Jā, kāzas tiešām bija ļoti jaukas, turklāt tām tika veltīta gandrīz visa sērija, kas patiesi priecē. Tiesa, no sākuma viss bija ļoti dramatiski-Leonardo centieni neļaut Kajetanai iet uz kāzām, mēģinot iestāstīt, ka ''nepateicīgā'' Sofija to nav pelnījusi, Isadoras sarīkotā asinspirts, kurā cieta nevainīgi cilvēki, Sofijas pārdzīvojumi par mātes neierašanos kāzās, tomēr vēlāk viss nostājās savās vietās. Patika, ka Sofija un Arturo rīkojās pēc principa-Ja kalns nenāk pie Muhameda, tad Muhameds nāk pie kalna, jo tā arī nesagaidot Kajetanu savās kāzās, viņi kopā ar Mariači grupu paši aizgāja pie viņas.
Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)
Сообщений 441 страница 460 из 802
Поделиться44222.02.2016 19:56
Jaa,pat tas fakts,ka Leonardo gribeeja izvarot Irinu Kajetanu ne tikai nepaarliecinaaja,bet tieshi otraadi vinja izmneta meitu no maajas likdama Flavio atbraukt un vest Irinu dziivot pie sevis.Nudien saak likties,ka Kajetanai meitas tikai traucee.Leonardo savukaart ir taa aizmaaleejis Kajetanai acis,ka taa nabaga(jo man vinjas no tiesas ir zheel) sieviete pat neredz,kas vinjai notiek deguna priekshaa.Njievesa ir atlaista lielaakaa dalja straadnieku taapat.Labi gan,ka Andrea aizveda maati uz staljljiem,kur Kajetana tagad redz,cik vinjai ir ""jauks un uzticams"" viirs.Varbuut tagad beidzot Kajetanai atveersies acis un vinja ieraudziis LEonardo patieso seju.
Поделиться44423.02.2016 12:23
Redzot cik ļoti Kajetana uzticas Leonardo un cenšas atrast izskaidrojumu katrai viņa izdarībai-praktiski visa rančo darbinieku atlaišanu un lielas naudas summas izņemšanu no bankas, bet tajā pašā laikā neticot Irinai, pārņem nožēla par viņas aklumu. Vismaz tagad, kad Kajetana ieraudzīja Leonardo kopā ar Isadoru, viņa nemēģinās sev iegalvot, ka viss nav tā kā izskatās, ka ''nabaga'' Leonardo ''cieš'' no Isadoras seksuālās uzmācības, bet gan beidzot viņai nokritīs rozā brilles un visu ieraudzīs īstajā gaismā.
Поделиться44523.02.2016 19:15
Nu taa beidzot Leonardo Montalvo maska ir kritusi...Beidzot Kajetanai ir atveerushaas acis un nu vinja redz,kaads Leonardo patiesiibaa ir.Zheel tikai,ka rozaa brilles nokrita tikai tagad praktiski peedeejaa briidii.Man Kajetanas ir patieshaam zheel,jo seedeedama pagrabaa un raudot luukdama piedoshanu meitaam un teevam vareeja redzeet,ka vinja tieshaam nozheelo izdariito.Domaajams,ka tagad arii Arturo priekshaa juutas ljoti vainiiga un kaunas,jo nepaaartraukti gaaniija vinju un braaljus,bet tagad shis pats Galjardo vecaakais no puikaam,kurus vinja it kaa neciesh ne acu galaa un ieniist ir ieradies vinju glaabt.Kajetana noteikti domaa,ka nav to pelniijusi,tachu Arturo,Samuels un Flavio nav taadi,kas pret ljaunumu atmaksaa ar ljaunumu.Var redzeet,ka Arturo atklaati un no sirds grib paliidzeet Kajetanai,jo vinjam pret sho sievieti sen vairs nav nekaada naida.Un pilniigi noteikti arii no vecaas veelmes atriebties par Almas naavi sen nekas vairs nav palicis paari.Tam vairs nav noziimes,jo tagad svariigaak ir paliidzeet Kajetanai izglaabt vinju.Bet pats galvenais,ka tagad Kajetana del Hunko Belmonte ir beidzot atveerusi acis un sapratusi,kas Leonardo ir par cilveeku.Labaak taa gandriiz peedeejaa briidii,bet nevis,ka vinja to nesaprastu nekad.Buutu ljoti zheel un skumji,ja seriaals beigtos un Kajetana vtaa arii nebuutu neko sapratusi.
Поделиться44624.02.2016 09:32
Telenoveles aktieriem jautāts, kāda frāze, viņuprāt, visspilgtāk raksturo viņa varoni. Lūk, ko viņi atbildēja...
Поделиться44724.02.2016 09:42
Поделиться44824.02.2016 12:41
Paldies,Enjgjeliit par fraazeem un deviizeem.Lika pasmaidiit.Tik tieshaam taisniiba jau vinjiem ir.
Поделиться44924.02.2016 12:45
Jā, labāk vēlu nekā nekad-Kajetana ar šausmām aptver, ka Leonardo-cilvēks, kuram viņa tik ļoti uzticējās, kura dēļ sanaidojās ar visu savu ģimeni un labāko draudzeni, domādama, ka viņi perina intrigas, lai liegtu viņai būt laimīgai ar ''mīļoto'' vīrieti, izrādās ir čūska, kuru viņa sildīja savā azotē! Leonardo pat jūtas atvieglots, ka ''savas daiļās kundzes'' priekšā nav jātēlo mīlošais vīrs, vēl vairāk-viņš izbauda, ka nu Kajetana ir viņa varā, ka var viņu pazemot un diktēt savus noteikumus, ka līdz šim tik ietekmīgā Kajetana del Hunko ir viena un neaizsargāta. Jā, del Hunko rančo ir kļuvis par maitu liju salidojuma vietu, jo tas ir tik gards kumoss, kuru būtu ''grēks'' laist garām, taču viņi rūgti maldās, domādami, ka neviens no malas nesaprot, kas notiek.
Поделиться45024.02.2016 19:03
Eh, tik skumji, ka beidzās TDR!!! Tik ļoti bija pierasts pie visiem varoņiem un notikumiem, kas tur bija, bet tagad viss, vairs nekā nebūs! Jo īpaši bija pierasts pie visiem sešiem galvenajiem varoņiem, pie tā, kā attīstījās viņu stāsti un ap viņiem saistītie notikumi, tagad viss ir beidzies! Vismaz paliks labas un patīkamas atmiņas par šo t-noveli, kura man patiešām ļoti iepatikās! Viens ir skaidrs, ka ka sanāks redzēt kādu no šiem aktieriem citā t-novelē, tad man viņi vienalga asiocēsies un paliks atmiņā kā tieši šīs t-noveles varonis!
Lai nu kā, bet man patika šis seriāls un tas bija interesants, lai arī tur bija daudz kaitinošu brīžu un kaitinošu varoņu( kā Leonardo, Isidora, Emilio, Ulisess, Patrīsija un nju jā, arī Kajetana lielāko seriāla daļu), tomēr man patika viss un visi varoņi bija jauki, interesanti un mīļi!
Поделиться45124.02.2016 19:09
Nezinu,kas ar mani notiek,bet bez raudaashanas es atkal iztikt nevareeju tas pats staasts,kas tad,kad beidzaas Miilestiiba nekad nebeidzas eh nevaru iztureet sho sajuutu un to,ka esmu tik emocionaali juutiiga. Samuels un Andrea,kuri man seriaalaa tomeer patika visvislabaak(lai gan protams arii abiem paareejiem paariem bija savasd unikaalaas iipashiibas un odzinjas) ljoti un shodien veel jo spilgtaak kaa ieprieksh atgaadinaaja veel kaadu.Ljoti zheel,ka vairaak vinjus nevarees redzeet,jo man patika veerot vinju attieciibas.Sonja Smita,kura atveidoja Kajetanu ir man no sirds ljoti iepatikusies un taapeec es ceru vinju kaadreiz ieraudziit atkal veel kaadaa telenovelee.Runaajot par Leonardo,tad te nu ir divi teicieni
Pirmais-kas otram bedri rok,tas pats iekriit vai
Otrais-Dots deveejam atdodas un veel var pielikt
Trewsho-Nedari otram to,ko negribi lai dara tev.
Vienvaardsakot Leonardo Montalvo dabuuja,ko pelniijis.Visaa visyumaa seriaals man ljoti patika taapeec protams atkal nevareeju iztikt bez asaraam.
Tagad skatos arii Mezhoniigaas kaisliibas,bet atriebiibas zeme joprojaam ir starp maniem favoriitiem un domaaju,ka buus vienmeer.
Поделиться45224.02.2016 19:22
[img]http://www.telemundo.com/sites/nbcutelemundo/files/styles/gallery_slide_full/public/scarlet-gruber-christian-de-la-campa-casandose-en-tierra-de-reyes.jpg?itok=Vx68RLBo/img]
--
Поделиться45325.02.2016 16:10
Leonardo un Isadora bija pilnīgi pārliecināti, ka ir sasnieguši savu mērķi-iegūt del Hunko ģimenes bagātības, ka tagad visa pasaule ir viņiem pie kājām, taču dzīve viņus nolika pie vietas, tā pierādot, ka uz citu rēķina laimīgs nebūsi. Par tādiem zemiskiem neliešiem parasti saka-kaut viņu zeme aprītu-un ar Leonardo tieši tā arī notika, turklāt burtiskā nozīmē, tomēr pat tad, kad viņš gandrīz jau bija iegrimis purvā, viņa sejā bija redzams ņirdzīgais pārākuma smaids. Arturo un viņa brāļi Kajetanai neko nepārmeta, jo saprata, ka viņa pati bija Leonardo upuris, un, ka viņa tikai uz visu raudzījās no sava skatu punkta, ka tiešām ticēja, ka aizsargā savas meitas no it kā ļaunprātīgas izmantošanas, un kura gan māte tādā situācijā rīkotos savādāk?
Поделиться45525.02.2016 20:50
Tik jauka mīkla, paldies Būtu interesanti pēc ilgāka perioda pārbaudīt vēlreiz savas zināšanas un to, cik daudz atceramies.
Jautājums "kāds Kajetanai ir ienīstākais uzvārds pasaulē?" man izraisīja smaidu
Поделиться45625.02.2016 22:37
Paldies!! Es arī aizpildīju, patika jautājumi! Vienīgi par valsti nācās iegūglēt, jo man šī kaut kā atteicās nākt prātā, kad sāku pārcilāt Latīņamerikas potenciālās valstis ar attiecīgo burtu pa vidu.
Поделиться45726.02.2016 14:00
Paldies par krustvārdu mīklu, aizpildīju bez problēmām, vienīgi par valsti, kurā uzņēma šīs telenoveles pirmo versiju, bija jāpalauza galva, jo pēc burtu skaita derēja gan Kolumbija, gan Venecuēla, tikai pēc krustošanās ar vertikālo jautājumu, bija skaidrs, kura ir pareizā atbilde.
Поделиться45826.02.2016 14:08
Jaa tieshaam ljoti jauka miikla paldies.Pasmaidiiju par to,kursh ir niistaakais uzvaards pasaulee,ko neciesh Kajetana,kuras no del Hunko maasinjaam kaisliiba ir ierochi un kaa Samuels sauc Andreu.Ljoti jauka miikla.Man arii patika.
Поделиться45927.02.2016 17:14
Telenoveles filmēšanas kuriozi! Kā redzams šeit un citās telenovelēs, tad aktieriem teksta runāšanas laikā ļoti bieži mežģās mēle vai pasprūk citi vārdi
Поделиться46027.02.2016 17:59
Paldies,ka ieliki lika pasmaidiit un pasmieties liidzi.Patiesiibaa tie aizkadri ir ljoti jautri.