seko līdzi kastingiem...
a te, hops - re kas mums top! 
Interesanti ir tas, ka šajā seriālā Līvija atveidos aktrisi Maribelu Guardiju, jo MIVAC viņu varones bija māte un meita.

Salvadors Mehija (Lo Imperdonable) vēlas veidot rīmeiku "Diānām" (Las Dianas). Aktieri kandidāti ir Danna Garsija, Viktorija Ruffo, Sesars Evora.
Viktorija un Sesars ir apstiprināti galvenajās lomās! Lieki atgādināt, ka viņi bija galvenie varoņi Salvadora pēdējā mega-veiksmīgajā telenovelē "Pamāte".
Salvadors Mehija (Lo Imperdonable) vēlas veidot rīmeiku "Diānām" (Las Dianas).
Viktorija un Sesars ir apstiprināti galvenajās lomās!
Danna Garsija un Andress Palasios ir otrais pāris! Telenovele visdrīzāk aizvietot "A que no me dejas"

Telenovele visdrīzāk aizvietot "A que no me dejas"
Es laikam esmu kaut ko palaidusi garām, man šķita, ka "A que no me dejas" aizvietos "Corazon que miente".
Es vispār nesaprotu, kur Mehija tagad grib ielīst, jo visas vietas aptuveni līdz vasarai noteikti ir aizņemtas. Februārī sāksies Diānu filmēšana, un Mehija it kā nav no tiem, kas filmēt sāk daudz agrāk par pirmizrādi. Tāpēc es nebrīnīšos, ja piepeši kādu raidlaiku sadalīs divām telenovelēm un attiecīgi būs īsākas sērijas.
Februārī sāksies Diānu filmēšana, un Mehija it kā nav no tiem, kas filmēt sāk daudz agrāk par pirmizrādi.
Nemāku spriest par sižeta pusi Diānām, jo nav ne jausmas par to, bet neticu, ka arī šoreiz Ruffo+Evoram izdosies iegūt mega panākumus, Danna man vairs nesimpatizē.
Tāpēc es nebrīnīšos, ja piepeši kādu raidlaiku sadalīs divām telenovelēm un attiecīgi būs īsākas sērijas.
Tas nekur neder, ja sērija nepaspēj sākties kā jau beidzas, es saprotu, ka komēdijseriāliem mēdz būt īsas sērijas, bet ne jau melodrāmai.
Tas nekur neder, ja sērija nepaspēj sākties kā jau beidzas, es saprotu, ka komēdijseriāliem mēdz būt īsas sērijas, bet ne jau melodrāmai.
Man gan pilnībā der, jo komēdiju es skatos no sākuma līdz beigām, bet melodrāmu pārtinot pusi sērijas, paliek puse sērijas
Reāli gan ja tā notiktu, tas nenozīmē, ka izgrieztu visu garlaicīgo viņi...Gan jau drīz ieviesīs kaut kādu skaidrību ar to, kas kad un kur būs.
Man gan pilnībā der, jo komēdiju es skatos no sākuma līdz beigām
Es domāju par tādām komēdijām, kā Pilna māja, Soli pa solim, kur sērijai pietiek ar īso laiku, jo tā ir īsu situāciju komēdija, protams komēdijnoveles ir cita lieta.
bet melodrāmu pārtinot pusi sērijas, paliek puse sērijas
Es melodrāmas tinu uz nebēdu, bet reāli, ja būs īsā sērija, tas jau nenozīmē, ka tā sastāvēs tikai no interesantā, rezultāta, tur būs ko tīt un vispār nebūs ko skatīties 
Reāli gan ja tā notiktu, tas nenozīmē, ka izgrieztu visu garlaicīgo viņi...
Par to jau iet runa 
rezultāta, tur būs ko tīt un vispār nebūs ko skatīties
Tagad jau arī ar 43min var atrast eksemplārus, kur nav ko redzēt
Piem. Pasion y poder var 5 sērijas izvilkt 10 minūtēs laikam 
Oho, Mehija jau pie smagās artilērijas ķeras.
Bet jā, es arī neticu, ka atkārtosies Pamātes panākumi. Eh, bet man tagad sagribējās Pamāti.
Man sāk šķist, ka es šitā visas vecās labās telenoveles ar laiku noskatīšos pa vakariem (un nobeigšu savas acis pavisam), kamēr bērns mieg, ko viņš ir pasācis darīt kādu stundu vismaz. 
Jaunajā Donja Barbara versijā darbība risināsies pilsētai un Arasēlijas varone būs uzņēmēja.
Telemundo gatavo jaunu telenoveli "Encantadoras". Stāsts būs par trim strādniecēm, katrai no kurām būs kāds īpašs talants un kādu dienu piepeši viņas kļūs slavenas.
Galveno lomu kandidātes: Ana Lorena Sanchez, Ximena Duque, Melissa Barrera, Sara Maldonado.

Drīz kinoteātros: Meklēju sirdsdraugu savai sievai!

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Filmēšanas & teātra jaunumi