Īpaši šodienas sērijā patika Džiana un Roksana. Vispār man patīk, ka abu attiecības uzlabojas lēni, nevis vienā brīdī - būsim draudzenes. Daudz Roksanas teiktajā ir patiesības, lai, cik gan briesmīgi būtu, ar raudāšanu un pārdzīvojumiem neko nevar mainīt, vajag iet uz priekšu. Patika kā Džiana ieradās restorānā, agrāk telenovelēs biežāk bija tādi kadri, kad kādu varoni sapucē un tad visi ar atplēstām mutēm skatās, atšķirība tāda, ka Džiana pirms pucēšanās arī bija tik pat skaista, vienīgi sportiski ģērbās, šeit kā īsta dāma. Izrādījās Dante Federikai visus 20 gadus bija tuvākais cilvēks pasaule, tāpēc nodevība dubultsāpīga, bet kas man dīvaini iekrita acīs ar pagātnes ainiņu - nu nav Dante vienā vecumā ar Federiku, nav
bet pagātnes ainā viņs ar Federiku bija divi jaunieši vienā vecumā. Tā jau likās, ka Federika ēdienam bija pievienojusi indi un Dante mirs.
Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Сообщений 401 страница 420 из 524
Поделиться40120.05.2015 15:27
Поделиться40220.05.2015 15:27
Telenovele ir burvīga! It īpaši man patīk tas, cik daudz visādu pieskārienu, mīļuma izrādīšanas ir Fiorellai un Pedro. Sajūta it kā tiešām būtu īsts pāris. Cik viņi jauki!
Sērijas interesantākā daļa ir Džianna un Roksana , Džiannas pārvērtības. Tik foršas abām attiecības. Viņas ir mans mīļākais šīs telenoveles "pāris"
Osvaldo un Sonja ir pārāk jauki un laimīgi.. tas rada aizdomas, ka kaut kas notiks.
Nabaga Dante.. Skaidrāks nekā diena, ka viņš iekļuva Federikas lamatās..
Поделиться40320.05.2015 16:42
Džiannas pārvērtības
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Поделиться40420.05.2015 16:45
Sonja atgriežas uz skatuves
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Поделиться40621.05.2015 13:01
tad nu gan izdomājuši pirms fināla jaukt galvu ar to, ka Fiorella varētu nebūt Huljetas meita. Bet es tam neticu. Fināla bildēs abas ir, tā ka ir
Žēl Dantes..
un wow..Eloisa zināja!
Džianna un Roksana burvīgas!
Поделиться40721.05.2015 14:23
tad nu gan izdomājuši pirms fināla jaukt galvu ar to, ka Fiorella varētu nebūt Huljetas meita. Bet es tam neticu. Fināla bildēs abas ir, tā ka ir
Es arī domāju, ka tā ir tikai maldināšana, vienkārši Fio tas cilvēks uzrakstīja e-pastu ar tādu domu, lai viņu nesatrauktu, lai Fio iepriecinātu, ka viņa ir savu vecāku īstā meita. Bet man patikā, ka Santino tā loģiski atcerējās par Fio uzvārdu, ka loģika cilvēkam strādā.
Džianna un Roksana burvīgas!
Tā jau man likās, ka Roksana pajautās, ja Katja ir Tarantula numero dos, tad kura ir Tarantula numero uno
Džiana ne pa jokam restorānā izcēlās, Katja bija pilnīgā šokā. Bet tā vien liekas, ka Katja piestāstīs Džiannai galvu, lai tā pamet Gaelu, jo dzirdēja, cik Džianna slima, lai neatstāj Gaelu nolemtībai, neticu, ka Katjai pēc dzirdētā apskaidrosies prāts.
Žēl Dantes..
Dante ir riebīgs, bet ne mazāk ļauna darījis kā Osvaldo, Osvaldo tomēr neizdevās piepildīt plānu nogalināt Pedro, Pedro pēc tam palika akls, bet Osvaldo mainījās. Dante izpildīja pavēles, attaisnojuma slepkavībai nav, bet viņš Federiku arī mīlēja, un bija redzams, ka ļoti pārdzīvoja par izdarīto, bet viņa viņu nogalināja. Vai Eloisa nesapratīs, ka slepkava ir Federika?
Поделиться40821.05.2015 14:39
Tā jau man likās, ka Roksana pajautās, ja Katja ir Tarantula numero dos, tad kura ir Tarantula numero uno
Tas bija labs
Tik smieklīgi.
Vai Eloisa nesapratīs, ka slepkava ir Federika?
Gan jau sapratīs..Bet vai kāds izmeklēs Dantes nāves apstākļus? varbūt domās, ka tas dabīgi..sirdstrieka un tml.
Поделиться41023.05.2015 20:22
Adela un Reinaldo ir labie, vienmēr uzdzen tādus smieklus, foršs pārītis. Atkal laba sērija skatoties pēc apraksta, kad būs iespēja noskatīšos.
Поделиться41227.05.2015 13:33
Izcils mākslas paraugs uz sienas 

Поделиться41327.05.2015 15:54
Izcils mākslas paraugs uz sienas
Piemēram, šī Marka Rotko glezna tika izsolē pārdota par 86,88 miljoniem dolāru - nosaukums Orange, Red, Yellow, tā ka Benito aiz muguras pie sienas raibais mākslas darbs varbūt arī kādreiz tiks dārgi pārdots(tas gan nav Rotko darbs, bet uz to pusi).

Поделиться41427.05.2015 15:57
Rotko tiešām var uzskatīt par ļoti veiksmīgu cilvēku! Ne katrs var kļūt par miljonāru gleznojot šādas svītras. Apskaužu viņu 
Поделиться41527.05.2015 16:27
Rotko tiešām var uzskatīt par ļoti veiksmīgu cilvēku! Ne katrs var kļūt par miljonāru gleznojot šādas svītras. Apskaužu viņu
Vai ne
Sarežģītas domas vienkāršā izteiksme - to Rotko gleznoja savās krāsainajās taisnstūra formās, viņš, protams, bija ļoti zīmīga persona glezniecība, pasaulē slavens, gan jau nabadzīgs nebija, bet vai miljonārs? jo par miljoniem viņa gleznas tika pārdotas krietnu laiku pēc viņa nāves, gleznotājs izdarīja pašnāvību 1070. gadā 66 gadu vecumā, un māksliniekiem bieži gadās, ka par miljonāriem tie kļūst atrodoties citā pasaulē.
Поделиться41627.05.2015 16:29
Tikko pamanīju kā Rotko glezna saskan ar mana paraksta krāsām 
Поделиться41727.05.2015 16:40
Vai ne Sarežģītas domas vienkāršā izteiksme - to Rotko gleznoja savās krāsainajās taisnstūra formās, viņš, protams, bija ļoti zīmīga persona glezniecība, pasaulē slavens, gan jau nabadzīgs nebija, bet vai miljonārs? jo par miljoniem viņa gleznas tika pārdotas krietnu laiku pēc viņa nāves, gleznotājs izdarīja pašnāvību 1070. gadā 66 gadu vecumā, un māksliniekiem bieži gadās, ka par miljonāriem tie kļūst atrodoties citā pasaulē.
Tur gan tev taisnība...Īstenībā tā arī ir.. Mākslinieki glezno, bet miljonus par viņa darbiem saņem citi. Negodīgi, bet lētāk laikam padarīt slavenu mirušu mākslinieku nekā dzīvu un tad pelnīt uz viņa rēķina.
Tikko pamanīju kā Rotko glezna saskan ar mana paraksta krāsām
Ha ha
Rotko zīmēja tavu parakstu? 
Поделиться41927.05.2015 18:09
Rotko zīmēja tavu parakstu?
Man gan šķiet, ka manu parakstu zīmēji Tu 
Поделиться42027.05.2015 18:11
Man gan šķiet, ka manu parakstu zīmēji Tu
Patiesībā es skatos un skatos uz šo parakstu kopš uzliki un nespēju to atcerēties, kā savu darbu