Man jāiet pārbaudīt redze
varbūt esi citu avanci redzējusi? 
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Man jāiet pārbaudīt redze
Es toč biju citu avanci redzējusi!
Bet foršii, man jau ļoti patīk!!! 
Fuu, nomierināji
citādi domāju, ka redze jāpārbauda, esmu citu redzējusi 
Bet foršii, man jau ļoti patīk!!!
Avance cerīga 
Fuu, nomierināji citādi domāju, ka redze jāpārbauda, esmu citu redzējusi
A es jau nobijos, ka man galva jāpārbauda, jo redzu to kā nav 
Reiz gan rakstīju, bet pateikšu vēlreiz, ka mans otrs mīļākais pāris šeit ir Džianna&Benito
, tikai šķiet, ka laikam tur viņiem nekas nebūs, jo viņa ir kopā ar Gaelu un viņš ir kopā ar Roksanu!

Dziesmas izpildītāji arī būs kāzās.

Dziesmas izpildītāji arī būs kāzās.
Aa, cik foršii!!! Man vispār ļoti patīk, kad t-noveles ievaddziesmas izpildītāji ir galveno varoņu kāzās finālā! Šoreiz gan ir savādāk, bet tomēr patīkami!
Atceros, ka ir bijuši tādi gadījumi, uz reiz nepateikšu kuros seriālos tā bija, bet zinu, ka bija!
Kas attiecas uz šo lietu - tad tiešām ļoti foršiii, jo tas nozīmē, ka Fio&Pedro tik tiešām apprecēsies!
Es pat šonakt to sapnī redzēju, ka viņi apprecēsies! 
Aa, cik foršii!!! Man vispār ļoti patīk, kad t-noveles ievaddziesmas izpildītāji ir galveno varoņu kāzās finālā! Šoreiz gan ir savādāk, bet tomēr patīkami!
Atceros, ka ir bijuši tādi gadījumi, uz reiz nepateikšu kuros seriālos tā bija, bet zinu, ka bija!
Kas attiecas uz šo lietu - tad tiešām ļoti foršiii, jo tas nozīmē, ka Fio&Pedro tik tiešām apprecēsies!
![]()
Es pat šonakt to sapnī redzēju, ka viņi apprecēsies!
Tiešām būtu dīvaini, ja abi neapprecētos redzot kā kāzām viss tik ļoti ir sagatavots, pat ar dziedātājiem.
Uzreiz mēģinot atcerēties, kuros seriālos finālā, kad precās bija ievadziesmas izpildītāji, man ataust atmiņā tikai El privilegio de amar, bet zinu, ka bija vēl kaut kur, bet atcerēties nevaru. Bet telenovelēs kā tādās, ne tikai finālu kāzās bieži ir parādījušies ievadzdziesmu dziedātāji(neskaitot tos gadījumus, kad ievadziesmas dzied kāds no galvenajiem varoņiem), tā bija - Triunfo del amor, Nunca te olvidare, Pasion, Amor bravio, Contra viento y marea, Cuando me enamoro, La madastra un vēl citur, bet man ir slikta atmiņa 
Šodien Hosē Pablo Minoram dz diena!

Ļoti, ļoti gribās jau redzēt šo sēriju, bet jāpaciešas līdz vakaram!!!
Tātad viņi apprecējās, ja? Spriežot pēc bildēm, tad jā!!! Cik foršiiii!!!

Pēc avances izskatās, ka abi apprecēsies
Bet tā ir māksla, izvilkt sērijas, man tiešām šķita, ka šodien būs kāzas, bet kaut kas sākās tikai sērijas pēdējās minūtēs 
Tātad viņi apprecējās, ja? Spriežot pēc bildēm, tad jā!!! Cik foršiiii!!!
nē. es jau būtu klāt pierakstījusi, ja apprecētos.
Bet tā ir māksla, izvilkt sērijas, man tiešām šķita, ka šodien būs kāzas, bet kaut kas sākās tikai sērijas pēdējās minūtēs
man jau kaut kurā brīdī likās, ka gan jau tikai sērijas beigās kaut kas sāksies
nebrīnītos, ja tikai piektdien kāzas beigtos, bet avance visu izglāba
gribu redzēt Aitas seju, ka P&F apprecējās. viņa ar oktavio kāreiz uz ballīti ieradīsies - cerams, ka ne agrāk..avanci jau visādi var samontēt.
Kad es biju mazāka man iespaidojoties no telenovelēm škita, ja kāzu kleitu topošais vīrs redzēs pirms kāzām, tas noteikti ir uz sliktu - kā tas notiek novelēs līgavu nolaupa, tiek uzzināta šausmīgā patiesība un līgavainis līgavu pamet, trakākajā gadījumā kāds mirst. Šeit Pedro pirka Fio kleitu. Bet jau sen zinu, ka tas viss ir fufelis, zinu daudzus pārus, kuri pirkuši kleitu kopā, vai topošais vīrs ieraidzījis sievu pirms apprecējis, un dzīvo padsmit gadus kopā un ne par kādu škiršanos nedomā. Tāpat arī pušķa noķeršana kāzās neko nenozīmē, ka pirmā apprecēsies no ķērājām, es vienreiz pušķi noķēru, paradoksāli, ka visas nenoķērušās jau precētas. Tad man laikam otrādi tagad, par vecmeitu jāpaliek 
Pedro māte, kuru sauc Pilāra, izrādīsies dzīva! Viņa visus šos gadus ir pavadījusi psihiatriskajā klīnikā. Pilāru atveidos Mariagna Prats, kura jau vairāk par 10 gadiem nav filmējusies telenovelēs.
Pedro māte, kuru sauc Pilāra izrādīsies dzīva!
Man tas ir pilnīgi negaidīts pavērsiens! Kad scenāristi nedod mājienus, ka kāds ir dzīvs no pagātnes, tad arī neienāk prātā.
Interesanti, vai tā ir bijusi Eloisa, kas viņu paslēpa klīnikā.
Interesanti, vai tā ir bijusi Eloisa, kas viņu paslēpa klīnikā.
Es nebrīnītos godīgi sakot, Eloisa ir sieviete ar pautiem, no viņas visādus murgainus izgājienus var sagaidīt, visu laiku viņas mazbērniem nepiemērotas līgavas utt. Bet zinot kā telenovelēs viss dīvaini spēj notikt, tad viņu klīnikā varēja iespundēt gan tas pats Pedro tēvs, vai Anibals vai vēl sazin kas. Bet interesanti, vai nebūs tā, ka klīnikā viņa būs iekšā nepamatoti, vienkārši škiet dīvaini, ka tik gadus ārstēta un nav izārstēta, bet te pēkšņi vienā brīdī paliks gudra un viss ok. Bet vispār Pedro būs smagi to uzzināt, viņš visu laiku dzīvo ilūzijā par savu māti, to kāda viņa bija, un pēkšņi uzzina kāda ir realitāte.
Man tas ir pilnīgi negaidīts pavērsiens! Kad scenāristi nedod mājienus, ka kāds ir dzīvs no pagātnes, tad arī neienāk prātā.
Pedro mātes tēma iesākās tieši pēdējās sērijās, kad PEdro aizveda Fio uz mātes māju, viņu runāja par saviem vecākiem.
Man visu laiku šķita, ka Huljeta paliks kopā ar Pedro tēvu, bet tagad man sāk likties, ka nē, ka drīzāk ar Santino, bet tad Pedro tēvs varētu palikt kopā ar Pedro māti, bet dīvaini ir tas, ka Pedro tēvs vienmēr sacījis, ka vienmēr mīlējis Huljetu, vai tas nozīmē, ka savu sievu nē? Un pats vēl būs bijis iesaistīts viņas pazušanā? Ir dīvaini redzēt Marko di Mauro tik vecīgu, bet man patīk kā viņš tēlo, sen jau vajadzēja kādā telenovelē uzņemties.
Ja man tādas avīzes būtu pie brokastīm... 

Avīzei arī labs nosaukums - Fun times. Bet vispār ideālas brokastis, es gribētu visu, gan tēju, gan kūciņu, un, protams, šo avīzi 
| Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
| Irina Baeva | Aktrises un aktieri | 31.05.2019 |
| Nailea Norvind | Aktrises un aktieri | 22.09.2017 |
| Jose Ron | Aktrises un aktieri | 10.04.2018 |
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)