Tiešām sāk rasties iespaids, ka vienīgais veids, kā Andrea ''māk'' Samuelam izrādīt savas jūtas, ir viņa personiska aizskaršana un vainošana visos pasaules grēkos. Protams, ka šādu Andreas mīlestības valodu Samuels nesaprot, pat vairāk-ir pārliecināts, ka savu zelta sirdi, kura pēc Soledadas domām, Andreai piemīt, viņa tur ieslēgtu seifā, nevis nēsā sev krūtīs. Par spīti visiem Kajetanas pūliņiem, Arturo tomēr bija klāt Sofijai, kad pasaulē nāca abu dēliņš, un tas bija tik aizkustinoši un pašsaprotami.
Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)
Сообщений 281 страница 300 из 802
Поделиться28205.01.2016 20:21
Ha,ha,ha...es nezinu kaa man tas shodien sanaaca,bet smiekli bija lieli.Tajhaa vietaa,kur Samuels beidza darbu bankaa un visu kaartoja,runaadamies ar savu sekretaari,kad vinja aizgaaja es noteicu:-Taa un tuuliit tagad ienaaks Andrea.-Un tavu laimi,ko juus domaajat??Vinja tik tieshaam ienaaca.es taa par sevi sasmeejos. vai nu taa ir sagadiishanaas,jo neticu,ka citu darbinieku tur nav vai arii Andrea taa dara speciaali-ne jau nu to naudu vinjai tik ljoti vajag,bet gan satikt samuelu.Pati peec tam pie sevis noteica:-Es miilu tevi,idiot.-
Montalvo tagad staigaa pirksti gaisaa un deguns debesiis.Man shodien tik dusmiigi smiekli par vinju bija.Vinjsh izturas taa it kaa buutu maajas saimnieks un it kaa buutu ne tikai pasaules naba,bet puspasaule arii vinjam piedereetu.Valverdes vecais gaajiens-meitas un arturo nolaupiishana.Nu ja,tas vecais aazis ir taads pats kaa Montalvo uz neko citu labaaku nav speejiigs un var redzeet,ka pat pasha meita vinjam taa iisti neruup.Bet runaajot veel par Montalvo es ljoti ceru,ka tieshi Kajetanai tiks tas prieks ieraudziit vinja iisto seju,kad maska nokritiis.Es gaidu to skatu.Gribu redzeet kaadu seju vinja raadiis,kad naaks gaismaa,kaads patiesiibaa ir Leonardo,ka braalji Galjardo saliidzinot ar vinju ir miilji un puukaini.
Поделиться28306.01.2016 11:16
Sofija pat sev nespēj atzīt, ka ne jau tikai dēla dēļ grib uzturēt sakaru ar Arturo, ka patiesībā vēlas atjaunot abu attiecības. Protams, tas, ka viņa ir sapratusi, ka brāļi Galjardo nav nekādi zemiski intriganti, kuri atriebības dēļ spēlējās ar citu jūtām, ir ļoti labi, tomēr nav tik viegli pārkāpt pāri aizvainotam lepnumam un atzīt, ka abu mīlas stāstam ir gaidāms turpinājums. Un viss liecina, ka tik drīz tas nenotiks, jo Isadora turpina savas intrigas, lai nostātos starp Sofiju un Arturo, jo tiešām nav nekādu šaubu, ka Isadoras un Arturo nolaupīšana ir farss.
Поделиться28406.01.2016 20:00
Jaa,saak palikt arvien trakaak.Andrea nu jau tik tieshaam ir gaajusi par taalu,jo Samuelam nemaz nav pa praatam tas kaa vinja ""izraada"" savu uzmaniibu vinjam.Vinja kabinetu demoleet jaunu gan nevajadzeeja.Kajetanas naids pret Galjardo man joprojaam nav iisti saprotams.Vinja ko ieniist braaljus tikai taapeec,ka vinju maasa alma bija Ignasio miiljaakaa,kura bija staavoklii un kuru vinjsh grasiijaas preceet??Tas man liekas ne tikai nelogjiski,bet arii muljkiigi.Vinja uzticeeshoties un ticeeshot tikai leonardo.Ak Dievs...taa nabaga sieviete pat nenojaush ar ko ir sapinusies,bet lai jau,vinja to sapratiis vieniigi tad,kad apdedzinaasies.Nabaga Arturo arii veel nezina,ka nolaupiishana tika ar noluuku izspeeleeta.Bet Sofija gan mani shoreiz sadusmo.Labi,es saprotu vinja juutas saapinaata,jo Arturo vinjai meloja.Bet,ja vinja tieshaam vinju miileetu,tad neklausiitu Andreas un maates teiktajam un domaatu ar savu galvu.Prieksh kam tad vinjai galva,ja ar to negrib domaat??Jaa es zinu,izklausaas skarbi,bet tas ir fakts.Un par to nolaupiishanu.nu tur jau beernam skaidrs,ka Arturo diezvai jokotu ar taadaam lietaam,bet Sofija vinjam netic.ljotyi zheel,ka vinja tic tikai tai patiesiibai,ko staasta Andrea un Kajetana,bet vai taa patiesiiba tik tieshaam ir patiesiiba nemaz pat necenshaas noskaidrot,bet paljaujas tikai uz faktiem,kuriem nav nekaadu pieraadiijumu.Labi,vinja redzeeja Arturo kopaa ar Isadoru,it kaa zina,ka vinji pavadiija kopaa nakti.Bet es nezinu,Sofijas vietaa es kaartiigaak yto papeetiitu,jo man pashjai liekas nelogjiski,ka arturo Isadora liktos svariigaaka par pasdha deelu.Tas vienkaarshi nav un nevar buut logjiski.
Поделиться28507.01.2016 14:43
Protams, ir ļoti iespējams, ka Veronikai izjust saikni ar Soledadu un brāļiem Galjardo liek asins balss, taču vai tā būtu tik spēcīga, ja viņai būtu ļoti tuvas un sirsnīgas attiecības ar Mirandu, kuru Veronika uzskata par savu miesīgo māti? Jā, Miranda vaino Soledadu viņas-Mirandas mātes autoritātes graušanā Veronikas acīs, taču tā, kura to dara, ir Miranda pati, jo domā, ka bagātība un augsts stāvoklis sabiedrībā ir labākais, ko vecāki var saviem bērniem dot, bet Veronikai to visu nevajag, lai būtu laimīga.
Поделиться28607.01.2016 20:06
Man ir zheel Beatrises vinja man peedeejaa laikaa saaka patikt.Zheel,ka vinja atstaas Samuelu.Bet ljoti patika tas,ka vinja teica,ka liktenis pats iemetiis to meiteni Samuelam rokaas.Samuels pats veel pat nezina,ka taa sieviete,kura ir vinjaa iemiileejusies un ka Duuda to sen redz ir Andrea del Hunko Belmonte.Arturo neizdevaas aptureet del Hunko maasas,tachu viens nu ir pilniigi skaidrs-var aizbeegt no visa,bet ne no atminjaam un juutaam.Jau pavisam driiz vinjas visas triis atgrieziisies atpakalj,jo bez Galjardo braaljiem vinjas nespeej dziivot.Andrea gan to veel censhas sleept,bet es domaaju,ka ilgi vinja taa vairs nevarees turpinaat.
Поделиться28707.01.2016 23:13
11. - 15. janvāris
95.sērija Kajetana un Leonardo priecājas par notiekošo skandālu un to, ka vainots tiek Samuels. Ierodas Beatrises ārsts, kurš paziņo, ka Beatrise jau sen bijusi slima, un tikai viņas mīlestība pret Samuelu ļāvusi viņai dzīvot ilgāk. Andrea izstāsta Sofijai, ka Arturo sekojis viņai uz lidostu. Policija noskaidro, ka Beatrises zāles nav bijušas īstas. Ierodas Beatrises advokāts ar testamentu.
96.sērija Advokāts nolasa Beatrises testamentu. Samuels mantojis banku, Arturo – rančo un zemi, bet darbinieki – viņas pensiju. Leonardo dodas uz Palenku pie Kandelas. Samuels un Flavio svin, ka bankai izdevies pārvarēt krīzi. Samuels uzzina, ka Andrea ar kādu satiekas. Pablo paziņo Veronikai, ka nevar viņu aizmirst. Leonardo lūdz Kajetanas roku.
97.sērija Leonardo turpina aplidot Kajetanu, tomēr Kajetana nepieņem viņa piedāvājumu. Isadora mēģina savaldzināt Arturo, bet Arturo paziņo, ka mīl Sofiju vairāk kā jebkad. Patrisija saka Samuelam, ka viņa dēļ ir gatava pamest Ulisesu. Samuels paziņo, lai Patrisija uz viņu vairs necer. Donam Felipe kļūst slikti.
98.sērija Kajetana paziņo meitām, ka vectēvs ir slimnīcā. Rosio saprot, ka, iespējams, gaida bērnu. Pablo saka Veronikai, ka ir gatavs darīt jebko, lai atgūtu viņu. Kajetana aizliedz Soledadai satikt Donu Felipi. Leonardo pieķer Pablo un Veroniku kopā. Arturo saprot, ka Soledada kaut ko slēpj. Kajetana nolemj apsūdzēt Samuelu un Palenku par to, kas notika ar viņas tēvu.
99.sērija Leonardo pavēl Emilio pazust no Kajetanas dzīves. Rosio uzzina, ka Veronika ir Galjardo māsa. Ārsti saka Kajetanai, ka viņas tēva smadzenes ir mirušas un ierosina atvienot viņu no sistēmas. Flavio un Pablo salīgst mieru. Soledada atklāj Galjardo brāļiem, ka savulaik bijusi kopā ar viņu tēvu. Dons Felipes negaidīti pakustina pirkstu.
100.sērija Arturo satiek dēlu, Kajetana to ierauga un izsauc apsardzi. Flavio nevēlas dot Irinai šķiršanos un apgalvo, ka mīl viņu. Sofija redz, kā apsargi saslēdz Arturo roku dzelžos, un pieprasa viņu atbrīvot. Sofija saprot, ka māte izmetusi Arturo dāvināto bērna gultiņu. Miranda ierauga Veroniku un Pablo skūpstāmies.
101.sērija Māsas ierodas slimnīcā pie vectēva kopā ar Soledadu. Veronika paziņo mātei, ka ir iemīlējusies. Soledada noskūpsta Dona Felipes roku, un viņš atmostas no komas. Samuels lūdz Patrisiju pazust no viņa dzīves. Dons Felipe atgriežas mājās un tiek sagaidīts ar dzimšanas dienas ballīti.
102.sērija Sofija uzzina, ka Arturo pārdzīvo bez viņas, kamēr Isadora pati viņam uzmācas. Andrea sarunas laikā ar Samuelu nokrīt no zirga. Sofija ar dēlu ierodas apciemot Arturo, viņš ir laimīgs. Pablo izstāsta Veronikai, ka Rosio gaida viņa bērnu, taču viņš laimīgs var būt tikai kopā ar Veroniku.
103.sērija Pablo izstāsta Rosio, ka ir iemīlējies Veronikā. Sofija atzīstas māsām, ka joprojām mīl Arturo. Flavio istabā gaida Irinu un draud viņai, ka atklās visiem patiesību, ja viņa nepavadīs ar viņu kopā nakti. Irina iekrīt Flavio tīklos. Sofija satiekas ar Arturo un gandrīz sāk skūpstīties, kad viņus iztraucē Isadora.
104. Anotācija vēl nav pieejama
Поделиться28808.01.2016 12:11
Jā, likās jau, ka Sofiju dēla piedzimšana atkal satuvināja ar Arturo, arī Irina bija kopā ar Flavio, bet gan apzināti izraisītu intrigu vai stulbu pārpratumu dēļ abi pāri nu ir šķirti. Turklāt māsas pat nenojauš, ka Leonardo lielāku laimi par viņu aizbraukšanu uz ārzemēm, nevajag, jo nu viņš del Hunko rančo būs kungs un ķēniņš, jo Kajetanas meitas netraucēs piekļūt del Hunko ģimenes bagātībām.
Поделиться28908.01.2016 21:31
Turklāt māsas pat nenojauš, ka Leonardo lielāku laimi par viņu aizbraukšanu uz ārzemēm, nevajag, jo nu viņš del Hunko rančo būs kungs un ķēniņš, jo Kajetanas meitas netraucēs piekļūt del Hunko ģimenes bagātībām.
Tieshi taa.Un Kajetana arii neko nenojaush par Leonardo netiirajiem plaaniem attieciibaa uz del Hunko rancho.Savukaart Beatrises beerees Kajetana izmantoja izdeviibu nomelnot Galjardo braaljus.Nu ja taa jau saka,ka katrs spriezh peec savas samaitaatiibas pakaapes.Un Leonardo ir veel vairaak samaitaats un vulgaars nekaa jebkursh cits.Taa vien shkjiet,ka Kajetanai un Mirandai skauzh.Abaam gjimenes iisti nekaadas,bet braalji Galjardo ir ljoti saliedeeti.
Andrejita atkal bija piedzeerusies un viss vinjas iiljaa melnstraadnieka kretiina deelj. Kad vinja piezvaniija Samuelam,tad es domaaju,ka atkal meetaasies ar apvainojumiem,bet nee.Manupraat to,ka vinja miil Samuelu vairs driiz nosleept nevarees,jo arii raudaaja vinja taapeec,ka vinju miil.
Поделиться29109.01.2016 09:55
Neviens vēl īsti nezina kādēļ Beatrise nomira, bet jau ''zina'', ka viņu nogalināja tikai pirms diviem mēnešiem apņemtais vīrs. Pat, ja tā tiešām arī būtu, nav nekādu pierādījumu pat tam, ka Beatrises nāve tika varmācīgi izraisīta, nevis iestājusies smagas un neārstējamas slimības dēļ.
Поделиться29209.01.2016 11:02
Neviens vēl īsti nezina kādēļ Beatrise nomira, bet jau ''zina'', ka viņu nogalināja tikai pirms diviem mēnešiem apņemtais vīrs. Pat, ja tā tiešām arī būtu, nav nekādu pierādījumu pat tam, ka Beatrises nāve tika varmācīgi izraisīta, nevis iestājusies smagas un neārstējamas slimības dēļ.
Aha,man shitas ar patiik.Beatrise nomira un uzreiz visi ir paarliecinaati,ka vinjas naavee vainiigs ir Samuels.Bet patiesiibaa jau Kajetanai un Mirandai nevajag nekaadu iemeslu,lai taa domaatu.Vinjas tik ljoti ieniist Galjardo braaljus,ka jebkas,kas notiek liks vinjaam domaat un bazuuneet pa visu pasauli,ka vainiigi ir braalji Reji.
Поделиться29309.01.2016 11:42
Jā, cik gan Kajetanai un Mirandai ''neinteresanti'' būtu, ja Beatrisei ar Samuelu nebūtu pilnīgi nekāda sakara, jo tad nevarētu viņu vainot Beatrises nāvē, lai arī kā to vēlētos, jo Samuelam nebūtu neviena motīva, lai nogalinātu.
Поделиться29410.01.2016 14:49
Atklāju, ka TvPlay ir aplikācija, un tajā perfekti var skatīties Tierra de reyes. Vienīgi nevar uzlikt oriģinālvalodu, nākas pieciest latviešu balsis, bet nu neko, vismaz tieku uz priekšu.
Man pēdējās sērijās viss tikai besī un besī. Kā šitādas intrigas un pārpratumi izšķīra Sofiju un Arturo un Irinu ar Flavio... To Isadoru es vispār ciest nevaru!!!!!!! Man viņa tik ļoti riebjas! Un kā iegāza Arturo... it kā tā varētu viņu dabūt, ha! Un Irina... es it kā saprotu, kā tas no malas izskatās, tas man viegli skatīties uz Flavio un Veroniku kā brāli un māsu, bet...bet... tāpat... viņas neuzticēšanās uzreiz un negribēšana klausīties.. Nu stulbi... Un tagad viņas visas 3 prom. Protams, tiklīdz pāri ir šķirti, telenoveles zaudē savu pievilcību... Te visu laiku kaut kas notika, jo trīs pāri tomēr, bet tagad visi trīs katrs savā pasaules malā (ak jā, par laika zonu ignorēšanu es labāk nemaz nedomāju). Un varētu cerēt uz "tiempo despues", bet tik drīz arī tas laikam nebūs, kamēr tagad ar Samuelu tiks skaidrībā par visām tām debilajām apsūdzībām. Tie kalpotāji tik iedomīgi jau palika uzreiz pēc Nenas nāves, tādi kungi visam.. riebj. Skumīgi skaists Beatrises un Samuela stāsts... viņiem tomēr tik ļoti skaistas attiecības bija. Man patiesībā grūti iedomaties, kā Samuels varētu saiet ar Andreu, ja nu vienīgi viņa tiešām mainās un met pie malas savus mūžīgos apvainojumus un Galjardo uzskatīšanu par elles izdzimumiem... šobrīd jau izskatās, ka viņa ar pārcelšanos tiek smagāk galā nekā Sofija un Irina.
Поделиться29510.01.2016 17:18
jā, intrigas un šķiršanās besī, bet tās atkalsatikšanās un saldās izlīgšanas atmaksā to
Andreai grūtāk, jo viņa tur sevī visu smagumu. Pārējās māsas vismaz dalās savās bēdās un paliek pusbēda
Neuztraucies - gadās apstākļi, kas liek atgriezties, nepaejot 50 sērijām. Un šajā periodā var pajūsmot par Arturo un Flavio neatlaidību. Romantiski.
Поделиться29610.01.2016 21:59
Jaa,Andrea ir taada spiitniece.Vinja sevi moka ar to,ka miil Samuelu,bet atziit to neparko negrib pat pati sev ne.Paskatiijos noveles beigas.
Leonardo nosliiks purvaa,jo beigaas kaa jau arii bija gaidaams gribees atbriivoties no Kajetanas,bet cik noprotu Arturo buus tas,kursh Kajetanu izglaabs,bet pats Leonardo ies bojaa.Tiesa gan savu nejauko dabu vinjsh nezaudeeja liidz pat peedeejam briidim.
Поделиться29711.01.2016 08:31
Marianhela - lūūūūdzu, turpmāk vismaz pabrīdini, ka seko spoileris. Citādi es nepaspēju attapties, kad esmu jau daudz par daudz ieraudzījusi.
Поделиться29811.01.2016 12:26
Marianhela - lūūūūdzu, turpmāk vismaz pabrīdini, ka seko spoileris. Citādi es nepaspēju attapties, kad esmu jau daudz par daudz ieraudzījusi.
Labi kaa teiksi.
Поделиться29911.01.2016 22:58
Jaa,Eleasara un Matildes taa teikt izliktais slazds paveersaas pret vinjiem pashiem.Ne velti saka-kas otram bedri rok,pats iekriit.-Taa tas bija arii tagad.Gribeeja ieghaazt ar meliem Samuelu,bet iekrita pasjhi kaa circenji karstos pelnos.Savukaart Samuels joprojaam nemaz nenojaush,ka meitene,kuru liktenis ieliks vinjam tieshi rokaas buus Andrea.Vinji abi to veel nemaz nesaprot.Bet taalu nav tas briidis liidz tas vinjiem kljuus skaidrs.
Поделиться30012.01.2016 09:05
Kāds man atvieglojums, ka epopeja ar Samuelu un Beatrises nāvi beidzās tik ātri, knapi sākusies. Es jau baidījos no cietumiem, tiesām un sazin kā n-to sēriju garumā.
Es jua tā cerēju, ka mazmeitas varbūt būs atbraukušas uz vectēva dzimšanas dienu, bet nekā.
Tagad interesanti, vai brāļi brauks meitenēm pakaļ vai kkas liks viņām atgriezties.
Andrea savā stilā atkal atradusi "plāksteri".
Tik jauks Beatrises testaments bija... viņa tiešām bija lieliska sieviete Bet ir viena lieta, kas man neliek mieru jau labu laiku. Kopš Samuels sāka strādāt par Beatrises asistentu, faktiski vadot banku viņas vietā...ar nepabeigtu augstāko izglītību. Un tagad ir bankas vadītājs, kurš pie tam izvilka banku no krīzes veiksmīgi. Bet varbūt man vienkārši skauž viņa spējas un intelekts....