Tierra de Reyes / Atriebības zeme (Telemundo, 2014)
Сообщений 141 страница 160 из 802
Поделиться14214.11.2015 23:53
Pateicoties brīvdienām, esmu nedaudz iedzinusi. 3 galvenie pāri gan nodrošina, ka nav tik daudz ko pārtīt un neiet tik ātri, bet nu...
Noskatījos līdz 5. sērijai, un priecājos, ka skatos. Pēc PyP man pietrūka romantikas, un te tā ir jūtama.
Man mīļākais pāris šobrīd ir Sofija un Arturo - un es esmu pārsteigta, ka man šeit patīk Arons Diazs. Nākamie Irina ar Flavio, un Samuela pāris pēdējais tāpēc vien, ka man viņš pats galīgi neiet pie sirds vizuāli. Bet nu, viss vēl var mainīties.
Lielākais šoks bija, kad ieskatījos Valverdes atveidotājā, sapratu, ka izskatās redzēts, un pat sapratu, kur - Montecristo kā Silvijas varones vīrs. Šoks tāpēc, ka šeit viņš ir pavecs vīrietis... protams, cik gadi jau pagājuši, bet.. vismaz Diego Olivera pēc sevis izskatījās LI... te tik vaibsti atpazīstami. Nu un tad jau otrs šoks bija wikipedia ieraudzīt, ka viņš bija En otra piel Estebans Laikam "uz atpakaļu"- jaunāku versiju - grūtāk atpazīt. Nu vai es vienkārši savā elementā biju.
Ja Leonardo aktieris kādreiz atveidos pozitīvo lomu, es laikam tik un tā redzēšu viņu kā ļaundari. Brrrr. Visur tāds neciešams viņš...
Поделиться14315.11.2015 09:53
Cik jauki, ka iedzini kaut cik
Leonardo aktierim ir viena fantastiska (manuprāt) galvenā-labā lomā, tāpēc es vairs īsti neuztveru viņa ļaundarus un negribu tos redzēt
Поделиться14415.11.2015 13:19
Cik jauki, ka iedzini kaut cik
Leonardo aktierim ir viena fantastiska (manuprāt) galvenā-labā lomā, tāpēc es vairs īsti neuztveru viņa ļaundarus un negribu tos redzēt
Jā, kurējā? Man interesanti būtu redzēt viņu tādā, jo nespēju uztvert kā labo nu necik...
Поделиться14515.11.2015 18:27
Jā, kurējā?
Corazon valiente
Поделиться14615.11.2015 20:09
Ak,es jau nevaru sagaidiit ceturtdienu,kad atkal varees redzeet sho burviigo seriaalu Atriebiibas zemi.Shodien un vakar paskatiijos 18.seeriju redzot Samuelu un Andreu un klausoties abu dialogu nevaru nesmieties,jo tik jautri.Domaajams,ka ceturtdien buus atpakalj arii ieprieksheejaa lasiitaaja,jo vinjai sanaak vislabaak no visiem,kas bijushi.
Поделиться14715.11.2015 23:13
Noskatījos līdz 11.
Es tiešām negaidīju, ka šī telenovele mani tā paķers! Un kur nu vēl Ārona Diaza pāris. Bet man viņš šeit sasodīti patīk, un lielisks pāris ar Sofiju! Man tāādi tauriņi bija no viņu pirmā skūpsta!!
Pārējie pāri arī sāk iezīmēties interesanti, bet tā emocionāli tik ļoti vēl neviens nepaķer cits. Bet tas noteikti vēl priekšā.
Leonardo ir tāds kretīnisks izdzimtenis! Nesaprotu, kāpēc Sofija to visu pacieš.. man šķiet viņa tak dzīvo konstantās bailēs, kad biņš atkal sapsihosies.
Поделиться14815.11.2015 23:21
Corazon valiente
Noskatījos īsu fanu video. Redzu, ka pāris varēja būt satriecošs. Bet... nespēju Fabian Rios redzēt labo tēlu. Protams, droši vien būtu citādi, ja būtu skatījusies visu telenoveli, bet man pārāk iesēdies viņš kā ļaunais ar visām tām sejas izteiksmēm utt. Kā var notraumēt viens aktieris..
Поделиться14915.11.2015 23:23
Es tiešām negaidīju, ka šī telenovele mani tā paķers!
Mani tikai priecē to lasīt! Ka nekļūdījos, kad teicu, ka no visiem šā brīža variantiem, iesaku tev šo telenoveli. Jo te visu laiku kaut kas interesants notiek, nevar paredzēt tik viegli uz priekšu (ja vien nezina PDG, bet šeit par laimi nav arī kopija mats matā), ir romantika un naids, un smieklīgi brīži. Un arī patīkami dialogi varoņu starpā. Katrs var kaut ko atrast sev, bet citam varbūt der viss
Поделиться15015.11.2015 23:26
Corazon valiente
Viens no maniem top telenoveļu pāriem. Un viens no pēdējiem kuru esmu griezusi. Sākumā gan arī biju toreiz skeptiska, ka Fabianam iedeva galveno labo lomu, ja līdz šim esmu redzējusi tikai ļaundarus. Bet šī loma visu izmainīja un vairs kā ļaundari nespēju uztver un negribu.
Поделиться15116.11.2015 08:37
Esi griezusi? Man gandrīz niez pirksti prasīt, lai padalies.. Bet nu, kamēr skatos uz ļauno lomu TDR, nav jēga laikam.
Поделиться15216.11.2015 15:56
Vispaar visi triis paari-Sofija un Arturo,Andrea un Samuels,Irina un Flavio ir jauki,bet katrs atshkjiriigs.Man visvairaak patiik tieshi Samuels un Andrea,jo abiem tik smiekliigi dialogi ir.Un Andrea ir iekjeerusies Samuelaa,kaut gan pati to joprojaam negrib atziit.Ja vinjai Samuels buutu vienaldziigs,tad nekad taa neskatiitos uz Duudu Alkasaru,kad redz Samuelu ar vinju kopaa.Vai kad toreiz Samuels bija slimniicaa un vinja neljaava Irinai aiztikt vinja plaukstu.Bet peedeejaa reizee vispaar saskaitaas,kad Samuels aizbrauca prom,jo patiesiibaa tachu vareeja redzeet,ka gribeeja,lai vinjsh vinju aizveds liidz maajaam.
Поделиться15317.11.2015 08:21
Nu man vienkārši tīri subjektīvi un personīgi nepatīk īsti Samuela aktieris... Pamazām gan sāku pierast, bet domāju, ka lielā mērā tas ir vainojams pie tā, ka šis pāris man nav tik tuvs. Andrea jau forša, ar savu spītību noliegt, ka interesē viņš.
Поделиться15419.11.2015 08:27
Izskatās, ka es iedzīvošos pamatīgā miega badā, vismaz līdz 9. decembrim... Es vienkārši nespēju aiziet gulēt laicīgi, ja to laiku vēlajos vakaros varu izmantot, lai noskatītos vēl kādu sēriju. Un pateicoties papildus brīvdienai esmu jau noskatījusies līdz 17, pat ar visu cītīgo mācīšanos.
Sofija un Arturo joprojām ir mani favorīti, un arvien vairāk! Man ļoti patīk, kā Sofija ir apņēmības pilna cīnīties, drosmīga. Kādi viņiem ir skatieni... un kad viņi ir kopā.. katru reizi, kad viņi skūpstās, man tauriņi uzvirmo iekšā - neatceros, kad kāds telenoveļu pāris man būtu tādu iespaidu atstājis. Bet šiem tas kkā izdodas. Tur ir tik daudz emociju iekšā... Un kā man patīk Arturo kā "susurrador" - kā viņš tiek galā ar zirgiem, kā uzvarēja rodeo, un kā Sofija viņu uztver kā sevis "susurrador"!
Bet pārējos pāros man ir notikusi izmaiņa - tagad arī vairāk Samuels un Andrea interesē. Samuels, patiesībā, man diezgan vienalga, bet Andrea ir lielisks tēls! Cik Irina izlaidīga, tik Andrea vēsa un noslēgta - bet iekšēji vēlas arī justies sievišķīgi. Kā skatījās bārā uz Patrīsiju... un mājās pie spoguļa neveikli mēģināja viņu attēlot! bet man interesanti, kā Samuels nonāks pie iemīlēšanās viņā, jo šobrīd jau it kā baigi samīlējies Patrīsijā. Nu vienīgi, ja tas bandīts iejauksies kkā.
Bet tas tā interesanti... Irinas un Flavio pārī man Flavio patīk (šim aktierim tā piestāv šādi tēli! Kā Flavio, Lučo...). Ja būtu pāri tādi, kā viņi paši sevi sadalīja, tad Irina un Samuels paliktu vispār ārpus mana intereses loka. Bet tagad ir pa vienam, kurš man pārī patīk, un tas piesaista pie pāra kā tāda.
Поделиться15519.11.2015 14:22
Interesanti, ka tev tāa iepatikušies Arturo un Sofija Āronam šajā telenovelē tik lauciniecisks runas veids. Tas man viņā nepatīk kā vīrietī, bet ir interesanti kā tēlam.
Man ļoti patīk, bet tomēr kad redzēts PDG, vairs nav tādas dziņas skatīties sēriju pēc sērijas. Man ar vienu dienā pilnīgi pietiktu Forši, ka ir arī daudz atšķirību notikumos, tas palielina intrigu Kopumā visi trīš vīrieši PDG man daudz vairāk patika (aktieri), sievietes gan kaut kā vienā līmenī patīk laikam.
Поделиться15619.11.2015 15:53
Mans favorītpāris ir Irina un Flavio Starp viņiem tādas smieklīgas ainas, it īpaši aina vannasistabā
Sākumā arī man Andrea un Samuels tik ļoti neinteresēja, bet paskatījos pāris momentus uz priekšu un sāk iepatikties arvien vairāk, interesanti vērot attiecību attīstību. Kas zin, varbūt beigās tieši šis būs mans mīļākais pāris Man īstenībā patīk Andreas stingrais raksturs, saskatu viņā arī sevi.
Runājot par Sofiju, jā, mani fascinē viņas drošsirdība un mērķtiecība. Vismaz nav kā citās telenovelēs, ka vienā sērijā: "Jā, precamies!" , taču nākamajā: "Ai, tomēr nē" (jo rodas kārtējie nepiemērotie apstākļi, škēršļi, problēmas un viss cits iespējamais) Kaut gan nevajag pārāk ātri sapriecāties, jo viss vēl var mainīties.
Kad Andrea pieķēra Sofiju un Arturo, Sofija atļāva Andrea pateikt viņas redzēto pārējai ģimenei, ja tas viņai liktu justies labāk, tātad Sofija rēķinājās un nemaz nebaidījās no sekām.
Поделиться15719.11.2015 16:24
Vairāk vai mazāk katrs savu mīļāko pāri izvēlas pēc saviem kritērijiem, tas ir-kurš visprecīzāk atbilst viņa priekšstatam par to kādām jābūt attiecībām pāra starpā. Jā, protams, ir jau tādas rakstura iezīmes, ko negrib redzēt neviens-patoloģisku greizsirdību un neuzticēšanos, pārsteidzīgu spriedumu izdarīšanu, vieglu noticēšanu ''vienas tantes'' teiktajam (tas ir-faktu nepārbaudīšanu), vieglu padošanos problēmu priekšā, bet tas jau ir cits stāsts.
Поделиться15819.11.2015 19:27
Jaa beidzot Andrea tomeer saak pamazaam atziities arii pati sev,ka ir iemiileejusies Samuelaa.Ja Kajetana uzzinaatu,kuros visas triis vinjas meitas ir iemiileejushaas vinja no shoka atkal pagjiibtu.Ljoti patika Andreas sapnis,kur vinja skuupstaas ar Samuelu.Tas likaas tik reaals,ka man uz briidi shkjita,ka taa tas tieshaam notiek.Leonardito atkal bija ""savaa elementaa"" izdarot kaarteejo riebekliibu.Un man joprojaam ljoti kriit aciis tas kaa Kajetana vinju pieluudz.Tieshaam pat man ir tagad liela zinjkaare-ko taadu vinjsh ir izdariijis,lai Kajetana vinju pieluugtu kaa Dievu,ticeetu uz vaarda,bet Sofijas teikto par Leonardo vispaar nenjemtu veeraa??Es tieshaam nesaprotu!Domaajams,ka Leonardito riebekliibas atklaasies vien tikai tad,kad kaads vinju tieshaa noziimee piekjers pie rokas.
Поделиться15920.11.2015 19:50
Jaa,Irina gan labi izdomaajusi appreceesies ar Orasio to iedomiigo chali un dziivos kopaa ar diviem gan to chali,gan Flavio.Duuda Alkasara tomeer neievilka samuelu gultaa par ko es priecaajos,jo puika dereetu vinjai deela vietaa.Tachu pasham Samuelam arii ir jaaizlemj.Nedriikst taa meetaaties no vienas pie otras.Es taa saku taapeec,ka ljoti labi var redzeet,ka Andreai gvinjsh patiik un meitene ir vinjaa iekjeerusies.
Поделиться16020.11.2015 21:15
Žēl ka Sofija izlēma izbeigt attiecības ar Arturo, jo domā ka viņam Veronika patīk, bet vina nesaprot ka Arturā interesē Veronika tikai tāpēc ka viņa ir tik līdzīga Almai. Patika kā viņš izglāba Veroniku, savaldot zirgu. Un kad Veronika apskaāva abus Galjardo brāļus, tad varēja redzēt cik viņi apmulsa un aizkustināti bija. Riebjas tas Ulises ar savu mačo tipa raksturu, neliek mierā Patrisiju.