Nav shaubu Veronikai shobriid nav viegli,jo paar vinja galvu ir naakushi tik daudz jaunumu.Bet tomeer tajaa pashaa laikaa es uzskatu,ka vinja ir netaisniiba pret Soledadu.Vinjai ir tachu jaasaprot,ka Soledada neatdeva vinju aiz laba praata.Neviena normaala maate taa nebuutu riikojusies.Vienkaarshi toreiz nebija citas izejas.Uzskatu,ka Veronika ir mazliet netaisniiga.Un par Leonardo un Kajetanas kaazaam es labaak vispaar neko neteikshu,jo Tereeze jau visu pateica tasa teikt kaa naglai uz galvas.Jaa to,ka Hosee Antonio ir dziivs nezina neviens iznjemot Emiilio Valverdi.Visi citi Galjardo teevu jau desmit gadus uzskata par mirushu.Varu iedomaaties,kaads buus shoks paareejiem redzot vinju.Tikai mani mazliet izbriina Isadoras riiciiba,ka vinja atbriivoja Galjardo teevu.Vinja tachu ieniist Arturo,bet paliidz vinja teevam.
Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)
Сообщений 401 страница 420 из 802
Поделиться40212.02.2016 01:08
Поделиться40312.02.2016 02:00
Aktieru ģērbtuves un varoņu "skapis"
Поделиться40412.02.2016 12:21
Kaut arī Kajetana apgalvo, ka ļoti mīl Leonardo un neklausās nevienā, kurš grib viņai likt ieraudzīt izredzētā īsto seju, tomēr var redzēt, ka viņa nav laimīga, un ne jau tikai tāpēc, ka meitas un tēvs atteicās būt kāzās. Vēl vairāk-kad Kajetana uzzināja, ka Leonardo ir licis kādu novākt, viņā sāka mosties aizdomas, ka viņš iespējams perina ko pretlikumīgu, tāpēc pieprasīja no vīra paskaidrojumus. Kas to būtu domājis, ka Kajetanas un Leonardo vedēji būs Patrīsija un Ulisess, jo līdz šim taču lepnā un augstprātīgā Kajetana del Hunko taču uz apšaubāmas reputācijas kroga saimnieku un viņa sievu taču skatījās no augšas. Arī Patrīsijas priekšnesums drīzāk iederētos kādā neformālā ballītē nevis Augstākās sabiedrības pārstāvju kāzās.
Поделиться40512.02.2016 19:41
Jaa bija jaanotiek kam taadam proti-Soledadai vajadzeeja nogjiibt,lai Veronika atjeegtos un saprastu,ka taa,kurasi pashlaik draud briesmas ir vinjas mamma Soledada.Priecaajos,ka Veronika pateicoties shim gadiijumam tomeer visu izveerteeja un saprata,cik ljoti Soledada patiesiibaa ir vinjai daarga,svariiga un arii miilja.Saporata,ka var vinju zaudeet sievieti,kura daavaaja vinjai dziivuiibu,kura ir vinjas maate uz visiem laikiem.taapeec jauki,ka tagad Veronika tomeer visu saprot.kaa jau Miranda vinjai teica,ka tagad vinjai ir divas mammas.Turklaat Miranda atklaati Veronikai pateica,ka Soledada vinju neatdeva aiz laba praata,bet ka cilveeki un apkaarteejie apstaaklji spiueda to dariit.Jaa kaa Fernandezs nopriecaajaas ieraugot Hosee Antonio Galjardo un pie tam veel dziivu.Un kaadas saapes Hosee Antonio izjuta,kad Nestoram staastiija visu,kas bija noticis.
Поделиться40612.02.2016 20:34
Veel piebildiishu,ka man ljoti patika kaa Samuels Gjeneraalim luudza vinja mazmeitas Andreas roku.,Tik jaiki un romantiski.Man patiik visi triis paari,bet shis Andrea un Samuels visvairaak,jo ljoti atgaadina veel kaadu turklaat tagad visai ljoti biezhi.
Поделиться40713.02.2016 09:53
Kamēr kaķa nav mājās, tikmēr peles pa galdu danco-tā noteikti nosprieda Kajetana, kad uz viņas telefona zvanu atbildēja Flavio. Lai gan tas tiešām ir skumji, ja del Hunko savrupmājā brāļi Galjardo drīkst ciemoties tikai Kajetanas un viņas jaunizceptā vīra prombūtnes laikā, jo diemžēl pārējā laikā ar savām sievām drīkst tikties visur citur, tikai ne tur. Arī Kandela izmanto iespēju apciemot donu Felipi, kamēr viņa meita ir prom, tāpēc arī donam Felipem tiek savs labums.
Поделиться40815.02.2016 19:21
Jaa,jo taalaak,jo trakaak.Kajetanai ir tik pamatiigas rozaa brilles uz aciim,ka vinja iisti nesaprot,ko dara.Tagad,kad vinja ir pieljaavusi,ka Leonardo ievet vinjas maajaa Elezaru un Matildi vispaar saaksies iists murgs.Vinja netic pat meitaam,lai gan vajadzeetu.Par policiju vispaar neko negrib dzirdeet.Nesaprotu pieaugusi sieviete,bet akli uzticas pirmajiem,ko Leonardo ved uz vinjas maaju,lai it kaa straadaatu.Un sliktaakais ir tas,ka vinja tagad Montalvo rokaas ir kaa taada marionete ar ko Leonardo var izriikoties peec sirds patikas kaa pasham sagribas.Pat savas triis meitas Kajetna vairs ne tikai neredz un neuzklausa,bet kaa Andrea teica ir atteikusies kaa no savaam meitaam.
Поделиться40915.02.2016 21:16
Vēl līdz ceturtdienai tie kas vēlas, var iesūtīt man savus jautājumus kopīgai krustvārdu mīklai par "Atriebības zemi"!
Поделиться41016.02.2016 01:31
Andrea & Samuel VS Sara & Franko
Kritiens no zirga
Andrea/Sāra cieš negadījumā
Arturito kristībās
Samuels/Franko aizstāv Andreu/Sāru no Leonardo/Fernando
Skūpsts
un nolaupīšana
Māte pieķer meitu ar ienaidnieku
utt...
Поделиться41116.02.2016 01:37
Andrea un Samuels ir košāki, seksīgāki, Skārleta ir skaistule, bet skudriņas man no visiem sešiem pāriem joprojām ir tikai no Sāras un Franko. Kas lielā mērā ir dēļ gandrīz katrā ainā esošajiem dramatismu pastiprinošajiem elementiem, kurus TDR neizmantoja.
Поделиться41216.02.2016 09:37
Nu es pāris tik patinu, bet... nu jā... man atkal tagad nekas nestāv blakus Samuelam un Andrea... bet nu, skatoties tikai fragmentus tas jau ir normāli... jo varoņi un aktieri nav jau iemīļoti. Piemēram, Franko mani vispār neuzrunā, neko viņā neredzu...
Поделиться41316.02.2016 10:43
Tā jau ir.. tie kas redzējuši vienu versiju, tiem tuvāka sava versija, tie kas abas - nezinu, laikam tuvāka tā, ko skatījās pirmo Protams, grūta dzīve rimeikam..TDR ir ļoti daudz fanu, bet netrūkst arī tādu 100% PDG fanu, kas agresīvi un negatīvi izturas. Bet cik skatos sakarīgos komentārus, tad vairums par PDG. TDR veidotāji daudz ko mainīja, bet tomēr lielāko daļu nokopēja, tāpēc neizbēgami salīdzinājumi. Piem. ja paskatās Cuando me enamoro un Lo Imperdonable, tad tos bez problēmām var uztvert kā divus dažādus seriālus. Galv. varoņu ainās/dialogos nekas nesakrīt.
Un tā man Kristians de la Kampa kā vīrietis-mīlnieks galīgi nepiesaista, tad es skatoties fragmentus ik pa brīdim pasapņoju, ka Skārleta labāk būtu ar Mišelu Braunu. Bet no otras puses man labāk patīk kā Nataša tēloja Sāras jūtas, tā ka labi ka ir kā ir. Galvenais, ka katrs var sev atrast savu pāri un priecāties
Поделиться41416.02.2016 12:36
Paldies par video! Kopš Mežonīgo kaislību rādīšanas jau ir pagājis krietns laiks, tāpēc daudzas ainas skatījos tā, it kā redzētu tās pirmo reizi-jeb precīzāk-ar citu, ne toreizējo skatienu. Bija ainas, kuras labāk patika Atriebības zemē, bet bija arī tādas, kuras savukārt bija daudz iespaidīgākas un dramatiskākas Mežonīgajās kaislībās, kā piemēram-kad Gabriela pieķēra Sāru ar Franko.
Поделиться41616.02.2016 19:16
Nu par Skaarletu un Kristiaanu es nebuut nebriinos,jo vinji tieshaam ljoti labi atveido savas lomas.Man Skaarleta un Kristiaans vispaar peedeejaa laikaa nu patiesiibaa visa seriaala garumaa ar daudziem izxnjeemumiem protams atgaadina veel kaadu.Bet tieshi peedeejaa laikaa shii liidziiba ir pat ljoti paaraak saskataama.
Runaajot par shiisdienas seerijaam,tad man skatoties uz meeles bija jautaajums-Par ko iisti ir paarveerties Del Hunko Belmontes rancho??Vai Kajetana ir slima vai kaa,ja taada sabiedriibas daama pieljauj,ka vinjas maajaa ierodas un saimnieko taadi cilveeki??Es Kajetanu nepaziistu,cita Kajetana sen buutu vinjus visus patriekusi ar Montalvo priekshgalaa,bet shii??Ko dara vinja??
Поделиться41717.02.2016 11:33
Tik tiešām pēdējā laikā rodas jautājums-ko gan Leonardo Kajetanai ir iebarojis, ka dzīve del Hunko rančo līdzinās šausmu filmai-darbā tiek pieņemti Matilde un Eleazars, kuri tur terorizē visus, ko vien var un vij intrigas, Kajetana pieļauj, ka viņas ''draudzene'' Patrīsija pret viņu izturas tik familiāri, bet pats galvenais-pret savām pašas meitām izturas kā pret pēdējām niecībām. Protams, ka Sofijai, Andreai un Irinai, kā arī donam Felipem viss viņu mājā notiekošais ir nepieņemams, ka tur viņi jūtas kā kara laukā, nevis kā savā miera ostā.
Поделиться41817.02.2016 15:26
22. - 24. februāris
155.sērija Leonardo ir neapmierināts, ka Kajetana ielaidusi rančo Arturo. Viņš informē Kajetanu, ka saņēmis piedāvājumu pārdod del Hunko staļļus, taču Kajetanu tas neinteresē. Sofija un Arturo dodas baudīt medusmēnesi. Leonardo atklāj Ulisesam savu plānus attiecībā uz Kajetanu. Andrea ir nesaprašanā, kāpēc Leonardo atlaiž gandrīz visus rančo darbiniekus.
156.sērija Leonardo paziņo Irinai, ka viņš ir rančo, arī visu šeit esošo cilvēku īpašnieks, un cenšas izvarot Irinu. Tieši laikā ierodas Elezars, un Irinai izdodas aizbēgt. Kajetana netic meita, ka Leonardo būtu varējis viņai uzbrukt. Sofija un Arturo izbauda ģimenisku dienu. Andrea pamana, ka Leonardo no bankas kontiem izņēmis lielas naudas summas. Kajetana un Andrea redz, ka Leonardo mīlējas ar Isadoru.
157.sērija Kajetana ir šokā un nespēj noticēt, ko Leonardo viņai izdarījis. Viņa iepļaukā Leonardo, taču Leonardo nedomā padoties. Viņš kopā ar Isadoru mēģina piespiest Kajetanu parakstīt pilnvaru, lai viņi varētu pārdot rančo. Samuels un Andrea izmanto mirkli un paziņo kāzu datumu. Kajetana melo visiem, lai viņi pamet rančo, jo viņai nav citas izejas.
158.sērija Leonardo iesit donam Felipem, un viņš zaudē samaņu. Māsas dodas uz rančo, lai nopietni aprunātos ar Kajetanu. Leonardo nogādā donu Felipi psihiatriskajā klīnikā un dod pavēli viņu nogalināt. Visi meklē donu Felipi, bet Malkovičs tikmēr atklāj policijai visu patiesību. Leonardo šantažē Kajetanu, lai piespiestu parakstīt pilnvaru. Rančo ierodas Arturo, lai glābtu Kajetanu.
159.sērija Kajetana neko neatzīst un pat pretojas Arturo palīdzībai. Miranda saprot, ka viņai kāds seko, un ziņo par to policijai. Arturo un Kajetanai izdodas aizbēgt no rančo. Policija ir Nikolsonam uz pēdām, un Fernandezam nākas viņu nošaut. Leonardo vīri ielenc Arturo, un Kajatena piedāvā viņiem naudu, lai izglābtu Arturo. Huanai un donam Felipem izdodas izbēgt no klīnikas.
160.sērija Leonardo, piedraudot Kajetanai, izdodas izspiest naudu no Arturo. Viņš nogalina Rodžeru, lai nebūtu jādalās. Leonardo atzīstas Arturo, ka izvarojis Sofiju un nogalinājis Ignasio. Viņš sašauj Kajetanu un paziņo, ka arī Almu ir nogalinājis viņš. Isadora nošauj Leonardo un izdara pašnāvību. Notiek Samuela un Andreas kāzas.
BEIGAS!!!
Поделиться42017.02.2016 19:16
''Ietekmīgo'' Hjūstonas ļaužu balle del Hunko rančo nudien bija ''lieliska'', vismaz pēc Leonardo un viņa draugu domām, jo viesi varēja ēst un dzert uz Kajetanas rēķina cik vien vēlas, bet pats ''namatēvs'' ar kādu no Ulisesa atvestajām daiļavām baudīt miesas priekus. Tiesa-pēc māsu del Hunko ierašanās balle beidzās, jo viņas, atšķirībā no Kajetanas, nebūt nepriecājās par Leonardo draugu dzīrēm mēra laikā.