TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Beidzot noskatījos 108 sēriju - aww, es varētu šo sēriju skatīties vēl un vēl, tiiiikkkk forša un romantiskkaaa!!!
Tās Fio&Pedro ainiņas tur vnk bija
Gaidu nākamo sēriju!!!
Paldies, Eņģelīt, ka ieliki skrīnus no abām šīm sērijām un aprakstus, man ļoti patīk!
Redzēju arī nākamās sērijas avanci - man palika žēl Džiannas, jo Aitana viņai draudēja, laikam, par kaut ko, bet izskatījās, ka ne Aitana, ne Vittorio negrib ar šo iznākumu samierināties - gan jau, ka atriebsies, bet abi tikmēr citiem karās kaklā - Aitana Osvaldo un Vittorio tai savai sekretārei, vai kas viņa tur ir(nezinu vārdu), bet kad avancē ieraudzīju, ka Vittorio noskūpstīja viņu, nodomāju, kā ar tādu(VIttorio) var skūpstīties, viņš tak ir galīgi vecs!
Diez, ko Eloisa tādu pateica Osvaldo, ka šis tik pārsteigts palika - avancē bija? 
Vittorio tai savai sekretārei, vai kas viņa tur ir(nezinu vārdu),
Ak tu
Viņu sauc Diāna 
Diez, ko Eloisa tādu pateica Osvaldo, ka šis tik pārsteigts palika - avancē bija?
To, ka Eloisa ar viņas mirušo vīru neuzskatīja Osvaldo par kandidātu vadīt uzņēmumu, tādēļ, ka tāpat kā Pedro kļūdījās neprecoties ar Aitanu, Osvaldo kļūdījās izvēloties sev sievu.
Paldies, Eņģelīt, ka ieliki skrīnus no abām šīm sērijām un aprakstus, man ļoti patīk!
Paldies
Prieks, ka tā 
Paldies Enģelīt par bildēm, kurām klāt komentāru, īsts sižeta atstāsts un tik smuki aprakstīts, un man jāatrod laiks un šīs sērijas jānoskatās. Līvija un Rons kopā izskatās tik nereāli lieliski, atkārtošos, tik skaists pāris reālajā dzīvē būtu. Fio dikti smuka, Līvija šajā lomā izskatās visskaistāk no visām lomām, kurās bijusi.
Viss jau skaisti, bet, manuprāt, loģiskākais šajā gadījumā bija braukt pa taisno uz dzimtsarakstu nodaļu.. 
Viss jau skaisti, bet, manuprāt, loģiskākais šajā gadījumā bija braukt pa taisno uz dzimtsarakstu nodaļu..
Cik esmu sapratusi šajā telenovelē ar loģiku ir kā ir
Būtu jau forši, ja apprecētos un nešķirtos, pat ja blakus viens otram fiziski nebūtu, skaidrs, ka ilgi nevilksies abu divvientulība, atkal kaut kas abus izšķirs, visvairāk gribētos redzēt Eloisas ģīmi, kad viņa uzzinās kādu līgaviņu mazdēlam uzgrūda. Varbūt kādu brīdi paskatīšos telenoveli.
Отредактировано mmaarriiaa (19.03.2015 23:23)
Man arī šķiet, ka šis laimes brīdis būs īss..Bet esmu gandrīz 100% droša, ka šai naktij būs sekas
Pārāk daudz runu par bērnu ir bijis jau no sākotnējām sērijām 
Bet laikam gan kāzas būs tikai finālā..
Man arī šķiet, ka šis laimes brīdis būs īss..
Man arī liekas tieši tāpat, ka viņi ilgi nebūs kopā! 
Bet esmu gandrīz 100% droša, ka šai naktij būs sekas
Oi, es arī domāju, ka tā būs! Noteikti jābūt, ja vēl tik daudz runas par bērnu ir bijušas!
Varbūt kādu brīdi paskatīšos telenoveli.
Es arī tagad noteikti paskatīšos vēl telenoveli, jo tagad tur tiešām ļooooti interesanti un forši notiekās, bet arī tikai pagaidām, jo nevar zināt, cik ilgi viņiem abiem būs ļaut būt kopā! 
Paldies, Eņģelīt, ka ieliki!
Vakarā noteikti noskatīšos šo sēriju!!!

PERFEKTI
Ja visas sērijas tādas būtu.....AKKKK..
Paldies, ka ieliki. Superskaistas ainas, izkust var 
Noskatījos 109. sēriju - tik skaistas un romantiskas Fio&Pedro ainiņas, tiešām izskust var!!!
Eh, taisni žēl, ka šie dzīvē nav kopā, tiešām tik smuks pāris būt, bet nekad jau neko nevar zināt, varbūt ar laiku...
Jāgaida nākamā sērija! 
Man tik ļoti patīk visas Fio kleitas, visu vasaru tādas nēsātu
(Protams runa neiet par kāzu kleitām, tās tikai īpašam brīdim domāts vilkt
)
110.
Atkārtošos, cik skaistas ir viņu ainiņas un tik jauki bija, ka Pedro uzdāvināja Fiorellai kuloniņu!
Ei, bet es no avances pareizi sapratu, ka šie apprecēsies? Un vai Osvaldo uzzinās, kur Fio&Pedro atrodas? Un vēl kas, vai Huljeta zina vai nezina, ka Fio ir viņas meita? 
110.
Atkārtošos, cik skaistas ir viņu ainiņas un tik jauki bija, ka Pedro uzdāvināja Fiorellai kuloniņu!![]()
Ei, bet es no avances pareizi sapratu, ka šie apprecēsies? Un vai Osvaldo uzzinās, kur Fio&Pedro atrodas? Un vēl kas, vai Huljeta zina vai nezina, ka Fio ir viņas meita?
Pēc avances sapratu, ka Osvaldo sapratīs, ka Pedro atrodas savas Mātes mājā, jo Fio pacēla mobilo, un pedro pēc gps atrada. Domāju, ka Osvaldo kāzas izjauks, gan jau ieradīsies un pateiks kaut ko, varbūt Džianai būs ļoti slikti palicis(Osvaldo ar Aitu jau taisās saunā viņu ieslodzīt), un to tad pateiks, un Fio jau neturpinās kāzas uzzinot, ka māsai slikti. Pagaidām Huljeta nezina, kas ir viņas meita, jo iepriekšējā sērijā Huljeta Santino lika atrast abu meitu.

varbūt Džianai būs ļoti slikti palicis(Osvaldo ar Aitu jau taisās saunā viņu ieslodzīt), un to tad pateiks, un Fio jau neturpinās kāzas uzzinot, ka māsai slikti.
šī versija jau atkrīt, jo avancē Džianna arī ierodas uz kāzām
Tā ka liela intriga! Man jau gribas ticēt, ka apprecēsies..bet ka ilga laime būs, tam gan neticu.
šī versija jau atkrīt, jo avancē Džianna arī ierodas uz kāzām
Tā ka liela intriga! Man jau gribas ticēt, ka apprecēsies..bet ka ilga laime būs, tam gan neticu.
Man jāiet pārbaudīt redze 
Oo, tad tiešām atliek tikai cerēt, ka viņi apprecēsies!!! Kaut tā būtu, kaut tā būtu!!!
Jā, jā, man šobrīd Fio&Pedro ir mīļākais pāris un šī telenovele šobrīd līdz ar to ir mīļākā un vairāk skatītākā!!!
Žēl, ka nākamā sērija būs tikai otrdien, bet ir tā vērts gaidīt, lai gan intriga ir ļoti liela!!!

| Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
| Irina Baeva | Aktrises un aktieri | 31.05.2019 |
| Nailea Norvind | Aktrises un aktieri | 22.09.2017 |
| Jose Ron | Aktrises un aktieri | 10.04.2018 |
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)