TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)

Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)

Сообщений 301 страница 320 из 802

301

Jā, Matilde un Eleasars bija pilnīgi pārliecināti, ka viņu plāns panākt, ka Samuels tiek apsūdzēts Beatrises slepkavībā, izdosies, bet to, ka paši, ja tiešām tiktu oficiāli iecelti par savas kundzes mantiniekiem, gan pat netiktu turēti aizdomās, vispār neiedomājās. Atklāti sakot, arī es biju pārliecināta, ka Samuels tiešām tiks aizturēts uz aizdomu pamata par Beatrises slepkavību ar nolūku tikt pie viņas bagātības, un, ka paietu ilgs laiks, līdz viņam izdotos pierādīt savu nevainību, tāpēc arī priecājos, ka viss tik ātri noskaidrojās.

0

302

Jaa,shkjiet ka jebkaads iemesls vienalga kaads tas ir viss,kas notiek apkaart uzreiz kajetana saak domaat,ka vainiigi ir Galjardo.Nudien rodas iespaids,ka taa sieviete vinjus vaino pilniigi pie visa,kas notiek vai nenotiek.Sofijai,Andreai un Irinai nu buus jaatgriezhas sava vecteeva deelj.Un meitenes pareizi dariis,jo  mazmeitaam ir jaabuut vinjam liidzaas.Manupraat tieshi tas,ka mazmeitas buus turpat liidzaas Gjeneraalis nemirs un naaks pie samanjas.Galu galaa gjimene ir speek un vislabaakaas zaales,lai atveseljotos.

0

303

Man nez kāpēc jau bija sliktas aizdomas, ka meitenēm nāksies atgriezties vectēva dēļ. Ļoti, ļoti ceru, ka būs kā saka Marianhela un viņu klātbūtne palīdzēs izveseļoties ģenerālim - es negribu no viņa šķirties!!! :( Tik es jau varu acu priekšā redzēt, kā Andrea brūk virsū Samuelam, ka šis pie visa vainīgs, un man jau slikti metas... kaut kā no šitā esmu piekususi.

0

304

Kad Kajetana apgalvoja, ka Samuels piedzirdīja viņas tēvu, gribējās pavaicāt vai viņa tur klāt ar sveci stāvēja, ja ir par to tik pārliecināta? Protams, tagad Kajetanai, Leonardo un nu jau arī Mirandai Galjardo ģimene ir visa pasaules ļaunuma sakne, un lai tikai kāds viņus pamēģina pārliecināt par pretējo, jo tie, kuri nostāsies Galjardo pusē, uzreiz tiks ieskaitīti Kajetanas un Co visienīstāko ienaidnieku sarakstā. Tā sakot-, kas nav ar mums, ir pret mums.

0

305

+5

306

Savulaik neliku šo video, jo kad Himena un Oskars aizbēga no nolaupītājiem, beigu beigās viņi atrada filmēšanas grupu, kas piedāvāja filmēties reklāmā un vēlāk nogādāja mājās. Tagad, kad arī Irinas un Flavio reklāmas bija parādītas, var ielikt.
Man ļoti patīk, ka reklāmās ir atšķirības. Abas idejas man patīk, bet tomēr Himenas un Oskara versijas man liekas smieklīgākas :D

Nolaupīšana

Reklāma

No sākotnējām sērijām vannasistabā

+1

307

18. - 22. janvāris

Anotācijas 105 - 114

105.sērija Arturo vēlas būt kopā ar Sofiju, taču Sofijai nepieciešams laiks. Kajetana noņem mazajam Arturito ķēdīti, kuru viņam uzdāvinājis tēvs. Miranda uzzina, ka Dario kļuvis par Flavio biznesa partneri. Irinai ir grūtības koncentrēties uz reklāmas filmēšanu, jo viņa spēj domāt tikai par Flavio. Andrea un Flavio cenšas padarīt viens otru greizsirdīgu.

106.sērija Andrea un Samuels sarīko greizsirdības scēnu visu acu priekšā. Andrea metas bēgt, un Samuels seko viņai, taču viņam neizdodas aizkavēt avāriju, un Andrea ietriecas kokā ar auto. Irina saņem ziedus no Flavio, un viņš kartīti parakstījis kā vīrs. Kajetana saprot, ka Irina slepeni apprecējusies ar Flavio. Sofija un Arturo nolemj palikt kopā, taču Kajetana paziņo, ka necietīs savā mājā Galjardo vīriešus.

107.sērija Kajetana pieprasa, lai Sofija neatgriežas pie Arturo. Flavio pastāv uz savām tiesībām būt Irinas vīram. Isadora atklāj Sofijai, ka būtu gatava mirt Arturo dēļ, un tikai Emilio iejaukšanās izjauc Isadoras slepkavnieciskos nolūkus. Andrea saņem sūtījumu ar kleitu no Samuela un beidzot saprot, ka viņai vajadzētu Samuelam pateikties.

108.sērija Leonardo aizliedz Arturo ienākt del Hunko rančo. Artur ota nepiekrīt un abi sakaujas. Flavio nespēj noslēpt savu greizsirdību. Soledada kapos satiek Huanu, kura saprot, ka Soledada savulaik bijusi Hosē Antonio mīļākā. Andrea jūtas iemīlējusies, un māsas grib zināt, kas ir viņas labā noskaņojuma cēlonis.

109.sērija Leonardo ir pie Kajetanas, kad ierodas Irina un gandrīz pieķer Leonardo. Samuels saprot, ka nespēj nedomāt par Andrea. Leonardo grib mīlēties ar Kajetanu, taču viņa vīrieti atraida. Sofija nakti pavada Alkazaru rančo un paziņo, ka tur notiks arī mazā Arturito kristības. Arturo atklāj Emilio, ka viņš grib atgūt rančo, kas reiz piederēja viņa ģimenei, un izsaka Emilio nopietnu piedāvājumu.

110.sērija Notiek mazā Arturito kristību ceremonija. Andrea un Samuels ir krustvecāki. Isadora atrod ieslēgtu vīrieti un uzzina, ka viņš ir ieslodzīts pēc Isadoras tēva pavēles. Emilio psihiatriskajā slimnīcā kādai sievietei paziņo, ka viņš ir pievācis viņas vīra naudu un viņas meita tagad ir viņa meita. Patrisija grib satikt Samuelu, taču viņš negrib meiteni redzēt. Sofija ir laimīga redzēt kristībās visu ģimeni kopā.

111.sērija Kajetana joprojām ir apņēmības pilna dabūt Arturo tālāk no Sofijas dzīves. Flavio ierauga reklāmu ar Irinu un kļūst nevaldāmi greizsirdīgs. Andrea vaicā mātei, vai viņa plāno savas meitas aizstāt ar Leonardo, un saņem pļauku. Samuels nespēj beigt domāt par Andrea. Sofija ar māsām vienojas, ka Leonardo ir viņu ienaidnieks, tāpēc jādabū viņš prom no rančo.

112.sērija Kajetana piedāvā plānu Isadorai, kā izšķirt Arturo un Sofiju uz visiem laikiem. Sofija uzzina, ka viņas māte tiekas ar Isadoru. Samuels un Andrea satiekas ballītē, un Samuels apbrīno meitenes skaistumu. Irina un Flavio turpina darīt viens otru greizsirdīgu. Kad rančo ierodas Arturo, Leonardo draud viņam ar ieroci. Flavio beidzot atzīst, ka ir traks pēc Irinas. Samuels noskūpsta Andreu. Nikolsons un Malkovičs nolaupa Samuelu, un Andrea seko viņiem.

113.sērija Andrea izglābj Samuelu no viņa nolaupītājiem. Irina lūdz Flavio nodejot viņai striptīzu izjoko viņu. Sofija paziņo Kajetanai, ka Arturo ir viņas dzīves vīrietis, un viņa ar dēlu dosies dzīvot pie Arturo. Veronika pārmet mātei, ka tā nav viņai pateikusi, ka viņa ir adoptēta. Kajetana negrib dot mazo Arturito līdzi Sofijai, taču visa ģimene aizstāv Sofiju, un Kajetana ir spiesta piekāpties.

114.sērija Kajetana pēkšņi maina viedokli par Arturo, un tas dara Arturo aizdomīgu. Andrea atzīstas Irinai, ka viņas sapņu vīrietis ir liels noslēpums. Rosio uzstāj, lai Pablo precas ar viņu. Veronika pārdzīvo par meliem, ko māte viņai stāstījusi. Viņa ierodas pie Galjardo brāļiem lūgt palīdzību. Andrea nevar izturēt bez Samuela un dodas viņu apciemot. Isadora īsteno plānu, kas nostāda Arturo ļoti kompromitējošā situācijā.

0

308

+2

309

Man ļoti patīk tā bilde, kur viņas ir visas četras.
Kamēr telenovelē Sofija, Irina, Andrea nav kopā ar Arturo, Flavio, Samuelu tikmēr mani vismaz priecē ceturtais pāris Veronika ar Pablo.

0

310

Angelique4444 написал(а):

Man ļoti patīk tā bilde, kur viņas ir visas četras.

Izskatās, ka telenovelei bijis ļoti saliedēts kolektīvs. Īpaši starp trīs "māsām". Tik daudz kopīgu aizkulišu bilžu un video. Vienmēr tik daudz enerģijas viņās. Man ļoti patīk Atriebības zemes aizkadru foto. :)

Angelique4444 написал(а):

Kamēr telenovelē Sofija, Irina, Andrea nav kopā ar Arturo, Flavio, Samuelu tikmēr mani vismaz priecē ceturtais pāris Veronika ar Pablo.

Par laimi tūlīt jau māsas atgriezīsies un sāksies jauns etaps visiem trīs pāriem :)

0

311

Nezinu, varbūt jautājums par "background" utt., bet tā no malas noskatoties PDG ainas, man Tierra de reyes reklāma daaaaudz labāk patīk, un attiecības starp Irinu un Flavio, tas skūpsts - uhhhh!!

Jā, par kolektīvu pilnīgi piekrītu - tik patīkami skatīties kā uz īstām māsām arī aizkulisēs! Tajā pirmajā bildē tik jocīgi "Andreu" tādā kleitiņā redzēt :D :D

0

312

Man atmiņā nav backgroundi palikuši, tāpēc salīdzīnu wnk tāpat. Pašus skūpstus gan nevaru izvēlēties, kurš labāks, jo jūtas tur pilnīgi dažādas. Himena un Oskars pat vēl neapzinās savas jūtas un reklāmas skūpsts liek iepazīt vienam otru romantiskā veidā, bet Flavio un Irīnai tā jau ir spītība un atriebība. :D

0

313

aNgeL написал(а):

Pašus skūpstus gan nevaru izvēlēties, kurš labāks, jo jūtas tur pilnīgi dažādas. Himena un Oskars pat vēl neapzinās savas jūtas un reklāmas skūpsts liek iepazīt vienam otru romantiskā veidā, bet Flavio un Irīnai tā jau ir spītība un atriebība.

Nu lūk, tā jau ir būtiska informācija, kuras man nebija. :D Bet nu tik un tā... man vienkārši ļoti patika šīs reklāmas filmēšana un īpaši skūpsts starp Irinu un Flavio :love: Un ir jau liela atšķirība, vai esi sekojis varoņiem līdzi no paša sākuma, vai ieraugi vienkārši izrautu ainu... :)

0

314

Runaajot par to,ka Kajetana vaino Samuelu,ka vinjsh piedzirdiija it kaa gjeneraali,tad tieshaam rodas tas jautaajums vai vinja tur bija klaat,kad tas notika un to redzeeja??Bet atkal no otras puses var labi redzeet,ka kaa Kajetanai,taa arii Mirandai nevajag nekaadu iemeslu,lai apvainotu Galjardo.Pietiek ar to,ka kaut kas notiek taa vainiigi ir vinji.Pareizi Arturo vakar pastaaveeja par savaam tiesiibaam saistiibaa ar deelinju.Kajetanai nav nekaadu tiesiibu liegt Arturo tikties ar mazo Arturito.Vai nu vinjai tas patiik vai nee,bet vinjsh ir Arturo deels.Mani tas vakar patiesiibaa nokaitinaaja uz meeles bija jautaajums,ko gribeejaas uzdot Kajetanai-Nedz kaa justos un atbildeetu vinja pati,ja kaads vai kaadi gribeetu atnjemt vinjai vinjas triis meitas??

0

315

Kā Sofija sadusmojās, atklājot, ka māte likusi aizvākt Arturo dēlam dāvināto gultiņu, jo Arturo to izgatavoja pats savām rokām, ieliekot tajā visu savu mīlestību. Paldies Dievam, ka Sofijai izdevās gultu atgūt ''sveiku un veselu'', ka tā netika saskaldīta gabalos vai pat sadedzināta. Turklāt Sofija nožēlo, ka pusgadu bija liegusi Arturo sastapt dēlu, jo lai arī ko viņa justu pret viņu, bērnam nav jācieš savu vecāku nesaskaņu dēļ.

0

316

Jaa,taa vien liekas,ka nav gruuti uzmineet,ko taa sekretaare,kura straadaa pie Samuela padomaaja par Flavio,kad ieraudziija vinja ar uudeni nolieto bikshu  priekshu. :D Godiigi sakot pat man uznaaca smiekli. :D Re nu,Irina tiishaam kaitina Flavio pat nenjemot veeraa to,ka abi ir preceejushies.Un cik supwerjauki mazajam Arturito izskatiijaas teeta arturo cepure tik feins mazinjsh kovbojs. :) No Fernandesa sejas izteiksmes vareeja redzeet,ka vinjam shiis Kajetanas ""suudziibas"" Galjardo adresee jau ir ne vien apnikushas,bet ljoti nogurdinaajushas,jo Kajetana suudzaas par katru nieku,kas notiek vai nenotiek.Ljoti jauki,ka Gjeneraalis atveseljojaas,ko es jau zinaaju,ka taa notiks.Un protams...Andreas un Samuela ""miilas kashkjis"" kaa tad nu bez taa.Smiekli sanaaca,kad Andrea dusmiigi pazinjoja,ka redz Samuels vinju it kaa apvaino.Tas jau nekas,ka vinja vienmeer pirmaa uzsaak meetaaties ar apvainojumiem,paarmetumiem un dzeliibaam vinja adresee,un nav svariigi,ir Samuels vainiigs vai nav. :D

0

317

Tik tiešām nav trīsreiz jāmin, ko sekretāre padomāja, redzot Flavio slapjo bikšu priekšu. Protams, viņa bija ļoti smalkjūtīga un taktiska, tāpēc izlikās, ka notic Flavio paskaidrojumam, ka nejauši aplējies ar ūdeni, jo kam gan likt viņam justies vēl neērtāk, kā jau jūtas? Par laimi, del Hunko ģimenei nebija jāatvadās no tēva, vectēva un nu jau arī vecvectēva uz mūžu, jo dons Felipe visiem par lielu prieku atmodās no klīniskās nāves, kas bija milzīgs pārsteigums pat mediķiem.

0

318

Ar divām sērijām dienā viss tik ātri notiek, ka nevaru paspēt izsekot līdzi :D Vienīgais, ko no visa atceros, lai nokomentētu ir, ka par spīti tam, ka laime beidzās uzreiz pēc "jā" vārda, es biju sajūsmā, ka Flavio un Irīna apprecējās. Lai gan tālāk viņiem daudz kašķu un abi nav kopā, tomēr psiholoģiski ir daudz foršāka apziņa, ka viņi ir vīrs un sieva. Un man patīk, kā Flavio to vienmēr izmanto, kā ielavās pie viņas un nekad nebeidz cīnīties.
Līdzīgi kā Arturo. Viņa mīlestība pret Sofiju un bērnu ir tik tīra un aizkustinoša..Apskaužama :) Ļoti skaisti bija, kad par spīti visam viņam izdevās piedalīties dzemdībās. Tik laimīgs brīdis. Un tādēļ arī man bija milzīgas dusmas, kad Sofija aizlidoja prom, atņemot Arturo iespēju būt ar mazo. Tomēr palaist garām 6 pirmos dzīves mēnešus ir nežēlīgi, ja tu vēlies būt ar bērnu.
Vēl lielākas dusmas un netaisnības sajūta bija šīs nedēļas slimnīcas ainā, kad beidzot Arturo ieraudzīja savu dēlu, bet Kajetana izsauca apsardzi un burtiski izrāva mazo viņam no rokām. Ārons lieliski notēloja to izmisumu. Protams, viņam vieglāk iztēloties, jo pašam ir bērni. Bet šī ir viena no spilgtākajām ainām, manuprāt, šajā telenovelē. Cik lieliski bija, kad ieradās Sofija un skaidri pateica, ka Arturo ir tiesības būt ar dēlu. Par spīti tai aizbraukšanai, esmu sajūsmā, ka Sofija cīnās par Arturo kā par bērna tēvu, nevis klasiskais "šis bērns ir tikai mans un viss".

http://i11.pixs.ru/storage/4/8/1/tumblrnkbx_8095062_17117481.gif

+1

319

:D Shodienas seerijas bija tik uzjautrinoshas,ka es skatoties dazhaas vietaas gandriiz aizrijos no smiekliem. :D Andrea beidzot saak aptvert,ka laikam,lai dabuutu Samuelu vajag kljuud pielaidiigaakai un sava zhults jaanoliek malaa. :D :) Flavio izgaajiens reklaamas agjentuuraa,kuraa straadaa Irina arii bija gar zsemi.Var jau saprast,ka greizsirdiigs,bet ka tik ljoti.Un kaadas visiem bija sejas,kad Nestors pazinjoja,ka Galjardo driikst,ja grib celt jaunu zhogu.Andrea atkal savaa elementaa bija ar bisi rokaas. :D Kaa vinja striideejaas ar Patrisiju vareeja redzeet,ka saak iet uz to,ka Andrea neatziistot to pati sev,tachu domaas priecaajas,ka Samuels atraida Patriisiiju.Shodien bija vairaakas vietas,kur vinja man ljoti spilgti kaadu atgaadinaaja,jo gaajieni visi bija vairaak vai mazaak identiski.Kajetanai ljoti nepatiik,ka Sofija grib mazajam likt teeva uzvaardu,bet neko dariit.Vinjai buus jaasaak pierast,ka mazais Arturito ir  Arturo Galjardo deelinjsh.

0

320

Man arī prieks, ka Sofija nav tāda kā citas galvenās varones telenovelēs, ka viņa atdzīst Arturo tiesības uz dēlu.
Nevarēju sagaidīt un paskatījos tālāk tos momentus ar Andrea un Samuelu, viņi ir tik jauki! :love: Man patīk, ka viņi visi trīs pāri ir kopā, tas ir tik mīļi.
Bet Andrea laikam visvairāk dabūs no Kajetanas, ka viņa uzzinās par Andrea un Samuelu. Nesaprotu kā māte tā var darīt.
Irina liekas man ļoti kaprīza. Un vēl man nepatika, ka viņa nemaz necentās uzklausīt Flavio, bet uzreiz skrēja prom. Un vajag padomāt vai tad Flavio būtu ar sievieti kopā kuras izskats ir tāds pats kā Almai.

+1

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)