Varbūt vēl kāda izšuj?
Ir tā, ka no bērnības mājturības vienīgā lieta, kas man patiks, bija izšūšana - atceros, ka šuvu pīlītes uz kabatas lakatiņiem 
Darba biedrene ar to nodarbojās un vienu dienu atnesa parādīt lielu projektu - pieci kaķi uz kāpnēm - trīs kaķi jau pabeigti. Izskatījās tik skaisti - visvienkāršākā krustiņu izšūšana.
Es iekarsu un nopirku sev iesācēja komplektiņu
http://www.amazon.co.uk/Ginger-Giraffe- … B00AQGGHLE
Šito izšuvu divu dienu laikā - vienkārši nespēju atrauties. Šitas iesācējiem, kur ir liela adata, biezi diedziņi un arī audums ir tāds piemērots - gana lieli krustiņi sanāk un ātri sanāk izšūt - der bērniem no 7 gadu vecuma, LOL. Mājās vēl ir komplektiņš, kurš jau smalkāks un šodien vēl jaunus pasūtīju. Baigi nomierina nervus, atslēdz domas - tikai jāapstājas, kad acis un rokas nogurst.
Tagad jau pārdod uzreiz komplektiņus - kur ir bilde, grafika, diegi, adata un auduma gabals. Pēc tam tādu var ierāmēt kā glezniņu vai uztaisīt spilventiņu.
Tagad pētīju un atklāju, ka te dažādu fandomu dizainus var nopirkt - tur tik pašam diegi un audums jāsapērk - Rīgā lielveikalos ir veikals Kumode, kur tādas lietas pārdodās.
Tagad pasūtīju sev spilvena uzšūšanu - daudz lielāka nekā mana pirmā, bet arī vienkāršie krustdūrieni.
Te ir tas, kur ir fandomu dizaini nopērkami

Šobrīd (jau kādus 2.5 gadus?) pamazām top māsai dāvana, varbūt pēc kādiem 10 gadiem būs arī gatava
Uznāk periodi, kad cītīgi izšuju (bet parasti man vajag kādu seriālu fonā, kurš netracina netinot), un tad uz vairākiem mēnešiem aizmirstu. Tagad cenšos atkal saņemties, bet ar apgaismojumu te švaki, kaut kas jāizdomā būs.