Jaa,shodien del Hunko rancho maajaa nudien izskatiijaas viraak peec prieka maajas nekaa peec cieniijamu sabiedriibas cilveeku miteklja.Neticami,ka Kajetana kaut ko taadu vispaar ir pieljaavusi.Protams,ka Sofija,Andrea un Irina nebuut nebija sajuusmaa par kaut ko taadu.Vienu briidi man likaas,ka viena no maasaam tuuliit pateiks:-Nespeeju noticeet,ka muusu maaja ir paarveersta par prieka maaju.-Un taa tas patiesiibaa tieshaam izskatiijaas.Leonardo veel iedomaajaas,ka Sofija ir greizsirdiiga.Tas tips gan ir varen augfstaas domaas par sevi,ja taa uzskata.
Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)
Сообщений 421 страница 440 из 802
Поделиться42217.02.2016 20:23
"Mazā piektdiena" ir klāt un šovakar piedāvāju īsos video ar foršajām māsiņām "del Hunko"
Поделиться42317.02.2016 20:57
Super video paldies,ka ieliki.Man vislabaak patika triis,kur vinjas dejoja pie taas dziesmas un kustinaaja rikas,tad kur Ana Loreena ir ar mazo Matteo un tad tas jaukais baronjsh del Hunko maasinjas ar Veronikas atveidotaaju un Samuela atveidotaaju pie stuures.
Поделиться42418.02.2016 13:14
Ai, cik viņas ir fantastiskas!!!
Man kaut kā ļoti iepatikās tas video, kur viņi dejo lietū!!
Поделиться42518.02.2016 20:25
Cik lielaam jaabuut ir rozaa brilleem,lai dariitu to,ko dara Kajetana??Kaa vinja iztureejaas pret Sofiju.Vinja vairaak uztraucaas par to vai tas nelietis Leonardo ir dziivs,bet nevis vai Sofijai nekas nekaish.Es nesaprotu kaa var ticeet taadam tipam kaa Montalvo,bet savaam meitaam nee??Pie tam Kajetana pat neaizdomaajaas,ka abas versijas par to,kas tad iisti notika krietni atshkjiras kaa Sofijas,taa Leonardo versija.Vinja pat padzina Sofiju no maajaam.Vai normaala maate taa vispaar vareetu riikoties??Kajetana liekas tieshaam uzskata meitas par naaviigaam ienaidnieceem,kuras ir sazveereejushaas pret vinju un Montalvo.Neticami,vinja pieljaava,ka Leonardo nomelno Sofiju,ka it kaa vinja ir vainiiga pie kritiena un Kajetana shim tic uz vaarda.Pareizi Andrea pateica,ka nespeej noticeet,ka taada sieviete kaa Kajetana del Hunko Belmonte pieljauj,ka taads dranjkjis kaa Leonardo ar vinju manipulee.
Поделиться42619.02.2016 11:56
Par Kajetanas apmātību ar savu ''dārgo'' Leonardo, kurš viņas acīs ir ieguvis ''svētā mocekļa'' slavu, vairs pat runāt negribas. Toties gribas priecāties līdz ar Galjardo ģimeni, kuri pilnīgi negaidīti ir atguvusi savu tēvu, kuru 10 gadus uzskatīja par traģiski gājušu bojā autokatastrofā. Jā, visus šos gadus viņi apraudāja tēvu, pat nenojaušot, ka viņa nāvi inscenēja Valverde, ka patiesībā tēvs joprojām ir dzīvs un tiek turēts gūstā, taču nu viss ir nostājies savās vietās, jo tēvs atkal ir kopā ar viņiem.
Поделиться42719.02.2016 12:34
Galjardo tēva "augšāmcelšanās" patiesībā laikam ir vienīgais, kas man īsti neštimmē visā telenovelē. Nepamet sajūta, ka tas bija lieki. Nemāku pat paskaidrot, kāpēc tā... Vienkārši nešķiet loģiski.
Поделиться42819.02.2016 13:02
Varbūt tas ir tāpēc, ka pat skatītāji ilgu laiku nezināja, ka Galjardo tēvs ir dzīvs. Lai gan tad, kad Isadora uzzināja, ka viņas tēvs tur gūstā kādu cilvēku, man jau tad radās aizdomas, ka tas varētu būt Hosē Antonio, jo ne velti tika uzsvērts, ka viņš bija policists, kurš centās pierādīt, ka Valverde ir ieroču kontrabandistu vadonis, bet kad Isadora nolaupīja Arturo un viņu nežēlīgi spīdzināja, tad savukārt nospriedu, ka šā gūstekņa personībai nav nekādas nozīmes, ka nav svarīgi, kas šis Valverdes gūsteknis tāds ir, jo nozīme ir tikai tam, no kurienes Isadorā radās ideja turēt gūstā Arturo. Var jau būt, ka sākotnēji tiešām bija paredzēts, ka Emilio gūsteknis būs anonīma persona, bet scenāristiem gribējās lai arī Soledada atrod savu personīgo laimi, bet tā kā viņa reizi vien uzsvēra, ka viņas mūža mīlestība ir Hosē Antonio, tad nolēma viņu ''atdzīvināt'', izdarot tā, ka tieši Hosē Antonio ir tas pats cilvēks, kuru nolaupīja Valverde.
Поделиться42919.02.2016 14:30
Interesanti bija vērot visu reakcijas, uzzinot, ka Hosē Antonio ir dzīvs - vispirms brāļi Galjardo, tad Soledada - Sofija - Vero - Pablo - Irina un Andrea.
Man, personīgi, tas nešķita lieki, pat liekas, ka man šis mirklis ir viens no aizkustinošākajiem telenovelē , kad brāļi uzzināja, ka tēvs ir dzīvs
Поделиться43019.02.2016 15:09
Jā, Hosē Antonio atgriešanās tiešām bija aizkustinoša, to nevar noliegt, tomēr interesanti kāpēc seriāla veidotāji tik ilgi no skatītājiem slēpa pat to, ka viņš ir dzīvs? Vai lai skatītāji nesāktu slēgt derības, minot tieši kādā veidā notiks Hosē Antonio atgriešanās-piemēram viņa ģimene kaut kādā veidā uzzina, ka tēvs ir dzīvs un viņu izglābj vai Hosē Antonio izbēg bez palīdzības no malas un atgriežas mājās vai kāds cits variants?
Поделиться43119.02.2016 15:09
Interesanti bija vērot visu reakcijas, uzzinot, ka Hosē Antonio ir dzīvs - vispirms brāļi Galjardo, tad Soledada - Sofija - Vero - Pablo - Irina un Andrea.
Tādas reakcijas man vienmēr ļoti patīk.
Tā kā es skatījos fragmentāri, tad man vispār viss šis notikušais bija milzīgs pārsteigums, un sākumā nesapratu, kas tas tāds ir un no kurienes uzradies Bet man liekas jauki, ka pēc visa brāļi un Veronika atguva savu tēvu, Soledada mīlestību..tik daudz laimīgu ainu bija un Galjardo jauns vecais aizstāvis.
Поделиться43219.02.2016 15:23
Поделиться43319.02.2016 15:25
Jā, man arī tas ļoti patika un tas bija tik aizkustinoši! It sevišķi man patika, cik Soledada bija laimīga, redzot, ka Hosē Antonio ir dzīvs, jo viņa vairāk kārt atkārtoja, ka viņš ir vienīgā viņas mīlestība un nekad nespētu iemīlēt citu! Skaistas bija arī tās ainas, kad viņus visus kopā rādīja - viena liela un laimīga ģimene!
Par Kajetanu tiešām negribās runāt - viņai ir pa riktīgo aizmālētas acis un viņa neko citu un nevienu apkārt sev neredz, tikai savu mīļo Leonardo! Es jau nevaru sagaidīt, kad viņa beidzot pieķers Leonardo kopā ar Isidoru, jo tieši tad viņai atvērsies acis un rozā brilles nokritīs!
Vispār man jau tagad sāk pietrūkt visu varoņu un notikumu, kas te bija un notika! Neticās, ka viss tas tūlīt jau beigsies! Laikam man vairāk pietrūks tieši galveno pāru, kā arī vēl Veronikas&Pablo! Šie četri pāri man ļoti paspēja iepatikties, it sevišķi tieši Sofija&Arturo!
Отредактировано Forsteriāna (19.02.2016 15:25)
Поделиться43419.02.2016 15:29
Поделиться43519.02.2016 17:10
Vispār man jau tagad sāk pietrūkt visu varoņu un notikumu, kas te bija un notika! Neticās, ka viss tas tūlīt jau beigsies! Laikam man vairāk pietrūks tieši galveno pāru, kā arī vēl Veronikas&Pablo! Šie četri pāri man ļoti paspēja iepatikties, it sevišķi tieši Sofija&Arturo!
Piekrītu, arī man pietrūks visa tā un visi pāri tik jauki. Katrā kaut kas īpašs. Mani favorīti jau no paša sākuma bija Irina un Flavio, tad arvien vairāk iepatikās arī Andrea un Samuels. Grūti izšķirties, kurš labāk, bet laikam (?) palikšu pie I&F
Sofija un Arturo ar mazo arī forši. Kā man patīk, ka Sofija sauc Arturo par savu Susurrador
Arī Pablo un Vero ir jauki, tikai, manuprāt, pārāk ilgi vilkās tā lieta ar Rosio. Man pat likās savādi, ka Pablo nevienā brīdī nesaskuma, ka viņa bērns tā arī nepiedzims (jo lai vai kura būtu māte, tas taču ir viņa bērns). Šamais tikai sakliedza uz Rosio un tad laimīgs aizskrēja pie Vero
Tā kā es skatījos fragmentāri, tad man vispār viss šis notikušais bija milzīgs pārsteigums, un sākumā nesapratu, kas tas tāds ir un no kurienes uzradies
Es gandrīz nekad nepārtinu, jo vienmēr liekas, ka pārtīšu kaut ko svarīgu
Отредактировано Pika (19.02.2016 17:11)
Поделиться43619.02.2016 17:18
Es gandrīz nekad nepārtinu, jo vienmēr liekas, ka pārtīšu kaut ko svarīgu
Ja es skatītos pilnās sērijas tad arī droši vien maz pārtītu. Bet tā kā bez pārtīšanas redzēju Mežonīgās kaislības, tad Atriebības zemē īso jeb galveno pāru versiju skatījos un bieži brīnījos, ka daudz ko nesaprotu, kas noticis Bet nebija laika tik daudz sērijas skatīties.
Xi, xi, kāds paraksts, Forsteriāna Kāreiz gribēju kaut kad teikt jums, ka varat, ja vēlaties, droši likt sev profilu parakstos utt. bildes, kas uztaisītas un saliktas facebook lapā.
Поделиться43719.02.2016 19:19
Xi, xi, kāds paraksts, Forsteriāna Kāreiz gribēju kaut kad teikt jums, ka varat, ja vēlaties, droši likt sev profilu parakstos utt. bildes, kas uztaisītas un saliktas facebook lapā.
Kā ieraudzīju facebook lapā šo bildi, uz reiz iepatikās ļoti un ļoti gribēju ielikt kā parakstu līdz seriāla beigām! Paldies, es jau tā arī domāju, ka var likt parakstā un es uzdrīkstējos to izdarīt!
Поделиться43819.02.2016 19:26
Jaa,nu ko tur lai saka man ljoti patiik visi paari,jo kaa jau Pika mineeja,tad katraa ir kaut kas iipashs.Un patiik arii tas,ka Sofija Arturo uzrunaa-mans vaardotaaj.-tas izklausaas tik super jauki.Bet vislabaak Samuels un Andrea iipashi peedeejaa laikaa,jo ljoti atgaadina veel kaadu,jo situaacijas vinjiem shad tad gadaas gandriiz pilniigi identiskas.Shodienas seerijas bija jaukas iznjemot protams Leonardo un Isadoru,kura nu ir galiigi pavisam sajukusi praataa,jo to,ko izdariija vinja var izdariit tikai cilveeks,kuram ir kaut kas nogaajis greizi galvaa.Es zinu,ka tuuliit seriaals buus cauri,tachu ar prieku gaidu arii jauno Maaksla piedot ar kuru iepazinos jau tagad sheit fotostaastaa,un kas man arii iepatikaas.Vieniigi cerams,ka Atriebiibas zemei vareeshu noskatiities beigas bez asaru lieshanas.Zinot,ka tad,kad beidzaas Miilestiiba Nrekad Nebeidzas es raudaaju tik ljoti,ka beigas pat ar piespieshanos nevareeju noskatiities.Jaacer,ka tagad tik traki nebuus.
Поделиться43919.02.2016 21:25
Tad es laikam vienīgā, kuru neuzrunāja tēva augšāmcelšanās viens, ka visu telenoveli nebija nekādu pazīmju, ka viņš varētu būt dzīvs. Otrs, ka man vienkārši nešķiet loģiski, ka Valverde viņu turēja gūstā tik ilgi, man neiet kopā ar viņa tēlu. Trešais, ka man nepatika tas aktieris un es viņu neredzēju kā varoni, kāda tēls manī bija radīts visas telenoveles garumā. Un es viņu neredzēju kā cienīgu būt Galjardo brāļu tēvam... Laikam man bija pārāk idealizēts viņa tēls prātā.
Nezinu, TV jau bija tas vai nē, bet, kad aNgeL ielika Facebook Sofijas un Arturo kāzu bildi, tad atcerējos, kā man patika viņu kāzas - tik sirsnīgas, patiesas, jautras un jaukas!!! Šie trīs pāri spēj uzburt lielisku atmosfēru!
Отредактировано Paloma (19.02.2016 21:25)
Поделиться44019.02.2016 21:30
Nezinu, TV jau bija tas vai nē, bet, kad aNgeL ielika Facebook Sofijas un Arturo kāzu bildi, tad atcerējos, kā man patika viņu kāzas - tik sirsnīgas, patiesas, jautras un jaukas!!!
Taisni šodien kā reiz bija! Jāa, viņu kāzas tiešām bija ļoti skaistas, jaukas un brīnišķīgas! Man arī ļoti patika!