aNgeL написал(а):Man starp citu zaļais fons arī kļuvis īpaši "mīļš", kad pirms dažiem gadiem to izmantoju taisot animācijas filmu. Bet tā ir forša lieta tikai, kad ir atbilstoša telpa, kas ir atbilstoši aprīkota.
Redz, Tu pat reālajā dzīve ar to esi saskārusies. Vispār interesanti kā tas viss realitātē notiek.
aNgeL написал(а):jā, vienmēr kad skaties kaut ko, tad domā, cik forši aktieriem tēlot tādās ainās, bet kad atklājas, cik daudz kur ir zaļais fons, tad jā brīnās, ka aktieriem vispār ir iedvesma.
Mani no mazumdienām visvairāk aktieru profesijā sajūsmināja tas, ka viņi filmējas tik skaistos dabas skatos, pat vairākās pilsētās vai valstīs. Domāju, cik lieliski būtu viņu vietā tur atrasties. Bet realitāte arvien vairāk ir tāda, ka tas viss nav īsts, un tiešām kā saki, kā gan aktieriem ir tēlot visas tās emocijas, kad visu dienu pavadi pie zaļiem foniem, man laikam zaļā krāsa no sirds sāktu riebties Aktierim jābūt plašai iztēlei, lai iedomātos - man fonā ir skaista jūra, gar, kuru pastaigājos, un tā visu laiku sev atkārtot
aNgeL написал(а):Televisas producenti vismaz cenšas arī izmantot īstu dabu, bet Telemundo tas ir arvien retāk. Interesanti, ka aktieri no Televisas pāriet uz Telemundo - droši vien zaļais fons ir labāk nekā rozā sižets
Rozā tiek iemainīts pret zaļo, labi pateici Es vienmēr esmu bijusi par īsto, ja es nezinu, ka tas fons ir zaļš, tad vēl ir ok, bet, ja zinu, man tas izraisa neticamību visam, kas tur notiek. Bet kaut kā man pēdējā laikā par Telemundo nav tas labākais iespaids, jo viņiem vienas un tās pašas sejas, it kā nebūtu neviena cita aktiera, viņu jaunākie veikumi mani nemaz neaizrāva - ne Tierra de reyes, ne Miserables, On otra piel arī tika izmaitās par kaut ko garlaicīgu. Tagadm man no Televisas arī nav ko skatīties, bet vēl nesen, uhh cik skatījos, tomēr Televisa man tuvāka, lai arī mazāk pietuvināta realitātei, bet arī Televisai sanāk, kā, piemēram, mans pēdējā gada lielākais atklājums no Televisas - YNCELO . Telemundo ir priekšā ar to, ka viss nav tik rozīgi, viņos nav tik daudz banalitātes, viņiem ir pat diezgan brutāli sižeti, piemēram, Patrona, kuru skatījos, vai arī gangsteru telenoveles, kuras ar vājiem nerviem neskatīties ir ļoti populāras.
aNgeL написал(а):Es no Miserables tik maz redzēju, bet to pašnāvības ainu nez kāpēc atceros miglaini varbūt avancē redzēju..
To skatu uz jumta es biju redzējusi, varbūt kādreiz youtube malā pie ieteikumiem bija parādījies, bet tā no telenoveles esmu redzējusi 1. sēriju, varbūt vēl kādus kadrus, mani nemaz neaizrāva. Un pats stulbākais šajā telenovelē man šķiet pozicionēšana, ka tas ir Les miserables rīmeiks, ir nožēlojami uzskatīt, ka viņi ir izveidojuši mūsdienīgu rīmeiku kaut kam tādam, Los miserables ir vienkārši kārtējā telenovele.