TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)

Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)

Сообщений 261 страница 280 из 802

261

Interesanti pie kā novedīs Sofijas veiktā izmeklēšana, jo ne velti saka-, kas meklē, tas atrod-, jo šajā lietā tiešām ir vēl daudz neatbildētu jautājumu.

0

262

Tas patiešām ir apsveicami un baudāmi, ka mums ir galvenā varone, kas akli neuzticas it kā acīmredzamajam, bet tiešām sāk izmeklēt visu. Sofija ir lieliska varone, viņai piemīt daudzas īpašības un uzskati, kuru trūkums tik ļoti kaitina citās galvenajās varonēs.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ff/03/47/ff0347514c60941a74299eeb8d34dc87.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f7/04/6d/f7046d3af944c9b158910b5386931eb2.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a4/13/fa/a413fa831d54b1f845aa02d874a572df.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cb/f5/21/cbf5213bc565bb9c22d5eb2f5fddc2c7.jpg
https://d.wattpad.com/story_parts/134668040/images/13e4c29c7da695a0.jpg
http://www.telemundo.com/sites/nbcutelemundo/files/styles/gallery_slide/public/ana-lonera-sanchez-sofia-del-junco-detrsa-de-camaras-tierra-de-reyes.jpg?itok=00S-pPlF
http://oi58.tinypic.com/2lxcd4y.jpg
https://pbs.twimg.com/media/B2qgPfoIIAE0YQe.png

+4

263

Beidzot es redzu,ka arii Andrea smaida.Vinja ir visu laiku tik nopietna. :D  :)

0

264

Jaa,var tikai izteeloties kaadas saapes izjuta Huanna,kad aarsts pazinjoja par vinjas meiteniites naavi.Tas noteikti ir visbriesmiigaakais,kas vien var notikt ar maati-beerna zaudeeshana.Vai man tikai izlikaas vai arii Montalvo tieshaam ioisti neskuma par nevainiigas meitenes bojaa eju.Veel vairaak tas dranjkjis veel paarvilka krustu,kaut arii pats ir iists nelietis.Jaa,Sofijai no visas tiesas bija smagi un saapiigi.Vinja tachu miil Arturo,bet sho nebuushanu deelj vairs negrib buut ar vinju kopaa.Kajetana saak manupraat iet sviestaa,jo taada sajuuta radaas,ka vinja grib celt apsuudziibas Galjardo braaljiem nevis taapeec,ka vinji tieshaam buutu vainiigi,bet gan personiigas nepatikas deelj.Sak,man viunji nepatiik taapeec dariidshu visu,lai bojaatu vinjiem dziivi vgienalga ar vai bez iemesla.

0

265

Sofijai beidzot ir skaidrs, ka viņas tēvu un Almu vienoja īsta mīlestība, nevis ārlaulības dēka, kā arī to, kas bija jāpārdzīvo Galjardo ģimenei. Jā, Sofija nepārprotami lika mātei saprast, ka ja viņa joprojām gribēs karot, tad šoreiz gan abas būs pretējās frontes pusēs, jo Galjardo nav nekādi nezvēri, bet cilvēki, kuri ir tik daudz cietuši.

+2

266

Jaa,to,ka Andrea ir greizsirdiiga uz visu pasauli var redzeet pat ar neapbrunjotu aci.Pat Duuda Alkasara to pamaniija,ka vinja miil Samuelu un vai beidzas nost aiz greizsirdiibas par zinju par abu kaazaam.Un ne jau vinja maatei luudza izjaukt kaazas taapeec,ka Galjardo braalji ir noziedznieki,bet vienkaarshi taapeec,ka negrib pieljaut,ka Samuels tagad tiek Duudai.Vispirms bija Patriisija un tagad veel Duuda.Pati peec tam raudaas spilvenaa,jo Samuels tieshaam appreceesies,vinja to redzees un domaas,ka ir zaudeejusi savu ""dranjkja"" straadnieku.Ragana to nekad neatziis nevienam arii sev tagad vairs ne,ka vinja miil Samuelu Galjardo un ir shausmiigi greizsirdiiga. :)  :D

0

267

Jā, Andrea tā nopriecājās, ka tas ''kretīns'' Samuels vairs nav kopā ar Patrīsiju, taču šis prieks bija pāragrs, jo kā izrādās, tad krogus meitas vietu Samuela dzīvē ir ieņēmusi Dūda Alkasara, kuru jau pavisam drīz viņš vedīs pie altāra. Andrea nespēj pārvarēt greizsirdību, kas aizvien vairāk pārņem viņu savā varā, bet vēl vairāk viņu sāpina tas, ka Samuels nekad netika ''tēlojis'', ka ir viņā iemīlējies, jo tad viņai būtu ko atcerēties, lai gan patiesībā Andrea būtu gribējusi lai Samuels viņu patiesi mīlētu, nevis tikai liekuļojis mīlestību.

0

268

Jaa,Montalvo jau uz sejas bija rakstiits,ka tieshi vinjsh ir vainojams pie Ignasio bojaa ejas.Zheel tikai,ka neviens iipashi jau Kajetana to ne redz,ne arii grib saprast,kas vinjsh taads par cilveeku.
Uzjautrina Andreas un Samuela attieciibas.Nudien pat man saak rasties sajuuta,ka Andrea to dara speciaali proti atnaak apvainot Samuelu visos pasaules greekos un izdomaa da jebkaadu iemeslu,lai tikai savu ""kretiinu"" satiktu. :D Ar kaadu joni vinja iespeeraas Samuela kabinetaa. :D

0

269

Marianhela написал(а):

.Nudien pat man saak rasties sajuuta,ka Andrea to dara speciaali proti atnaak apvainot Samuelu visos pasaules greekos un izdomaa da jebkaadu iemeslu,lai tikai savu ""kretiinu"" satiktu.  Ar kaadu joni vinja iespeeraas Samuela kabinetaa.

Esmu droša, ka viņa to arī dara speciāli :D Kas ķīvējas, tas mīlējas :D
Ironiski jau viņai sanāca, jo visu laiku likās, ka galvenais šķērslis ir Patrīcija, bet tagad vēl trakāk ir ar Beatrisi - jo laulība jau izklausās nopietni. Protams, Andrea nenojauš, kas aiz visa slēpjas un, ka Beatrise ir slima.
Žēl Andreu brīžos, kad visi apkārt viņai saka, ka viņai atšķirībā no Sofijas un Irīnas paveicās, jo neiemīlējās nevienā Galjardo. Īstenībā viņai ir tik grūti, jo jūtas un pārdzīvojumi jāglabā sevī, nevar izkratīt kādam sirdi.

+1

270

Protams, ka ņemot vērā, ka brāļi Galjardo vēl nezina, ka Miranda nav Veronikas bioloģiskā māte, viņiem ir grūti iztēloties viņu kā sava tēva dzīves otro sievieti, un ne tikai tādēļ, ka saskaņā ar Huanas teikto, viņu tēva otras meitas māte tolaik neesot bijusi bagāta un ietekmīga Augstākās sabiedrības dāma, kāda Miranda ir tagad.

0

271

Jaa,ne jau velti ir taads teiciens-Nedari otram to,ko negribeetu,lai izdara ar tevi.Tagad Kajetana var izbaudiit uz savas aadas,ko noziimee seedeet cietuma kameraa.Taa teikt dalecaas vinja.Tik ilgi meetaajaas ar apvainojumiem uz visaam puseem liidz nonaaca aiz resteem par policijas priekshnieka apvainoshanu.Un Leonardo...vinjsh man saak pavisam nopietni krist uz nerviem.Nudien identiska sajuuta,kaada ir tad,kad skatroties Kaisliibas redzu Alvaro.Arii Leonartdo gribas ievilkt pa seju kaartiigu pljauku.Montalvo nemaz nepatika policista pratinaashana un nav jaamin kaapeec,jo vinja sirdsapzinja nepavisam nav tiira.

0

272

Flavio eksperiments-noskaidrot vai Irina, redzot viņu kopā ar citu sievieti, kļūs greizsirdīga, izdevās, jo ja viņai viņš neko vairs nenozīmētu, tad Irinai būtu pilnīgi vienalga vai viņš ar kādu tiekas vai nē.

0

273

28. - 30. decembris

Anotācijas: 79 -84

79.sērija Irina un Andrea atrod Sofiju, kura cieš sāpes, un izsauc ātro palīdzību. Ārsti nozīmē Sofijai mājas režīmu. Veronika vēlas atvadīties no Pablo, taču viņam ir apnikušas meitenes spēles. Arturo uzzina, ka ar Sofiju kaut kas noticis un ierodas rančo. Irina un Flavio nejauši satiekas kādā aģentūrā, kur uzzina, ka piedalīsies vienā un tajā pašā reklāmā. Emilio plāno nogalināt Brigitu. Snaiperis tēmē Samuelam galvā.

80.sērija Policija aiztur snaiperi, un Fernandess viņu pratina. Arturo informē Samuelu, ka kāds mēģināja viņu nogalināt. Leonardo skūpstās ar Kajetanu. Izmeklētājs cenšas noskaidrot, kurš varētu vēlējies Samuela nāvi. Veronika noķer līgavas pušķi. Ierodas Pablo un lūdz Veroniku kļūt par viņu sievu. Leonardo pārliecina Sofiju, ka viņš negrib vairs cīnīties.

81.sērija Andrea ir izmisumā, uzskatot, ka ir zaudējusi Samuelu uz visiem laikiem. Beatrise un Samuels gatavojas pavadīt kopā savu pirmo nakti. Dons Felipe mierina Andreu un vēlas zināt, vai viņa ir iemīlējusies Samuelā. Kajetana ilgojas pēc Leonardo. Isadora atzīstas Leonardo, ka Arturo dara viņu traku. Irina uzzina, ka reklāmā viņai būs jāskūpstās ar Flavio.

82.sērija Flavio pārliecina Irinu, ka viņš ir gatavs jebkādām sekām un grūtībām, lai būtu kopā ar viņu. Soledada stāsta Sofijai, ka Arturo viņu joprojām mīl un cieš viņas dēļ. Pablo dodas uz policiju un maina savu liecību, izstāstot, ka redzējis Leonardo pametam studiju ar dokumentu mapi. Soledada atklāj Arturo, ka viņai reiz bijusi meita.

83.sērija Sofija atdod izmeklētājam vizītkarti, kuru atradusi Leonardo istabā. Policija apcietina Leonardo, un Kajetana dodas viņu atbrīvot. Brigita mēģina nozagt informāciju no Fernandesa datora, taču tiek pieķerta. Isadora apciemo Arturo un noskūpsta viņu. Sofija sapņo par Arturo un Isadoru. Flavio iekļūst Irinas istabā un lūdz viņas roku.

84.sērija Sofija saprot, ka Irina bijusi kopā ar Flavio. Brigitas mašīna eksplodē, un visi uzzina par Brigitas bojāeju. Irina atkal slepeni tiekas ar Flavio. Pablo saderinās ar Rosio. Atgriežas Veronika un paziņo, ka viņas saderināšanās ar Endrjū ir atsaukta. Dons Felipe pieķer Leonardo un Kajetanu skūpstāmies. Sofijai sākas dzemdības.

0

274

Jaa,Andrea atkal bija savaa elementaa-ar bisi rokaas. :D Vinja arii izlaadeejaas shaujot nu ja un kaa lai neizlaadeejas,ja miiljotais ""kretiins"" nu ir preceejies ar duudu Alkasaru.kaa lai te nedusmojas un neaardaas shaujot ar bisi pa shkjeershljiem?? :D Man Andrea vislabaak patiik no visaam trijaam,jo ljoti kaadu atgaadina gandriiz visu laiku ar savu riiciibu,bet shodien iipashi spilgti. :D Leonardo arii visu laiku melo ka ausis kust.Un manupraat Enjgjeliitim ir taisniiba vismaz es skatoties Kajetanas pratinaashanu taa nodomaaju-vinja Kajetana aizstaav Montalvo manupraat tikai taapeec,ka domaajams varbuut saprot,ka naidoties ar to tipu nebuutu pareizi.Lai gan vinja jau veel nezina,ka Montalvo ir liidzzinaataajs Ignasio bojaa ejaa.

+1

275

Kaut arī Veronika apzinās, ka viņas jūtas pret Pablo ir īstas, viņa tomēr nespēj būt ar viņu kopā, jo uzskata, ka nav tik garīgi stipra, lai stātos pretī visiem šķēršļiem, kas abus šķir. Taču vai precības ar vīrieti, kuru nemīl, ir risinājums? Gluži otrādi-tā ir uzskriešana virsū lācim, bēgot no vilka.

0

276

Man patika abas gan vakardienas,gan shodienas seerija.Var redzeet,ka Flavio attieciibaa uz Irinu ir ljoti neatlaidiigs un tas ir tik jauki.Smiekli uznaaca,kad Njievesa vinjus piekjeera un nometa brokastu paplaati. :D Montalvo liekas policistiem buus ljoti ciets rieksts,jo pat tad,ja vinjsh ir vainiigs(un taa noteikti ir),tad vinjsh nekad neatziisies,jo nav taads muljkjis,lai iegaaztu sevi un Valverdi un tiktu ieseedinaats ar vinjiem aiz resteem vai nogalinaats.Jaa Miranda ir shokaa par Veronikas izveeli.Bet ko dariit,ja tai sievietei uz pieres rakstiits,kas vinjai dziivee ir pats svariigaakais.Nav svariigi buutu Veronika laimiiga vai nee,bet gan tas,lai buutu vairaak naudas,kura Edvardam,cik saprotu ir ljoti daudz.

0

277

Jā, lai arī kā Irina censtos pretoties savām jūtām pret Flavio, tas viņai neizdodas, jo mīlestība ir stiprāka par dusmām un aizvainojumu. Savukārt Sofija joprojām nespēj dot Arturo otro iespēju un tas viņu ļoti sāpina.

0

278

4. - 8. janvāris
Jau esam pāri pusei!

Anotācijas 85 - 94

85
Sofijai sākušās dzemdību sāpes. Flavio un Arturo ir laimīgi, ka Veronika atgriezusies mājās. Pablo paziņo Rosio, ka starp viņu un Veroniku viss ir beidzies. Ārsti nosaka, ka Sofijas dzemdības būs problemātiskas, un bērna dzīvībai draud briesmas. Beatrises darbinieki gatavojas viņu nogalināt. Veronika pieķer Pablo un Rosio kopā un uzzina, ka viņi gatavojas precēties. Sofijas un Arturo bērns nāk pasaulē.

86
Sofija un Arturo ir laimīgi – viņu dēls ir piedzimis. Sofija paziņo, ka bērnu sauks par Arturo Galjardo, pret ko iebilst Kajetana. Viņa vēlas, lai Arturo atstātu viņas meitu mierā. Arturo mierina Veroniku. Beatrise atklāj Samuelam, ka ir ļoti slima un drīz mirs. Isadora apciemo Sofiju slimnīcā, bet Sofija nevēlas, lai Isadora atrastos viņas bērna tuvumā.

87
Leonardo skūpsta Kajetanu un sola atmodināt viņā sievieti. Dons Felipe gandrīz pieķer viņu. Veronika ierauga Almas fotogrāfiju un saprot, ka viņas izskatās vienādas. Sofija ar Arturito pārrodas mājās. Arturo atsūta dēlam dāvanu – gultiņu. Arturo skaidri pasaka Isadorai, ka atgriezīsies pie Sofijas. Leonardo vēlas nokārtot lietas ar Sofiju.

88
Sofija pasaka Leonardo, ka viņam nav nekāda sakara ar viņas dēlu. Pablo pārmet Veronikai, ka viņa pati iegrūdusi viņu Rosio rokās. Veronika atbild, ka Pablo var atgriezties pie Rosio un nekad atpakaļ vairs neskatīties, taču pati pārdzīvo. Leonardo draud Sofijai, ka nekad neļaus Arturo ienākt mājā. Andrea informē Samuelu, ka dodas uz Eiropu.

89
Arturo izdodas atbrīvoties no nolaupītājiem, taču viens no vīriem pamanās injicēt Arturo narkotikas. Valverde pieķer Kajetanu skūpstāmies ar Leonardo. Isadora izmanto mirkli, kad Arturo ir bez samaņas un atbild uz Sofijas zvanu. Sofija ir panikā, domājot, ka Arturo ir kopā ar Isadoru. Flavio un Irina slepeni apprecas.

90
Andrea ierodas Favio un Irinas kāzās un cenšas tās izjaukt. Kajetana paziņo, ka Irinai būs jādodas kopā ar Andrea uz Parīzi. Miranda vēlas zināt, kāds sakars Veronikai ar Galjardo ģimeni. Irina ierauga, ka Flavio ir apskāvis Veroniku, un kļūst greizsirdīga. Policija aiztur Andreu par sveša īpašuma bojāšanu. Flavio seko Irinai un cieš negadījumā. Arturo grib apciemot dēlu, taču Sofija paziņo, ka nekad negrib viņu redzēt.

91
Arturo pārmet Isadorai, ka viņas dēļ pazaudējis Sofiju. Flavio ir slimnīcā. Beatrises veselības stāvoklis strauji pasliktinās. Sofija paziņo, ka kopā ar māsām un dēlu pametīs valsti, lai Arturo nekad viņus neatrod. Emilio lūdz Kajetanas roku un parāda viņai rakstu par Leonardo krāpnieciskajām shēmām. Flavio un Arturo uzzina, ka māsas gatavojas doties uz Eiropu, un domā, ko darīt, lai viņas aizkavētu.

92
Emilio mēģina piespiest Leonardo atteikties no Kajetanas, taču Leonardo nedomā padoties. Kajetana uzzina, ka Veronika ir Galjardo brāļu māsa. Kajetana ierauga Kandelu kopā ar Leonardo, un viņai tas nepatīk. Samuels ir satriekts, saprotot, cik slima ir Beatrise. Sofija ziņo, ka viņas veiksmīgi nonākušas galā.

93 
Beatrise mirst, un Samuels ir ar viņu kopā. Veronika pārmet Pablo, ka viņš viņu tik ātri aizmirsis. Pablo noskūpsta Veroniku, bet meitene paziņo, ka Flavio ir daudz labāks vīrietis par viņu. Beatrise atvadās no brāļiem un nomirst Samuela rokās. Beatrises strādnieki nomaina zāles, kuras viņi deva Beatrisei, lai viņas nāvē vainīgs izskatītos Samuels.

94
Kajetanai šķiet aizdomīgi, ka neviens nav zinājis par Beatrises slimību. Andrea nolemj piezvanīt Samuelam un izteikt viņam līdzjūtību par sievas nāvi. Notiek Beatrises bēres, kurās Kajetana izmanto izdevību, lai pateiktu Galjardo brāļiem savas domas. Beatrises darbinieki izsauc policiju un apsūdz Samuelu Beatrises nāvē.

+1

279

Ak shausmas...:D Redzot ik reizi Samuelu un Andreu man jau priekshlaiciigi naak smiekli.Shodien arii smeejos liidz asaraam,jo tie vinju dialogi vienkaarshi iespaarda.:D Nudien saak likties,ka Andrea tieshaam ir tik ljoti iekjeerusies Samuelaa,ka ne briidi nepalaizh garaam,lai vinju kaut kaa aizkjertu,apvainotu,kaut kaa nosaukaatu.Nudien jauks paariitis. :D Un kaa vinja uz Samuelu skataas,zheel,ka vinjsh pats veel nemana,ka Andrea vinju miil,ka tas,ka vinja visu laiku par kaut ko vinjam piesienas ir taapeec,ka neparko negrib izraadiit savas juutas ptrrotiu to,ka nav vinjsh vienaldziigfs.Shodien tie abi atkal man atgaadinaaja vienu paariiti nu kopijas kas Samuels,kas Andrea.Labi ir jau arii atshkjiriibas,bet visai maz.paarsvaraa tie vinju dialogi ir uzjautrinoshas kopijas.:D Ljoti patika aina,kur Arturo un Sofija sagaidiija piedzimstam savu mazuliiti.Ahhh...tik superiiga aininja. :love:  :)

0

280

Ir noticis 8. pasaules brīnums un es esmu panākusi tv sērijas! :D Vakardienas tikai vēl nav noskatītas.

Protams, tas jau bija paredzams, ka patiesību māsas uzzinās nevis no pašiem Galjardo, bet kāda cita.. Bet iespaidīga tā aina bija, ar Kaetanas mānīgo labvēlību un veselu izrādi sarīkoto. Mani gan sadusmoja māsu reakcija un attieksme. Es, protams, nezinu, kā es rīkotos līdzīgā situācijā, bet... Man laikam vienkārši tas "noziegums" nešķiet TIK briesmīgs, lai attaisnotu tik drastisku reakciju, ieskaitot prasības iesniegšanu policijā. Un atteikšanos vispār uzklausīt, saprast utt.

Eh, brāļiem Galjardo nav kāds attāls brālēns Latvijā? :D Man, lūdzu, vienu tādu eksemplāru! Lūūūdzu?! Es tiešām sajūsminos par viņiem visiem trim. Visi spēcīgi, apņēmīgi, uzticīgi (nevarat iedomāties, kā es nobijos, ka Isadora varētu kaut ko panākt ar Arturo, un cik lepna biju, kad viņš tik konkrēti pasūtīja to dāmīti; kā Samuels izturas pret Nenu, kā karalieni; Flavio tāds vieglprātīgākais, bet tāds uzjautrinošs un forši traks, cīnoties par mīlestību).

Sofija un Arturo man laikam tomēr joprojām ir mīļākais pāris. Jo man viņi atsevišķi katrs par sevi ļoti patīk, un kopā vienīgie rada tauriņus vēderā (kad Arturo Sofiju noskūpstīja pie jūras pagājušās nedēļas sērijās :love: ). Un kad sākumā pēc patiesības atklāšanas Arturo pēc diskusijā ar Sofiju pašu, runājās ar bebīti puncī - tik skaisti. Sofija no māsām arī man vislabāk patīk, tāpat kā Arturo no brāļiem, līdz ar to laikam likumsakarīgi. :D Kā jau aNgeL norādīja, Sofijai ir ļoti daudz foršu īpašību! Drosme nostāties pret visiem (kas gan ir paškobījusies, ja argumentē nebūšanu ar Arturo kā nespēju nostāties pret ģimeni atkal), loģiska domāšana, patiesības meklēšana utt.utjp. Lieliska varone!

Irina un Flavio ir tāds jautrais pāris... :D Irina tiešām uzvedās kā izlutināta meitenīte, bet nu... tāpēc arī ir jautrais pāris! :D Forši, kā Flavio uzmācās viņai, līdz pierunāja un pārliecināja par savu mīlestību. Ļoti patika tās reklāmas filmēšana - būs reklāmā satriecošs skūpsts! :D

Andrea un Samuels... es nezinu. Jā, man ļoooti patika aina ar piedzērušos Andreu - alkohols bieži vien telenovelēs noved pie labām ainām (Silviju Cuando me enamoro neaizmirsīšu nekad laikam :D ). Un man patika Andrea kā tāda, ar savu noslēgtību, aizspriedumiem, cīņu pašai ar sevi, turēšanu visa sevī utt. Bet... bet... vienā brīdī man reāli sāka jau kaitināt viņas mūžīgā brukšana virsū Samuelam par to vien, ka viņa ir nelaimīgi iemīlējusies vīrietī, kuru neuzskata par cienīgu tam, un citādi netiek galā, kā tikai padarot viņu par elles briesmoni un klūpot virsū katrā mīļā brīdī. Beidzot laiks pieaugt, meitenīt...
šobrīd man ļoti patīk skatīties uz Samuelu ar Beatrisi - uzreiz tāds mīļs siltums pārņem, tik jaukas un skaistas tās attiecības. Protams, būtu citādāk, ja es nezinātu, ka tās neturpināsies ilgi, un nevis šķiršanās dēļ... bet tagad izbaudu šo īso posmu ar abiem kopā. Un kā jau iepriekš minēju - Samuels tik brīnišķīgi pret viņu izturas! :love: Sagādā problēmas tiem abiem maitoņiem viņu nobeigt pirms laika vismaz...

Par Leonardo nemaz neizteikšos. Katru reizi, kad redzu, gribas maukt pa viņa smīniņu. Nevaru sagaidīt, kad viņu beidzot atmaskos.

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)