Būs tipiskais action kā izskatās, ja jau Pedro ar ieroci.
Aj, es dusmīga, ka Pedro izstāstīja visu Osvaldo..Varoņu prātīgums ir pārejoša lieta..
Vismaz prieks,ka ir kā biju domājusi un Eloisa tēlo.
Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Сообщений 301 страница 320 из 524
Поделиться30131.03.2015 23:16
Поделиться30231.03.2015 23:36
Būs tipiskais action kā izskatās, ja jau Pedro ar ieroci.
Aj, es dusmīga, ka Pedro izstāstīja visu Osvaldo..Varoņu prātīgums ir pārejoša lieta..
Vismaz prieks,ka ir kā biju domājusi un Eloisa tēlo.
Es pēc dažām dienām iedzīšu sērijas, paldies, ka informēji, kas tur notiek. Njā, nu žēl ka telenovele, kura tik cerīgi iesākās izvērtās par tipisku teleonoveli.
Поделиться30302.04.2015 09:51
118. Šī likās interesanta sērija pēc pēdējās dažām sērijām. Tik jauka Eloisa un Fiorellai aina - atsauca atmiņā, cik jaukas bija pirmās sērijas ar abām.
Pedro forši padzina Aitanu. Tāds apkaunojums viņai visu priekšā.
Gaels un Džianna tik jauki 
Ļoti žēl Benito - tik laimīgs, ka Eloisa atļāva precēties ar Roksanu un nākamajā sērijā balļītes laikā, visu Roksanas draugu priekšā, viņš bildinās viņu..Skaidrs taču, ka viņa izsmies nabagu.
Kas tagad MIVAC par modi sērijas laikā 3 reizes rādīt avanci.. Beigās rādītu kā iepriekš un viss.
Vismaz Fabio nedaudz atvēra Pietro acis.. bet arī ļaunīši nesnauž..izskatās ka kaut ko nodarīs Fabio, lai netiktu atmaskoti. Vispār nākamā sērija izskatās piesātināta...Tiks inscinēts Pietro negadījums..un Fiorella tur būs - interesanti, kas tur īsti notiks..
Un Fiorella izpļāpāsies Eloisai par Pietro mātes māju. Nez kā viņa paskaidros, ka zina par šo vietu?
Starp citu - tik interesanti, ka Eloisa tēlojot jukušu nosauca Fiorellu par Huljetu..It kā būtu pamanījusi līdzību starp māti un meitu!
Поделиться30503.04.2015 21:04
Paparacci noķēra Līviju un Hosē kādā Mehiko restorānā, kur viņi pavadīja ~4h. Foto liek domāt, ka abiem bijusi spraiga diskusija

Поделиться30607.04.2015 22:15
Fināls pārcelts uz 21. jūniju! Tas gan nenozīmē, ka telenovele tiks pagarināta, bet no 8. jūnija sērijas būs īsākas, pusi laika atdodot Amor de barrio.
Viss gan vēl var mainīties..

Поделиться30708.04.2015 11:32
122. Visi tiešām kā tādi šakāļi, to vien gaida, ka Pedro un Eloisa atmetīs ķepas, lai varētu tikt pie varas un mantojuma utt. Bet Fiorellai taču kā Pedro sievai arī ir kaut kādas tiesības - interesanti, vai to tagad kaut kā neizmantos sižetā.. Pedro droši vien kādu brīdi būs komā tagad.
Pēdējās sērijās tik jaukas atkal ainas Fio un Eloisai. Kā abas filmu skatījās kopā.. 
Labi izdomāja ar to fotogrāfiju, kurā Fiorella skaidri ieraudzīja, ka viņas mātei tobrīd bija jābūt pēdējā grūtniecības mēnesī, bet foto vispār nav stāvoklī. Jau sajūta, ka maz palika līdz atklāsies patiesība..Kāreiz jau pēdējais laiks tam!

Поделиться30808.04.2015 12:00
Paldies, ka informē par sižeta virzību, nav laika, lai apskatītos.
Поделиться30908.04.2015 16:31
Osvaldo, Aitana un Benigno mēģina nogalināt Pedro, liekot savam sabiedrotajam palaist suni brīdī, kad Pedro atrodas zirga mugurā.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Поделиться31009.04.2015 11:29
Ha hāā..
vecie, klasiskie telenoveļu triki..šo es jau sen nebiju redzējusi. Pēc Fiorellas dāvātā skūpsta, Pedro atver acis un... "Es neko neredzu. Es tevi neredzu, Fiorella!"
It kā jau traģiski, bet man arī palika smieklīgi, labs komentārs 
Поделиться31109.04.2015 15:33
It kā jau traģiski, bet man arī palika smieklīgi, labs komentārs
Neredzīgums un atmiņas zudums tiešām jau vairāk izraisa smieklus nevis asaras. Un avancē vēl bija tā frāze bez kuras neiztiek tādā situācijā - iespējams Pedro uz visu dzīvi paliks neredzīgs..It kā mēs nezinātu, ka tā nebūs. Toties tagad Aita un Osvaldo var bučoties Pedro priekšā, viņam neko neredzot...
Laikam pēdējo reizi galveno varoņu neredzīgumu redzēju Cuidado con el angel..
Bet tā jau foršas visas šitās klasiskās lietas 
Поделиться31210.04.2015 13:19
Labs
Brīnums, ka Aita no atsitiena pret durvīm neiekļuva komā vai nepalika neredzīga, zinot telenoveļu varoņu vājos galvas kausus
Bet avance tiešām jauka.
Поделиться31415.04.2015 21:10
Viens no lielākajiem baumu žurnāliem pieķēra Līviju un Hosē!
TVnotas raksta, ka Līvija un Hosē ir kopā jau divus mēnešus. Aktieri redzēti Tequesquitengo, romantiski pavadot laiku un portāls pat pieķēra Hosē un Līviju nakšņojot vienā istabā.
Поделиться31515.04.2015 21:15
TVnotas raksta, ka Līvija un Hosē ir kopā jau divus mēnešus. Aktieri redzēti Tequesquitengo, romantiski pavadot laiku un portāls pat pieķēra Hosē un Līviju nakšņojot vienā istabā.
Nē nu var jau būt, ka Līvija "pa draugam" uz viena ūdensmatrača ar Hosē un vienā istabiņā
Bet, ja nopietni - jauks pāris.
Поделиться31615.04.2015 21:34
Tik smieklīgi
http://facebook.com/video/video.php?v=876155605781412
Поделиться31715.04.2015 21:37
Nē nu var jau būt, ka Līvija "pa draugam" uz viena ūdensmatrača ar Hosē un vienā istabiņā
Nu jā..fotogrāfijas jau it kā visu pierāda, bet kamēr aktieri paši nevēlas neko apstiprināt, man patīk to saukt par baumām. Bet tiešām jauks pāris!
Поделиться31816.04.2015 18:23
MIVAC ģimenes pēdējās filmēšanas dienas.

Поделиться31916.04.2015 20:24
Vienmēr ir tik žēl,kad filmēšana beidzas!Bet it kā ies jau vēl ilgi.
Поделиться32016.04.2015 21:01
Vienmēr ir tik žēl,kad filmēšana beidzas!Bet it kā ies jau vēl ilgi.
Jā, un pašiem aktieriem noteikti tas ir daudz smagāk.
Visi filmē pa savam.. Dažiem atšķiras uz mēnesi nofilmētā sērija un tās parādīšana, citiem uz nedēļu, vēl citiem ekstrēmistiem viss pēdējā brīdī notiek.. MIVAC varēs nesteidzosies visu montēt 
Ja izgriezt to garlaicīgo vidu, tad sanāk forša telenovele. Scenāristi pamodās no ziemas miega un sākuši interesantus pavērsienus rakstīt. Beidzot arī Pietro un Fio ir kopā katru sēriju nevis mīl viens otru caur vienu sēriju.