Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Сообщений 381 страница 400 из 524
Поделиться38212.05.2015 23:18
Nevar saprast vairs neko gan jau ka skaidrs tiem, kas cītīgi skatījās, bet mēs ar tevi varbūt tā arī neko neuzzināsim
Skaidrs! žēl, jo apstājies tieši kad sākās interesantākā telenoveles daļa.
Bet jautāju, jo sākumā tu it kā cītīgi skatījies un domāju, ka zināsi, kādā veidā Huljeta sāka dzīvot Anheles rančo.
Federika laikam uzaicināja, jo abas ir māsīcas. Neatceros visu. Jā, sākumā skatījos cītīgāk, bet laika nav nekam, ļoti žēl, ka neredzu to labāko! Ienākot forumiņā vismaz izlasu īsumā, bet tāpat daudz neskaidra.
Поделиться38313.05.2015 12:41
"Beidzot Fio iesita pa galvu" citādi man šķiet jau 3 sērijas to avancē rādīja 
Поделиться38413.05.2015 12:50
"Beidzot Fio iesita pa galvu" citādi man šķiet jau 3 sērijas to avancē rādīja
Tās avances tā kaitina!
Maz ka ir kā tu saki, ka rāda trīs sērijas vienu un to pašu, tak vēl pašā sērijā kādas 3 reizes parāda 
Поделиться38613.05.2015 21:49
Es tā iedomājos, ka mivac ir lielas iespējas būt parādītai LV. Vēl divi mēneši un uzzināsim, ko LNT domā rādīt...
Поделиться38914.05.2015 20:21
Visu laiku gribu pateikt un uzrakstīt, bet aizmirstās un tagad beidzot to izdarīšu! 
Paldies, lielu lielais Eņģelīt, ka liec sēriju aprakstus, jo pateicoties tiem, es vismaz šādā veidā sekoju līdzi notikumiem seriālā, jo skatīšanai man tagad galīgi laika neatliek dēļ skolas un darba, bet vismaz šādi es zinu un zināšu kas notiek līdz pat finālam, kas būs jau pēc 3 nedēļām!

Поделиться39115.05.2015 13:23
MIVAC atpūšas Itālijā

Поделиться39215.05.2015 13:38
Šodien bija tik laba sērija, ļoti patika Osvaldo un Fio saruna. Nez ko Fio izdomās, lai Osvaldo nearestētu? Ka viņš viņu atrada un gribēja tikai palīdzēt? Vispār ļoti interesanti kāds būs Osvaldo liktenis, pārāk jau sapinies viņš ir visā, lai iegūtu varu, un atkal, cik labi parāda, par ko spēj izaugt cilvēks, ja viņš visu dzīvi audzis kāda ēnā, ka vienmēr ir teikts, ka esi sliktāks par otru, žēl tomēr Osvaldo, ne jau viņš pats vienā mirklī tāds kļuva, bet dzīve viņu sita.
Поделиться39315.05.2015 14:22
Šodien bija tik laba sērija, ļoti patika Osvaldo un Fio saruna.
Jā, man arī ļoti patika! Tik forša saruna To var arī redzēt aprakstā, ka man patika
Tiešām interesanti, kas būs tālāk.. Kā Fiorella palīdzēs Osvaldo, jo tepat aiz durvīm jau policija un Pedro.
Поделиться39415.05.2015 18:05
Tikko pamanīju Tevis ieliktajās jaunākajās bildēs, ka Gaelam(nezinu kā aktieri reāli sauc) un Līvijai vienādas kedas (3.bilde) 
Поделиться39516.05.2015 14:22

Ungāru prese!

Поделиться39719.05.2015 02:16
Parasti skatos citā vietnē, šoreiz noskatījos youtube, sērija jau bija ielikta. Vispār man interesanti, kas notiks tālāk ar Osvaldo, Pedro ir gatavs atdot savu vietu firmā viņam, vai Osvaldo spēs noturēties? Vai tomēr atgriezīsies manupulējošais ambiciozais Osvaldo, pārāk tomēr viņš ar ļaunīšiem ir sasaistīts, vai tik nenonāks cietumā vai arī mirs varoņa nāve, kaut arī gribu, lai Osvaldo laimīgs ar sievu un bērnu, kuram tik mīļi šodienas sērijā nopirka drēbītes, tomēr neliekas, ka viņš tiks pilnīgi sveikā cauri. Džiannai būs nepieciešama sirds transplantācija, un nepamet sajūta, ka donors būs kāds no jau zināmiem varoņiem. Avancē Huljeta pasaka uzvārdu vīrietim, kurš adoptēja viņas meitu, Fiorella ar Pedro saskatās, jo abi zina, ka Fio ir adoptēta un šī uzvārdu sakritība - ceru, ka viņi sapratīs, ka 2+2 ir 4.
Поделиться39819.05.2015 12:42
Man citreiz rodas sajūta, ka vispār neguli 
Vispār man interesanti, kas notiks tālāk ar Osvaldo, Pedro ir gatavs atdot savu vietu firmā viņam, vai Osvaldo spēs noturēties? Vai tomēr atgriezīsies manupulējošais ambiciozais Osvaldo, pārāk tomēr viņš ar ļaunīšiem ir sasaistīts, vai tik nenonāks cietumā vai arī mirs varoņa nāve, kaut arī gribu, lai Osvaldo laimīgs ar sievu un bērnu, kuram tik mīļi šodienas sērijā nopirka drēbītes, tomēr neliekas, ka viņš tiks pilnīgi sveikā cauri. Džiannai būs nepieciešama sirds transplantācija, un nepamet sajūta, ka donors būs kāds no jau zināmiem varoņiem.
Mani arī uztrauc Osvaldo liktenis..Nebūtu brīnums, ja beigās viņš mirtu par spīti tam, ka nonācis uz labā ceļa. Turklāt vēl Aitana un Federika perina kaut ko pret Osvaldo..
Labi, ka filmēšanas bildes ir redzētas, savādāk sāktu domāt, ka Gaels mirs Džiannas dēļ. Bet droši vien tev taisnība un būs kāds pazīstamais...Man šobrīd 2 kandidāti - Osvaldo vai Pilāra.
Žēļ Federikas...Jo Dante bija vienīgais cilvēks ar kuru viņa draudzējās.
Поделиться39919.05.2015 14:54
Žēļ Federikas...Jo Dante bija vienīgais cilvēks ar kuru viņa draudzējās.
Jā, var teikt vistuvākais cilvēks viņai. Federiku arī var saprast, visu viņas naidu par negodīgumu, jo Maksimo apkrāpa viņas tēvu, un beigās vēl tēvs tika nogalināts, viņa palika pilnīgi viena, Eloisa zināja, bet klusēja, tāpēc var arī saprast Federikas nepatiku pret Eloisu, bet tas neattaisno to, ka Federikas plānos ir cilvēku slepkavošana.
Bet droši vien tev taisnība un būs kāds pazīstamais...Man šobrīd 2 kandidāti - Osvaldo vai Pilāra.
Man visvairāk aizdomas ir par Osvaldo. Par Pilāru tādēļ, ka viņa nebija bildēs, kurās Maratejā uzņem finālu. Bet vispār var vēl notikt viss pilnīgi neparedzami - beigās var donors izrādīties Federika vai arī Aita.
Поделиться40019.05.2015 14:56
beigās var donors izrādīties Federika vai arī Aita.
man katru reizi aprakstos gribas rakstīt Aita, bet tad paliek žēl dzīvnieciņa