69. Sākas.. jau šantāža ar saderināšanos ar Aitanu. Kāda tad jēga Fio palikt mājā? Noskatīties ikdienu uz Pedro un Aitanas laulību? Skatos un nesaprotu, kāpēc skatos, jo visas intrigas ir banālas. Bet nu vismaz pagaidām Fio & Pedro katru sēriju tiekas. Vispār Fiorella tik drūma palikusi - visu dzīvi skatījās telenoveles un sapņoja par kaut ko tādu, bet reāli neko neprātīgu mīlestības dēļ nedara. Interesanti, vai galu galā apprecēsies ar Vittorio.
Bet man ļoti patika, cik atklāti Eloisa šajā sērijā visu pateica Fiorellai. Un gribas redzēt to brīdi, kad uzzinās Aitanas patiesos mērķus.
Un vēl man sāk likties, ka kaut kurā brīdī Roksana un Džianna sadraudzēsies. Roksanu vispār, manuprāt, gaida personības izmaiņas, kad uzzinās, kas ir viņas māte.
Muchacha italiana viene a casarse (Televisa, 2014)
Сообщений 141 страница 160 из 524
Поделиться14123.01.2015 15:48
Поделиться14223.01.2015 20:09
69. Sākas.. jau šantāža ar saderināšanos ar Aitanu. Kāda tad jēga Fio palikt mājā? Noskatīties ikdienu uz Pedro un Aitanas laulību? Skatos un nesaprotu, kāpēc skatos, jo visas intrigas ir banālas. Bet nu vismaz pagaidām Fio & Pedro katru sēriju tiekas. Vispār Fiorella tik drūma palikusi - visu dzīvi skatījās telenoveles un sapņoja par kaut ko tādu, bet reāli neko neprātīgu mīlestības dēļ nedara. Interesanti, vai galu galā apprecēsies ar Vittorio.
Bet man ļoti patika, cik atklāti Eloisa šajā sērijā visu pateica Fiorellai. Un gribas redzēt to brīdi, kad uzzinās Aitanas patiesos mērķus.
Un vēl man sāk likties, ka kaut kurā brīdī Roksana un Džianna sadraudzēsies. Roksanu vispār, manuprāt, gaida personības izmaiņas, kad uzzinās, kas ir viņas māte.
Es šo telenoveli pārstāju skatīties, kad sākās stulbošananās, bet telenovele iesākās tik cerīgi. Tiešām žēl, ka enereģiskā un smaidošā Fiorella tika tā samaitāta. Anotācijām un jūrsu rakstītajam gan pasekoju līdzi, ja sāksies kāds interesants periods, tad varbūt atsākšu skatīties.
Поделиться14324.01.2015 13:35
![]()

Поделиться14424.01.2015 14:55
Es turpinu sekot līdzi.Bet visu laiku,kaut kas notiek,un Fiorella un Pedro nevar būt kopā,ceru,ka nebūs kā Corazon Indomablē,kad kopā ir reizi seriālā,tas ir finālā!
Поделиться14524.01.2015 15:45
70.sēr Pedro piedāvāja Fio aizbēgt kopā. Kas viņai traucēja būt romantiskai un piekrist? Ja jau ieradās no Itālijas precēties, lai tak apprecas beidzot. Skatītājiem taču tas patiktu un reitings varbūt pieaugtu. A tagad abi turpinās čīkstēt..Šobrīd tiešām izskatās, ka mīlestību izbaudīs tikai finālā.
Поделиться14625.01.2015 19:56
Mani uzjautrināja brīdis,kad Fidels sāka riet kā suns,tā amizanti.Un beidzot var redzēt Roksanas patieso seju,ka viņai arī ir jūtas,bet tik un tā viņa izturās ļoti nejauki.Un runājot par 70.sēriju,tad ļoti pārsteidz bilde,kuru Vittorio uzdāvināja Fiorellai.Un nez kā uzzinās,ka viņas māte ir Huljeta.It kā ir jau 70.sērija,bet sižets virzās ļoti palēnām uz priekšu,brīžiem stāv pat uz vietas.Un žēl par reitingu!
Поделиться14725.01.2015 21:02
Tev taisnība.. Patiesībā sižets jau 40 sērijas nekur nekustas.. Droši vien 70. ir pēdējā sērija kuru pagaidām skatījos. 71. atkal avancē Pedro pārprot visu jau kuro reizi.. Labāk skatīšos La Malquerida.
Поделиться14825.01.2015 22:17
Tev taisnība.. Patiesībā sižets jau 40 sērijas nekur nekustas.. Droši vien 70. ir pēdējā sērija kuru pagaidām skatījos. 71. atkal avancē Pedro pārprot visu jau kuro reizi.. Labāk skatīšos La Malquerida.
Man gribās redzēt vismaz Roksanas un Benito dēļ,man ļoti patīk šis pāris.Bet jā,kaut kā viss ir norimis!Bet domāju,ka sekošu,varbūt kaut kas mainīsies,it kā garlaicīgi nav,bet kaut kādu asumiņu vajag!Un La Malqueridu arī skatīšos,izvēle manuprāt bija paredzama,bet ir tīri ok!
Поделиться15027.01.2015 16:00
Kandelai,tas spāņu akcentiņš
Поделиться15128.01.2015 19:48
Gaidāms jauns varonis - kāds Fiorellas sens paziņa, kuru atveidos itālis Simone Fantozzi
Поделиться15228.01.2015 21:01
It kā būšot arī Marko Di Mauro!Daudz jaunu varoņu!Ceru,ka stāstā būs jauni pavērsieni!
Поделиться15329.01.2015 17:33
Pāris vietās redzēju, ka pagarinās par 60 sērijām, jo skatītājiem patīk.Bet oficiālu info par to gan vēl nemanīju..Redzēs vēl vai taisnība..
Поделиться15430.01.2015 20:04
Nez,cik tad sērijas kopumā plānotas,jo ienāks it kā daudzi varoņi,bet kaut kur pazūd tajā visā Pedro un Fiorella.Mani vairāk intresē Roksana un Benito,šis pāris man patīk,bet viss vienmēr kaut kur apstājas.Bet,jā kopumā telenovele man patīk,ja neskaita dažus mīnusus!
Поделиться15502.02.2015 21:58
MIVAC sola spriedzes un mīlestības pilnu nedēļu
Поделиться15605.02.2015 21:57
Tāpat intereses pēc noskatījos 77 sēriju un patiesībā neko nesapratu! Zinu, ka jāskatās visas pēc kārtas, lai saprastu, bet nju tur sākās tik neinteresants posms, tāpēc neskatījos! Tātad par šo sēriju - kāpēc Fiorella ar Džianu tagad pie Vittorio dzīvo? Vai Fiorella tātad ir tomēr nodomājusi precēties ar viņu? Un Pedro tad vēl joprojām gatavojas precēties ar Aitanu? Par Sonju viss bija skaidrs - viņa zaudēja bērnu, vai ne? Un kāpēc Anibals bija nolaupījis Huljetu?
Jā, man tik daudz jautājumu, jo neskatos, bet cerams, ka atbildēsiet un par to jums liels paldies!
Un vispār, cik ilgi vēl šī telenovele ies? Jautāju, jo gribās zināt, kad apmēram varētu būt gaidāms fināls, jo pagaidām seriālā ir tāda garlaicība - Fiorella un Pedro nav kopā un Džianna ar Gaelu, cik sapratu, arī nav kopā un šajā gadījumā man ir tāda klusa cerība, ka varbūt tomēr Džianna ar Benito saies kopā, bet laikam tā tomēr nebūs gan, jo Benito ar Roksanu tā teikt lēnām saiet kopā!

Поделиться15705.02.2015 22:03
kāpēc Fiorella ar Džianu tagad pie Vittorio dzīvo?
Jo Eloisa izdzina Fiorellu pēc tam kad Aitana pieķēra Fio un Pedro saunā.
Vai Fiorella tātad ir tomēr nodomājusi precēties ar viņu?
Tāpat kā no paša sākuma tas bijis un turpinās visu laiku - retos brīžos nolemj neprecēties, bet būtībā visu laiku taisās precēties.
Uz pārējiem jautājumiem nevaru atbildēt, jo neskatos jau otro nedēļu 
Поделиться15805.02.2015 23:08
Es turpinu skatīties.Bet tiešām paliek ļoti garlaicīgi.Gribās kādu superīgu momentu,kaut ko tādu "woow",action!Bet nekā!Es ciest nevaru Vitorio ar to savu teicienu:Mia Amore,mia Ragazza,Mia Prometida!Viņš ir pārak uzbāzīgs neko neļauj,apprecoties Fiorellu gaidīs elle.Bet es ceru,kas notiks kāds pavērsiens.Jo Pedro aicina Fiorellu pārvākties uz Anhelesu māju,un Fiorella piekrita,tas avancē bija vērojams!Bet atgriežoties,Pedro pildīs to ko apsolija Eloisai,ka precēsies ar Aitanul.Pati Aitana vecākiem atzina,ka nemīl Pedro,jo viņš esot pārāk aizņemts un garlaicīgs.Vārdu sakot pagaidām ir "sviests"!
Pietam telenovelē būšot jauni varoņi,Santino,Huljetas iepriekšējā mīla,un laikam tas būs Fiorellas īstais tēvs.
Kaut kā jau ir 78,tulīt jau 79.sērija,un stāv uz vietas stāsts,nekas īsti uz priekšu nevirzās.Tāpēc mani arī intresē sēriju skaits.Bet Amores del Barrio,vēl nesāk filmēt,tātad tik drīz fināls nebūs!
Поделиться15905.02.2015 23:15
Kaut ko tik sviestainu sen nebiju dzirdeejusi - appreceet Aitanu, lai Fiorella buutu Anheles maajaa. Prieksh kam tas Fiorellai vajadziigs? Lai mociitos redzot Pedro ar citu?
Bet Fio arii ar galvu nedraudzeejas kopsh ir Meksikaa. Redz, ka Vittorio visu aizliedz, tachu skaidrs, ka peec kaazaam buus veel sliktaak..Bet nu jaaa..vinja irr no taam varoneem, kuraam patiik teelot upuri.
Cerams, ka savu isto vecaaku atrashana izglaabs vinju. Bet kas to lai zina, kad tas notiks.
Поделиться16006.02.2015 09:57
Skatītāju balsojums izlēmis Džianas likteni - viņas īstā mīlestība ir Gaels.