Beidzot arī Andrea saprata, ka Leonardo nemaz nav tāds, par kādu viņa viņu uzskatīja. Vēl vairāk-Andrea ne tikai nebaidījās aizstāvēt Pablo, bet pat bija gatava aiziet no mājām, ja viņš tiks atlaists no darba.
Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)
Сообщений 341 страница 360 из 802
Поделиться34222.01.2016 15:32
Pēdējas divas nedēļas nebija laika neko skatīties, taču tagad, kad pieķēros, nespēju atrauties Noskatījos sērijas un ar nepacietību jau gaidu šodienas.
Man patīk vērot brāļu savstarpējās un māsu savstarpējās attiecības, nevar nesmaidīt
Runājot par Sofiju un Arturo, tik jaukas tās viņu "pastaigas", kad viņa veda Arturito pie tēva Priecājos par Sofiju, kura ir cīņasspara pilna sava dēla un laimes vārdā.
Par Samuelu un Andrea vispār esmu sajūsmā. Tā aina, kad Samuels kristību svinībās teica Andrea, lai viņa pasmaida, kad Samuels satvēra Andrea aiz rokas, ahhh. Kā Andrea priecājās par kleitu, par vēstuli no bankas Samuela vārdā (apmetot gultā kūleni ), vēl skaipā atstātā ziņa Tādas emocijas pārņemt it kā es būtu Andreas vietā Šis laikam mans mīļakais posms starp pāriem - kad viss tikai sāk plaukt
Поделиться34322.01.2016 20:19
Jaa shodien atkal bija tik liela kaarteejaa smieklu deva,ka godiigi sakot man pat saaka saapeet veeders. Irinas atriebiiba pret Flavio bija nu ljoti nezheeliiga,bet veel jautraak bija peec tam.Nav gruuti uzmineet,ko Soledada,Arturo un Samuels padomaaja ieraugot Flavio un Dario taadaa paskataa guljamistabaa. Nabaga Veronika...noteikti ir shausmiigi peec tik daudziem gadiem uzzinaat,ka vinja nav savas maates miesiigais beerns,bet ir adopteeta.Tachu veel trakaak ir tas,ka Miranda to no vinjas tik ilgi bija sleepusdi.Rosio manupraat riikojas ljoti nesmuki.Protams,var saprast kaapeec meitene taa dara,bet melot par gruutnieciibu,kuras vairs nav ir negodiigi pret Pablo.Visu var saprast-gan bailes,ka vinjsh vinju pametiis un aizies pie Veronikas,gan saapes par zaudeeto mazuli.Bet veids kaa vinja censhas Pablo notureet pie sevis ne tikai nav pareizs,bet nav pat arii nekaads risinaajums.Andrea un Samuels beidzot saak saprast,ka miil viens otru vinju aina bija tik burviiga.Kajetanai,lai meita ar mazo arturito nepamestu maaju naacaas pat ljaut meitai preceeties ar arturo.Tiesa gan arturo tas proti,ka Kajetana peekshnji kljuvusi tik daasna pret vinju nemaz nepatiik.Un ne bez pamata,jo Isadora atkal kjeras pie vecajiem nikjiem.Labi vismaz,ka shoreiz Sofija vinjai nenoticees,jo tas,ka vinja zinaaja,ka maate tiekas ar Isadoru.Ljoti iespeejams,ka shajaa gadiijumaa ir glaabinjsh,jo ja vinja to nebuutu zinaajusi,tad varbuut uzkjertos uz Isadoras aakja.
Поделиться34522.01.2016 21:16
Man vislabaak patiik augsheejaa pati pirmaa bilde.Arturo ar to cepuri tik labi izskataas.Vinjsh vienmeer to savu kovboja cepuri ar roku ik pa laikam aizitiek.Bet arii abi paareejie ir ljoti forshi.
Поделиться34623.01.2016 10:49
Tagad, kad Veronika zina, ka ir adoptēta, viņa daudzas lietas ierauga pavisam savādākā gaismā. Lai gan es arī piekrītu tam, ka īstie vecāki ir tie, kuri bērnu nevis laiž pasaulē, bet gan tie, kuri izaudzina un sniedz savu mīlestību, labi saprotu kāpēc Veronika jūtas sāpināta par patiesības slēpšanu, jo Miranda tiešām ar to nodarīja vairāk slikta, nekā laba, jo ieaudzināja viņā snobisku un augstprātīgu attieksmi pret tiem, kuri nenāk no tām pašām aprindām no kurām Saldivāri, jo tādā veidā centās padarīt Veroniku par ''īstu'' Augstākās sabiedrības dāmu.
Поделиться34723.01.2016 10:50
Irinas atriebiiba pret Flavio bija nu ljoti nezheeliiga,bet veel jautraak bija peec tam.Nav gruuti uzmineet,ko Soledada,Arturo un Samuels padomaaja ieraugot Flavio un Dario taadaa paskataa guljamistabaa.
Es šito skatījos, kamēr bērns miga ciet - kas tās bija par mocībām novaldīt smieklus!!!
Es neesmu objektīva vērtētāja, PDG neskatījos, bet šie iemīļoti Tas gan ir fakts, ka man Simarro nekad nav paticis.
Man jau reāli sāk besīt māsas. Labi vēl Irina un Andrea..bet Sofija?! Viņai vajadzēja skriešiem paķert bērnu un skriet pie Galjardo, kad Leonardo pieņēma Eleazaru un Matildi. Taču bērns ir reālās briesmās del Hunko rančo!!! Grrr.. Pašas uzprasās uz nelaimi.
Поделиться34824.01.2016 22:56
Nu ko, man šis brīnišķīgais ceļojums Galjardo-del Hunko dzīvēs ir noslēdzies. Esmu no sirds pateicīga LNT, jo citādi nebūtu šo telenoveli redzējusi un nezinātu, ko palaižu garām. Laikam daudz ko pasaka fakts, ka man prātā nāk tikai labas lietas, ko teikt!
Galvenokārt, tie ir varoņi! Esmu jau vairākas reizes to teikusi, un esmu gatava vēl daudzkārt atkārtoties!!! Gan Galjardo brāļi, gan del Hunko māsas - ar saviem stiprajiem raksturiem un nerimstošo dzīves mīlestību, ar uzticību savām ģimenēm un sastarpējo mīlestību.
Un viņi kā pāri, ai, viņi kā pāri! Sofija un Arturo palika mani favorīti, jo kā jau teicu, viņi iemieso manu ģimenes ideālu. Visā telenoveles garumā viņiem nepazuda savstarpējā dzirkstelīte, kas tkk bieži notiek telenoveļu laimīgajos posmos, kad varoņi nobāl un attiecības paliek tādas pliekanas.. Šeit viņu smaidi, dzīvesprieks un mīlestība tikai auga augumā! Un visi trīs kopā...ai! Tai medusmēnesī pie jūras es tā par viņiem priecājos!!
Nākamie man Samuels un Andrea, vienīgi man nedaudz žēl, ka viņiem tik maz laika kopumā tika veltīts péc saiešanas kopā. Bet tāpat viņi tik burvīgs pāris!
Un kā tēls man ļoti patika Kaetana, un esmu laimīga, ka viņa nāca pie prāta un pievienojās meitu laimīgajai ģimenei!
Pēdējā sērija man ļoti patika, laba deva actiona, ļaunie, kas dabū pēc nopelniem.. Kā Arturo aizstāvēja Kaetanu, kā Kaetana bija gatava atdot dzīvību Arturo vietā. Vēl ļoti patika kā Isadora beigās izglāba Arturo. Un kā Arturo stiepa roku Leonardo. Tik daudz visādu detaļu...
Un pēc tam es smaidīju vienā smaidīšanā!!! Kaetanas atgriešanās pārsteiguma ballīte, apskāvieni ar Galjardo, Andreas un Samuela kāzas (Kaetana, kas ved pie altāra Samuelu), visu trīs pāru mīlestība un beigās lielās ģimenes svinības ar jaunā rančo atklāšanu. Es pat aiz laimes un šķiršanās drusku apraudājos.
Kopumā man šī telenovele ir uz augstas kvalitātes latiņas. Tāda, kas parāda cilvēciskās kvalitātes. Es pat nemāku izskaidrot, bet redzēt to visu bija patiesa bauda dvēselei.
Поделиться34925.01.2016 10:15
Malacis, ka noskatījies Atbrīvoji vietu nākamai telenovelei
Nezinu, vai ir jēga kaut ko man komentēt, jo it kā +/- visu biju pateikusi savā fināla komentārā un negribu atkārtot to pašu. Bet tas apskāviens, kuru minēji..to atceroties, paliek tik priecīgi. Viena no mīļākajām ainām, kas nebūtu tik vērtīga, ja starpā nebūtu tik daudz nesaskaņu.
Поделиться35025.01.2016 13:26
Atbrīvoji vietu nākamai telenovelei
Nākamajām, Tu gribēji teikt.
Nezinu, vai ir jēga kaut ko man komentēt, jo it kā +/- visu biju pateikusi savā fināla komentārā un negribu atkārtot to pašu.
Tā, šitas man būs jāparok...
Поделиться35125.01.2016 13:35
Tev tik...gadalaikam atbilstošs paraksts Bet smuki visus trīs pārus redzēt
Поделиться35225.01.2016 17:40
Tev tik...gadalaikam atbilstošs paraksts
Man sirdī jau ir pavasaris! Ļauj tak man vismaz parakstā papriecāties par gaismu un krāsām, kamēr ārā viss tik pelēki balts. Ko nu es online photoshop varēju sameistarot...
Поделиться35325.01.2016 22:14
Sofija shodien sevi paraadiija pavisam citaa gaismaa.Pareizi ir iistai lauvenei ir jaaizstaav savs karalis,ja uz to teemee veel kaada.Malacis,Isadora bija pelniijusi to dubulto pljauku un ne tikai.Sofija pareizi pateica,ka Arturo ir vinjas un vinja ar vinju preceesies,un neviens to neapoturees,ne Isadora,ne kaads cits.Andrea un Samuels beidzot ir kopaa un pilniigi atklaatyi izrunaajas par savaam juutaam.patiik,ka vinju riiciiba ir identiska-ne vinjsh,ne raganinja nesaka maasaam un braaljiem,ka abi ir paaris.Skatoties uz vinjiem es nevareeju nesmaidiit.Par Leonardo vispaar neko negribas teikt,jo ar katru dienu vinjsh paliek arvien bezkauniigaaks.Ljoti preciizi Sofija un Andrea pateica,ka Kajetanai ne tikai ir vienalga,kas ar vinjaam noteiek,bet arii nav skaidrs pa kuru laiku vinjas paarstaaja buut Kajetanas meitas un kad vinja paspeeja adfopteet Montalvo.Buutiibaa gan Sofija,gan Irina un arii raganinja Andrea praktiski visu laiku dara un runaa to,ko es pati visu laiku nodomaaju pie sevis.Savukaart Rosio...Njievesai taisniiba labi vinju attieciibas ar Pablo nebeigsies.Rosio gaajiens ir skaidrs-palikt staavoklii un ar beernu notureet viirieti.Bet cik ilgi??Cik ilgi viunja taa domaa turpinaat??Nesaprotu liekas tik jauka meitene,bet klausa Mirandas padomam it kaa pashai nebuutu galva uz pleciem ar ko domaat.Pat ja pienjem,ka vinjai viss var sanaakt,ja Pablo uzzinaas,ka vinja vinjam pirms tam bija melojusi par ieprieksheejo mazuli,kursh gaaja bojaa spontaamajaa abortaa,bet vinja puisim to nokluseeja,tad nedomaaju,ka vinju attieciibas buus ilgas.Ne velti saka-ka uzticiiba ir kaa balta lapa,ja to vienreiz saburza,tad atgriezt to agraakaa izskataa vairs nevar.Rosdio protams var saprast,bet tas,ko vinja tagad dara nav un nevar buut nekaads risinaajums.no meitenes puses lai cik nezheeliigi tas arii neizklausiitos,bet taa ir visiistaakaa cuuciiba.Kaut arii es vinju nenosodu,jo var tachu saprast,ka nabaga meitene miil Pablo un negrib,lai vinjsh vinju pamet un aiziet pie Veronikas.
Поделиться35425.01.2016 23:22
aNgeL,
Atradu beidzot Tavu komentāru, un secinājums ir viens - man par labu ļoti spēlē tas, ka neesmu redzējusi PDG, līdz ar to, nav ar ko salīdzināt, un varēju izbaudīt šo telenoveli kā no jauna. Pieņemu, ja tagad skatītos PDG, man tajā pietrūktu tā, ko piedzīvoju TDR... Bet tā jau ir vienmēr ar rīmeikiem, man šķiet. Ja oriģināls ir ļoooti paticis un aizrāvis, tad rīmeikam, lai cik labam, ir grūti sacensties. Es joprojām atceros, kā mēs priecājāmies par Sandras El clon un nespējām saprast, kā vecais var patikt, a tik daudzi bļāva, ka vecais daudz labāks utt.
Eh, man šodien vieglas sēras tik skumīgi, ka tas ir beidzies un vairs nevarēšu sekot līdzi viņu visu gaitām. Un šī ir telenovele, kuru ļoti grūti skatīties atkārtoti, jo tik un tā paņemtu daudz laika 3 pāru dēļ - tāpēc vēl jo skumjāk, jo trūkst mierinājuma kādreiz vēlreiz noskatīties (pat ja tas reāli iespējams nenotiktu). Bet nu kas lai zina...
P.S. Ak jā, un izskatīju visas senāk liktās bildes, nu nevaru beigt priecāties, cik forši aizkadru foto, cik visi priecīgi un draudzīgi!!! Māsiņas vispār fantastiskas!!!
Отредактировано Paloma (25.01.2016 23:23)
Поделиться35525.01.2016 23:42
aNgeL,
Atradu beidzot Tavu komentāru, un secinājums ir viens - man par labu ļoti spēlē tas, ka neesmu redzējusi PDG, līdz ar to, nav ar ko salīdzināt, un varēju izbaudīt šo telenoveli kā no jauna. Pieņemu, ja tagad skatītos PDG, man tajā pietrūktu tā, ko piedzīvoju TDR... Bet tā jau ir vienmēr ar rīmeikiem, man šķiet. Ja oriģināls ir ļoooti paticis un aizrāvis, tad rīmeikam, lai cik labam, ir grūti sacensties. Es joprojām atceros, kā mēs priecājāmies par Sandras El clon un nespējām saprast, kā vecais var patikt, a tik daudzi bļāva, ka vecais daudz labāks utt.
Jāāā... tā ir ar oriģināliem/rīmeikiem... TDR par laimi ir labs rīmeiks ar saviem uzlabojumiem un trūkumiem. Tomēr laiks iet un vismaz man patīk redzēt mūsdienīgas versijas
Un šī ir telenovele, kuru ļoti grūti skatīties atkārtoti, jo tik un tā paņemtu daudz laika 3 pāru dēļ - tāpēc vēl jo skumjāk, jo trūkst mierinājuma kādreiz vēlreiz noskatīties (pat ja tas reāli iespējams nenotiktu). Bet nu kas lai zina...
Man tā ar PDG bija, jo skatījos bez pārtīšanas un bija skumīgi, domājot, ka otrreiz tik daudz sērijas būtu grūti skatīties..TDR par laimi man pietiek tikai ar trīs pāru līniju, bet vienalga daaaudz sēriju..Tas ir mīnuss labām telenovelēm ar daudzām sērijām
Eh, man šodien vieglas sēras tik skumīgi, ka tas ir beidzies un vairs nevarēšu sekot līdzi viņu visu gaitām.
Man arī tādas bija dažas dienas
Поделиться35626.01.2016 08:58
Par taam seeraam runaajot,tad veel tagad atceros kaa man bija ar Vivir a Destiempo(Miilestiiba nekad nebeidzas) kaut seriaals balstiits uz realo pusi un ljoti smags,bvet...teikshu godiigi satziishos,ka beigas bez asaraam noskatiities nevareeju.Lai kaa centos neraudaat man bija jaaraud un cauri.Veel tagad skumji paliek atceroties,jo tas seriaals arii bija lielisks.
Поделиться35726.01.2016 11:18
Kajetana, kura pati sevi uzskata par ļoti labu māti, kura ir gatava aizsargāt savas meitas no ''ļaunajiem'' brāļiem Galjardo, diemžēl pat nemana, ka ir nonākusi Leonardo tīklos, ka danco pēc viņa stabules, ka meitas tiešām vairs nav tik dārgas, kā Leonardo. Leonardo tiešām ir gļēvulis, jo uzbrukt Andreai jau patiesi lielu drosmi nevajag, un šis gadījums Andreai vēl vairāk ļāva pārliecināties, ka Leonardo nudien nav tāds, par kādu līdz šim bija uzskatījusi. Sofija neuzķērās uz Isadoras izmestā āķa, jo nav tik lētticīga, par kādu viņas māte un Isadora domā. Samuels beidzot aptver, ka Andrea viņam nozīmē daudz vairāk nekā Patrīsija, ka šīs ir pavisam cita veida jūtas-daudz dziļākas un patiesākas, ka tas ko juta pret Patrīsiju, bija tikai aizraušanās un miesaskāre, kuru bija noturējis par mīlestību.
Поделиться35826.01.2016 12:28
Runājot par oriģināliem un remeikiem, tad drīzāk stāsts ir, ka vienam patīk māte, otram-meita, bet trešajam-kleita, jo kā saka, tad visas nelaimes ceļas no salīdzināšanas. Protams, nenoliedzu, ka to ir grūti izdarīt, it sevišķi, ja iepriekšējais stāsts ir ļoti spilgti palicis prātā. Varbūt tiešām ir pat labāk, ja ''aizmirst'' (runa protams ir par tiem, kuri ir redzējuši veco versiju), ka telenovele ir remeiks, un tāpēc skatās to kā jaunu, vēl neredzētu seriālu vai arī vismaz uztverot tos kā divus dažādus stāstus par vienu tēmu.
Поделиться35926.01.2016 20:41
Jaa,to ka Andrea var iemiileeties Samuelaa Galjardo shkjiet negida pilniigi neviens.Sofijai un Irinai atkaaraas paarsteigumaa zhoklis,kad Andrea maasaam pazinjoja,kursh tad ir vinjas slepenais pieluudzeejs.Arturo ir taisniiba,kad to uzzinaas Kajetana vinja kljuus traka no dusmaam,jo labi Irina un Sofija.Bet no Andreas vinja nu tieshaam nreko taadu nebuus gaidiijusi.Baidos,ka paar Andreu Kajetanas dusmas buus daudz speeciigaakas nekaa pret Sofiju un Irinu.
Поделиться36027.01.2016 08:51
Hihi, es tā gaidīju, kad Andrea pateiks māsām, kas ir viņas mīļotais, un man nelika vilties - abas tādā šokā palika sēžam!!! Tas laikam bija pēdējais, ko viņas sagaidīja!