Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Сообщений 221 страница 240 из 524
Поделиться22415.03.2015 19:48
Pēc ilgiem laikiem atkal paskatījos un šoreiz jau tā ir 104 sērija un lūk, ko šoreiz es jau pati varēju saprast - abi, Fiorella un Pedro, gatavojās kāzām - Pedro ar Aitanu, un Fiorella ar Vittorio (šito, es pareizi sapratu, jo pēc nākamās sērijas avances tā varēja saprast)?! Man viņu abu ir tik ļoti žēl, jo abi taču mīl viens otru, bet nevar būt kopā!!!
Pēc avances saprati, ka jau nākamajā sērijā būs abu kāzas, bet ar Fiorellas tēvu (nezinu, kā viņu sauc) izskatās, ka ir tieši tāpat kā ar pašu Fiorellu, proti, viņš mīl Huljetu un viņa viņu arī, bet šie abi arī nevar būt kopā! Īsāk sakot, tagad tur iet diezgan skumjš periods, bet es tomēr ļoti ceru, ka Fiorella un Pedro neapprecēsies ne ar Vittorio, ne ar Aitanu!!!

Поделиться22515.03.2015 20:13
Pēdējā laikā vispār tur tiešām notiek kaut kas sviestains.Viss uz vietas stāvs.Bet tās ainas 104.sērijā bija lieliskas!Vairāk tādu vajadzētu.Jo tā īsti Fiorella ar Pedro nav bijusi kopa,vien pāris skūpstu slēpjoties,tas arī viss.Un tas dumjais solījums,un tad jā,tad nē.Vārdu sakot,Fiorella pati nezin ko darīt.Prāts saka vienu,sirds otru.Vittorio vispār ir bezkauņa.Melo par savu slimību,kaut ko tur fleitē,lai tikai dabūtu Fiorellu.Dženluka vismaz nedaudz cenšās to situāciju glābt,bet nekas daudz nesanāk.Tad vēl pārsteigums par to,ka Diānas bērna tēvs ir Anibals,to nu gan negaidīju.
Поделиться22616.03.2015 10:00
Aiz kamerām!

Поделиться22716.03.2015 10:01
Pedro mēģinās izjaukt kāzas
![]()
Поделиться22916.03.2015 10:03
bet ar Fiorellas tēvu (nezinu, kā viņu sauc) izskatās, ka ir tieši tāpat kā ar pašu Fiorellu, proti, viņš mīl Huljetu un viņa viņu arī, bet šie abi arī nevar būt kopā!
Huljeta vai tad vairs nemīl Pedro tēvu?
Dīvaini, ka konservatīvais Vittorio ļauj Fio precēties tādā kleitā un ar šādu make-up. 
Поделиться23017.03.2015 07:34
Huljeta vai tad vairs nemīl Pedro tēvu?
To es tiešām nezinu, bet pēc redzētā sērijā, man atkal likās otrādāk, ka viņa vēl joprjām mīl Fiorellas tēvu, bet varbūt es arī kļūdos! 
Oo, noteikti paskatīšos šodien tālāk, jo ļoti gribu redzēt, kā un vai Pedro izdosies izjaukt kāzas!

Поделиться23117.03.2015 08:26
Pedro izlasa vēstuli, ko Aitana sūtīja savam tēvam un atklāj nodevību:
"Sveiks, tēti. Es tev nosūtu dokumenta kopiju, kuru apsolīju, ar datumu, kurā sāks pārdot uzņēmuma akcijas. Ar to noteikti pazudināsim Anheles korporāciju. Līdz turpmākai saziņai. Skūpstu, Aitana"

Поделиться23518.03.2015 01:50
yeey! Skatāmies vakardienas sēriju!

Поделиться23618.03.2015 07:55
Un jau šovakar atklāsies noslēpumainā bilde, kuru nesen biju ielikusi 

Поделиться23718.03.2015 08:07
Bilžu ir miljons
Nevar visu pat salikt. Cilvēce ir sajūsmā 

Поделиться23918.03.2015 17:03
Vot tāa.. skatījos visu sēriju (cik nu skatījos, jo visu laiku uzmanība novērsās), kad jēga tikai no pēdējām 5 minūtēm. Bet forši visu izdomāja, gan kā Gianluka novērsa visu uzmanību un Pedro aizveda Fio, gan par motociklu utt.. Forši tā, ka visi pagriežas, bet Fio pazudusi
Un Aitana tā arī nedabūja iespēju izkāpt no mašīnas
Neieraudzīju viņas kleitu.
Поделиться24018.03.2015 21:05
Es arī noskatījos un man ļoti patika - cik forši, ka Fiorella neapprecējās ar Vittorio un ka Džianluka paspēja laicīgi izjaukt kāzas!!! Aww, bet cik forši bija kā Fiorella un Perdro kopīgi aizbēga no baznīcas
Toties man ļoti patika nākamās sērijas avance - beidzot Fio&Pedro pavadīs kopā nakti, ko viņi patiešām arī ir pelnījuši pēc tik daudziem pārdzīvojumiem, neskatoties uz to, ka viņiem tur droši vien, ka vēl nāksies kaut ko pārdzīvot!!!
Rīt noteikti skatīšos nākamo sēriju!!!