TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Yo no creo en los hombres (Televisa, 2014)

Yo no creo en los hombres (Televisa, 2014)

Сообщений 41 страница 60 из 189

41

aNgeL написал(а):

Atceros, kad lasīju sižetu likās, ka MD tiks cietumā un tad iepazīsies ar Maxu, bet pagāja jau gandrīz 100 sērijas.

Man tas pats, jo likās, ka viņa nevienam neticēs, un tad parādīsies glābējs, kas ļaus viņai atkal kādam uzticēties, uzticēties vīriešiem. Bet man īstenībā labāk patīk kā ir bijis tagad, jo tad visa telenoveles pirmā daļa būtu par cietumu, bet tagad tik daudz kas interesants noticis un abi ir visu laiku bijuši kopā.

aNgeL написал(а):

Un izskatās, ka cietums tagad pārņems telenoveli - ar MD, Korīnu, Martas nāvi..Bet galvenais, lai Max tic MD un palīdz viņai tikt laukā.

Cerams, ka Max ticēs, pēc būtības es nezinu kam jānotiek, lai viņš MD neticētu un pēkšņi izdarītu ko tādu, kas liktu MD viņā vilties, varbūt Maxu šantažēs un tad viņš izdarīs kaut ko pret paša gribu.

aNgeL написал(а):

Lai gan laikam pietiks ar Daniela un Ivanas liecību.

Laikam jau pietiks, cik gan murgaini ir, ka divu cilvēku melu dēļ var otru pazudināt, tad jau reāli MD tur varēja vispār nebūt, un pietiktu, ja abi pateiktu, ka viņa tur ir bijusi. Noteikti jau teiks, ka MD gribēja nošaut Danielu, jo viņai uz to ir zobs, pat bija "nepatiesi" apsūdzējusi par izvarošanu, bet Hulians tik sašauts nejaši, bet tāmēts tika uz Danielu. Ivanai ir naids pret MD, kaut arī MD pati ir bijusi apstākļu upuris, bet vienmēr ir vieglāk atrast kādu vainīgo savās nelaimēs, un to vainot, nevis skatīties patiesībai acīs.

0

42

mmaarriiaa написал(а):

varbūt Maxu šantažēs un tad viņš izdarīs kaut ko pret paša gribu.

Tā varētu būt..Un var redzēt, ka Ivanai iepaticies Max. Varbūt kaut ko gribēs no viņa apmaiņā pret MD brīvību.

mmaarriiaa написал(а):

Laikam jau pietiks, cik gan murgaini ir, ka divu cilvēku melu dēļ var otru pazudināt, tad jau reāli MD tur varēja vispār nebūt, un pietiktu, ja abi pateiktu, ka viņa tur ir bijusi. Noteikti jau teiks, ka MD gribēja nošaut Danielu, jo viņai uz to ir zobs, pat bija "nepatiesi" apsūdzējusi par izvarošanu, bet Hulians tik sašauts nejaši, bet tāmēts tika uz Danielu. Ivanai ir naids pret MD, kaut arī MD pati ir bijusi apstākļu upuris, bet vienmēr ir vieglāk atrast kādu vainīgo savās nelaimēs, un to vainot, nevis skatīties patiesībai acīs.

Un gan jau uz ieroča būs viņas pirkstu nospiedumi.. Bez tā vēl noveles nav iztikušas :D

0

43

aNgeL написал(а):

Tā varētu būt..Un var redzēt, ka Ivanai iepaticies Max. Varbūt kaut ko gribēs no viņa apmaiņā pret MD brīvību.

Vienu periodu tā pilnīgi izskatījās, ka Ivanai Max patīk, pēc tam pierimās, bet jā, tā varētu būt, ka abu starpā varētu kas notikt. Tikko izlasīju vēlreiz Tavu ievietoto sižeta aprakstu un sapratu, ka esmu kaut ko sajaukusi, man visu laiku šķita, ka sižetā bija paredzēts, ka Maleni apprec Maxu, bet tā nav :D cik labi.
Bet, ja Ivana abus izšķirs, nav izslēgts, ka parādīsies vēl kāds cits vīrietis, kas atbalstīs MD (vai ta būs ārsts cietumā, kā bieži klasiski sanāk, vai vēl kāds cits advokāts no malas, jo vienmēr ir kāds mīlas trijstūris, kad par sievieti cīnās divi vīrieši, tā jau telenoveļu sāls).

aNgeL написал(а):

Un gan jau uz ieroča būs viņas pirkstu nospiedumi.. Bez tā vēl noveles nav iztikušas :D

Pirkstu nospeidumi būs 100%, jo to, ka viņa ieroci turēja rokās, tas bija redzams, jautājums tikai kā notiks slepkavība, ja Daniels paņems rokās un šaus ar mērķi uz Hulianu, tad jau veicot ekspertīzi mierīgi varētu atklāt, ka uz MD rokām nav šaujampulvera pēdu, bet ja tas notiks, kad abi cīnīsies, tad ekspertīze visu apstiprinās, jo pulvera pēdas būs gan uz Daniela, gan MD rokām, bet kas jau pārbaudīs Danielu, šī ir telenovela, nevis CSI :D

Enģelīt, Tev burvīga bilde  :love:

0

44

mmaarriiaa написал(а):

Pirkstu nospeidumi būs 100%, jo to, ka viņa ieroci turēja rokās, tas bija redzams,

Es tik daudz ko palaižu garām :D Nespēju normāli koncentrēties skatoties un no taviem komentāriem daudz ko uzzinu :D
Man patīk ka šeit daudz ko it kā var paredzēt, bet nevar tik viegli saprast, kā kas notiks un paliek intriga :)

mmaarriiaa написал(а):

Bet, ja Ivana abus izšķirs, nav izslēgts, ka parādīsies vēl kāds cits vīrietis, kas atbalstīs MD

būtu jau loģiski, bet cerams, ka nē. Vispār man patiktu, ka MD izejot no cietuma cīnītos ne tikai par bērnu, bet arī par Maxu, atņemtu viņu Ivanai (ja gadīsies, ka viņam būs jābūt ar viņu) jo viņš visu pirmo noveles pusi cīnījās par viņu, gaidīja un tml.

0

45

aNgeL написал(а):

būtu jau loģiski, bet cerams, ka nē. Vispār man patiktu, ka MD izejot no cietuma cīnītos ne tikai par bērnu, bet arī par Maxu, atņemtu viņu Ivanai (ja gadīsies, ka viņam būs jābūt ar viņu) jo viņš visu pirmo noveles pusi cīnījās par viņu, gaidīja un tml.

Ivanai labs pāris būtu Džerijs, ja vien Džerijam patiktu sievietes. Piekrītu par to, ka būtu labi, ja MD cīnītos par Maxu, ka varētu redzēt no viņas cīņu un iniciatīvu, jo pagaidām viņa ir vairāk tāda ļoti mierīga, it kā stipra, bet tomēr visu laiku Maxa paspārnē, un, ja Max ir tas, kas ir gatavs uz visu MD dēļ, tad tomēr MD vieglāk būtu paiet malā, lai viss ir mierīgi, nekā cīnīties par abu mīlestību(piemēram, kā viņa nobijās, kad izdomāja melus par to, ka Hulians ir tēvs).

aNgeL написал(а):

Es tik daudz ko palaižu garām :D Nespēju normāli koncentrēties skatoties un no taviem komentāriem daudz ko uzzinu :D
Man patīk ka šeit daudz ko it kā var paredzēt, bet nevar tik viegli saprast, kā kas notiks un paliek intriga :)

Man diezgan reti sanāk, ka es tā tinu, ka spēju sekot līdzi praktiski visam, (vienīgi sākuma daļā es esmu izlaidusi daļu notikumu tinot), jo šeit man ir interesanti, kā arī, kad skatos tikai vienu telenoveli, ir vairāk laika veltīt laiku vienai, nekā, kad man ir bijuši periodu, kad skatos uh, cik daudz vienlaicīgi. Bet no vienas puses žēl, ka tikai viena piesaista un, kad tā beigsies, es nezinu vai mani spēs piesaistīt Abrazame muy fuerte rīmeiks.
Un ir kā saki, ka it kā var nojaust kā būs, bet nav paredzems kad un kādā veidā, un tas man patīk. Un daļēji izjūtas ar šo telenoveli varu salīdiznāt ar to, kā bija, kad skatījos Patronu, jo ir liela intriga, un pagaidām man Yo no creo en los hombres šķiet daļēji neklasiska priekš Televisas ierastajām telenovelēm, protams, šo telenoveli pēc sižeta ar Patronu nevar salīdzināt, jo Patrona bija telenovele, kuru ar vājiem nerviem nav ieteicams skatīties.
Telenovele ir rīmeiks telenovelei, kura ir tik sena gda, ka mani vecāki tad vēl nebija dzimuši, un ir labi, ka ir kāda telenovele, kura nav rimeiks kam tādam, ko es esmu jau redzējusi, jo tad nav nekādas intereses.

0

46

Par Maxu un Ivanu

Paskatījos wiki rakstā sižetu, un notiks tā, ka Max patiešām tiks šantažēts, Ivana viņu šantažēs ar to, ka izstāstīs patiesību par to, ka Daniels ir slepkava, ja Max ar viņu apprecēsies. Cerams, ka MD sapratīs, ka Max ziedojas viņas labā, nevis domās, kas Max bija melis un bija daļa no plāna, lai tikai atņemtu viņas bērnu, lai nu kā sižetā aprakstā rakstīts, ka MD izies no cietuma, lai cīnītos par bērnu un vīrieti, ko mīl, tā, ka cīnīsies par abiem, un, ja tās būs, ka MD cīnīsies par Maxu, būs forši. Gan jau beigās MD kļūs par sabiedrības dāmu, slavenu dizaineri, un tad Ivanai viņa būs līdzvērtīga pretiniece, jo MD būs vara un nauda.

0

47

Laikam kādreiz biju arī lasījusi šo aprakstu, jo viss skan dzirdēts. Gribas ātrāk to daļu, kad MD izies no cietuma. Un cerams, ka kā tu saki - būs slavena un varena! Grūti iztēloties Maxu un Ivanu precētus un to,kādas būs viņu attiecības. Vai viņa reģistrēs k-kā bērnu kā Maxa bērnu? Bet vismaz Max dzīvos ar bērnu.
Man arī sajūta, ka kad beigsies tagadējās noveles, tad kādu brīdi nebūs ko skatīties - ne no Televisas, ne no Telemundo. Līdz Rosijas novelei. Bet varbūt būs laba Vecina ar Esmeraldu un Huanu Diego. Tad jau redzēs, kad parādīsies visādi treileri.

p.s. Rakstīts ka Abrazame rīmeiks sāksies februāra vidū. Ļoti dīvaini, ja Yo no creo en los hombres palicis tikai mēnesis, kad viss tikai sākas..  :dontknow:

0

48

aNgeL написал(а):

p.s. Rakstīts ka Abrazame rīmeiks sāksies februāra vidū. Ļoti dīvaini, ja Yo no creo en los hombres palicis tikai mēnesis, kad viss tikai sākas..  :dontknow:

It kā 19.janvārī Abrazame muy fuerte rīmeiks sāksies pa univision, bet pa Canal de la estrellas martā, tā ka Yo no creo en los hombres būs vēl daudz sēriju. Tu pati tā rakstīji jaunās telenoveles aprakstā.

Отредактировано mmaarriiaa (10.01.2015 21:05)

0

49

mmaarriiaa написал(а):

It kā 19.janvārī Abrazame muy fuerte rīmeiks sāksies pa univision, bet pa Canal de la estrellas martā, tā ka Yo no creo en los hombres būs vēl daudz sēriju. Tu pati tā rakstīji jaunās telenoveles aprakstā.

Jā, vienkārši šodien bija rakstīts netā, ka Meksikā sāksies 16.02.  :dontknow: Jāgaida oficiālāka info

0

50

aNgeL написал(а):

Jā, vienkārši šodien bija rakstīts netā, ka Meksikā sāksies 16.02.  :dontknow: Jāgaida oficiālāka info

Jāgaida gan, būtu žēl, ja tā būs taisnība, jo šo telenoveli gribas skatīties ilgāk kā tikai vienu mēnesi, protams, ar nosacījumu, ja tā būs tik interesanta kā šobrīd, pagaidām nav izvilktu momentu, ir ļoti interesanti, sižets nav izvilkts.

Tagad biju iemetusi aci anotācijās telenovelei un dažas sērijas patinu La sombra del pasado, tur starpcitu tagad ir parādījies Diego de Erice, viņš izskatās, ka būs Sintijas Klitbo varones mīļākais, abu ainas tādas komiskas, tā, ka telenovele ir arī ar komisko virzienu, un ar nelielām, nenozīmīgāk sižeta izmaiņām, bet kopumā sēriju vairāk būs nekā Avotam, jo viss vienkārši tiek izivlkts, ja Avotā 40 sērijās varoņi jau bija atjaunojuši attiecības un apprecējušies, tad šeit 45 sērijās nekas tāds nav bijis, varoņi tiekas tik reti un tā vietā, lai būtu jau kopā, Kristobals piesaka Aldonsai karu. Manas domas tomēr nemainījās un skatīties nesākšu.

0

51

https://pbs.twimg.com/media/B7LhW3eIgAAuwlS.jpg

0

52

96.
Wow kāda sērija!
Pirmkārt -aahh.. Max atkal jau kā sapņu princis! Tik ideāls, mīlošs un vienmēr gatavs cīnīties! Tiiik skaisti runāja cietumā. žēl ka tur MD nevarēs paturēt gredzenu :/

Labi izdomāja ar to, ka MD ar savām rokām izšāva. Bet šausmīgi viņai tagad ar to dzīvot. Interesanti kā var tagad pierādīt viņas nevainību. Man liekas, ka īsti nekā un tādēļ Max meklēs citus ceļus, kā glābt viņu.

Un vispār jau ja tā aizdomājas, tad nekas no tā nenotiktu, ja Klaudio neizlaistu Danielu, tā ka liela vaina ir viņam. No otras puses, Santibaņesi vienalga būtu kaut ko izdomājuši..

Forši viņi ieslēdza Hosefu, tikai to vajadzēja agrāk darīt!

0

53

aNgeL написал(а):

96.
Wow kāda sērija!
Pirmkārt -aahh.. Max atkal jau kā sapņu princis! Tik ideāls, mīlošs un vienmēr gatavs cīnīties! Tiiik skaisti runāja cietumā. žēl ka tur MD nevarēs paturēt gredzenu :/

Labi izdomāja ar to, ka MD ar savām rokām izšāva. Bet šausmīgi viņai tagad ar to dzīvot. Interesanti kā var tagad pierādīt viņas nevainību. Man liekas, ka īsti nekā un tādēļ Max meklēs citus ceļus, kā glābt viņu.

Un vispār jau ja tā aizdomājas, tad nekas no tā nenotiktu, ja Klaudio neizlaistu Danielu, tā ka liela vaina ir viņam. No otras puses, Santibaņesi vienalga būtu kaut ko izdomājuši..

Forši viņi ieslēdza Hosefu, tikai to vajadzēja agrāk darīt!

Pirmkārt man ļoti žēl Huliana, tik jauks, pašaizliedzīgs varonis. Viņš MD mīlēja no visas sirds, gāja viņu aiztāvēt, tāpēc Daniels viņu nogrūda pa trepēm un viņš kļuva paralizēts uz mūžu, un tagad mira arī MD aizstāvot, cietsirdīgs liktenis tādam cilvēkam, diemžēl arī dzīvē tā notiek, ka visvairāk cieš tie, kas dara labu.
Esmu pārsteigta kā viss tika izdarīts, ka MD bija tā, kas izšāva, ka nebija tā, ka to izdarīja Daniels, jā, Daniels izprovacēja, jo nelaida vaļā viņas rokas, beigās sanāca tā, ka Daneils teica, lai viņa laiž vaļā pistoli, jo pats par sevi baidījās, MD nelaida, un tika nogalināts Hulians. Reāli viņas nevainību pieradīt ir neiespējami, tā bija pašaizstāvība pret Danielu, bet par tādām lietām liek cietumā. šausmīgi vispār, kā viņa tagad tiks laukā, un kā vispār viņai turpmāk dzīvot ar to visu. Onoria sauc MD par slepkavu, man tā arī likās, ka būs, bet vispār, ja Onoria nebūtu MD iedevusi ieroci, tā noticis nebūtu, pašai bija bail turēt mājas, ka nekas slikts nenotiek, bet MD atdeva glabāt, un redz kā traģiski viss beidzās.
Un Max īstajā brīdī atkal apskāva MD, kad viņa sēdēja pie Huliana. Un aina cietumā, kā abi uzvilka viens otram gredzenus, un Maxa vārdi, ka MD viņam ir sieva pēc sirds, un papīri nav galvenais.
Taisnība vien ir, ka, ja Klaudio savas gļēvulības dēļ nebūtu atbrīvojis Danielu, tad Hulians būtu dzīvs. Jā, Santibaņesi būtu izdomājuši, ko citu, bet, cik sapratu plāns viņiem bija pilnīgi cits, laikam nogalināt Maxu vai vēl kaut kas cits? Tomēr interesanti kā būs ar Ivanu, tagad viņa saka, ka negrib ne bērnu, ne būt uz vienu roku ar Santibaņesiem, negrib, lai viņas rokas mirktu asinīs, bet it kā jau pēc sižeta viņa bērnu tomēr MD atņems, kaut arī tagad sāk izskatīties, ka viņai apskaidrojās prāts.
Varbūt būs tā, ka Daniels noliegs, ka vispaŗ tur bijis, tad jau vienīgā vainīgā MD, un viņai piespriež lielu sodu, bet tad Ivana šantažēs Maxu, tiks izstāstīta taisnība par Danielu, un tad MD atsēdēs cietumā dažus gadus, man jau sāk izskatīties, ka MD cietumā pavadīs ilgāk, kā piedzimstot bērnam. Bet dīvaini kā var Danielu ielikt cietumā, ja pēc būtības, viņš pistoles gaili nenospieda, viņam pienākas cietums, bet pēc likumiem viņu neliks cietumā.
Ja, būtu Hosefa jau ātrāk kaut kur ieslodzīta, tad Daniels nebūtu neko zinājis parMD kāzām un nebūtu ieradies. Kā tagad rīkosies Hosefa zinot, ka viņas meitu nogalināja?
Vispār ļoti sirdi plosoša sērija.

0

54

Daudz tādu "ja nebūtu, tad Hulians paliktu dzīvs..". Ja nebūtu, tad nebūtu arī sižetā šī lielā un svarīgā pagrieziena :D Žēl jau ir Hulianu, bet viņš pavadīja seriālā daudz vairāk sēriju, nekā gaidījām. Skumīgs viņam liktenis. Saprotams arī, ka Onoria dusmīga, bet cerams, ka sapratīs, ka Hulians nebūtu gribējis, lai viņa nostājas pret MD. Tik reāli tās ainas uztaisītas, kur viņa kā māte atsakās aptvert skarbo īstenību un izturas it kā dēls vēl dzīvs..Kas parāda noveli atkal jau nopietnā gaismā - dramatismu var panākt ne tikai skaļi kliedzot "nē, nē".

mmaarriiaa написал(а):

Tomēr interesanti kā būs ar Ivanu, tagad viņa saka, ka negrib ne bērnu, ne būt uz vienu roku ar Santibaņesiem, negrib, lai viņas rokas mirktu asinīs, bet it kā jau pēc sižeta viņa bērnu tomēr MD atņems, kaut arī tagad sāk izskatīties, ka viņai apskaidrojās prāts.

Gan jau beigās sagribēs paņemt bērnu kaut vai, lai viņš nepaliek Santibaņesu midzenī. Un Maxu gribēs.. Tomēr līdz bērna dzimšanai ir vairāki mēneši un daudz kas viņas prātā vēl 100x mainīsies. Es arī domāju, ka MD dažus gadus būs cietumā. Varbūt izies, kad bērns jau būs nedaudz paaudzies un mēģinās draudzēties ar viņu. Lai gan tad neloģiski sanāk ar šantažēšanu. Kāpēc gadus gaidīt? nu varbūt Max sākumā ilgi pats cīnīsies.. Forši, ka te vienmēr tik daudz jautājumu rodas :D

0

55

aNgeL написал(а):

Daudz tādu "ja nebūtu, tad Hulians paliktu dzīvs..". Ja nebūtu, tad nebūtu arī sižetā šī lielā un svarīgā pagrieziena :D Žēl jau ir Hulianu, bet viņš pavadīja seriālā daudz vairāk sēriju, nekā gaidījām. Skumīgs viņam liktenis. Saprotams arī, ka Onoria dusmīga, bet cerams, ka sapratīs, ka Hulians nebūtu gribējis, lai viņa nostājas pret MD. Tik reāli tās ainas uztaisītas, kur viņa kā māte atsakās aptvert skarbo īstenību un izturas it kā dēls vēl dzīvs..Kas parāda noveli atkal jau nopietnā gaismā - dramatismu var panākt ne tikai skaļi kliedzot "nē, nē".

Piekrītu, "ja nebūtu",tad arī nebūtu sižeta pavērsiena. Bet man patīk pafilazofēt, kā būtu, ja būtu. Mani šajā telenovelē arī ir ļoti paņēmis lieliskais aktieru darbs, ainas ir tik ticamas, kā iz dzīves, un kā saki, ne vienmēr vajag tik pierastās kliegšanas ainas, ir aktieri kas māk ainest emocijas līdz aktierim arī šādā, "klusākā" veidā, bet jābūt tiešām profesionālām, lai tas izdotos, jo citos gadījumos, kad aktieris neizrāda emocijas, pazūd ticamības moments.
Man vispār ļoti patīk kā tēlo aktieris Flavio Medina(Daniels), lasīju, ka viņa tēvs gribēja, lai viņš saista dzīvi ar medicīnu, bet viņš tēvam nezinot aizgāja uz aktieriem, un trāpīja desmitniekā, viņš vienmēr tik lieliski tēlo, visi viņa ļaunie, ko esmu redzēju Amor bravio, Qiero amarte un šeit, sanāk tādi kļuvuši, jo viņam bijusi traka/mantkārīga/apmāta māte,  un viņa ļaunie var redzēt ir tādi ar psiholoģiskām problēmām, nevis vienkārši ļauns, jo tā izdomāja, bet tādi ar zemteksu apakšā, bet gribētos nākamo viņa lomu kā labo, lai var redzēt citā gaismā aktieri.

aNgeL написал(а):

Gan jau beigās sagribēs paņemt bērnu kaut vai, lai viņš nepaliek Santibaņesu midzenī. Un Maxu gribēs.. Tomēr līdz bērna dzimšanai ir vairāki mēneši un daudz kas viņas prātā vēl 100x mainīsies. Es arī domāju, ka MD dažus gadus būs cietumā. Varbūt izies, kad bērns jau būs nedaudz paaudzies un mēģinās draudzēties ar viņu. Lai gan tad neloģiski sanāk ar šantažēšanu. Kāpēc gadus gaidīt? nu varbūt Max sākumā ilgi pats cīnīsies.. Forši, ka te vienmēr tik daudz jautājumu rodas :D

Arī fakts, ka, iespējams, paņems, lai nepaliek pie Santibaņesiem. Vispār man šeit vienmēr, šajā telenovelē rodas tik daudz jautājumu, ka varētu rakstīt vēl daudz, un daudz, šeit viss nenotiek tā kā parasti šķistu ierasti paredzēts. Tapēc man sanāk daudz "piesārņot" šo tēmu ar saviem komentāriem, par to kā notiks, ja notiks :D

0

56

mmaarriiaa написал(а):

Man vispār ļoti patīk kā tēlo aktieris Flavio Medina

Man arī! Patiesībā blakus viņam galvenie vīriešu varoņi statiski izskatās. Sajūta, ka Flavio daudz vairāk strādā - viņam daudz kustību, mīmikas. Interesanti būtu viņu labā lomā redzēt.

97. Jauna sērija, jauni jautājumi :D Kā tā Ivana uzreiz piekrita liecināt par labu MD? Nevar taču būt, ka viņa tik ātri izies no cietuma. Bet bija redzams, kā viņai patika Maxa pateicība.
Tik dīvaini, ka Korīna tāda klusa bija un te pēkšņi šitā uzbruka MD (kā jau paredzējām). Bet izskatījās, ka tur tādi sitieni bija, bet MD pilnīgā kārtībā. Viņa taču stāvoklī..un pat nemēģināja prasīt, lai ārsts pārbauda it kā nekas nesāpētu.

0

57

aNgeL написал(а):

Tik dīvaini, ka Korīna tāda klusa bija un te pēkšņi šitā uzbruka MD (kā jau paredzējām).

MD bija tāda laimīga Korīnu ieraugot, gāja pretī, lai apskautu, bet Korīna reaģēja pilnīgi savādāk kā MD bija gaidījusi. Tas bija dīvaini kā vienā brīdī klusā Korīna pārvērtās, bet pienāca brīdis, kad viņa neizturēja un eksplodēja, jo visi pazemojumi/sitieni cietumā, tās emocijas viņā krājās un nebija neviens uz, kuru to izgāst, un nu ieradās MD, kurai Korīna palīdzēja un tādēļ nonāca cietumā, "visu nelaimju vaininiece" , Korīna jau nezina, ka MD centās izdabūt viņu laukā, tā, protams, Korīna nedrīkstēja reaģēt, bet domāju ar to viss nebeigsies, Korīna vēl Md uzbruks, bet MD parādījusies aizstāve cietumā (pirmo reizi redzu aktrisi, kas viņu aiztāv šāda lomā, parasti viņai lomas bija tādas miermīlīgas auklītes, El manantial, El color de la pasion, ja vien es nesajaucu aktrises, bet šķiet tā bija Angelina Pelaez).

aNgeL написал(а):

Bet izskatījās, ka tur tādi sitieni bija, bet MD pilnīgā kārtībā.

Man jau šķita, tulīt MD vedīs pie ārsta, jo tie sitieni, vēl ar tādu skaņas efektu, ka šķita MD gulēs bezsamaņā, viņa taču stāvoklī, viņu spārda ar kājām, bet viņa paņem un tā vienkārši pieceļas, šeit man zuda pilnīgi ticamības moments šai ainai.

aNgeL написал(а):

Kā tā Ivana uzreiz piekrita liecināt par labu MD? Nevar taču būt, ka viņa tik ātri izies no cietuma. Bet bija redzams, kā viņai patika Maxa pateicība.

Maxa pateicība viņai patika, tas bija manāms, bet neticās, ka MD tik ātri atbrīvos. Ja telenovele, beigsies februāra vidū, vēl mēnesis, gan jau būs kāds laika pārlēkums telenovelē, lai ietaupītu sērijas un varētu notikt vairāk notikumu, bet notikt vēl var daudz kas, jo šajā telenovelē viss ātri un dinamiski iet uz priekšu.
Noteikti vēl Santibaņesu ietekmē\vai pašas Ivanai atgriezīsies vēlme pēc MD bērna.
Un avance arī interesanta, Alma dzirdēs Klaudio un Iselas sarunu, bet neesmu pārliecināta, ka Alma tagad ies pie abiem un pārmetīs, iespējams, vismaz pagaidām viņa atstās visu kā ir un izliksies, ka neko nezin, gan Leo, gan Maxa dēļ.

Bet šķiet, ka Tev taisnība un Yo no creo en los hombres beigsies februārī, jo manīju tāda veida info wiki un arī citur. Labāk, lai telenovele beidzas tad, kad ir interesanti, nevis tā tiek izvilkta.

0

58

mmaarriiaa написал(а):

MD bija tāda laimīga Korīnu ieraugot, gāja pretī, lai apskautu, bet Korīna reaģēja pilnīgi savādāk kā MD bija gaidījusi.

Nezinu kā citiem, bet ja es būtu MD vietā, tad neskrietu cietumā apskaut sievieti, kura "manis dēļ" tur nonāca. Būtu kauns.
Interesanta arī Violetas Isfel varone..īsti nevar saprast, kā pusē būs un kas viņa tāda ir. Lainu kā cerams, ka drīz Korīna izlīgs ar MD.

mmaarriiaa написал(а):

viņa taču stāvoklī, viņu spārda ar kājām, bet viņa paņem un tā vienkārši pieceļas, šeit man zuda pilnīgi ticamības moments šai ainai.

Terminatore!

mmaarriiaa написал(а):

Ja telenovele, beigsies februāra vidū, vēl mēnesis, gan jau būs kāds laika pārlēkums telenovelē, lai ietaupītu sērijas

Gan jau. Turklāt vienmēr, ja varone ir stāvoklī ir laika pārlēcieni. Noteikti tam bērnam ir jāpiedzims, jo viņš svarīgs sižetā. Es gan nezaudēju romantisku cerību, ka tas Maxa bērns! Būtu tik skaisti!
Bet no otras puses - ja ir laika pārlēciens, tad Almas vairs nebūs..

mmaarriiaa написал(а):

Alma dzirdēs Klaudio un Iselas sarunu, bet neesmu pārliecināta, ka Alma tagad ies pie abiem un pārmetīs, iespējams, vismaz pagaidām viņa atstās visu kā ir un izliksies, ka neko nezin, gan Leo, gan Maxa dēļ.

Es arī tāpat domāju. Varbūt tikai beigās vēl jo vairāk atbalstīs Klaudio un Iselu, ja viņa atzinās, ka iepazina mīlestību.

mmaarriiaa написал(а):

Bet šķiet, ka Tev taisnība un Yo no creo en los hombres beigsies februārī,

Bet dīvaini šobrīd šķiet, ka beigsies pēc mēneša, kad visi lielie notikumi it kā tikai sākās.

0

59

aNgeL написал(а):

Nezinu kā citiem, bet ja es būtu MD vietā, tad neskrietu cietumā apskaut sievieti, kura "manis dēļ" tur nonāca. Būtu kauns.

To, ka MD skries apskaut Korīnu es nebiju gaidījusi, to, ka pieies klāt, centīsies paskaidrot, kaut ko, to Jā, bet ne ka šādi. Skaidrs, ka tas MD aiz izmisuma, vienkārši jutās laimīga, ka tajā midzenī ieraudzīja kādu pazīstamu seju un rīkojās neapdmīgi. nepadomājot, ko Korīna pret viņu jūt.

aNgeL написал(а):

Terminatore!

Sieviete ar dzelzs muskuļiem, bet gribas, lai Max uzzin, kas ar MD notika.

aNgeL написал(а):

Es gan nezaudēju romantisku cerību, ka tas Maxa bērns! Būtu tik skaisti!

MD pārliecināta, ka bērns no Daniela, jo ar Maxu izsargājās, bet tas neizlēdz iespēju, ka tas nevarētu būt Maxa bērns. Būtu jau ļoti skaisti, pēc būtības, lai Daniels varētu MD atņemt bērnu, ir obligāti jāveic paterniātes tests, būtu jau skaists brīnums, ka izrādītos Daniels nav tēvs.

aNgeL написал(а):

Bet no otras puses - ja ir laika pārlēciens, tad Almas vairs nebūs..

Ja Alma mirs, es domāju, ka to noteikti parādīs, ka nebūs tā, ka noticis laika pārlēciens un viņas vienkārši vairs nav.

aNgeL написал(а):

Es arī tāpat domāju. Varbūt tikai beigās vēl jo vairāk atbalstīs Klaudio un Iselu, ja viņa atzinās, ka iepazina mīlestību.

Tomēr labi, ka Alma dzirdēja šo sarunu, ka nevis zin tikai "pliku krāpšanas faktu", bet arī to, ka Iselai Alma ir ļoti svarīga, ka nav tā, ka Alma tikai tika izmantota mērķa sasniegšanai un, ka Isela Klaudio mīl.

aNgeL написал(а):

Bet dīvaini šobrīd šķiet, ka beigsies pēc mēneša, kad visi lielie notikumi it kā tikai sākās.

Cik noprotu telenovelei no oriģināla ir sižeta atšķirība, jo tur galvenie varoņi saietu kopā tikai pēc cietuma, bet šeit notika izmaiņas un iespējams pēdējais posms netiek uztverts kā būtiskākais, bet dīvaini tiešām, ka tik svarīgi notikumi tiktu sasteigti, īstenībā ar notikumiem, kas paredzēti varētu uzņemt vēl 100 sērijas mierīgi, bet kā to visu salikt ~25.sērijās šķiet "interesanti".

0

60

https://pbs.twimg.com/media/B7a-gcICMAA-hrU.jpg

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Yo no creo en los hombres (Televisa, 2014)