Tomēr Fiorella pieļauj tipisko telenoveļu kļūdu - kad no sava partnera slēpj lietas. Kur viņai problēma atklāti pastāstīt visu par Vittorio? Skaidrs jau, ka Pedro vēlāk būs ļoti dusmīgs, ka viņa melojusi, jo gan Pedro, gan Eloisa augstu vērtē Fiorellu tieši atklātības dēļ.
Man gan Džianna labāk patīk ar to otro puisi - Gaelu.
Cerams, ka jau nākamajā sērijā Fiorella tiks pie savām jaunajām drēbēm.
Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Сообщений 81 страница 100 из 524
Поделиться8126.11.2014 12:36
Поделиться8327.11.2014 16:07

Поделиться8427.11.2014 16:13
28.
Cik mīlīgi Pedro gatavojās vakariņām, kad mēģināja izvēlēties uzvalku. Man tā patika, ka pārmaiņas pēc ne tikai sieviete ilgi mēģina atrast, ko vilkt mugurā, lai patiktu otram.
Jauki viņš sagaidīja Fiorellu ar zirgu un vakariņas tik jaukas, lai gan nekā oriģināla tur nebija. Bet visu glābj varoņu raksturi, ķīmija un itāliskās detaļas.
Bet eh.., Fiorellai bija tik laba izdevība visu izstāstīt Pedro, bet neizmantoja to.
wow... Fiorella un Vittorio satikās!! nez kas tagad būs?
Поделиться8527.11.2014 19:15
28.
wow... Fiorella un Vittorio satikās!! nez kas tagad būs?
Es arī redzēju šo sēriju un redzēju arī avanci nākamajai sērijai - Pedro viņus pieķers kopā un dzirdēs Vitorrio runājam par to solījumu un Pedro izskatījās ļoti dusmīgs uz Fiorellu. Man liekas, ka viņš riktīgi viņu "izlamās" un negribēs vairs redzēt, bet cerēsim, ka tik traki nebūs! Bet beidzot Fiorella ieraudzija Vittorio un izskatījās viņa ļoti pārsteigta! Cerams, ka tagad viņa pārdomās un neizdomās tomēr precēties ar Vittorio!
Tiešām, nez, kas būs tālāk?

Te ir tā avance:
Поделиться8627.11.2014 21:44
Avance gan labā, nebiju gaidījusi, ka Pedro tik ātri visu uzzinās par Fiorellas solījumu Vittorio precēties, bet no citas puses uz to vilka notikums, ka Fiorellai bija iespēja visu izstāstīt Pedro, viņš būtu viņu sapratis, bet kā par spīti visu neizstāstot pašai, nākamajā brīdī Pedro visu uzzina no Vittorio un domāju, ka Pedro trakos ne pa jokam. Bet žēl, tik jauka bija Fiorellas un Pedro romantika, bet tagad atkal būs neuzticēšanās viņu starpā.
Cerams, ka tagad viņa pārdomās un neizdomās tomēr precēties ar Vittorio!
Nu cerams, ka tomēr neprecēs vectētiņu (mīlestība pastāv visos vecumos, bet tomēr tā 46 gadu starpība nav tākā maza)
domāju, ja Vittorio būtu jaunāks, tad Fiorella solījuma vārdā un ievērojot galveno varoņu debīlismu tomēr apprecētos. Bet tagad nez kas būs, Vittorio gribēs visu naudu atpakaļ?
Поделиться8728.11.2014 15:02
29. Nevarētu teikt, ka man žēl Fiorellas. Pedro vakariņu laikā viņai bija tik jauki lūdzis, lai viņa uzticas, izstāsta patiesību, ka viņš sapratīs un noteikti arī saprastu..Bet viņa nolēma neko neteikt - tomēr ja veido ar kādu attiecības, tad ir svarīgi pateikt, ka esi saderināts ar citu. Hosē Rons gan ļoti labi visu notēloja - bija redzams, ka aiz dusmām slēpjas liela vilšanās un sāpes. Žēl Pedro.
Bet negribas jau arī lai abi ir ilgi šķirti..lai gan tā varētu būt, ja no vienas puses ir Vittorio un no otras Aitana (tik smieklīgs vārds
)
Interesanti, kas vispār ar sižetu būs un vai vēlāk, kad Fiorella atklās, ka Hulieta ir viņas māte, negribēs atriebties Anheles ģimenei..vai varbūt dabūs pati to mantojumu.
Поделиться8828.11.2014 20:47
Wow šodien jau 30.sērija būs.Skatīšos tiešraidē.
Njaa Fiorellas laime īsa,un Vittorio tik pārņemts ar viņu,laigan vienu reizi tikai saticis,tas kaut kā dīvaini.
Tad man ļoti patīk Džiannas attiecības ar Galelu.Un Roksanas māte ir Huakina,to viņa tik ļoti izrāda.Un vēl Eloisa atveda Aitanu,viņas jau tur kko perinās.Žēl Fiorellas,bet tas pārdzīvojums par Vittorio ir dīvains.Viņa vienkārši varēja viņu aizmirst!
Un man patīk Federika,viņa ir kā spiegs.Visu dara pa kluso,un īsti nevienam nav aizdomas par viņu.Tad vēl tā īpašā Eloisas atslēga.Hmmm
Interesanti!
Man ārkārtīgi patīk šī telenovele,ir ļoti interesanti.UN dziesma
Un Fiorellas&Pedro viņiem ir tāāāda ĶĪMIJA!!
Поделиться8929.11.2014 22:46
Nevarētu teikt, ka man žēl Fiorellas.
Piekritīšu, jo viņai bija lieliska iespēja visu Pedro izsāstīt, bet viņa izvēlējās baidīties un klusēt. Bet atkal, ja telenovelēs visi rīkoties tik pareizi un tā kā vajag, tad nevērptos jaunas intrigas no kā veidot sērijas, visas sērijas beigtos pārāk ātri 
Hosē Rons gan ļoti labi visu notēloja - bija redzams, ka aiz dusmām slēpjas liela vilšanās un sāpes. Žēl Pedro.
Pedro gan man bija žēl, jo viņš tika nodots. Hosē Rons tagad ir tik forš palicis, ka pagiadām man patīk visas viņa ainas, viņš beidzot ir nobriedis(sākot ar Vendavalu).
no otras Aitana (tik smieklīgs vārds
)
Aita mani nemaz nesimpatizē. Man vispār liekas tik dīvaini, ka Eloisa ir tā, kas Aitu cenšas tagad lipināt klāt Pedro. Kur ir loģika vecmāmiņai? Ja Pedro teica vairākas sērijas atpakaļ Fiorellai, ka no viņa dzīves pazuda viņa līgava, tātad es noprotu, ka Aita pameta Pedro, respektīvi Pedro tika sāpināts.Un tagad Eloisa atvelk nodevēju atpakaļ, jo redz Pedro viņa spēja darīt laimīgu, tas jau nekas, ka sirdi arī salauza un nodeva.
Bet Pedro foršs, redzams, ka Fiorellu ļoti mīl un ir gatavs cīnīties par viņu mīlestību tālāk.
Rons noteikti ir visķīmiskākais pāris kāds Līvijai bijis. Ronam ir bijis lielisks pāris ar Ariadni un arī ar Līviju burvīgs, bet es laiakm tomēr vairāk esmu par Ronu ar Ariadni, jo viņiem viss bija pa īstam, kas arī atspoguļojās telenoveles varoņu attiecībās un noteikti bija viens no lielajiem iemesliem telenoveles panākumiem, vismaz manās acīs.
Поделиться9030.11.2014 00:06
30.Šī sērija man ļoti patika beigās.Tas mirklis,kad Pedro pateica,ka mīl Fiorellu.Piekrītu,ka starp viņiem ir liela ķīmija,brīnešķīgs pāris.Un man patīk,ka tomēr tie notikumi tā palēnām virzās.Tikai žēl par to reitingu.Jo pagaidām ir zems ap 15 -16 punktiem!
Поделиться9330.11.2014 15:33
Pedro&Fiorella
Отредактировано Rosa Diamante *** (30.11.2014 15:36)
Поделиться9402.12.2014 17:33
Tas jau atgādina klasiku - pēc 30. sērijas sižets aizbrauc auzās. Bet tik skaisti 30. beidzās - Pedro uzklausīja Fiorellas stāstu un gatavs cīnīties par abu attiecībām...Šoreiz Fiorella visu sabojāja ar savu solījuma turēšanu par spīti tam, ka Vittorio meloja viņai. Un kura gan gatava turpināt atsacīties no savas mīlestības pēc tam kad piedzīvoja tādu greizsirdību Aitanas dēļ? nu jā..tikai galv. varones...un ja nepietiek vēl ar to, tad Sonja izmantoja to, ka Pedro piedzērās..noteikti būs kaut kādas sekas tam. Gribas tomēr cerēt, ka viss vēl nav zaudēts un nebūs garais, kaitinošais periods telenovelē.
Поделиться9502.12.2014 20:26
Man arī kaut kā nevisai 31.sērija.Laigan 30.sērija bija tik ļoti aizkustinoša.Bet 31.sērijā bija žēl Pedro,jo jā Fiorella tomēr grasās precēties ar to Vittorio.Tad vēl interesanti likās Huljeta&Fiorella.Viņa taču ir varones māte.Tikai nez kā tas viss atklāsies.Jo pagaidām par to īsti nekas neliecina.
Поделиться9702.12.2014 20:52
Fiorella&Pedro
Поделиться9904.12.2014 20:26
Ei, Fiorella patiešām ar Vittorio precēsies? Šīs bildes ir no viņu kāzām, vai ne?
Nabaga Pedro!

Поделиться10005.12.2014 16:05
Ei, Fiorella patiešām ar Vittorio precēsies? Šīs bildes ir no viņu kāzām, vai ne?
Nabaga Pedro!![]()
Tas ir no sapņa, nesatraucies.