TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Superīgas bildes
Tas selfiju stienis visur
Šķiet dīviani, ka nevienā bildē nav Pedro mātes, tēvs ir, citi pārējie labie, bet ne viņa.
Šķiet dīviani, ka nevienā bildē nav Pedro mātes, tēvs ir, citi pārējie labie, bet ne viņa.
cik tu vērīga! tad jau varbūt vai nu paliks normālā klīnikā ārstēties vai arī mirs glābjot kādu varoni.
ik tu vērīga! tad jau varbūt vai nu paliks normālā klīnikā ārstēties vai arī mirs glābjot kādu varoni.
Cerams, ka pirmais variants, būtu jau pārāk briesmīgi, ka 20 gadus ieslodzīta un vēl beigās mirst, bet atkal izskatās, ka Huljeta ar Pedro tēvu tomēr būs kopā.
Man izskatās, ka būs trijatā Serhio, Huljeta un Santino 
Man izskatās, ka būs trijatā Serhio, Huljeta un Santino

Filmē lielo dienu!

Par Serhio atzīšanos nošokējos, tā vien izskatās, ka būs DNS analīžu veikšana, lai noskaidrotu vai Fio un Pedro nav brālis ar māsu. Ai, bet vispār dīvainas tās varones, Huljeta ne pirmā, kura tumsā sagaida savu mīļoti, tas neko nerunā, un viņa visam ļaujas domājot, ka tas nav cits cilvēks, bet beigās izrādās, ka kāds ļauni izmanto situāciju, c'mon vajag taču noskaidrot, tas ir nopietni, bet Serhio nekrietni rīkojās, ļoti nekrietni. Es tā īsti nesaprotu, kas Huljeta skaitās Angeles ģimenei, no kuras puses viņa ir radiniece?
Отредактировано mmaarriiaa (12.05.2015 12:41)
Man arī sākumā likās, ka būs jautājums, vai Fio nav Serhio meita, bet šķiet, ka tas noticis pēc Fio piedzimšanas, jo neviens pat nedomā par to, ka Fio varētu nebūt Santino meita.
ha ha labs jautājums. Sāku meklēt internetā un viss ko atradu ir ka Huljeta ir Anheles ģimenes draudzene. Bet kāpēc viņa tur dzīvo man gan nav skaidrs. Tā ir kad sākumā telenoveli tin un visu palaid garām
Varbūt Rosa Diamante zina?
Man arī sākumā likās, ka būs jautājums, vai Fio nav Serhio meita, bet šķiet, ka tas noticis pēc Fio piedzimšanas, jo neviens pat nedomā par to, ka Fio varētu nebūt Santino meita.
Tiešām tas noticis pēc Fio piedzimšanas? Godīgi sakot es neticu, ka Huljeta būtu gribēju būt kopā ar Santino pēc tam, kad viņš atteicās no abu bērna, pārāk tas Huljetai sāpēja, lai pēc bērna atdošanas atkal ielaistos attiecībās ar Santino. Man šķita, ka Huljeta vēl Serhio kaut ko teiks, tieši pateiks par to, ka tagad nezina no kura no abiem ir bērns, bet viņus pārtrauca Santino. Turklāt kāda nozīme būtu šādam sižeta pavērsienam, ja ne tam, lai nerastos aizdomas, ka Fio un Pedro ir brālis ar māsu, ne jau tāpēc šāds sižetisks pavērsiens, lai vienkārši Huljeta viltos Serhio. Bet, iespējams, taisnība ir Tev, un tā varēja būt pēdējā reize, kad Huljeta ar Santino tikās, jo, ja viņi vēl pēc tam būtu bijuši pāris, tad šķistu dīvaini, ka neatklājās agrāk ar, kuru no abiem Hujeta pavadīja kopā nakti.Ai, viss tik dīvaini, tā ir, kad tin, man šķita, ka Serhio par Santino eksistenci uzzināja tikai tagad, bet izrādās jau pirms 20 gadiem visu zināja, un arī sanāk Pilāru Serhio nemaz nemīlēja(ja patiesa ir mana teorija, ka tas notika pirms bērns bija piedzimis, tad Pedro bija jābūt pavisam maziņam un Serhio vajadzēja būt kopā ar Pilāru vēl)?
Es vēl tā padomāju, ja šī būtu šizīga telenovele, tad izrādītos, ka Fio ir Serhio meita, bet Pedro ir kāda cita dēls 
Līvijai vēl viena kāzu kleita
Bet skaisti, skaisti.
slikti atceros iepriekšējās miljons kleitas, bet savā īstajā kāzu dienā Fiorella skaisti izskatīsies
ļoti jauks matu sakārtojums. Un atkal tajā zaļajā mašīnītē, kā no viņas sapņiem pirmajā sērijā 
slikti atceros iepriekšējās miljons kleitas, bet savā īstajā kāzu dienā Fiorella skaisti izskatīsies
ļoti jauks matu sakārtojums. Un atkal tajā zaļajā mašīnītē, kā no viņas sapņiem pirmajā sērijā
Līvija skaista kā princese, tā mašīnīte šķiet ir arī no promo. Es nevaru sagaidīt, kad pienāks jūnija vidus un man būs atvaļinājums, tik daudz plānu atpūtas ziņā, kā arī telenoveļu skatīšanās un arī ir plāni uz rakstiem, kurus gribās forumā publicēt, tagad tā kā tāds zombījs ar darbiem nokrauta
izklaidēm laika maz.
Es nevaru sagaidīt, kad pienāks jūnija vidus un man būs atvaļinājums, tik daudz plānu atpūtas ziņā, kā arī telenoveļu skatīšanās un arī ir plāni uz rakstiem, kurus gribās forumā publicēt, tagad tā kā tāds zombījs ar darbiem nokrauta izklaidēm laika maz.
Tad jau cerams, ka atvaļinājuma laikā paliks iedvesma uz visiem šiem plāniem! Kā nekā vasarā saulīte galvā 
Es neesmu mēnesi telenoveli redzējusi, nezinu kas vispār tur notiek!Varbūt tikai vasarā redzēšu, tagad laika nepietiek. 
Tiešām tas noticis pēc Fio piedzimšanas? Godīgi sakot es neticu, ka Huljeta būtu gribēju būt kopā ar Santino pēc tam, kad viņš atteicās no abu bērna, pārāk tas Huljetai sāpēja, lai pēc bērna atdošanas atkal ielaistos attiecībās ar Santino. Man šķita, ka Huljeta vēl Serhio kaut ko teiks, tieši pateiks par to, ka tagad nezina no kura no abiem ir bērns, bet viņus pārtrauca Santino. Turklāt kāda nozīme būtu šādam sižeta pavērsienam, ja ne tam, lai nerastos aizdomas, ka Fio un Pedro ir brālis ar māsu, ne jau tāpēc šāds sižetisks pavērsiens, lai vienkārši Huljeta viltos Serhio. Bet, iespējams, taisnība ir Tev, un tā varēja būt pēdējā reize, kad Huljeta ar Santino tikās, jo, ja viņi vēl pēc tam būtu bijuši pāris, tad šķistu dīvaini, ka neatklājās agrāk ar, kuru no abiem Hujeta pavadīja kopā nakti.Ai, viss tik dīvaini, tā ir, kad tin, man šķita, ka Serhio par Santino eksistenci uzzināja tikai tagad, bet izrādās jau pirms 20 gadiem visu zināja, un arī sanāk Pilāru Serhio nemaz nemīlēja(ja patiesa ir mana teorija, ka tas notika pirms bērns bija piedzimis, tad Pedro bija jābūt pavisam maziņam un Serhio vajadzēja būt kopā ar Pilāru vēl)?
Nevar saprast vairs neko
gan jau ka skaidrs tiem, kas cītīgi skatījās, bet mēs ar tevi varbūt tā arī neko neuzzināsim
Es neesmu mēnesi telenoveli redzējusi, nezinu kas vispār tur notiek!Varbūt tikai vasarā redzēšu, tagad laika nepietiek.
Skaidrs! žēl, jo apstājies tieši kad sākās interesantākā telenoveles daļa.
Bet jautāju, jo sākumā tu it kā cītīgi skatījies un domāju, ka zināsi, kādā veidā Huljeta sāka dzīvot Anheles rančo.
| Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
| Irina Baeva | Aktrises un aktieri | 31.05.2019 |
| Nailea Norvind | Aktrises un aktieri | 22.09.2017 |
| Jose Ron | Aktrises un aktieri | 10.04.2018 |
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)