Los Miserables (Telemundo, 2014)
Сообщений 21 страница 40 из 43
Поделиться2229.09.2014 08:46
Noskatījos pirmās 20 min. Kaut kā diemžēl gribas skatīties arī tālāk. Patika! Arasēliju tik jauki redzēt un šī viņas varone uzreiz liekas savādāka par Gabrielu Suaresu. Bet vispār jau aktieru sastāva dēļ bieži nācās atcerēties Patronu. Un interesanti ieraudzīt dažas sejas, kuras gadiem neredzēju.
Bet tā jau sākums tādā grāvēju stilā, ar visu to Telemundo stila skaņas pavadījumu. Šausmīgi uztaisīja, ka policija sašāva Lusiju, kad viņa bija stāvoklī.. Pārspīlēja ar vēlmi dramatizēt.
Поделиться2329.09.2014 21:52
Noskatījos pirmās 20 min. Kaut kā diemžēl gribas skatīties arī tālāk.
Es diemžēl izlasīju Tavu komentāru un man tagad arī gribas noskatīties
Kaut kā būs jāatrod laiks.
Поделиться2429.09.2014 22:28
Entrada, bet droši vien, ka fanmade:
Поделиться2530.09.2014 09:15
Es diemžēl izlasīju Tavu komentāru un man tagad arī gribas noskatīties
Tā jau nekā tāda jauna un neredzēta nav, bet interesanti vismaz sākumā pasekot līdzi tālāk Lusijas dzīvei
Поделиться2730.09.2014 12:34
bet droši vien, ka fanmade:
Jā, bet šim lietotājam vienmēr tik labas entradas sanāk. Labākas nekā oriģinālās. Gan jau oficiālajā uz pusi entradas pieliks visādus vardarbīgos skatus..
Поделиться2802.10.2014 10:58
Cik dīvaini, ka Lusija un Milagrosa tik ļoti necieš viena otru, kad Patronā Gabriela un Franciska bija tik tuvas Īstenībā vienmēr skumīgi paliek, kad tā izdara.
Поделиться2902.10.2014 14:15
Entrada
Поделиться3002.10.2014 20:11
Man patīk šī entrada un dziesma arī! Ļoti raksturīgi Telemundo, jo skatoties, atcerējos Corazon Valiente entradu un salīdzināju abas, diezgan līdzīgas, kā jau Telemundo stilā! Ir doma, šo arī paskatīties!
Поделиться3103.10.2014 12:24
Tā jau nekā tāda jauna un neredzēta nav, bet interesanti vismaz sākumā pasekot līdzi tālāk Lusijas dzīvei
Apskatījos un mani ieinteresēja. Ļoti patika kā izskatījās sākumā Araselija-tādā nedaudz hipiju stilā, viņai piestāvēja un Gonzalo ļoti piestāv tādi pagarāki mati un bārda, uzreiz tāds vīrišķīgāks izskatās. Bet tik skarbi vispār Lusijai viss iesākās, dramatiski kā viņai tika iešauts vēderā stāvoklī esot, skumji. Un vispār nesaprotu, kāpēc viņa tika ielikta cietumā, ja vienkārši bija līdzbraucēja savam draugam, un turklāt vēl kādā devītajā mēnesī. Skatīšos kā man būs ar laikiem un iespējams pasekošu līdzi šai telenovelei, ja nu izrādās aizraujoša. Uzreiz atmiņā Patrona ieraugot Araseliju un Gonzalo kopā, reti kura telenovelē tā spēja iesist pa nerviem un emocijām.
Поделиться3203.10.2014 14:11
Un vispār nesaprotu, kāpēc viņa tika ielikta cietumā, ja vienkārši bija līdzbraucēja savam draugam, un turklāt vēl kādā devītajā mēnesī.
Jo neviens neticēja, ka viņa neko nezināja par tām narkotikām, bet tika apsūdzēta arī kā narkotiku pārvadātāja.. Interesanti jau, ka par to tur piesprieda 11 gadus cietuma, kad Latvijā par slepkavību piespriež mazāk!
Es arī vēl turpinu skatīties. Diezgan interesanti. Patīk galveno varoņu ainas - interesanti, cik ilgi tā karos savā starpā.
P.S. Sākumā tajās hipiju bildēs nebiju atpazinusi Gonzalo, un nevarēju saprast, kas par aktieri.. sērijā uzreiz atpazinu un bija tāds foršs pārsteigums. Man arī ļoti patika, kā Lusija izskatījās hipiju stilā.
Поделиться3304.10.2014 14:50
Izskrēju cauri pirmajām četrām sērijām - nu bet burtiski izskrēju. Stundas laikā visas 4 cauri. Skatījos gandrīz tikai galveno ainas - varbūt to dēļ paturpināšu šo telenoveli, bet principā ne ļoti ieinteresēja.
Un tās paralēles ar Les miserables mani tikai kaitina, jo te nav ne tuvu tam skaistumam, dziļumam un tai domai, kas tur. Tikai ķekša pēc sižetiskas līdzības...
Поделиться3404.10.2014 15:17
Skatījos gandrīz tikai galveno ainas - varbūt to dēļ paturpināšu šo telenoveli,
Es arī noskatījos pirmās 3 sērijas un arī tinu tikai uz galveno varoņu ainām, jo tieši viņus es arī paskatīties gribēju, bet vai turpināšu, vēl nezinu! It kā jau patīk un ir interesanti, bet vai būs laiks un gribēšana, tas vēl nav zināms! Nju gan jau, ka ik pa laikam ieskatīšos kādā sērijā, kā es arī tagad daru, bet vispār tiešām interesanta t-novele!
Noskatījos 4 sēriju un ļoti patika beigas, jo beidzot starp abiem galvenajiem varoņiem bija pirmais skūpsts!!! Tik skaisti tas bija!!!
Поделиться3616.03.2015 23:42
Fināls 24. martā!
Поделиться3827.03.2015 07:45
Happy end!
Поделиться3927.03.2015 07:46
Bloopers!
Поделиться4027.03.2015 07:50
Special for mmaarriiaa