Angelli Nesma meklē savu jauno telenoveli
Runā, ka producente, kas tikko pabeigusi darbu pie Lo que la vida me robo, vēlas veidot telenoveles "Yesenia" rīmeiku. Pēc baumām viņa gribētu, lai galvenās lomas atveido Angelique Boyer, Sebastian Rulli un Christian de la Fuente. Tā būtu jau otrā reize, kad Anhelika atveido čigānieti.
Filmēšanas & teātra jaunumi
Сообщений 141 страница 160 из 513
Поделиться14128.07.2014 14:46
Поделиться14228.07.2014 14:59
Ja pareizi atceros,tad Jesēnija nebija etniskā čigāniete,bet tikai uzaugusi tajā vidē,jo viņa bija piedzimusi ārlaulībā un tādēļ Jesēnijas vectēvs,lai it kā glābtu ģimenes labo slavu,tikko dzimušo mazmeitu vai nu pats atdeva čigāniem vai arī kaut kur izmeta un tie viņu nejauši atrada un pieņēma.
Поделиться14328.07.2014 15:00
Ha ha.. ja tā ir taisnība, tad producente "uzēdusies" uz Anheliku un Sebastjanu.. kā tas savulaik bija Aztecā ar Silviju un Serhio.. Bet visādi citādi man gribētos Esēnijas rīmeiku, man vēl bērnībā no aprakstiem piesaistīja versija ar Adelu Noriegu, bet tā arī neredzēju. Un man jau iebildumu nebūtu, ja atkal Anhelika būtu kopā ar Sebastjanu, tā kā Lo que la vida me robo redzēju tikai 1/3. Tas, manuprāt, ir vēl viens no tiem saderīgākajiem un skanīgākajiem pāriem, kas Televisā izveidojās un kurus gribas redzēt vairākkārt.
Поделиться14428.07.2014 15:01
Ja pareizi atceros,tad Jesēnija nebija etniskā čigāniete,bet tikai uzaugusi tajā vidē,jo viņa bija piedzimusi ārlaulībā un tādēļ Jesēnijas vectēvs,lai it kā glābtu ģimenes labo slavu,tikko dzimušo mazmeitu vai nu pats atdeva čigāniem vai arī kaut kur izmeta un tie viņu nejauši atrada un pieņēma.
Skaidrs, paldies, ka pastāstīji. Kā jau lielākajā telenoveļu daļā iepīti visādi bagāto ģimeņu noslēpumi, kuru rezultātā bērns uzaug pavisam citā vidē un tradīcijās.
Поделиться14529.07.2014 09:07
aNgeL написал(а):Azteca augustā sāks filmēt Como en el Cine rīmeiku. Galvenajās lomās būs Gloria Stalina un Erick Chapa.
Telenoveles nosaukums būs "UEPA - Un escenario para amar".
Поделиться14614.08.2014 16:58
Ignasio Sada (Un refugio para el amor) ir atradis savu jauno projektu - telenoveles "Simplemente Maria" rimeiku. Telenovele plānota uz 2015. gada oktobri (raidlaikā, kad tika rādītas Por siempre mi amor, Un refugio para el amor, La Gata u.c.)
Поделиться14719.08.2014 14:15
Baumas...Pēc kāda laiciņa redzēs, vai patiesas 
Producents Roberto Gomez Fernandez tikko pabeidzis darbu pie El color de la pasion, jau meklē savu nākamo projektu. Runā, ka viņš vēlas uztaisīt veiksmīgā seriāla "Grand Hotel" meksikāņu versiju. It kā esot uztaisīts pilots, kurā piedalījās Erick Elias, Zuria Vega, Alejandra Barros, Juan Ferrara, Rene Strickler un citi.
Stāsta notikumi risinās 1905. gadā, kad kāds puisis ierodas viesnīcā, lai atrastu savu mistiski pazudušo māsu. Viņš vēlas dabūt darbu šajā viesnīcā, lai paralēli varētu izmeklēt viņas nozušanas iemeslus. Tur viņš sastaps gan mīlestību, gan nodevību.
Поделиться14823.08.2014 08:50
Lucero Suarez (De que te quiero te quiero) vēlas taisīt "La Venganza" (ar Gabrielu Spāniku) rīmeiku. Projekta nosaukums ir "Almas en conflicto". Pirmizrāde paredzēta pēc "Yo no creo en los hombres". Galveno lomu kandidāti šobrīd ir Angelique Boyer un Christian de la Fuente
Runā, ka Carlos Moreno (Cuando me enamoro) vēlas taisīt "Cuna de lobos" rīmeiku. Pirms tam šīs telenoveles rīmeiku vēlējās taisīt Salvador Mehija, bet projekts tika atcelts.
Rosy Ocampo (Que pobres tan ricos) arī meklē savu jauno projektu. Viņa it kā vēlas galvenajās lomās Altair Jarabo un William Levy.
Поделиться14923.08.2014 16:19
Lucero Suarez (De que te quiero te quiero) vēlas taisīt "La Venganza" (ar Gabrielu Spāniku) rīmeiku. Projekta nosaukums ir "Almas en conflicto". Pirmizrāde paredzēta pēc "Yo no creo en los hombres". Galveno lomu kandidāti šobrīd ir Angelique Boyer un Christian de la Fuente
Šobrīd vēl tik svaiga telenovele En otra piel, ka liktos nedaudz īpatnēji skatīties vēl vienu telenoveli ar to pašu pamatideju, kaut arī sižets būtu pilnīgi savādāks, tikai vienotu dvēseļu maiņa. Man interesantāk būtu redzēt Anheliku Jesenijas rīmeikā, par kuru nesen rakstīji, to telenoveli nezinu, tāpēc būtu interesanti skatīties, ko jaunu.
Runā, ka Carlos Moreno (Cuando me enamoro) vēlas taisīt "Cuna de lobos" rīmeiku. Pirms tam šīs telenoveles rīmeiku vēlējās taisīt Salvador Mehija, bet projekts tika atcelts.
Interesanti vai šis projekts šitenosies, jo Mehijam izjuka, kaut arī toreiz tā gribēj;as redzēt Viljamu ar Dannu galvenajās lomās, bet domāju, ka Karlosam šis rīemiks sanāks krietni labāks nekā tas būtu Mehijam, kuram labāk atvilkt elpu no telenovelēm.
Rosy Ocampo (Que pobres tan ricos) arī meklē savu jauno projektu. Viņa it kā vēlas galvenajās lomās Altair Jarabo un William Levy.
Es priecātos, ja Altaira iegūtu galveno lomu kādā telenovelē, viņa ir forša - skaista, laba aktrise, un cik atceros viņas "ļaunajām" varonēm bija raksturīgi, kas visas beigās labojās un vairs nebija ļaunas(tā otika gan En nombre del amor, Llena de amor, Abismo de pasion, Mentir para vivir).
Interesanti Rosija veidos komisko telenoveli, vai klasisko melodrāmu? Viljams komiskā lomā būtu kas pilnīgi jauns 
Отредактировано mmaarriiaa (23.08.2014 16:20)
Поделиться15023.08.2014 20:19
Šobrīd vēl tik svaiga telenovele En otra piel, ka liktos nedaudz īpatnēji skatīties vēl vienu telenoveli ar to pašu pamatideju, kaut arī sižets būtu pilnīgi savādāks, tikai vienotu dvēseļu maiņa.
Man jau sižets kāreiz liekas ļoti līdzīgs. Doma jau visās šajās dvēseļu maiņas novelēs ir viena un tā pati, atšķiras tikai tas vai tā ir sievietes vai vīrieša dvēsele. Bet interesanti man liekas tas, ka tā ir pirmā reize šādam sižetam Televisā.
Viljams komiskā lomā būtu kas pilnīgi jauns
Tas gan. Bet tā kā Viljams šobrīd ir ļoti aizņemts un uz ilgāku laiku it kā aizgājis no telenovelēm, tad grūti ticēt, ka viņš būs. Bet būtu jau forši viņš ar Altairu. Nezināju, ka viņai visas varones beigās labas - pati redzēju tikai Abismo de pasion.
Поделиться15123.08.2014 23:45
Man jau sižets kāreiz liekas ļoti līdzīgs.
Es atceroties La venganza un salīdzinu ar En otra piel, atšķirības tur ir, protams, galvenā sižeta līnija jau ir vienota un gavenie momenti pēc būtības tie paši.
Bet to sižeta atšķirību es domāju tādā ziņā, ka piem. La venganza nāve notika kāzās, bet Monika ar Herardo jau bija precēta, Monikai divas meitas, bet La venganza galvenajai varonei bija meita, kuru atņēma, un kuras ķermenī viņas gars iemiesojās, La venganza Spanikas varone bija boksere, bet Marijas Elisas oficiante. Siačokes varone bija biseksuāla, Elēnas tā kā nav. Un Spanikas varone jau gāja ar atriebību, visu zināja par savu vīriņu, bet Monika neatcerējās. Un Monika mira dēļ Elēnas, bet man tā šķiet, ka Vengansā tā bija dabiska nāve. Spanikas varonei piedzima dēls no tā krāpēja vīra. Un La venganzā nebija tā sižeta līnija ar prostitūciju.
Vairāk gan neko neatceros no tās telenoveles 
Поделиться15224.08.2014 14:41
Es no Venganza vislabāk atceros to, ka ļoti ilgi Grācija turēja Valentīnu ieslēgtu pagrabā. Neatceros tagad vai tiešām tas aizņēma tik daudz sēriju, bet tobrīd bija sajūta, ka trešdaļu seriāla viņa pavadīja ieslēgumā. Un tad tur vēl sapņos tikās ar īsto Valentīnu. 
Bet tā jau ja salīdzina visas trīs redzētās versijas - Ecdd, Atriebību un En otra piel, tad tiešām tā arī sanāk, ka pamatā sižets vienāds, bet katram savādāka interpretācija, nevis viss tiek kopēts viens vienā... Tas ir forši! Bet ECDD tomēr vislabākās galveno varoņu attiecības un Izabella ne tuvu nestāv klāt Herardo un tam no Atriebības. Un mistika ar slepeno istabu un klavierēm man daudz labāk patīk kā apspēlēts ECDD. Bet Atriebībā, manuprāt, vislabākā ļaundare. Un savukārt En otra piel man patīk, ka Monikai savākušies daudzi atbalstītāji - gan draudzene Selma, gan radinieks Horhe, gan Diego.
Поделиться15326.08.2014 10:16
Ilgu laiku jau par to runā, bet pēc pēdējām intervijām rodas lielāka ticamība..
Salvadora Mehijas jaunais projekts pagaidām saucas "Lo que no se perdona". Galvenajās lomās viņš vēlas Anu Brendu un Fernando Kolungu. Tas varētu būt kāda turku seriāla rīmeiks ar līdzīgu sižetu stāstam par Montekristo. Pirmizrāde paredzēta Meksikas galvenajā raidlaikā, pēc Hasta el fin del mundo.
Поделиться15426.08.2014 13:38
Bet ECDD tomēr vislabākās galveno varoņu attiecības
Uhh, jā. Lai gan ārpus ekrāna Mario un Lorena nesadzīvoja, bet telenovelē no abiem bija tādas dzirksteles un kaisle. Un nevar salīdzināt Izabellas un Salvadora aina mežā, kas bija kulminācija tam, ka viņi vairs nevarēja apslāpēt savas jūtas, nevar salīdzināt ar Monikas un Herardo ainu viesnīcā, kura bija tāda diezgan vienmuļa.
Izabella ne tuvu nestāv klāt Herardo un tam no Atriebības.
Izabellai varēja raudāt un just līdzi, viņas bija žēl, par to kā viņa cīnījās ar sirdsapziņas pārmetumiem, viņu plosīja jūtas pret Salvadoru, patika tas, ka viņai bija pašai sava galva uz pleciem, un viņa nebija Andresa marionete, bet Herardo ir tāds vājš, un finālā viņas dvēsele bija laimīga un kopā ar Pedro, kurš beigās arī izrādījās bija viņas patiesā mīlestība
Un mistika ar slepeno istabu un klavierēm man daudz labāk patīk kā apspēlēts ECDD.
Piekrītu. ECDD paliks man kā tāda "kulta" telenovele, kura bija pilnīgs pretstats visām pirmstam redzētajām, un arī šobrīd ir viena no kvalitatīvākajām pēc manām domām, neklasiska telenovele, kura piemērota dažādām auditorijā, pat telenoveļu "pretiniekiem". Kā man patīk atcerēties ECDD 
Поделиться15531.08.2014 10:28
Septembra vidū sāksies Telemundo projekta "Tierra de Reyes" (Pasion de gavilanes rīmeiks) filmēšana!
Galvenajās lomās: Gonzalo Garcia Vivanco (La Patrona) - Flavio Gallardo ; Aaron Diaz (Santa Diabla) - Arturo Gallardo ; Scarlet Gruber (Cosita Linda) - Irina del Junco ; Ana Lorena Sanches (Cosita Linda) - Andrea del Junco
Ļaundari: Fabian Rios (Corazon valiente) - Leonardo Montalvo ; Cynthia Olavarria (El Rostro de la VEnganza) - Isadora Montegro
Поделиться15605.09.2014 10:11
Baumas par Salvadora Mehijas projektu Lo que no se perdona.
Galvenajās lomās viņš ļoti grib Fernando Kolungu, bet Fers esot teicis, ka viņu neinteresē šis varonis. Mehija arī nepadevies un vairākkārt sūtījis sēriju skriptus, lūdzot, ka lai palasa vairāk, jo tad iemīlēs varoni. Bet Fers katru reizi viņam atbildējis, ka viņam vispār šis varonis nepatīk.Rindā uz šo lomu pēc fernando stāv Eduardo Yanez
Tik smieklīgi tas viss
Cerams, ka taisnība
Gan jau Fers saprot, ka Mehijam pēdējos gados murgi sanāk 
Поделиться15705.09.2014 12:18
Tik smieklīgi tas viss Cerams, ka taisnība Gan jau Fers saprot, ka Mehijam pēdējos gados murgi sanāk
Labs
Smieklīgais ir tas kontrasts Kolunga - Janjezs.
Bet nu, lai kā man gribēots Kolungu redzēt atkal kādā telenovelē, prieks, ka viņš nepiekrīt sliktai lomai - cerams drīz nāks kas labs 
Поделиться15806.09.2014 00:02
Esmu priecīga, ka Fers prot atteikties - tas nozīmē, ka viņu interesē kvalitāte, nevis tikai naudas dēļ uzņemties balagānā, un viņš jau arī nav stulbs, pats saprot, ka ar lomu Mehijas projektā var "sabojāt" savu tēlu. Skaidrs jau tas, ja šādu tēlu piedāvātu Karkla, Ferns neatteiktos, jo kā jau kādreiz teicu, loma viņam kā radīta, vienīgais, Montekristo, ja ir tik rīmeikots un visur rādīts, ka daļēji zūd interese, ok. varbūt Ezel ir nedaudz cits sižets, bet līdzīgums jau liels. Nedaudz smieklīgi, ka Mehija neliek mieru Feram, drīzumā jau Feram vajadzēs bloķēt Mehijas pastus
Bet, jā - ironiski iesmēju, ka nākamais kandidāts aiz Fera ir Janjess un, ja vēl tiešām kopā ar Anu Brendu - pabriesmīgi, pārsteigta esmu, ka abi ar feru "vienā līmenī" 
Отредактировано mmaarriiaa (06.09.2014 00:04)
Поделиться15908.09.2014 16:35
aNgeL написал(а):Lucero Suarez (De que te quiero te quiero) vēlas taisīt "La Venganza" (ar Gabrielu Spāniku) rīmeiku. Projekta nosaukums ir "Almas en conflicto". Pirmizrāde paredzēta pēc "Yo no creo en los hombres". Galveno lomu kandidāti šobrīd ir Angelique Boyer un Christian de la Fuente
Jauni galveno lomu kandidāti - Esmeralda Pimentel & Juan Diego Covarrubias
Поделиться16008.09.2014 18:25
Jauni galveno lomu kandidāti - Esmeralda Pimentel & Juan Diego Covarrubias
Vispār forši visi četri kandidāti