aNgeL написал(а):96.
Wow kāda sērija!
Pirmkārt -aahh.. Max atkal jau kā sapņu princis! Tik ideāls, mīlošs un vienmēr gatavs cīnīties! Tiiik skaisti runāja cietumā. žēl ka tur MD nevarēs paturēt gredzenu :/
Labi izdomāja ar to, ka MD ar savām rokām izšāva. Bet šausmīgi viņai tagad ar to dzīvot. Interesanti kā var tagad pierādīt viņas nevainību. Man liekas, ka īsti nekā un tādēļ Max meklēs citus ceļus, kā glābt viņu.
Un vispār jau ja tā aizdomājas, tad nekas no tā nenotiktu, ja Klaudio neizlaistu Danielu, tā ka liela vaina ir viņam. No otras puses, Santibaņesi vienalga būtu kaut ko izdomājuši..
Forši viņi ieslēdza Hosefu, tikai to vajadzēja agrāk darīt!
Pirmkārt man ļoti žēl Huliana, tik jauks, pašaizliedzīgs varonis. Viņš MD mīlēja no visas sirds, gāja viņu aiztāvēt, tāpēc Daniels viņu nogrūda pa trepēm un viņš kļuva paralizēts uz mūžu, un tagad mira arī MD aizstāvot, cietsirdīgs liktenis tādam cilvēkam, diemžēl arī dzīvē tā notiek, ka visvairāk cieš tie, kas dara labu.
Esmu pārsteigta kā viss tika izdarīts, ka MD bija tā, kas izšāva, ka nebija tā, ka to izdarīja Daniels, jā, Daniels izprovacēja, jo nelaida vaļā viņas rokas, beigās sanāca tā, ka Daneils teica, lai viņa laiž vaļā pistoli, jo pats par sevi baidījās, MD nelaida, un tika nogalināts Hulians. Reāli viņas nevainību pieradīt ir neiespējami, tā bija pašaizstāvība pret Danielu, bet par tādām lietām liek cietumā. šausmīgi vispār, kā viņa tagad tiks laukā, un kā vispār viņai turpmāk dzīvot ar to visu. Onoria sauc MD par slepkavu, man tā arī likās, ka būs, bet vispār, ja Onoria nebūtu MD iedevusi ieroci, tā noticis nebūtu, pašai bija bail turēt mājas, ka nekas slikts nenotiek, bet MD atdeva glabāt, un redz kā traģiski viss beidzās.
Un Max īstajā brīdī atkal apskāva MD, kad viņa sēdēja pie Huliana. Un aina cietumā, kā abi uzvilka viens otram gredzenus, un Maxa vārdi, ka MD viņam ir sieva pēc sirds, un papīri nav galvenais.
Taisnība vien ir, ka, ja Klaudio savas gļēvulības dēļ nebūtu atbrīvojis Danielu, tad Hulians būtu dzīvs. Jā, Santibaņesi būtu izdomājuši, ko citu, bet, cik sapratu plāns viņiem bija pilnīgi cits, laikam nogalināt Maxu vai vēl kaut kas cits? Tomēr interesanti kā būs ar Ivanu, tagad viņa saka, ka negrib ne bērnu, ne būt uz vienu roku ar Santibaņesiem, negrib, lai viņas rokas mirktu asinīs, bet it kā jau pēc sižeta viņa bērnu tomēr MD atņems, kaut arī tagad sāk izskatīties, ka viņai apskaidrojās prāts.
Varbūt būs tā, ka Daniels noliegs, ka vispaŗ tur bijis, tad jau vienīgā vainīgā MD, un viņai piespriež lielu sodu, bet tad Ivana šantažēs Maxu, tiks izstāstīta taisnība par Danielu, un tad MD atsēdēs cietumā dažus gadus, man jau sāk izskatīties, ka MD cietumā pavadīs ilgāk, kā piedzimstot bērnam. Bet dīvaini kā var Danielu ielikt cietumā, ja pēc būtības, viņš pistoles gaili nenospieda, viņam pienākas cietums, bet pēc likumiem viņu neliks cietumā.
Ja, būtu Hosefa jau ātrāk kaut kur ieslodzīta, tad Daniels nebūtu neko zinājis parMD kāzām un nebūtu ieradies. Kā tagad rīkosies Hosefa zinot, ka viņas meitu nogalināja?
Vispār ļoti sirdi plosoša sērija.