TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » : Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu 2?

: Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu 2?

Сообщений 141 страница 160 из 206

141

Ana un Djego (Cosita Linda)
Luna un Matteo (Soy Luna)
Ana Laura un Ramiro (Tres Veces Ana)

Vēl man ir ceturtais pāris: Bella un Leons - La Bella e La Bestia 2014 (tas ir miniseriāls un te būs links, kur var kādu bildi paskatīties: https://www.google.lv/search?hl=lv& … nuaFYehNNk , jo man jau gribētos arī viņus, bet tu skaties pati kā tev labāk)! ;)
PS. Ļoti laba doma, man patīk! ;)

Отредактировано Forsteriāna (30.01.2017 14:32)

+2

142

Cik jauki, Mariposa, ka Tu mūs atkal iepriecināsi ar kko skaistu Valentīndienai  :flirt:

Katrīna Sjačoke un Migels Varoni.
Fēbe un Kouls

+3

143

Ideja tiešām ir lieliska, bet ļoti grūta izvēle-vai palikt pie jau pārbaudītām vērtībām-pie kādiem visu laiku mīļākajiem pāriem vai izvēlēties kaut ko jaunu, tāpēc šoreiz atturēšos no ieteikšanas.

Отредактировано Terēze (30.01.2017 14:58)

+3

144

Ak,Tereeze un Forsteriaana jau aizsteidzaas man priekshaa. :)  :D Nu un ko lai daru es??Ko man izveeleeties,ja visi paari,ko zinu nu gandriiz visi ir nosaukti?? :D Bet lai notiek- Rikardo un Kamila no Pasion,Luna un Matteo no Soy Luna un ja var ko no pavecaa gala Alehandro un Paula no Vivir a destiempo. :) Vai arii,ja to nevar,tad Martinu nun Veroniku no Lo Imperdonable. :)

Отредактировано Marianhela (30.01.2017 15:03)

+3

145

Liels paldies, ka esat tik atsaucīgas!  :flirt:  Skatīšos kā protams sanāks, bet kaut ko no katras nosauktajiem noteikti ielikšu! :)

+3

146

Izmantošu šo iespēju palūgt pāri, ko parasti nevarētu te ieraudzīt - Jamie and Claire no Outlander

Ja sanāk, var arī manu šībrīža atkalaizraušanos - Vladmiru un Annu no "Bednaja Nastja". :D

+3

147

Laiks svinēt mīlestības svētkus!

http://sd.uploads.ru/t/L2uZD.jpg

Un rozā variants:

http://s1.uploads.ru/t/bxPvT.jpg

+5

148

Cik burviigi,Mariposa! :love: Tev kaa vienmeer sanaak lieliska muusu pils fasaade! :)  :flirt:

+3

149

Jā, bildes tiešām ir ļoti burvīgas, paldies!

+3

150

Bildes ir ļoti skaistas, jaukum! :love: :love: Malacītis! ;)

+3

151

Paldies, meitenes! Prieks, ka patīk! :)

Un wow, smuks, skins mums tagad arī!  :flirt:

+2

152

Mariposa написал(а):

Un wow, smuks, skins mums tagad arī!

Grūti man ar tiem skiniem jā. Albalongai labi padevās izvēlēties. Tie kas rīta pusē bija, redzēja gan jau kādas šausmas te ik pa brīdim parādījās :D Izbesījos un aizgāju meklēt pa citiem ceļiem... :D
Prieks, ka patīk  :flirt: Gribēju citu likt atbilstošu mīlas tēmai - sarkanu utt, bet kaut kas tur nenostrādāja...Tā ka būs pavasaris jau februārī :D

Un, protams, ka es arī sajūsmā par tavu bildi, Mariposa! Kā vienmēr tajā dzīvo maiguma sajūta  :love:

+4

153

Foruma noformējums patiesi ir ļoti pavasarīgs, radot patīkamu noskaņojumu, paldies!

+4

154

Jaa,man noformeejums arii patiik,malachi meitenes!Labi esat pastraadaajushas,lieliski! :flirt: Enjgjeliit,cik tad te liidz pavasarim vairs atlicis tikai dazhas nedeeljas ujn buus klaat. :) Foruma skins tikai uzmundrinaas un paatrinaas to sajuutu un laiku. :)

+4

155

Es no rīta, kad biju iegājusi, redzēju kaut ko tumšu un melnu, bet ātri vien sapratu, ka tu, Enģelīt, pārliki skinus un šis ir ļoti foršs, skaists un romantisks! :love: Man ļoti patīk gan skins, gan titulbilde!  :flirt: ;) Un, jā, pavasaris tiešām nav vairs aiz kalniem, tāpēc šis skins tikai uzmundrinās un paātrinās tā atnākšanu! ;)

+3

156

Cik jauka, pavasarīga noskaņa pārņem, šeit ienākot. Turklāt mans mīļākais gadalaiks :flirt: Super!

+5

157

Bilde kā vienmēr burvīga!
Bet lielākais pārsteigums man bija brīnišķīgais skins!!! :love: Prieks, ka netika izvēlēts sarkans, jo iepriekšējais rozā jau bija mazliet apnicis. Šis maigais gaišais ļoti skaists! :love:

+4

158

Skatoties uz laiku aiz loga, man ļooti sagribējās kaut ko košu un krāsainu. Tā kā pēc ilgiem laikiem piedāvāju arī es foruma bildi. :D Vismaz, līdz Mariposa uzmeistaros savu kārtējo smukumu. Piedodiet par ļoti daudz Anželikām, tāda mums dzīve šobrīd. :D

http://i64.tinypic.com/ot0kcw.jpg

+5

159

Paloma,cik burviiga bilde! :love: Man iipashi patiik shie triis paari-Andzhii un Daavids,Andzhii un Sebis un Ivans un Ana Brenda. :love:

+3

160

Tiešām, ļoti skaista bilde! Man ļoti patīk un jo īpaši patīk pāri Andželika un Dāvids, un Ariadne un Dāvids! :love: Malacis! ;)

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » : Hei, vai nebūtu laiks mainīt foruma izskatu 2?