TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)

Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)

Сообщений 321 страница 340 из 802

321

Visu laiku man 2 sērijas dienā bija par daudz, tagad jau par maz. :D Gribas vēl un vēl skatīties! Ja man telefonā būtu pieejamas tālākās sērijas, nešaubīgi skatītos vēl!

Andreas un Samuela attiecībām pavisam savādāka noskaņa jau. Joprojām plēšas, bet taaaadas dzirksteles šķīst! Laikam jo Samuels beidzot viņu ieraudzīja kā sievieti. Un KĀ viņš uz viņu skatās - kad pusplika palika viņa istabā, ballītē izceļošajā kleitā, uhhhh! :love: Un Andreai arvien grūtāk ar sevi cīnīties, kaut bail riskēt un ļauties jūtām. Nespēju sagaidīt tālāko attīstību! Esmu droša, ka Andrea atkal satriecoša ieradīsies Valverdes ballītē!

Un Sofija ar Arturo... Nu tik lieliski varoņi katrs atsevišķi, bet kopā un vēl trijatā vnk rauj sirdi no krūtīm!!! :love: Arturo nesatricināmā un spēcīgā mīlestība pret abiem ir satriecoša! Es nebrīnos necik, ka Sofija nespēja ilgi noturēties pretī, redzot Arturo ar bērnu! Un to mīlestību, smaidu, kas viņa acīs un lūpās uz abiem raugoties! Sofija arī lieliska Arturo tiesību aizstāvēšanā. Viņai vispār fantastiska taisnīguma izjūta un pastāvēšana par to!

Irina un Flavio acīmredzami ir jaunākie - uzvedas abi kā nepieauguši. :D

Ehh, man arī vajag tādu Galjardo! :D Viņi visi tik apņēmīgi, uzticīgi, stipru gribasspēku! Nepadodas kārdinājumiem visādu Isadoru un Patrīsiju paskatā, cīnās par savu ģimeni, par savām mīļotajām.. Ahhhh....

+3

322

Jā, Andrea, kaut arī joprojām vaino Samuelu visos pasaules grēkos, tomēr ir sākusi apjaust, ka arī pati nav nekāda Dieva dāvana, ka nav nekāds brīnums, ka Samuelam pret viņu ir tāda nepatika, ka ne velti viņš nekad pat netika liekuļojis mīlestību pret viņu. Un viss liecina, ka centieni kļūt daudz sievišķīgākai un piemīlīgākai sevi attaisno, jo Samuels nu sāk skatīties uz Andreu ar citām acīm.

0

323

Es zaudēju cīņā ar sevi. :D Vakar līdz 2iem naktī skatījos ar visām bremzēšanām, šodien piedabūju telefonu normāli rādīt online video (dabūju puslīdz darbojošos ad block).

Un manam vājprātam ir divi vārdi - Andrea un Samuels! :love: :love: :love:  Viņu attiecību attīstība tiiiik burvīga! Īpaši tas posms, kad abi sāk apzināties, ko jūt, pirmās izpausmes... ai, jaukumi! :love: Skatos uz viņiem un smaidu līdz ausīm... Un visā pārējā laikā staigāju pa māju ar platu smaidu sejā kā samīlējusies - viņu jūtas ir lipīgas. :D Tagad man būtu ļoti grūti atbildēt par mīļāko pāri - jo šobrīd neapšaubāmi šiem abiem pieder mana sirds un emocijas! Bet Sofijai un Arturo ir īpaša vieta manā sirdī, viņu attiecības ir TIK skaistas. Ļoti tuvu tam, ko es vēlos savā dzīvē kādreiz.

Отредактировано Paloma (17.01.2016 16:28)

+2

324

:D Ak nabaga Isadora,kaada seja vinjai bija,kad vinjas teeva par godu Samuelam riikotajaas viesiibaas ieradaas tikai abi jaunaakie Galjardo vecaakai braalis Arturo vinju ar savu klaatbuutni neiedomaajaas pagodinaat. :D Vareeja redzeet,ka tas,ko Arturo pastaastiija Sofija proti,ka vinja tovakar it kaa nolaupiishanas vakaraa vinjam zvaniija,bet telefonu paceela Isadora sakot,ka abi ir kopaa un gulj vienaa gultaa,tas Arturo ne tikai nepatika,bet pat saniknoja vinju.Peec vinja sejas to vareeja maniit,kaut gan vinjsh iztureejaas saliidzinoshi mieriigi un dusmas atklaati nemaz nreizraadiija.Irina un Flavio arii dod,nu Flavio naacaas parakstiit aizliegumu netuvoties Irinai,lai nenonaaktu cietumaa.
Bet viskjautraak un trakaak shobriid ied Samuelam un Andreai.Patika tas Andrea pieceljas un saka:-Kur es esmu??Ak nee!Atkal??
Un Samuels atbild:-Jaa,juus atkal esat manaa istabaa un manaa gultaa,kaut zveereejaat sheit vairs neatgriezties.Kad Andrea jautaaja vai tas citu istabu nav Samuels ar taadu humoru balsii atbildeeja,ka ir gan,bet vinjam patiik dariit visu otraadi,jo Andrea tachu savbojaaja vinja uzvalku. :D Bet tas skatiens ar kaadu vinjsh uz Andreu skatiijaas.Tas bija savaadaaks nekaa paraasti. :love: Patiik kaa Soledada teica,ka Andrea ir ljoti maiga,bet Samuels atbildeeja,ka tikai miegaa,jo nomodaa shii raganinja esot nevaldaama. :D  :love:

+1

325

http://television.televisa.com/television/fotos/2015/telemundo/tierradereyes/2015/09/30/captura-de-pantalla-2015-09-02-a-las-10-45.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.624.468.jpg
http://television.televisa.com/television/fotos/2015/telemundo/tierradereyes/2015/09/30/captura-de-pantalla-2015-08-21-a-las-21-15.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.624.468.jpg
http://television.televisa.com/television/fotos/2015/telemundo/tierradereyes/2015/09/30/captura-de-pantalla-2015-08-21-a-las-21-20.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.624.468.jpg
http://television.televisa.com/television/fotos/2015/telemundo/tierradereyes/2015/09/30/captura-de-pantalla-2015-08-21-a-las-21-00.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.624.468.jpg
http://television.televisa.com/television/fotos/2015/telemundo/tierradereyes/2015/09/30/captura-de-pantalla-2015-08-21-a-las-21-04.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.624.468.jpg
http://television.televisa.com/television/fotos/2015/telemundo/tierradereyes/2015/09/30/captura-de-pantalla-2015-08-21-a-las-21-21.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.624.468.jpg

+3

326

Man tā patīk šie abi trio - trīs brāļi un trīs māsas! Īpaši jau māsas - tik mīļas un foršas visas kopā!

Eh, Andrea un Samuels... Lasu par tām sērijām tagad un jau jūtu, ka gribēšu noskatīties vēlreiz viņu ainas. Man ļoti patika tā Valverdes ballīte, kā Samuels uzbrauca Andreai un cik ļoti viņa to pārdzīvoja... Un, protams, atkal pamošanās Samuela gultā. :D Un tie viņu skatieni... jāaaa :love: Sākumā man Samuels tīri izskatā galīgi nepatika, bet tagad no tiem viņa skatieniem Andreai un smaidiem kūstu! :love:

+1

327

Sofija vairs ilgāk nespēj noliegt savas jūtas pret Arturo, jo mīlestība ir spēcīgāka par dusmām un aizvainojumu. Jā, Isadorai tiešām nācās piedzīvot pamatīgu vilšanos, ka Arturo neieradās viesībās, bet kad beidzot tomēr atnāca, tad ne jau tā iemesla dēļ, kura viņa bija domājusi. Būtu dīvaini, ja pēc tā ko Arturo uzzināja no Sofijas, viņā nerastos aizdomas, ka nolaupīšana patiesībā bija fikcija. Mēdz teikt, ka divreiz vienā upē neiekāpsi, bet Andrea jau otro reizi pamodās Samuela istabā pēc tam, kad bija cietusi nelaimes gadījumā, tikai šoreiz autokatastrofā, nevis nokrītot no zirga. Rosio, slēpjot no Pablo, ka ir zaudējusi abu gaidāmo bērniņu, pamatīgi riskē, jo Pablo to uzzinot tikai pēc abu kāzām, var pat nospriest, ka viņa nekad nemaz nav bijusi stāvoklī, ka bija izdomājusi grūtniecību, lai piespiestu sevi apprecēt.

0

328

Terēze написал(а):

Rosio, slēpjot no Pablo, ka ir zaudējusi abu gaidāmo bērniņu, pamatīgi riskē, jo Pablo to uzzinot tikai pēc abu kāzām, var pat nospriest, ka viņa nekad nemaz nav bijusi stāvoklī, ka bija izdomājusi grūtniecību, lai piespiestu sevi apprecēt.

Tieshi taa,es vakar padomaaju to pashu,bet tikai aizmirsu uzrakstiit.Galu galaa pat tad,ja vinja tagad melos Pablo,ka jioprojaam ir staavoklii,vinjsh ne tikai nospriediis to,ko tu jau mineeji,bet pamatiigi sadusmosies.Rosio tomeer ir jaasaprot,lai cik saapiigi tas nebuutu,ka meli taapat naaks gaismaa tagad vai peec tam,kad abi buus preceejushies.Dziivs piemeers ir Miranda driiz vien Veronika uzzinaas,ka Miranda nav vinjas iistaa maate.

0

329

Marianhela написал(а):

Tieshi taa,es vakar padomaaju to pashu,bet tikai aizmirsu uzrakstiit.Galu galaa pat tad,ja vinja tagad melos Pablo,ka jioprojaam ir staavoklii,vinjsh ne tikai nospriediis to,ko tu jau mineeji,bet pamatiigi sadusmosies.Rosio tomeer ir jaasaprot,lai cik saapiigi tas nebuutu,ka meli taapat naaks gaismaa tagad vai peec tam,kad abi buus preceejushies.

Es nekad neesmu sapratusi tās varones, kas šādi rīkojas. Labi, ļaunās ir viens stāsts, tām klasiski piederas neloģiska rīcība, lai dabūtu iekāroto vīrieti jebkādā veidā. Bet šeit it kā normāla meitene... nu ko viņa domā panākt, noturot Pablo sev blakus tikai ar bērnu? Pat ja nebūtu zaudējusi bērnu... Ja Pablo nav pret viņu tādu jūtu, ja viņš mīl un mīlēs citu - nu kāda laimīga dzīve tur var vispār būt? Tas taču nav tā vērts.. un īpaši, ja zaudēja bērniņu un zina, ka tas agri vai vēlu nāks gaismā - nu uz kādu labu kopdzīvi var cerēt?!

0

330

Kaa man patiik kaafu braazienu arturo sadeva Isadorai.Taa sieviete peec tam zemes gaisaa speera,saprotot,ka arturo visu zina.Bet es ljoti priecaajos,ka Sofija nu tagad beidzot ir noleemusi ciiniities par savu laimi un miiljoto viirieti.Un jaa kaa jau Paloma mineeja,tad Rosio ar Pablo nekaada lielaa kopdziive nesanaaks.nu kaut vai taapeec,ka Pablo nav muljkjis,vinjsh aatri vien sapratiis,ka Rosio nav staavoklii un ir vinjam mlojusi proti nav pateikusi taisniibu,ka ir zaudeejusi beerninju,jo veeders tachu neaugs.Jaa vinja var varbuut tagad saakumaa melot.Bet peec tam??Ko vinja dariis tad,kad Pablo visu sapratiis,jo veeders nemaz nekljuust liels??Protams,beerna zaudeejums ir vairaak nekaa saapiigs,bet arii shaada riiciiba no Rosio puses ir vairaak nekaa muljkjiga.Andrea un samuels...vinjus ieraugot es smaidu.Tas bija tik jauki,ka abi viens otram nosuutiija taadas daavanas.Un kaa Andrea uzfrishinaajaas,kad gatavojaas pa skaipu runaat ar Samuelu un taa velja,ko vinja nopirka.Nu vairs nevar noliegt aciimredzamo.

0

331

Pat Linda jau ir ievērojusi, ka Isadorai ir nopietnas psihiskas problēmas, ka runa vairs nav tikai par parastu aizraušanos ar Arturo un rozā brillēm, kuras neļauj visu redzēt īstajā gaismā. Andrea bija tik ļoti aizkustināta, ka saņēma no Samuela kleitu, jo uztvēra to kā zīmi, ka nav viņam kā sieviete vienaldzīga. Kajetana jau bija tik pilnīgi pārliecināta, ka viņas meitas Galjardo ģimeni neieredz tikpat ļoti, kā viņa, bet še tev, jo Sofija nepārprotami liek saprast, ka viņa ir ne tikai piedevusi Arturo, bet arī atkal ir kopā ar viņu! Nu protams, ka šī nav tā ziņa, par kuru Kajetana priecātos...

0

332

25. - 29. janvāris

Anotācijas 115 - 124

115.sērija Sofija pieprasa no Arturo paskaidrojumus. Samuels dodas aizstāvēt Andrea pret Leonardo, kad abi ir sastrīdējušies kāda rančo strādnieka dēļ. Isadora mēģina pārliecināt Sofiju, ka viņai un Arturo ir slepenas attiecības, tomēr Sofija nedomā padoties. Sofija un Andrea pārmet Kajetanai, ka viņa aizstāv Leonardo, un nolemj vērsties pret Leonardo tiesiskā ceļā. Isadora dodas uz klīniku, lai noskaidrotu, kas patiesībā ir Džulija.

116.sērija Isadora turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kas ir noslēpumainā sieviete klīnikā. Samuels satiekas ar Veroniku, šī tikšanās beidzas ar skūpstu, un to visu vēro Patrisija. Viņa izmanto brīdi, kad Andrea paliek viena, un uzbrūk viņai. Kajetana cenšas panākt, lai Sofijas un Arturo kāzas tiktu atliktas. Samuels beidzot izskaidro Andrea savas attiecības ar Patrisiju un Beatrisi. Andrea atklāj Samuelam, ka viņš vienmēr viņai paticis.

117.sērija Kajetanai izdodas apturēt Leonardo, kurš ar ieroci rokās gatavojas patriekt Galjardo brāļus no rančo. Isadora paziņo tēvam, ka panāks, ka viņu ievieto tajā pašā klīnikā, kur viņas māte ir. Soledada un Arturo atklāj, ka Samuelam ir romantiskas attiecības ar Andrea. Isadora joprojām ir apņēmības pilna darīt visu, lai Arturo un Sofijas kāzas nenotiktu. Ulisess vēlas, lai Rodžers nogalina Patrisiju, kura vēlas no viņa šķirties.

118.sērija Rodžers piekrīt nogalināt Patrisiju. Kajetana vēlas zināt, kāpēc Andrea tik ilgi uzkavējās Alkazaru rančo. Sofija uzzina, ka Kajetana ir tikusies ar Isadoru. Miranda lūdz Veronikas piedošanu. Sofija skaidri mātei pasaka, ka nevēlas redzēt Isadoru savas ģimenes tuvumā. Irina un Sofija ir pārsteigtas, uzzinot, ka Samuels ir iemīlējies Andreā. Miranda ierauga Kajetanu un Leonardo skūpstāmies. Kāds mēģina nogalināt Arturo un Sofiju.

119.sērija Arturo ar draugiem dodas meklēt, kurš raidīja šāvienus viņa un Sofijas virzienā, tomēr viņiem neizdodas nevienu atrast. Rosio ir greizsirdīga, redzot, kā Pablo nespēj atraut acis no Veronikas. Kāds mēģina nolaupīt Andreu, tomēr Samuelam izdodas viņu izglābt. Brāļi domā, ka uzbrukumi varētu būt saistīti, taču izmeklētājs Fernandezs uzskata, ka uzbrucēji ir dažādi.

120.sērija Leonardo atklāj Isadorai, ka nolēmis nogalināt Arturo. Andrea dodas uz Alkazaru rančo, lai pavadītu vakaru ar Samuelu. Isadoras nolīgti vīri nolaupa Arturo. Samuels ir Andreas skaistuma apburts. Miranda ir bēdīga, jo nespēj meitai atklāt patiesību. Arturo cenšas izbēgt, taču Isadora viņu aiztur. Visi ir noraizējušies, kad Arturo neierodas Alkazaru rančo uz vakariņām.

121.sērija Sofijai rodas nelāga nojausma par Arturo. Rodžers sāk īstenot savu slepkavniecisko plānu attiecībā uz Patrisiju. Izmeklētājs Fernandezs paziņo, ka Arturo ir nolaupīts. Leonardo sašauj Arturo. Sofija uzbrūk Isadorai un pieprasa paskaidrot, kur ir Arturo. Isadoras vīri izglābj Arturo no nāves. Isadora atzīstas Kajetanai, ka nolaupījusi Arturo un draud atklāt patiesību, ja Kajetana ziņos policijai.

122.sērija Leonardo un Isadorai ir nopietnas nesaskaņas par to, ko darīt ar Arturo. Kajetana runā ar Emilio, lai viņš pārliecina Isadoru atbrīvot Arturo. Rodžers atklāj Patrisijai, ka Ulisess pasūtījis viņas slepkavību. Izmeklētājs Fernandezs izprašņā Kajetanu par viņas attiecībām ar Isadoru. Arturo saprot, ka viņu gūstā tur Isadora. Patrisijai izdodas pierunāt Ulisesu nenogalināt viņu.

123.sērija Soledada sastrīdas ar Isadoru un Galjardo brāļiem nākas abas izšķirt. Miranda izdara spiedienu uz Kajetanu, lai viņa atklāj izmeklētājam visu, ko zina. Pablo uzzina, ka Veronika ir Soledadas meita. Rodžers melo Ulisesam, ka ir nogalinājis Patrisiju. Kajetana ir vīlusies savās meitās un paziņo Andrea ir vienīgā meita, kas viņai palikusi. Leonardo sakaujas ar Pablo.

124.sērija Leonardo pamet Pablo bezsamaņā, un viņu savās Alkazaru rančo darbinieki. Arturo mēģina vienoties ar Isadoru par viņa atbrīvošanu, taču neveiksmīgi. Isadoras vīri turpina spīdzināt Arturo. Sofija uzzina, kas noticis ar Pablo un iepļaukā Leonardo. Kajetana aizstāv Leonardo, un tā izrādās kļūda. Arturo padodas Isadorai un paziņo, ka ir gatavs uz visu, ko viņa vēlas.

0

333

+4

334

Marianhela написал(а):

Tas bija tik jauki,ka abi viens otram nosuutiija taadas daavanas.Un kaa Andrea uzfrishinaajaas,kad gatavojaas pa skaipu runaat ar Samuelu un taa velja,ko vinja nopirka.

ai, cik šīs bija burvīgas ainas!!! :) īpaši tas Andreas romantiskais satraukums un prieks! :love:

Isadoras vārdu es vispār vairs negribu dzirdēt pēc pēdējām sērijām, ko noskatījos. :s

130.

Es vakar gan izbesījos pat, uz cik sērijām izvilkta visa tā epopeja ar Isadoru un Arturo nolaupīšanu. Es te visu dienu nocietusies pēc saviem mīlulīšiem Andreas un Samuela, un beigās izskrienu cauri 6 sērijām, kur gandrīz nekādu ainu abiem praktiski, jo viss grozās ap Arturo pazušanu. Tik ilgi gaidīts, līdz viņi saies kopā, un pēc tam pat nedod viņiem "skatuves laiku". Labi, labi, tā tikai mana čīkstēšana, jo es gribu redzēt viņus!!! :D Bet vispār man tāpat šķita pārāk ieilgusi tā nolaupīšana. Bet visu cieņu Isadoras aktrisei - viņa tiešām izskatās psihopātiska! Tās visas izmaiņas no dusmām uz cerību, ka Arturo atbildēs utt., vājprātīgais mirdzums acīs - super. Tas viņu padarīja vēl briesmīgāku... Patika gan, ka parādīja arī savā ziņā iemeslus, kas viņu padarīja tādu, kāda ir - despotiskais tēvs, kurš iedzina kompleksus un traumas.

Bet vismaz 130. beidzot bija atkal forša aina Samuelam ar Andreu - man līdz šim bija pietrūkušas kaut kādas izpausmes viņas nedrošībai par sevi, par visiem Patrīsijas nicinošajiem izteikumiem. Un sagaidīju! :D Tik forši bija, kad Samuels vnk vienā teikumā pasūtīja Patrīsiju un aizskrēja pakaļ Andreai. Vot nepatika man Samuela aktieris lielāko daļu telenoveles, bet jau kopš Beatrises sāku skatīties citādi un tagad ar Andreu esmu padevusies viņa valdzinājumam. :love: Te atkal ir tas, ka ne vienmēr tīri fiziskais ir galvenais, daudz dod arī harisma, un tie Samuela skatieni un smaidi Andreai mani iekaroja :love:

+1

335

Kaa man patiik,ka Samuels pateica,ka vinju dara traku sieviete,kuru vinjsh nesaprot.Nwebija gruuti uzmineet par kuru sievieti iet runa.Protam,ka par Andreu.Cik vinja bija prieciiga,kad saprata,ka Samuelam tieshaam patiik un pats Samuels nespeej par vinju nedomaat.patriisija Samuelam tieshaam vairs neinteresee.Liekas,ka pati Patriisija tagad peec veel viena atraidiijuma to saak saprast.Super,kad Samuels satveera Andreu aiz rokas un noteica,ka,jo vairaak vinja to vinjam saka,ka kjipa vinjsh vinjai neinteresee un taa taalaak,jo mazaak vinjsh vinjai tic.Andrea neko nesakot aizgaaja,bet vareeja redzeet luupyu kaktinjos smaidu.

0

336

Kas man ļoti patīk šajā telenovelē ir, cik daudzslāņaini un interesanti ir varoņi. "Ļaunie" nav vnk aiz neko darīt ļauni (nu, izņemot Leonardo, kurš vnk ir hronisks psihopātisks kretīns).
Piemēram, Kaetana - jā, man viņa krīt uz nerviem, bet tajā pašā laikā, viņa nav vnk ļauna, viņā ir arī liela cilvēciskā puse, sarežģīts raksturs un kkāda nespēja tikt galā ar savām emocijām adekvāti (kaut vai nespēšana piedot Galjardo tāpēc vien, ka nespēj pieņemt, ka Ignasio viņu grasījās pamest - vismaz es tā to redzu, un tad nu noveļ visu vainu uz Galjardo).
Tā pati arī Isadora... psihopāte, bet gan ar dzīvesstāstu, gan pārliecinošu attēlojumu.
Un arī labie varoņi.. tā pati Andrea... šobrīd man gribas sapurināt to meiteni un ļoti ceru, ka ātri attapsies, bet tajā pašā laikā ļoti patīk, kā viņa cīnās ar sevi, kā raujas starp mīlestību pret Samuelu un mīlestību pret māti.

+1

337

Andreai nebija divreiz jālūdz doties uz Alkasaru rančo pakaļ Sofijai un Arturito, jo tā bija lieliska iespēja atkal redzēt Samuelu, un lielāku laimi par vectēva lēmumu mazmazdēla kristības nosvētīt kopā ar Galjardo, viņai nevajadzēja, jo tas bija brīnišķīgs iegansts kādu laiku uzkavēties Samuela sabiedrībā.

0

338

:D Ak nabaga Leonardito,visi vinju apbizho mazais nabadzinjsh.Kaa gan ""ljaunaas"" del Hunko Belmontes maasas var taa pret vinju iztureeties. :D Muljkjis taads visu laiku liekuljo un pataisa sevi par kaut kaadu upuri,ka redz vinju neciena un taa taalaak un taa joprojaam.Taa vien gribaas atcirst pretii,lai shis vispirms iemaacaas cieniit citus un tad kautko saak pieprasiit sev pretii.Pareizi Andrea pateica,ka taa vien izskataas,ka Kajetanai Montalvo  ir tik svariigs,ka jaadomaa driiz aizstaas vinjas meitas.Un es piekriitu Gjeneraalja teiktajam.Diemzheel Kajetana sapratiis,kaads Leonatrdo ir un tieshaam ruugti nozheelos,ka tik akli vinjam uzticeejaas praktiski gandriiza pashaa peedeejaa seerijaa.Kaa Isadorai sejaa paraadiijaas taa maniakaalaa izteiksme,kad Kajetana pazinjoja,ka veelas ar vinjju sadarboties,lai shii paliidz izshkjirt Sofiju un Arturo pavisam.Bet prieks,ka Sofija tagad ir sanjeemusies un patreizi dara.Andrea ir ljoti mainiijusies un pat Samuels arii tagad uz vinjju skataas ar citaam aciim.Malacis kaa Andrea tika galaa ar tiem nolaupiitaajiem.Ne katra kaut ko taadu speetu izdariit,jo sieviete pret diviem biistamiem tipiem diezko labi vis neizklausaas.Turklaat var redzeet,ka Skaarleta ir ljoti profesionaala shaaveeja,jo tik preciizi traapiit iesaaceejs diezvai vareetu.

0

339

+3

340

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)